istrios Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αποφάσισα να πάρω μετά από το Tronsmart CX-919 και το Tronsmart Prometheus αποκλειστικά για το XBMC. Στο Geekbuying βλέπω δύο διαφορετικές εκδόσεις... 1. Tronsmart Prometheus Amlogic M6 Dual Core Android 4.1.2 Jelly Bean TV Box 1GB RAM 4GB ROM 1.5GHz CPU Wifi 3D XBMC---Black 2. Tronsmart Prometheus Dual Core 1.5GHz Amlogic M6 Android 4.2 Mini PC TV Box 1G/8G AV/HDMI/RJ45 Black Το 1ο με έκδοση Android 4.1.2 και το 2ο με 4.2.2. Με προβληματίζει ότι στο 2ο που έρχεται με την 4.2.2 δεν αναφέρει κάτι για την συμβατότητα με το XBMC. Οπότε ή αγοράζω το πρώτο και κάνω μόνος μου την αναβάθμιση ή το 2ο και ο θεός βοηθός αν δεν έχει ενσωματωμένο το XBMC μια απ ότι ξέρω είναι ειδική προσαρμοσμένη έκδοση για το Prometheus. Εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα, αν το θέλεις αποκλειστικά για xbmc για αρχεία 720p και 1080p θα σου πρότεινα να πας σε επεξεργαστή amlogic και συγκεκριμένα σε αυτό λόγω τιμής http://www.geekbuying.com/item/EU-Plugs-Tronsmart-Prometheus-Dual-Core-1-5GHz-Amlogic-M6-Android-4-2-Mini-PC-TV-Box-1G-8G-AV-HDMI-RJ45-Black-315266.html Εφόσον όμως είναι tv box και δεν σε βολεύει από sticks θα σου πρότεινα το mk908ii http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html Ευχαριστώ πολύ, θα πάω στο Tronsmart MK908II μάλλον. Θεωρώ ότι με 4πύρηνο και 2GB RAM δεν θα έχω πρόβλημα στα HD. Για το Wifi δεν ξέρω, είναι δυνατό; Θα μπορώ να δω 1080p μέσω WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 05-11-2013 10:20, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Aντε να δουμε ποτε θα το παρω στα χερια μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ρε ακόμα Τρίτη, τι τρελαίνεσαι; Αύριο, μεθαύριο να περιμένεις το ειδοποιητηριο! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Δεν ξέρω. Καλύτερα να πάρεις αυτό με τα 4gb για να είσαι και σίγουρος κι εφόσον θα το χρησιμοποιησεις μόνο για xbmc πιστεύω θα σε καλύψει Το θέμα δεν είναι η επεξεργαστικη ισχυς αλλα η υποστήριξη και απ'οτι λενε η εκδοση 13 του xbmc υποστηριζει και rockchip. Για το wifi ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλο Μου λεει ακομα κλεισιμο απο ips και εφυγε 4 μερες νωριτερα απο του Κωστα. Γι αυτο προβληματιζομαι Ρε συ Μαριε απο που το παραγγειλες εσυ τελικα? Μου φενεται λιγο παραξενο που εμενα εφυγε 4 μερες αργοτερα και εσκασε πρωτο. Λογικα μεχρι Παρασκευη αν οχι Δευτερα θα το εχω στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 βγαλε ενα βιντεο για καλο και για κακο οταν το παραλαβεις (οταν το ανοιγεις απο την συσκευασια), που σε περιπτωση οτι ειναι αδειο θα παρεις τα χρημματα σου πισω... Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ρε συ Μαριε απο που το παραγγειλες εσυ τελικα? Μου φενεται λιγο παραξενο που εμενα εφυγε 4 μερες αργοτερα και εσκασε πρωτο. Λογικα μεχρι Παρασκευη αν οχι Δευτερα θα το εχω στα χερια μου. Με ίδιο ταχυδρομείο είναι και σένα; Του Μάριου είναι με Singapore post. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Με ίδιο ταχυδρομείο είναι και σένα; Του Μάριου είναι με Singapore post. Ναι RX108474733SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καλησπέρα και απο έμενα παιδιά σήμερα παρέλαβα και εγω το minix neo 7 δοκιμασα να παιξω Βίντεο με πέταγε εξω σε γενικές γραμμές υπολειτουργουσε του πέρασα μια custom rom που βρηκα εδω http://minixforums.com/threads/justxbmc-new-firmware-for-x7.2777/ δεν εχει πολλα apps άλλα παίζει καλα και σε πολυκαναλο ηχο στο xbmc..ακομα το ψαχνω το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να δω livestream ταινιες οπως therapy.. κλπ δεν ξερω τι add on να βαλω για να παιξει δοκιμασα το adobe flash player δεν ειδα διαφορα καμια ιδεα ...δεν το κατεχω και πολυ το android;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Από dealsprime.com το παρήγγειλα. Το θέμα είναι οτι όσες φορές έχω παραγγείλει από εκεί ποτέ δεν είχα πρόβλημα Ναι αυτό θα το κάνω αν έρθει Δηλαδή από εδώ δεν μπορείς να δεις ταινία? http://online-filmer.blogspot.gr/ τι να σου πω τωρα δοκίμασα δεν τα καταφερα... βέβαια ουτε στο pc κατάφερα.:O λογικα αν εχει καποιος tablet και του παιζει θα παιζει κ σε εμενα? θα δοκιμάσω πάλι μόλις γυρίσω απο δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 τι να σου πω τωρα δοκίμασα δεν τα καταφερα... βέβαια ουτε στο pc κατάφερα.:O λογικα αν εχει καποιος tablet και του παιζει θα παιζει κ σε εμενα? θα δοκιμάσω πάλι μόλις γυρίσω απο δουλειά Αν δεν σου παίζει στο pc τότε κάποιο πρόβλημα έχεις. Το δοκίμασα στο δικό μου pc και παίζουν μια χαρά οι ταινίες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδια καλημερα, εχω διαβασει σχεδον ολο το thread και θελω να κανω καποιες ερωτησεις. 1) το cs968 απο το merobiles ειναι οτι τελευταιο και καλυτερο κυκλοφορει; 2) το xbmc που λετε ολοι θα το δουλευει νερακι; 3) το wireless keybord με τα 24,99$ που προτεινει αξιζει; χρειαζεται ή οχι απαραιτητα; 4) ειναι ρουτ ή θα πρεπει να το ρουταρο εγω; Το κακο ειναι οτι εχω ψηθει αυτες τις μερες και το θελω αμεσα, οποτε περιμενω απαντησεις και ειμαι ετοιμος για παραγγελεια. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 06-11-2013 04:19, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ελα και εφτασε Αλιμο οεο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 06-11-2013 04:19, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ελα και εφτασε Αλιμο οεο:D ΝΑΤΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ!!!! Καλορίζικο!! Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Ολα καλά λοιπόν.Μια χαρά θα παραλάβεις. Αν δεν σου παίζει στο pc τότε κάποιο πρόβλημα έχεις. Το δοκίμασα στο δικό μου pc και παίζουν μια χαρά οι ταινίες. Το δοκίμασα στο mk908 και μια χαρά έπαιξε μια ταινία από youwatch με τον τελευταίο flash player.To μόνο θέμα είναι ότι αν έχουμε βάλει adaway για να κόβει τις διαφημίσεις,πρέπει να το απενεργοποιήσουμε για να μπορέσει να φορτώσει το ad.fly αρχικά και μετά το youwatch Edited November 6, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ολα καλά λοιπόν.Μια χαρά θα παραλάβεις. Το δοκίμασα στο mk908 και μια χαρά έπαιξε μια ταινία από youwatch με τον τελευταίο flash player.To μόνο θέμα είναι ότι αν έχουμε βάλει adaway για να κόβει τις διαφημίσεις,πρέπει να το απενεργοποιήσουμε για να μπορέσει να φορτώσει το ad.fly αρχικά και μετά το youwatch κατάφερα να παίξω ταινία άλλα δεν μου το μεγαλώνει το παράθυρο πάτησα άλλα τπτ ...επίσης σε τι mode στο browser να βάλω desktop η οχι ; πάντως και με τα 2 δεν μεγάλωσε το παράθυρο αν καποιος μπορει να ξερει κατι ας πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ερώτηση από όσους δουλεούουν torrents με private trackers όπου το ratio μετράει. Μέσω tv box θα γίνεται κανονικά; Γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα για την ίδια δουλειά PC με utorrent. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Επιτέλους είχα ένα update, μου έβγαλε αυτό στο elta-courier.gr ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-11-2013 09:39 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-11-2013 11:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-10-2013 15:39 IPS στο 17track.net μου λέει ακόμα item in conta ips Μπράβο ρε Μάριο!!! Αφού σου φάνηκε στο elta.gr δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθείς το 17track. Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Το flash στο android είναι σπαστικό. Πέρνα το xbmc και βλέπε ταινίες από εκεί Λογικά θα γίνεται, εφόσον το torrent client κάνει και upload. Εγώ σε android χρησιμοποιώ το adownloader, το μπλε όχι το πράσινο Άντε να μου έρθει να κάνω και το unboxing-review γινετε αυτο ? το εχω περασει το xbmc.. δλδ να του βαλω τα λινκ και να τα κανει live stream...πως? Edited November 6, 2013 by mpalakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δεν ξέρω αν γίνεται να του βάλεις το link και να κάνει live stream αλλά αν του περάσεις μέσα το add-on channel 1 έχει τα πάντα από σειρές και ταινίες. Πολλά players πάντως, όπως o mx player έχουν την επιλογή να τους βάλεις link και να streamάρεις από εκεί αλλά όσες φορές το έχω δοκιμάσει δεν λειτουργεί :/ δοκίμασα να βάλω κάνα 2 κανάλια καποια έπαιζαν άλλα όχι ήθελαν youtube ad on το οποίο δεν μπορούσε να το κατεβάσει η κάτι τέτοιο μπορώ να κάνω add on ελληνικά που κάνουν stream στο xbmc μπορώ να βρω? μπορώ να το συνδέσω στο δίκτυο μου και να βλέπω pc , laptop κλπ?(ο esexplorer εχει μια επιλογη αλλα δεν καταλαβαίνω και πολλα) με το Dlna τι γίνεται μπορώ να streamαρω απο το pc η να παρω μια ταινια που κατέβασα απο το pc μου πχ. αν ξερει καποιος sorry πρήξιμο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε φουστη μαγος ειμαι;; Μεχρι Παρασκευη δεν σου ειχα πει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Λοιπόν μάγκες μόλις παρέλαβα. Να περιμένετε 2 βίντεο. Ένα unboxing και 1 hands on Θα ανεβάσω βίντεο εξηγώντας πως να βάλεις add-ons στο xbmc Καλημερα. Α ρε τυχερε Μαριε τελικα παρελαβες πρωτος και εμενα ειναι προς παραδοση και περιμενω τον ταχυδρομο να φερει χαρτι να παω στο καταστημα να το παρω αλλα ειναι αφαντος σημερα:lol: Μαλον αυριο εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημερα. Α ρε τυχερε Μαριε τελικα παρελαβες πρωτος και εμενα ειναι προς παραδοση και περιμενω τον ταχυδρομο να φερει χαρτι να παω στο καταστημα να το παρω αλλα ειναι αφαντος σημερα:lol: Μαλον αυριο εγω. εγω το πήρα ακριβώς μέσα σε 12 εργάσιμες ... βεβαια εχω γνωστό στο ταχυδρομείο και πηγα κατευθείαν στο ταχυδρόμο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 εγω το πήρα ακριβώς μέσα σε 12 εργάσιμες ... βεβαια εχω γνωστό στο ταχυδρομείο και πηγα κατευθείαν στο ταχυδρόμο:p ποιο πηρες φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 χαχα ναι Δοκίμασα κι εγώ το xbmc τώρα κι έχεις δίκιο δεν το κατεβάζει το youtube add-on γιατί λέει είναι broken όπως και κάποια άλλα add-ons. Το xbmc το είχε εγκατεστημένο και είναι η έκδοση 13 alpha 6, θα το ψάξω σε βάθος αργότερα να δω τι παίζει. Από το market που δοκίμασα να κατεβάσω κάτι ενώ έχω τέλειο σήμα wifi δεν κατεβάζει, μάλλον θέλει την πιο καινούρια έκδοση του market. Όσο για dlna streaming χρησιμοποιώ το upnplay το οποίο είναι και το καλύτερο κατά την γνώμη μου Εμένα μου το έφερε στο σπίτι και υπέγραψα επιτόπου Σε λίγο θα ανεβάσω το βίντεο με το unboxing και το βραδάκι θα ανεβάσω το review Ελα να δω βιντεακι να φτιαχτω γιατι μαλλον ο ταχυδρομος στον Αλιμο βαριεται να ερθει σημερα:lol::lol: Αργυρουπολη που μενεις. Εχεις βαλει vdsl γιατι εγω εδω στον Αλιμο πισω απο το carefour την παλευω με 1mbps με οτε οσο δεν παη αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts