bill33 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Εγγύηση μπορούν να ζητήσουν και για χρέος στο ΑΦΜ σου σε αλλο πάροχο, οχι απαραίτητα για χρέος σε Vodafone και cyta. Eκεί σίγουρα δεν έχω χρέος γιατί μόνο καρτοκινητό βονταφον είχα.Κάποια στιγμή ,πριν 9?10?χρόνια? , είχα 4νετ internet αλλά είμαι σίγουρος ότι το είχα καθαρίσει όταν το διέκοψα.Οπως και έχει την Δευτερα θα πάω απο εκεί να το πληρώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Δες ποστ #458 Φιλε μολις γυρισα απο το καταστημα τους στο the mall,καμια εγγυηση......Πηρα και αλλη μια καρτουλα sim για το εξοχικο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Πες το στον φίλο που του ζήτησαν εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Υπάρχει τρόπος να ανανεώσεις-πάρεις πακέτο αν δεν είσαι στο ίδιο WiFi ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Όχι, μόνο αν μπεις στην σελίδα με δεδομένα από αυτήν την sim. Δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν κάτι από την εξυπηρέτηση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Φιλε μολις γυρισα απο το καταστημα τους στο the mall,καμια εγγυηση......Πηρα και αλλη μια καρτουλα sim για το εξοχικο.:) Δεν έχει σχέση με το πακέτο, είναι καθαρά θέμα πελάτη. Αν ο πελάτης για χ ψ λόγο έχει χρέος, δεν μπορεί το σύστημα να του δώσει συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Φιλε μολις γυρισα απο το καταστημα τους στο the mall,καμια εγγυηση......Πηρα και αλλη μια καρτουλα sim για το εξοχικο.:) Πήρες στο ίδιο όνομα και τη δεύτερη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Δεν έχει σχέση με το πακέτο, είναι καθαρά θέμα πελάτη. Αν ο πελάτης για χ ψ λόγο έχει χρέος, δεν μπορεί το σύστημα να του δώσει συμβόλαιο. Φιλε εγραψα ξεκαθαρα οτι πηρα 2η καρτα χωρις καμια εγγυηση,αυτο ηταν το θεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρες στο ίδιο όνομα και τη δεύτερη κάρτα; Ναι.Και η αδερφη μου που ηταν παρεα μου στο ονομα της την δικη της καρτουλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Φιλε εγραψα ξεκαθαρα οτι πηρα 2η καρτα χωρις καμια εγγυηση,αυτο ηταν το θεμα. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι.Και η αδερφη μου που ηταν παρεα μου στο ονομα της την δικη της καρτουλα. Σε ρώτησα γιατί όταν είχα πάρει την δική μου κάρτα μου είχαν πεί απο το κατάστημα οτι το σύστημα επιτρέπει μόνο μια κάρτα ανα αφμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Σε ρώτησα γιατί όταν είχα πάρει την δική μου κάρτα μου είχαν πεί απο το κατάστημα οτι το σύστημα επιτρέπει μόνο μια κάρτα ανα αφμ. Οχι φιλε μου,και 2η πηρα σημερα με το ιδιο αφμ-email.Μαλλον δεν ξερουν την τυφλα τους καποιοι εκπρόσωποι δυστηχως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 (edited) Παιδια μια βοηθεια,μου ηρθε το μηχανημα με την καρτα,μπηκα στην ip αλλαξα τον κωδικο του wifi αλλα και το admin ,εβαλα το pin της καρτας οταν μου το ζητησε. Οποτε λεει μετα κατω οτι εχω προσβαση στο ιντερνετ ,παω να μπω σε σελιδα και μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση και να πατησω οκ,παταω και με βγαζει στο interface του ρουτερ και λεει activation denied.Παιρνω τηλ αλλα σκ δεν δουλευουν αποτι φαινεται και πραγματικα θελω αυριο να το παω στον πατερα μου στο νοσοκομειο να περναει την ωρα του που δεν εχει ιντερνετ.Πως την ενεργοποιουμε αυτη την *******?Μπηκα και στο portal για να βαλω δεδομενα μεσα ,αλλα οταν παταω την σελιδα με πεταει παλι στο activation denied μεσα στο Interface του ρουτερ.Τι κανω λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπηκα στο live chat.Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα γιατί λεει ότι το τμήμα εγκρίσεων εχει δώσει εντολή για 50€ εγγύηση!!!:wacko: Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πελάτης τους εδω και 10 χρόνια.Στο κατάστημα δεν είπαν τίποτα πάντως.Οπως και να έχει θα παω την Δευτέρα να τα δωσω για να ξεμπερδεύω. Αυτο το θεμα εχω και εγω,39 εδωσα στον κουριερ και ειμαι ετσι,που δινω τα αλλα 10 να το κανω να δουλεψει δεν εχω καταλαβει ΝΕΟΤΕΡΑ ............... εστειλα το chat της vodafone και μου απαντησαν αυτο Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν σας δίνει ακόμα πρόσβαση διοτι δεν εχει ολοκληρωθεί η αίτηση σας. Μόλις ολοκληρωθεί , τότε θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Γιατι νομιζω οτι θα το κλαιω το 40 ευρω? Edited September 12, 2020 by socratis100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 ΝΕΟΤΕΡΑ ............... εστειλα το chat της vodafone και μου απαντησαν αυτο Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν σας δίνει ακόμα πρόσβαση διοτι δεν εχει ολοκληρωθεί η αίτηση σας. Μόλις ολοκληρωθεί , τότε θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Γιατι νομιζω οτι θα το κλαιω το 40 ευρω? Έλεγξε το apn του router σου πρέπει να είναι internet και όλα τα άλλα άδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Έλεγξε το apn του router σου πρέπει να είναι internet και όλα τα άλλα άδεια. Μεσα εχει καρτοκινητο σαν προφιλ ,συμβολαιο επισης Και ειναι στο auto.Αποτι θυμαμαι εχει και αλλο ενα προφιλ,απλα αποτι μου ειπαν πρεπει να δουν την αιτηση μου για αυτο δεν μπαινει,δεν εχουν παρει ακομα τα χαρτια που υπεγραψα γιατι ειχα κανει την διαδικασια μεσω κουριερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Μεσα εχει καρτοκινητο σαν προφιλ ,συμβολαιο επισης Και ειναι στο auto.Αποτι θυμαμαι εχει και αλλο ενα προφιλ,απλα αποτι μου ειπαν πρεπει να δουν την αιτηση μου για αυτο δεν μπαινει,δεν εχουν παρει ακομα τα χαρτια που υπεγραψα γιατι ειχα κανει την διαδικασια μεσω κουριερ.. Και εγώ με courier έκανα την αίτηση και ενώ είχα στην κατοχή μου την κάρτα δεν έπιανε σήμα γιατί δεν την είχαν ενεργοποιήσει, κάτι το οποίο έγινε μετά από 5 ημέρες. Από την στιγμή που ήδη αγόρασες πακέτο έχει γίνει η σύνδεση σου. Έλεγξε το apn, πρόσθεσε εσύ ένα με τις ρυθμίσεις internet και όλα τα αλλά κενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Προς ενημέρωση σας και εγώ έχω δύο Giga WiFi on the spot πάρει, την ίδια μέρα στο δικό μου αφμ... Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Πηγα χθες ,πληρωσα την εγγύηση και μετα απο νέα επικοινωνία με το chat μολις ήρθε sms ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικου ebill ενεργοποιήθηκε κλπ κλπ.Πιο μετά θα δοκιμάσω να συνδεθώ.Χρειάζεται να καταχωρήσω κάτι στο προφιλ κινητης κλπ?Η το αφήνω όπως είναι; Ρωτησα τι χρέος είναι αλλά δεν ήξεραν.Που μπορώ να μάθω; Επισης μπορώ να κάνω καρτέλα στο site της voda και να παρακολουθώ τον λογαριασμό;(δεν το έψαξα ακομα ) Δοκίμασα να κατεβάσω το app αλλά επειδή το εχω το playstore ως χωρα Αγγλία δεν το κατεβάζει. (κουραση όλη η διαδικασία γιατί το κατάστημα έπρεπε απο την πρώτη στιγμή να μου πει οτι υπάρχει πρόβλημα να το τακτοποιήσω και όχι να ψάχνομαι μόνος μου μεσω chat,μάλλον τα 10€ που δεν έδωσα να το σετάρουν τους χάλασαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Συνδεθηκα τελικά.Ενεργοποιησα και κατευθείαν 2 των 40GB να μην ψάχνεται η συζυγος που θα το χρησιμοποιεί. Να ρωτήσω σχετικά με τον my account.Πρέπει κάθε νούμερο που είναι στο ονομα μας να έχει δικο του account?Εχω ενα cu με τον λογαριασμό του και ψάχνω να προσθέσω και το νούμερο του giga wifi.Aλλά δεν βρίσκω αν υπάρχει η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Τα συμβόλαια κινητής και σταθερής εμφανίζονται αυτόματα σε ένα my account. Τα καρτοκινητά πρέπει να έχουν ξεχωριστό, ένα για το καθένα. Αν έχεις ηδη σταθερό ή συμβόλαιο κινητής, μπες με αυτά τα στοιχεία και θα πρέπει να εμφανίζεται. Αν έχεις καρτοκινητο, θα πρέπει να κανεις εγγραφή και για το giga wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Οκ, ξεχωριστό τότε. Ευχαριστώ. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Καλησπέρα, να ρωτήσω πήγα σήμερα να πάρω το πακέτο και μου είπαν από στο κατάστημα ότι θα πρέπει να έχω ενεργό συμβόλαιο για να μου δώσουν, ισχύει κάτι τέτοιο??? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Καλησπέρα, να ρωτήσω πήγα σήμερα να πάρω το πακέτο και μου είπαν από στο κατάστημα ότι θα πρέπει να έχω ενεργό συμβόλαιο για να μου δώσουν, ισχύει κάτι τέτοιο??? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oχι βεβαια,χαζαμαραρες ειπαν,σε ποιο καταστημα πηγες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Oχι βεβαια,χαζαμαραρες ειπαν,σε ποιο καταστημα πηγες?Αργοστόλι Κεφαλονιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Αργοστόλι Κεφαλονιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα μαυρα τους τα χαλια να τους πεις τα χαιρετισματα.....μιλα με την εξυπηρετηση και πες στου τι ακριβως εγινε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Αργοστόλι Κεφαλονιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα στο καταστημα αυτο οταν πηρα το φοιτητικο αριθμο cu ηθελαν αμαν και πως να μου κανουν την 1η ανανεωση. Εν τελει την εκανα απο το ιντερνετ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Προσπαθω να μπω στο http://services.vodafone.gr/services/myvmb/landing.action να δω τι έχω υπολοιπο κλπ και δεν μπαινει με τιποτα,λες και μπαίνω απο άλλο δίκτυο Ουτε και στο https://www.vodafone.gr/login/ μπορώ να μπω ,βγάζει Προσοχή Παρουσιάστηκε σφάλμα συστήματος. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts