dingoMan Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εχει αφθονα ελευθερα δυκτια wifi. Αν εχεις κ σπαστηρι,τοτε ακομα καλυτερα. Παράθεση VODAFONE CU (Huawei Ascend 7) Triple Play FORTHNET (Σταθερο-Ιντερνετ-NOVA start pack) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Επειδη μεσα στο Γεναρη θα βρεθω για 15 μερες Ιταλια σε διαφορες πολεις τα πακετα που αναφερθηκαν πριν ισχυουν ακομα? Ενδιαφερομαι και γω μονο για internet (viber κλπ) Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Επειδη μεσα στο Γεναρη θα βρεθω για 15 μερες Ιταλια σε διαφορες πολεις τα πακετα που αναφερθηκαν πριν ισχυουν ακομα? Ενδιαφερομαι και γω μονο για internet (viber κλπ) Πόσα χρόνια πριν είναι το post; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Πόσα χρόνια πριν είναι το post; κοντα 3 μηνων Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 http://www.tim.it/estero/dall-italia/tim-welcome Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εγω πήγα Ιταλία τα Χριστούγεννα και χρησιμοποίησα το VOIP . (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5861073#post5861073) Μια χαρά με βοήθησε κομπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ξέρει κάποιος από τη νούμερο ξεκινάνε τα κινητά στην Ιταλία για να μπορώ να τα ξεχωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) 0039 είναι ο κωδικός της Ιταλίας. Για τα κινητά συγκεκριμένα συνεχίζεις με 34, 33, κλπ. δηλαδή ένας ιταλικός αριθμός κινητού μπορεί να ξεκινάει ως εξ'ης.. "0039-34...". Ένας σταθερός αριθμός μπορεί να είναι "0039-0..." Το 0039 είναι ο κωδικός της χώρας, όπως για την Ελλάδα είναι το 0030. Edited March 18, 2015 by INDYJONES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 0039 είναι ο κωδικός της Ιταλίας. Για τα κινητά συγκεκριμένα συνεχίζεις με 34, 33, κλπ. δηλαδή ένας ιταλικός αριθμός κινητού μπορεί να ξεκινάει ως εξ'ης.. "0039-34...". Ένας σταθερός αριθμός μπορεί να είναι "0039-010..." Το 0039 είναι ο κωδικός της χώρας, όπως για την Ελλάδα είναι το 0030. Ωραία ευχαριστώ. Εκτός από 33 και 34 υπάρχει και κάποιο άλλο πρόθεμα; Άρα αν αρχίζει από 3 είναι κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ακομα απο 32, 38 . Τουλάχιστον απο δικούς μου γνωστούς αριθμούς. Δέν ξέρω αν υπάρχουν κ άλλοι. Γενικά όμωςαπο 3 είναι κινητά. Το σύνολο των ψηφίων ενός ιταλικού κινητού είναι 10. Χωρίς τον κωδικό της χωρας. (δλδ το 0039.) Απο εκει θα καταλαβεις και αν προκειται για κινητο αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ακομα απο 32, 38 . Τουλάχιστον απο δικούς μου γνωστούς αριθμούς. Δέν ξέρω αν υπάρχουν κ άλλοι. Γενικά όμωςαπο 3 είναι κινητά. Το σύνολο των ψηφίων ενός ιταλικού κινητού είναι 10. Χωρίς τον κωδικό της χωρας. (δλδ το 0039.) Απο εκει θα καταλαβεις και αν προκειται για κινητο αριθμο. Οκ Κατάλαβα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλημέρα, όπως πολύ σωστά λέει ο INDYJONES όλα τα Ιταλικά κινητά αρχίζουν από 3 δηλαδή (0039)32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 Όλα τα σταθερά αρχίζουν από 0 δηλαδή (0039)0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 καλημέρα , το λιγότερο είναι 10 ευρώ (3 η sim + 5 το πακέτο) , όπως είπα και πριν εξαρτάται και από το κατάστημα. Μπορεί να σου ζητήσουν συνολικά 15 η 20 και τα υπόλοιπα να σου προστεθούν ως κάρτα ανανέωσης .Κανονικά πάντως έχει 10 ευρώ Από το site δίνεις 20 ευρώ (sim δωρεάν + 20 ευρώ κάρτα ανανέωσης) αλλά στέλνουν μόνο εντός Ιταλίας. ciao τελικα φετος θα παω,προς το τελος του οκτωβρη και ηθελα να ρωτησω αν ισχυει ακομα το πακετο.. :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 @blade_ καλημέρα, έχει ελαφρώς βελτιωθεί : ALL-IN International Blue New : 200' + 1gb Lte http://www.tre.it/opzioni/estero/all-in-international δεν έχω προσωπική εμπειρία , αλλά σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που έχω γράψει πριν. Εναλλακτικά αν έχεις καρτοκινητό wind f2g υπάρχει και το πακέτο free2roam : https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ που όμως δεν έχει internet bye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 @blade_ καλημέρα, έχει ελαφρώς βελτιωθεί : ALL-IN International Blue New : 200' + 1gb Lte http://www.tre.it/opzioni/estero/all-in-international δεν έχω προσωπική εμπειρία , αλλά σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που έχω γράψει πριν. Εναλλακτικά αν έχεις καρτοκινητό wind f2g υπάρχει και το πακέτο free2roam : https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ που όμως δεν έχει internet bye μπορω να παραγγειλω δηλαδη και να ζητησω να μου το στειλουν εκει που μενω?ποσο χρονο κανει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 εστειλα την οικοδεσποινα να ρωτησει και μου εστειλε το εξης Hi Pashalis, I went to the Tre Store to understand this thing. You know, you must NEVER trust phone operators in Italy. There is ALWAYS something they didn't tell you. The cost is 5 euros, yes, but there is a small detail: you have to "charge" the credit before using the SIM, they are now saying 25 euros, so the real cost is 25 (includes the 5). I found other options. Vodafone Holiday is 30 euros, 300 minutes to Greece, 2Gb http://www.vodafone.it/portal/Privati/Tariffe-e-Prodotti/Tariffe/Estero/Vodafone-Holiday-English TIM Welcome seems 30 euros, 200 minutes to Greece, 2Gb https://www.tim.it/offerte/mobile/estero/dallitalia/tim-welcome-it I would prefer Vodafone or TIM because they have a much larger coverage than Tre in Italy. But you can also purchase the card as you get to Rome, I am afraid to choose the wrong one. Let me know! Not much time left. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Οπότε παιδιά αυτό που παίζει πρακτικά είναι ότι για να πάρεις μία Sim καρτοκινητής πρέπει να σκάσεις 25-30€ ; Ρωτάω γιατί ετοιμάζομαι για 4ήμερο ταξίδι στη Ρώμη και θα ήθελα να έχω data ανά πάσα στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Οπότε παιδιά αυτό που παίζει πρακτικά είναι ότι για να πάρεις μία Sim καρτοκινητής πρέπει να σκάσεις 25-30€ ; Ρωτάω γιατί ετοιμάζομαι για 4ήμερο ταξίδι στη Ρώμη και θα ήθελα να έχω data ανά πάσα στιγμή. ετσι φαινεται.η κοπελα ξηγηθηκε σπαθι και μου εδωσε δωρο μια καρτουλα με 10 gb ,οποτε κυριος...μεγαλη υποθεση τα data ειδικα στο εξωτερικο... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι Ιταλία - και επειδή θα ξανα πάω - θέλω να πάρω ένα καρτοκινητό (αριθμο). Ξέρει κανείς τη διαδικασία? Δηλαδή, γίνεται ταυτοποίηση? Υπογράφεις χαρτιά? Έχει κάνει κανένας τη διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Πέρυσι που ειχα πάει, κ ειπα να παρω ενα καρτοτηλεφωνο γιατί θα καθόμουν αρκετά, μου ζητησαν αφμ Ιταλικο (codice fiscale). Ευτυχώς ειχα και ιταλικό γιατι ειχα βγαλει πριν χρονια λογω σπουδων. Δεν γνωριζω εαν μπορεις μόνο με ταυτότητα Edited February 25, 2016 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι Ιταλία - και επειδή θα ξανα πάω - θέλω να πάρω ένα καρτοκινητό (αριθμο). Ξέρει κανείς τη διαδικασία? Δηλαδή, γίνεται ταυτοποίηση? Υπογράφεις χαρτιά? Έχει κάνει κανένας τη διαδικασία ? Πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ταυτότητα και codice fiscale. (είναι ένας κωδικός 16 χαρακτήρων που δημιουργείται με εναν απλό αλγόριθμο, κ περιέχει τα στοιχεία απο το όνομα, το επώνυμο, ημ/νία κ τόπο γέννησης κ ένα χαρακτήρα ακόμα.) Φυσικά κ σου δίνουν κάποια έγγραφα για να υπογράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Επειδή θα πάει μία φίλη ιταλια για έναν μήνα και θέλει κυρίως ίντερνετ ποια εταιρία να επιλέξει ; Και επίσης να φανταστώ κάνει κανονικά κ η ελληνική ταυτότητα για αυτό που έχει ειπωθεί από πάνω; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Η Vodafone έχει ίσως το πιο καλό δίκτυο (κάλυψη σήματος και ταχύτητα internet) κ προσφέρει διάφορα πακέτα κ για ομιλία προς εξωτερικό. Τώρα δείχνει μια προσφορα flexi digital με 2gb internet 4g, 200λεπτα ομιλίας+100 sms (προς vodafone ιταλίας) , 15euro καθε 4 εβδομάδες. Εάν καταναλώσει τα 2gb μπορέι να ενεργοποιήσει κάποιο άλλο πακέτο γιατί το κόστος ανα 200mb είναι 2euro. Εάν θέλει να σταματήσει τις χρεώσεις των 15 euro πρέπει να στείλει μήνυμα απενεργοποίησης προς τη vodafone όταν το θέλει. Θα της πούνε στο κατάστημα σε ποιόν αριθμό να στείλει. Ναί κ με την Ελληνική ταυτότητα είναι ok αφού έχει κ λατινικούς χαρακτήρες. Επιπλέον ίντερνετ 1GB 4G -> 5euro 2GB 4G -> 10euro 3GB 4G -> 14euro 5GB 4G -> 19euro 10GB 4G -> 29euro Edited April 1, 2016 by INDYJONES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ! Θα της τα μεταφέρω Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πριν απο μερικές εβδομάδες που ήμουν, είχα δεί σε ένα κατάστημα της vodafone (προσφορά της ημέρας), 1gb ή 2 gb internet και 300 λεπτά προς το εξωτερικό με 15€......λεπτομέρειες δεν έγραφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts