kmpatra Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 και με νεο το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSL Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 το apn για να δουλεψει η συγκεκριμενη σιμ ειναι: ονομα: Vf internet APN: internet δεν προσθετω τιποτα αλλο και εχω κανονικα hotspot και απο mifi και απο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στον τυπο apn εχεις το "default" ή τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSL Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) και στις δυο περιπτωσεις (κινητο και mifi) δημιουργεις καινουριο apn και συμπληρωνεις μονο αυτα ονομα: Vf internet APN: internet στο κινητο το σωνω και μετα το τικαρω αντιστοιχα. στο mifi (huawei) απο οτι θυμαμε παταω ενεργοποιηση. Edited November 13, 2020 by GSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Το έγραψα και παραπάνω είναι από το giga WiFi on the spot. Προφανώς όπως είπε ο φίλος είναι προσφορά και μάλλον προσωποποιημένη στον κάθε ένα και όχι μαζική. Προσφορά είναι αλλά οχι προσωπική, είναι για όλους τους πελάτες στα πλαίσια του μένουμε σπίτι (της καραντίνας τέλος πάντων). Δεν ξέρω αν ενεργοποιείται στο gwots, δεν αναφέρει κάτι σχετικό στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 (edited) Προσφορά είναι αλλά οχι προσωπική, είναι για όλους τους πελάτες στα πλαίσια του μένουμε σπίτι (της καραντίνας τέλος πάντων). Δεν ξέρω αν ενεργοποιείται στο gwots, δεν αναφέρει κάτι σχετικό στο site. πάντως στην δική μου εφαρμογή δεν υπάρχει το "Πακέτα". Μόνο μέσω web μπορώ να πάρω πακέτα. Μακάρι... Βέβαια, έστω και έτσι, με έχει σώσει. 15 μέρες έχω φάει 32 gb χωρις να νοιαστώ για οικονομία... Για μόνιμη γραμμή σε σπίτι εννοώ Edited November 16, 2020 by haforce Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 (edited) Κάλεσα την τεχνική υποστήριξη χθες για το θέμα του κόφτη.Επιμενουν ότι έπρεπε να μου το πουν απο το κατάστημα ότι υπάρχει κόφτης.Το ξερουν ότι δεν το γράφει πουθενά.Σαχλαμάρες θα πω εγώ. Εν τω μεταξύ ακόμα περιμένω το sms με το λινκ για το που το γράφει για τον κόφτη στο site όπως επέμενε η άλλη στο chat. Σαχλαμάρες θα ξαναπώ. Να κάνω παρακαλώ κάποιες ερωτήσεις 1. Το vodafone giga wifi on the spot μπορεί θεωρητικά να το διατηρεί κάποιος με μηδενικό κόστος για όλο το έτος της δέσμευσης; (Να έχει δηλαδή την sim "έτσι για καβάτζα" και να μην ενεργοποιήσει ποτέ πακέτο και θεωρητικά να μην πληρώσει ποτέ τίποτα). Γίνεται αυτό; Ως πούμε μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο μόνο τον 1 μήνα από τους 12 σε αυτό το ιδιαίτερο συμβόλαιο wifi on the spot; 2. Απλά να το επιβεβαιώσω γιατί μπερδεύομαι λίγο από αυτά που διαβάζω. Το πακέτο unlimited data με €9.90/μήνα είναι 100% διαθέσιμο για όλους τους κατόχους vodafone giga wifi on the spot ή μόνο σε επιλεγμένους πελάτες; Είναι 100% ότι ενεργοποιείται από όλους τους giga-wifi on the spot συνδρομητές; 3. Υπάρχει περίπτωση (ποια είναι η εκτίμηση / πληροφόρησή σας) να επεκταθεί το πακετάκι unlimited data και μετά τις 30/11 ; Το λέω, γιατί κατά την γνώμη μου, το πακέτο αυτό "κανιβαλίζει" άγρια το πρόγραμμα συμβολαίου με unlimited data με speed cap 2Mbps της vodafone με υπερτετραπλάσια τιμή = €44/μήνα. 4. Υπάρχει κάποιος κόφτης σε ποσότητα data / ημέρα στο προγραμματάκι των unlimited data με €9.90 μέχρι 30/11 ; 5. Υπάρχει blockάρισμα για να μην μπορείς να κάνεις hotspot που έγραψες κάποιος φίλος πιο πάνω ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; 6. Τι ταχύτητες επιτυγχάνετε πάνω-κάτω, μπορεί να είναι και μόνο 1Mbps; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά πιστεύω ότι θα ενδιαφέρουν όλους μας. Ευχαριστώ Edited November 22, 2020 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Τα 2 πρώτα ναι. Το 3 κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα. Για το 4 το δούλεψα ένα μήνα σε 4g router που μοίραζε σε 7-8 συσκευές χωρίς πρόβλημα. Σε κινητό δεν έκανα hot spot. Αν δεν παίζει ίσως είναι θέμα ρύθμισης ή και συσκευής. Ημερήσιο όριο δεν υπάρχει, μόνο από ότι λένε τα παιδιά που το έφτασαν μηνιαίο 100gb . Εγώ 80gb πήρα το καλοκαίρι και δεν είχα θέμα. Ταχύτητες έβλεπα μέχρι 80 στο 4G router που συνδέεται σε μια μπάντα και μέχρι 150 όταν έβαλα τη sim σε κινητό που έπιανε 4G+. Αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από την περιοχή και την λήψη που έχει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Η unlimited προσφορά που τρέχει μέχρι με 30/11 ΔΕΝ είναι διαθέσιμη για το giga WiFi on the spot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήθελα μια διευκρίνιση για αυτό που είπες για τον κόφτη. Δηλαδή το unlimited €9.90 πακετάκι έχει πολιτική ορθής χρήσης 100GB για τις 30 αυτές ημέρες που ισχύει, και δεν είναι πραγματικά unlimited; (SOS δεν αναφέρομαι στο giga wifi on the spot πακέτο των 40GB, αλλά στην πρόσφατη προσφορά UNLIMITED DATA προσφορά του CU) Προς ελληνικό-νησί: Το προσωρινό πακέτο €9.90 / unlimited data μέχρι 30/11 δεν είναι διαθέσιμο στο giga wifi on the spot; Μόνο στο CU; Edited November 22, 2020 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Προφανώς για να επέμβει ο κόφτης θα πρέπει στην ίδια περίοδο να πάρεις 3 πακέτα των 9,90 που ξεπερνούν τα 100gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 5. Υπάρχει blockάρισμα για να μην μπορείς να κάνεις hotspot που έγραψες κάποιος φίλος πιο πάνω ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Στην περίπτωση που είχα αναφέρει εγώ παραπάνω κατά τη vodafone υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες συσκευές (κινητά) huawei με την κάρτα sim. Και δεν επιτρέπουν το μοίρασμα οι συσκευές αυτές... Αν ισχύει τελικά δεν ξέρω αναγκάστηκε η γνωστή μου και πήρε το 4G router και έκανε τη δουλειά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Παιδιά, επανέρχομαι μήπως έγινε παρεξήγηση Αναφέρομαι στο UNLIMITED DATA €9.90 για 30 ημέρες, προσωρινή προσφορά, θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί μέχρι 30/11, αυτό που αναγράφεται εδώ στην ιστοσελίδα του CU https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/open-options/ ΔΕΝ αναφέρομαι στο κλασικό πακέτο των €9.90 (ελαττωμένη τιμή από τα €19.95 που κοστίζει κανονικά) το οποίο δίνει 40GB στο giga wifi on the spot που υπήρχε εδώ και μήνες. Το 1ο από τα ανωτέρω πακέτα (το UNLIMITED, όχι τα 40GB), ενεργοποιείται σε sim giga-wifi-on the spot ή είναι μόνο για το CU; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Εγώ πάντως το απεριόριστο πακέτο δεν το έχω βρει στα πακέτα του Giga WiFi. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε cu το έχει ,όπως είχε και 50gb με δεν θυμάμαι πόσα ευρώ Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί συζητάμε για cu και μπερδεύουμε αυτους που διαβάζουν; Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Η προσφορά με απεριοριστα data για 30 ημερες με 9,90 Ευρώ ισχύει για τα προγράμματα Giga Wifi on the spot και για τους συνδρομητές Vodafone CU Τώρα αν την δώσουν και σε αλλες κατηγορίες συνδρομητών θα το δούμε Ο babakos έγραψε ότι η προφορά €9.95 μέχρι 30/11 για απεριόριστα GB (π.χ. 400 GB) ενεργοποιείται σε CU και σε Giga Wifi on the spot Δεν ισχύει αυτό; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Στο δικό μου δεν το βρήκα. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι λάθος. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς για να επέμβει ο κόφτης θα πρέπει στην ίδια περίοδο να πάρεις 3 πακέτα των 9,90 που ξεπερνούν τα 100gb.Δεν νομίζω , μπορεί να γίνει και με ένα πακέτο αφού έχει roll over. Δεν σου απαγορεύει να αγοράσεις όσα πακέτα θες. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Τι διαφορετικό λέμε; Αν αγοράσεις άλλο πακέτο για να τα μεταφέρεις, αν έχει περάσει μήνας από το πρώτο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το ζήτημα είναι, εφόσον έχει κόφτη, να μην έχεις συγκεντρωμένα πάνω από 100 που έχεις ανάγκη να τα φας μέσα στον ίδιο μήνα. Βέβαια, είναι μεγάλο φάουλ το να μην αναφέρει τίποτα για κόφτη στους όρους που σου δίνει όταν υπογράφεις. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Στο δικό μου δεν το βρήκα. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι λάθος. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω , μπορεί να γίνει και με ένα πακέτο αφού έχει roll over. Δεν σου απαγορεύει να αγοράσεις όσα πακέτα θες. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Βασικά η προσφορά unlimited ενεργοποιείται μέσα από το website της Vodafone, αλλά όπως είπα δεν είναι για το giga WiFi. Εγώ πριν μέρες είχα ανεβάσει screenshot την εν λόγο unlimited προσφορά που εμφανίστηκε στο my Vodafone app σε πρόγραμμα giga WiFi. Δυστυχώς την κρατούσα για τέλος του μήνα, ώστε να έχω τον Δεκέμβριο data αλλά έχει ήδη εξαφανιστεί από την εφαρμογή. Οπότε είπα να δοκιμάσω να την ενεργοποιήσω από το website χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μπείτε εδω με δεδομενα: http://content.vodafone.gr/Data/Unlimited_data_offer/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Τι διαφορετικό λέμε; Αν αγοράσεις άλλο πακέτο για να τα μεταφέρεις, αν έχει περάσει μήνας από το πρώτο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το ζήτημα είναι, εφόσον έχει κόφτη, να μην έχεις συγκεντρωμένα πάνω από 100 που έχεις ανάγκη να τα φας μέσα στον ίδιο μήνα. Βέβαια, είναι μεγάλο φάουλ το να μην αναφέρει τίποτα για κόφτη στους όρους που σου δίνει όταν υπογράφεις. Sent from my Galaxy S10e Αν έχει περάσει μήνας δεν τα χάνεις τα παλιά; Εχω βάλει πιο πίσω τις απαντησεις απο το chat και το τεχνικό τμήμα.Καταλήξαμε :rolleyes: οτι φταίει το κατάστημα που δεν το είπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Δεν ξέρω. Ας πούμε ότι αγοράζω ένα σήμερα που είναι η έναρξη της περιόδου τιμολόγησης. Όταν βλέπω ότι μου τελειώνει σε 10 μέρες πχ ενώ υπολείπονται 5gb αγοράζω άλλο ένα, και ακριβώς το ίδιο(όταν μένουν 5gb) μετά από 20 μέρες. Αν γίνεται rollover, πες ότι τη στιγμή που ενεργοποιώ το τρίτο έχω 45 διαθέσιμα και αφού έχω καταναλώσει 75 στην ίδια περίοδο τιμολόγησης, μέχρι να τελειώσει και να βγει ο λογαριασμός θα με αφήσει να καταναλώσω άλλα 25 πριν μπει ο κόφτης. Όμως όταν αλλάξει η περίοδος τιμολόγησης, δεν πρέπει λογικά να με αφήσει να χρησιμοποιήσω τα 20 gb που απομένουν για άλλες 20 ημέρες που έχει μέχρι τη λήξη του πακέτου; Είναι λίγο μπέρδεμα... Οκ, κατανοητό αυτό που σου είπαν, αλλά θα έπρεπε να είχε κάποια ειδοποίηση. Έτσι όπως είναι εκεί που αγοράζεις πακέτα, μπορείς με μια κίνηση να αγοράζεις 5 μαζεμένα. Θα έπρεπε να σε αποτρέπει ή να σε ενημερώνει εφόσον είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να τα καταναλώσεις. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Η προσφορά με απεριοριστα data για 30 ημερες με 9,90 Ευρώ ισχύει για τα προγράμματα Giga Wifi on the spot και για τους συνδρομητές Vodafone CU Τώρα αν την δώσουν και σε αλλες κατηγορίες συνδρομητών θα το δούμε Η προσφορά που δείχνει εδώ http://content.vodafone.gr/Data/Unlimited_data_offer/ δηλαδή ΔΕΝ ισχύει για το giga wifi on the spot; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Εμένα μου φαίνεται πως όχι, βάσει αυτών που λέει. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Η προσφορά που δείχνει εδώ http://content.vodafone.gr/Data/Unlimited_data_offer/ δηλαδή ΔΕΝ ισχύει για το giga wifi on the spot; Εγω δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είμαι εκεί που είναι το μοντεμ. Αλλά και στην καρτέλα του λογαριασμού στα πρόσθετα πακέτα είναι άδειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 H προσφορά με unlimited data με €9.90 one-time offer με προθεσμία ενεργοποίηαης μέχρι 30/11 δεν είναι διαθέσιμη στο Giga Wifi On The Spot. Μόλις το δοκίμασα και μου λέει "δεν είναι συμβατή αυτή προσφορά με αυτόν τον αριθμό" (αριθμό Giga Wifi On The Spot). Επομένως αυτό που ακούστηκε πιο πριν, δεν ισχύει. Τα μοναδικά πακέτα που μπορούν να μπουν στο εν λόγω πρόγραμμα είναι τα ήδη γνωστά: €4.95/10GB ή €9.95/40GB Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts