Superuser Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Επίσης με JVU το σήμα με Cosmote δεν έιναι και το καλύτερο ... μήπως με JVT αλλάζει αυτό ή και εκεί τα ίδια .. ;; Αυτό μόνο με μια δοκιμή θα το κρίνεις. Μπορείς να το περάσεις πανεύκολα και το ίδιο εύκολα μπορείς να γυρίσεις πάλι σε JVU αν δεν σου κάνει το JVT. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Επίσης με JVU το σήμα με Cosmote δεν έιναι και το καλύτερο ... μήπως με JVT αλλάζει αυτό ή και εκεί τα ίδια .. ;; Ότι σου είπε ο Νικος από πάνω. Κοίτα την πρώτη σελίδα για modems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Φαντάσου να είχα και χρόνο να δοκιμάσω συνδυασμούς live oc/max freq/volts...! Θα τα βαρεσω τα 1700 πάλι :D Λέω να βγάλω ένα βίντεο όπως θα σερφάρω στο in.gr Κώστα για να σε σκανιάσω..! :lol::lol: Τα είχα χτυπήσει και εγώ τα 1500+ με τον devil προ κάτι μηνών. Και παρότι ο cpu μου είναι κλασομπανιέρας και ζαλίζεται εύκολα :lol:, με αυτόν τον kernel ήταν σταθερός. Εννοείται ότι είχα δοκιμάσει σερφάρισμα στο in.gr (και μάλιστα με το παλιό libwebcore, αυτό που μέχρι να φορτώσει ετοιμάζεις καφέ) και όλα γίνονταν ακαριαία. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Επίσης με JVU το σήμα με Cosmote δεν έιναι και το καλύτερο ... μήπως με JVT αλλάζει αυτό ή και εκεί τα ίδια .. ;; Εγω με cosmote και jvu modem πολλες φορες ειχα ελαχιστο σημα. Αφησα ομως το default της slim, το jvt δηλαδη κι ολα good :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wyclef Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Έλα που πήγα να κάνω flash το JVT απο JVU (CWM) και επεσα σε bootloop ... και απο οτι βλέπω δεν μπορώ καν να μπω σε recovery με τα 3 κουμπιά ... :( Τώρα τί κάνουμε :;; άκυρο ... μπήκα σε recovery ... έκανα ξανά wipe cache/wipe d. cache, ξανά Install Zip from Sd card και τώρα είμαι ο.κ :) Edited May 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Πάω να δοκιμάσω τον devil να το ξεζουμίσω λίγο :p Edit. Δε μπορώ να καταλάβω τι διάφορα έχει ο devil XL από τους απλούς. Τι σημαίνει αυτό το XL? Ευχαριστώ. Edited May 9, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πάω να δοκιμάσω τον devil να το ξεζουμίσω λίγο :p Edit. Δε μπορώ να καταλάβω τι διάφορα έχει ο devil XL από τους απλούς. Τι σημαίνει αυτό το XL? Ευχαριστώ. Ότι και ο "s" στον sema. Για hugemem roms δηλαδή. Βάλε cmc xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ηρθε η ωρα να μπω και εγω στην παρεα της slim :-) Οι πρωτες εντυπωσεις μουειναι θετικοτατες Μαρεσει το default dpi που εχει, οι πολλες ρυθμισεις κτλ Εχω ομως ενα προβληματακι...Η επαναφορα με το titanium backup κολλαει καποια στιγμη και δεν ολοκληρωνει την επαναφορα... Checkara τα backups με την επιλογη του titanium αλλα τπτ... Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Ηρθε η ωρα να μπω και εγω στην παρεα της slim :-) Οι πρωτες εντυπωσεις μουειναι θετικοτατες Μαρεσει το default dpi που εχει, οι πολλες ρυθμισεις κτλ Εχω ομως ενα προβληματακι...Η επαναφορα με το titanium backup κολλαει καποια στιγμη και δεν ολοκληρωνει την επαναφορα... Checkara τα backups με την επιλογη του titanium αλλα τπτ... Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; Σε μένα κολλούσε περίπου στο 45%-50%, όσες φορές και να προσπάθησα. Ξεκόλλησε όταν εκανα το .nodatadata τρίκ (εις βάρος της ταχύτητας βεβαια) Edit: Νομίζω ήταν σε άλλη ICS Rom, μπορεί η slim να έχει ήδη περασμένο το datafix οπόταν άκυρο! Edited May 10, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Δε ξέρω αν παίζει σίγουρα ρόλο αλλά κατέβασε το busybox από το μάρκετ και κάνε install την τελευταία έκδοση. Και όπως είπε παραπάνω τα data πάνε στο datadata εκτός αν φτιάξεις φάκελο με όνομα .nodatadata μέσα στο /datadata. Αλλα δε πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα :worry: @Νίκο ευχαριστώ! Είχα καταλάβει το cmc, vc, bm αλλά το XL δεεεν :p Edited May 10, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaFFiR Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Συγγνώμη για τη Noobikh ερώτηση, αλλά επειδή πολλοί δεν το ξεκαθαρίζουν, ότι ROM παίζει στο Galaxy S i9000 λειτουργεί και στο Galaxy S plus i9001 ; (Προφανώς έχω το Plus, κ ψάχνω να βάλω μια full function έκδοση του ICS ) Thnx in advance, κ σόρι αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού. Το σέρτς όμως δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Συγγνώμη για τη Noobikh ερώτηση, αλλά επειδή πολλοί δεν το ξεκαθαρίζουν, ότι ROM παίζει στο Galaxy S i9000 λειτουργεί και στο Galaxy S plus i9001 ; (Προφανώς έχω το Plus, κ ψάχνω να βάλω μια full function έκδοση του ICS ) Thnx in advance, κ σόρι αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού. Το σέρτς όμως δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Οι ρομς του i9000 δεν κάνουν στο Plus. H slim είναι για αρκετές συσκευές αλλά όχι για το plus. Συγκεκριμένα για: Galaxy Nexus - I9250 Nexus S - I9020A/T, I9023 Nexus S 4G Samsung Galaxy S II - I9100 Samsung Galaxy S - I9000 Samsung Captivate - I897 Samsung Vibrant - T959 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ηρθε η ωρα να μπω και εγω στην παρεα της slim :-) Οι πρωτες εντυπωσεις μουειναι θετικοτατες Μαρεσει το default dpi που εχει, οι πολλες ρυθμισεις κτλ Εχω ομως ενα προβληματακι...Η επαναφορα με το titanium backup κολλαει καποια στιγμη και δεν ολοκληρωνει την επαναφορα... Checkara τα backups με την επιλογη του titanium αλλα τπτ... Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; Κατέβασε το busybox installer του JRummy16 και βάλε το 19 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 παιδιά, υπάρχει κάποιος άλλος κερνελ για slim εκτός του semaphore?ειλικρινά εκτιμώ αφάνταστα τη δουλειά που κάνει ο στράτος, αλλά έχω ένα θέμα με τα χρώματα (αν και έχει βελτιωθεί με τις ρυθμίσεις που δώθηκαν παραπάνω), έχω όμως την εντύπωση οτι και το sharpness της οθόνης είναι λίγο πειραγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Devil 2 Minics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια, αλλα δεν εγινε τπτ... Το περιεργο ειναι οτι ορισμενες εφαρμογες δεν εχουν προβλημα, ενω αλλες εχουν... :-P Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια, αλλα δεν εγινε τπτ... Το περιεργο ειναι οτι ορισμενες εφαρμογες δεν εχουν προβλημα, ενω αλλες εχουν... :-P Τι προβλημα εχουν δηλαδη..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια, αλλα δεν εγινε τπτ... Το περιεργο ειναι οτι ορισμενες εφαρμογες δεν εχουν προβλημα, ενω αλλες εχουν... :-P Μήπως φουλάρει το datadata? Πάντως αν βάλεις (η υπάρχει) το φιξ, χρειάζεται να επιλέξεις κάτι στο titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Τελικα λεω να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη slim :p Επειδη εχει ενα σωρο εκδοσεις και ειμαι συνηθισμενος στις συντομευσεις, θελω να κατεβασω τον devil2 kernel για την slim, χωρις vc, χωρις bm. Τι απο αυτα εδω http://devil.haxer.org/ κατεβαζω? δεν ξερω βασικα τα xl και cmc τι πρεσβευουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Τελικα λεω να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη slim :p Επειδη εχει ενα σωρο εκδοσεις και ειμαι συνηθισμενος στις συντομευσεις, θελω να κατεβασω τον devil2 kernel για την slim, χωρις vc, χωρις bm. Τι απο αυτα εδω http://devil.haxer.org/ κατεβαζω? δεν ξερω βασικα τα xl και cmc τι πρεσβευουν :p Βαλε semaphore v1.1.1s να απογειωθει ο γαλαξιας σου!!!:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Βαλε semaphore v1.1.1s να απογειωθει ο γαλαξιας σου!!!:) Παλι σε semaphore θα καταληξω, παντα ετσι γινεται :p Δοκιμες να γινοται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Παλι σε semaphore θα καταληξω, παντα ετσι γινεται :p Δοκιμες να γινοται!! Και γιατι να χανεις τον χρονο σου..;:p Εχω δοκιμασει κι εγω devil2 και mnics και πλεον βαζω μονο semaphore!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) cmc από ότι κατάλαβα είναι cm color (αντί για vc=voodoo color) :p XL είναι όπως το S (slim) στον semaphore όπως λέει και ο Νίκος στην προηγούμενη σελίδα. Είμαι με devil από χτες και είμαι πολύ ευχαριστημένος, εντάξει ο semaphore είναι άψογος και τον υποστιρίζουμε, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε τόσο αρνητικοί σε όλα τα υπόλοιπα.... Επίσης με τον semaphore δεν μου ξύπνησε το κινητό 2 φορές μέσα σε μία μέρα... τέλος πάντων, ο semaphore πιστεύω για ginger αξίζει πολλά περισσότερα από ότι για ICS. (δεν βλέπω να προσφέρει κάτι επιπλέον σε σχέση με άλλους κέρνελς σε ICS) Edited May 11, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ψήνομαι να δοκιμάσω το swap αλλα στο /data με τον devil. Φοβάμαι μήπως είναι απελπιστικά αργό και χάσω τον χρόνο μου τσάπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Πλέον είμαι με slim ics κάτι semaphore! :o δηλαδή για σλιμ βάζω τον cm xl και είμαι κομπλέ, χωρίς καμιά έλλειψη, σαν να έχω βάλει semaphore stock colour ένα πράγμα; Edit: και καθώς πατούσα το πλήκτρο back για να βγω από το tapatalk, ξαφνικά βρέθηκα στο λογότυπο της slim που βγάζει όταν ξεκινάει το τηλέφωνο. τελικά δεν άνοιξε πότε, πάτησα παρατεταμένα το συνδυασμό των πλήκτρων και έκανε επανεκκίνηση για να ανοίξει. :mad::( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-5 Edited May 11, 2012 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts