Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-III-torn-down-has-same-camera-sensor-as-Apple-iPhone-4S_id30837

Αυτό το ξέρατε?? Φοραει ίδιο camera sensor με το 4S σύμφωνα με το άρθρο

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαι μερικές φωτογραφίες από το μαγαζί για να δείτε τη διαφορά μεταξύ μπλέ και άσπρου. Αυτό το brushed effect στο μπλε είναι όλα τα λεφτά, το άσπρο δυστυχώς μου φαίνεται απλά πλαστικό, και φτηνό μπροστά στο HTC One X. Το μπλε ανάλογα με το φωτισμό μπορεί να είναι μπλε ανοιχτό, γκρι, μπλε σκούρο, ή και πολύ σκούρο σχεδόν μαύρο. Πολύ ωραίο εφέ. (αγνοήστε τα πλαστικά που το συγκρατούνε, σε όλα τα αληθινά κομμάτια που λειτουργούν έχουν βάλει υπερσυναγερμούς λες και είναι διαμαντένια). Το ασημένιο κομμάτι γύρω-γύρω στο άσπρο δεν είναι το ίδιο χρώμα στο μπλε, είναι κάτι σαν ανοιχτό μωβ. Δεν ήμουν σίγουρος, αλλά το μπλέ με κέρδισε 100%. Το ΜΟΝΟ που με χαλάει αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο μέγεθος. Όσο τα έπαιξα πάντως δεν κόλλησαν πουθενά, σε κανένα από τα καταστήματα. Φοβερή συσκευή, μέχρι και το notification light είναι ωραίο όπως φωτίζει από μέσα...:)

[ATTACH]25450[/ATTACH] [ATTACH]25451[/ATTACH] [ATTACH]25452[/ATTACH] [ATTACH]25453[/ATTACH] [ATTACH]25454[/ATTACH]

Εγώ βλέπω πως ανάλογα τον φωτισμό θα σου αρέσει ή θα σε ξενερώνει το μπλε...Κάποιες φορές δείχνει γ@μάτο και κάποιες άλλες φτηνιάρικο. Εννοώ την πίσω όψη μιας και η μπροστά πάντα δείχνει καλή...

Πολυ φοβαμαι,ετσι γυαλιστερο που το βλεπω,οτι σε συντομο χρονικο διαστημα θα γεμισει παντου γρατζουνιες :(

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-III-torn-down-has-same-camera-sensor-as-Apple-iPhone-4S_id30837

Αυτό το ξέρατε?? Φοραει ίδιο camera sensor με το 4S σύμφωνα με το άρθρο

Είναι μια καλη ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε η να απομυθοποιησουμε την άποψη ότι το iOS είναι η αιτία που οι φωτο των iPhone υπερεχουν έναντι των android συσκευών.

Περιμένω με αγωνία ένα πραγματικα καλο συγκριτικο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
Είπα και εγώ να πάω να ξανασπαταλήσω χρήματα για κινητό, μετά από 4 χρόνια και το φιάσκο του VIVAZ για το οποίο είχα δώσει 450 Ε και μετά από 2 μήνες έπεσε στα 280 (αν είναι δυνατόν), και δε μπορώ να το κάνω .

Έχω ζητήσει επανειλημμένως να περιορίσουμε τις "ότι να' ναι" συζητήσεις που γεμίζουν το θέμα με ανούσια post. Δεν φαντάζεστε πόσο κουραστικό είναι για κάποιο μέλος που προσπαθεί να βρει κάποια αξιοσημείωτη πληροφορία για τη συσκευή.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Έχω ζητήσει επανειλημμένως να περιορίσουμε τις "ότι να' ναι" συζητήσεις που γεμίζουν το θέμα με ανούσια post. Δεν φαντάζεστε πόσο κουραστικό είναι για κάποιο μέλος που προσπαθεί να βρει κάποια αξιοσημείωτη πληροφορία για τη συσκευή.

Για να τα σταματησεις δυο τροποι υπαρχουν..

Τον εναν τον γνωριζεις αλλα δεν το συνειστα κανεις απο εμας...

Ο αλλος και πιο σωστος ειναι να φτιαχτουν τα ποστ για το s3 οπως και στο s2...

Ξερω οτι το ετοιμαζεται αλλα λογικο ειναι να υπαρχει προς το παρον αυτο το μπαχαλο...

Καλημερα αθανασιε...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

καλημερα παιδια, ειδα στο amazon de το ασπρο το εχει 584 ευρω και το στελνει την δευτερα, λετε να ισχυει αυτο?

Εφόσον είναι διαθέσιμο in stock που λέμε σε 3 εργάσιμες θα το έχεις σπίτι σου κατά 95%:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχω και εγώ μια off topic ερώτηση.τα κινητά τα περνώ πάντα με τιμολόγιο στο όνομα της εταιρίας που εργάζομαι και μου δίνει η εταιρεία το ΦΠΑ πίσω.Άμα το αγοράσω από εξωτερικό πχ Γερμανία , απαλλάσσεται από φπα απευθείας η το πληρώνω πάλι και μετά επιστρέφεται.

Έχω και εγώ μια off topic ερώτηση.τα κινητά τα περνώ πάντα με τιμολόγιο στο όνομα της εταιρίας που εργάζομαι και μου δίνει η εταιρεία το ΦΠΑ πίσω.Άμα το αγοράσω από εξωτερικό πχ Γερμανία , απαλλάσσεται από φπα απευθείας η το πληρώνω πάλι και μετά επιστρέφεται.

Από site όπως το expansys, handtec, δεν πληρώνεις καν ΦΠΑ. Απλά βάζεις το ΑΦΜ σου (VAT registered).

Από site όπως το expansys, handtec, δεν πληρώνεις καν ΦΠΑ. Απλά βάζεις το ΑΦΜ σου (VAT registered).

Ποσο ειναι ο ΦΠΑ στην γερμανια ? Εγγυηση καλυπτει κανονικα φανταζομαι και στην Ελλαδα

παιδιά πόσο θα κοστίσει συνολικά αν το παραγγείλω απο amazon de?

611,74 ευρω μου κοστισε το λευκο μαζι με τα εξοδα αποστολης με UPS με τιμη 584,90 τιμη λιανικης

Τοσο ειναι και σημερα:)

Στο φιλο πιο πανω δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση σε καλυπτει κανονικα.Ο ΦΠΑ ειναι 19% στη Γερμανια

Edited by alextrela

611,74 ευρω μου κοστισε το λευκο μαζι με τα εξοδα αποστολης με UPS με τιμη 584,90 τιμη λιανικης

Τοσο ειναι και σημερα:)

Στο φιλο πιο πανω δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση σε καλυπτει κανονικα.Ο ΦΠΑ ειναι 19% στη Γερμανια

σε περίπτωση ελαττωματικού η καμένο πιξελ κτλ(χτυπα ξυλο) τι γίνετε?

το στελνω πισω για αλλαγη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Οσοι το πηραν:το ηχειο πως ειναι?τα πλαστικα ειναι στιβαρα?καποιος τζογος?η μπαταρια?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Στην Αγγλια κάποιοι αναφέρουν ότι παρέλαβαν τα μπλε GS3 ( κυρίως οι πρώτες προπαραγγελίες ). Ας ελπίσουμε να στείλουν και λιγα προς τα δω! :happy:

Παιδια ποιος μπορει να με βοηθησει να κανω την παραγγελια απο amazon , γιατι απο γερμανια ειμαι σκραπας , το προσπαθησα λιγο , αλλα εφτασα στο σημειο που μου ζηταει την καρτα , και κολωσα , γιατι δεν ειχα βρει ακομα επιλογη , ουτε για αποστολη με UPS , ουτε για τιμολογιο

σε περίπτωση ελαττωματικού η καμένο πιξελ κτλ(χτυπα ξυλο) τι γίνετε?

το στελνω πισω για αλλαγη

Δες εδω http://www.amazon.de/gp/help/customer/display?nodeId=200543420

και εδω http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_cn?ie=UTF8&nodeId=13770421

Μπες με google chrome και κανε τη μεταφραση σε ελληνικα

Απο amazon de αγοραζω πρωτη φορα

Απο ebay που ειχα αγορασει xperia arc και Ν9 δεν ειχα προβλημα με τις συσκευες για να δω τη διαδικασια:p

Απο expansys ειχα παρει One X και το επεστρεψα εντος 15 ημερων λογω προβληματων και μου πιστωσαν τα χρηματα

να σαι καλά φίλε... ελπίζω αν τελικά το πάρω απο έξω να μη μπλέξω με ελαττωματικά κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

επειδή τα περισσότερα έχουν απαντηθεί , να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο(σχεδόν) !

μπορώ να κάνω ζουμ στις επαφές και στις ρυθμίσεις ; βασικά , στο μενού ;

φαίνεται τέλειο το κινητό ! :D

ευχαριστώ

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

επειδή τα περισσότερα έχουν απαντηθεί , να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο(σχεδόν) !

μπορώ να κάνω ζουμ στις επαφές και στις ρυθμίσεις ; βασικά , στο μενού ;

φαίνεται τέλειο το κινητό ! :D

ευχαριστώ

Νομιζω εχει μεγεθος γραμματοσειρας και το αλλαζεις.

Έφτασεεεεεεεεε επιτέλους μετά απο 12 ωρες upload.

Samsung Galaxy S III: Αναλυτικό Hands on Video review

Εξερετικο το τηλ με την πρωτη ματιά...Τελικά είναι το καλυτερο κινητό της αγοράς με διαφορά...Ρε συ αυτό τρεχει και δεν καταλαβαίνει τίποτα δεν κολάει πουθενα...Είκονα βιντεο εξερετικα...Ηχος αρκετά καλός...

Φανταστείτε τι εχει να γίνει μόλις το πιασουν στα χερια τους οι dev...

Aντε ειναι κοντά η τρίτη που ερχετε και σε μένα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πολυ κατατοπιστικο ευχαριστούμε!! Το τηλέφωνο βλέπω είναι απίστευτα γρηγορότερος σε ότι και να κάνεις και είμαι εντυπωσιασμενος από την ταχύτητα λήψης της κάμερας.. Και ίχνος κιτρινιλας στο λευκό χαρτί! Δεν είναι κακό το λευκό χρώμα τελικά ;)

παρα πολυ καλο και αναλυτικο review...μια ερωτηση μονο...μου φανηκε οτι ειδα λιγο ροζ στην ασπρη σελιδα...ειδα σωστα η κανω λαθος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...