Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σας πω μια μαντεψιά?

Λέτε να είναι εκείνα τα 600.000 καπάκια που βγήκαν με ετεροχρωμία και τα ξαναβάλαν στη κυκλοφορία, ντε και καλά πως είναι metallic blue?

Γιατί 2 παρόμοια (κάνει κι αυτό κάποιες οριζόντιες γραμμές) μπλε κάπως δεν πάει..

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις το παρηγγειλα,το Note ειναι φοβερο αλλα πολυ μεγαλο για καθημερινη χρηση,οχι οτι ενοχλει αλλα πχ στο αμαξι για να απαντησω σε κληση με δυσκολευει.Θα το δοκιμασω και αμα δεν μου κανει θα το δωσω στον αδερφο μου ετσι κι αλλιως μετα την εξεταστικη θελει να το παρει.611 μου βγηκε με μεταφορικα απο amazon.de.Εσας σε ποσες μερες ηρθε?δεν εβαλα fast shippping.

Μολις το παρηγγειλα,το Note ειναι φοβερο αλλα πολυ μεγαλο για καθημερινη χρηση,οχι οτι ενοχλει αλλα πχ στο αμαξι για να απαντησω σε κληση με δυσκολευει.Θα το δοκιμασω και αμα δεν μου κανει θα το δωσω στον αδερφο μου ετσι κι αλλιως μετα την εξεταστικη θελει να το παρει.611 μου βγηκε με μεταφορικα απο amazon.de.Εσας σε ποσες μερες ηρθε?δεν εβαλα fast shippping.

Απο την Παρασκευη που ειναι σε κατασταση ''εχει αποσταλει'' θα το παραλαβω αυριο με UPS. Tο ειχα προπαραγγειλει την προηγουμενη Κυριακη που δεν ηταν ''in stock'':)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Απο την Παρασκευη που ειναι σε κατασταση ''εχει αποσταλει'' θα το παραλαβω αυριο με UPS. Tο ειχα προπαραγγειλει την προηγουμενη Κυριακη που δεν ηταν ''in stock'':)

Σε τι χρωμα το πηρες?Εγω ασπρο το πηρα και ηταν stock.Λες μεχρι Παρασκευη να εχει ερθει η τζαμπα ονειρευομαι :lol::lol::p

Σε τι χρωμα το πηρες?Εγω ασπρο το πηρα και ηταν stock.Λες μεχρι Παρασκευη να εχει ερθει η τζαμπα ονειρευομαι :lol::lol::p

Θελω να πιστεύω πως μετά την πρωτη εβδομάδα που περασε και τον ψιλοχαμό που εγινε τα πραγματα θα ομαλοποιηθουν...

Μεσα στην εβδομαδα θα τον εχουν σχεδον ολα τα ελληνικά μαγαζιά απο την ενημέρωση που εχω οπότε πεμτη -παρασκευή θελω να πιστεύω πως θα είναι στα χερια σου

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και εγω σε λευκο, μεχρι Παρασκευη θα σου ερθει κατα 95% συνηθως οταν ειναι ''in stock'' 3-4 εργασιμες:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θελω να πιστεύω πως μετά την πρωτη εβδομάδα που περασε και τον ψιλοχαμό που εγινε τα πραγματα θα ομαλοποιηθουν...

Μεσα στην εβδομαδα θα τον εχουν σχεδον ολα τα ελληνικά μαγαζιά απο την ενημέρωση που εχω οπότε πεμτη -παρασκευή θελω να πιστεύω πως θα είναι στα χερια σου

Αντε ωραια!!Υποτιθεται ομως οτι ειχαν καποιες προ-παραγγελειες,δεν τις υπολογισε η Samsung??

παιζει τεραστιο ρολο και το μεγεθος...οσο μεγαλυτερη ειναι επειφανεια τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να γινει κομματια...το σιγουρο ειναι

οτι μια θηκουλα σαν αυτη που εχω στο s2 (που και με τα μουτρα να σκασει δεν θα ακουμπησει η οθονη στο εδαφος) ειναι απαραιτητη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εχουμε φτασει σε σημειο οπου πραγματα τα οποια θεωρουνται κατεξοχην κινητα να φοβομαστε μην μας πεσουν εστω και μια φορα γιατι θα κλαιμε με δακρι ενος μηνιατικου

καποτε τα κινητα σου πεφταν απο το μηχανακι, τα παταγε αμαξι κτλ (δεν υπερβαλω) και δεν παθαιναν το παραμικρο, και τωρα... φοβασαι μην σου πεσουν απο υψος 1 μετρου

θα μου πεις τα κινητα τωρα κανουν πολλα περισσοτερα πραγματα απο οτι στο παρελθον αλλα και παλι, δεν παυουν να ειναι κινητα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Με αλλά λόγια προσοχή μην σου πέσει!

Εγώ έδωσα ακόμα 120 euro και το ασφάλισα για 2 χρονια για κλοπή,σπάσιμο και νερά.Γενικά ότι και να πάθει.

Εγώ έδωσα ακόμα 120 euro και το ασφάλισα για 2 χρονια για κλοπή,σπάσιμο και νερά.Γενικά ότι και να πάθει.

Που το εκανες???Για δώσε πληροφορίες!!!

Παιδια χμμμ.... Το δεύτερο τεστ που παρακολούθησα δεν μου άρεσε καθόλου.

Η οθόνη μάλλον δεν προστατεύεται καλα λόγο της νέας σχεδίασης σε σχέση πάντα με το Sii. Κινδυνεύει πολυ όταν σκάει με την γωνία.

Και όταν τα παθαίνει αυτα σε σύγκριση με το i4 που το Sii τα πήγε πολυ καλύτερα στα αντίστοιχα τεστ πέρυσι, σημαινει θήκη και μάλιστα ολοσωμη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Που το εκανες???Για δώσε πληροφορίες!!!

Στο saturn στην Γερμανία μόλις το πήρα το έκανα και το συμβόλαιο.Όταν μου είπαν ότι καλύπτει ακόμα και κλοπή έπαθα πλακα!!!

Πόσο ηλίθια μπορεί να είναι αυτά τα τεστ?

Στο saturn στην Γερμανία μόλις το πήρα το έκανα και το συμβόλαιο.Όταν μου είπαν ότι καλύπτει ακόμα και κλοπή έπαθα πλακα!!!

Ελλάδα γνωρίζει κανεις που μπορεί να γίνει???

Ελλάδα γνωρίζει κανεις που μπορεί να γίνει???

mediamarkt και κωτσόβολος αλλα είναι χωρίς κλοπή.Ελλάδα!!!

Και λίγα λες. Είναι βίντεο τα οποία αποσκοπούν σε κλικ και προβολές.καμιά ουσία πραγματικά.

και το χειρότερο είναι ότι κάποιοι όχι μόνο τα βλέπουν αλλά τα λαμβάνουν και υπόψη για πιθανή αγορά :thumbdown:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Και φανταστειτε πως χρησιμοποιησαν 6 διαφορετικες συσκευες(3+3) των 600+ ευρω(λεφτα για πεταμα...)

Παντως η ευαισθησια ειναι δικαιολογημενη γιατι αφενος μιλαμε για 4,8 ιντσες και αφετερου το γυαλι καλυπτει ολη την επιφανεια και οταν πεφτει με το πλαι υπαρχει ελαχιστο πλαστικο για να αποροφησει τους κραδασμους με αποτελεσμα ολη η ενεργεια της προσκρουσης να μεταφερεται στο τζαμι.

Εγώ απορώ γιατί δεν βάζουν κάποιο τζάμι που να μην σπάει!!!

Η τεχνολογία έχει φτάσει σε σημείο να μπορούμε να επέμβουμε στο DNA και αυτοί κολλάνε στα ..τζαμάκια!! Έλεος δηλαδή!!

Βάλτε αυτό το τζάμι να τελειώνουμε!! Ας το βάλουν σε όλο το κινητό αν γίνετε ... και στην πλάτη!!

:D :p

Εγώ απορώ γιατί δεν βάζουν κάποιο τζάμι που να μην σπάει!!!

Η τεχνολογία έχει φτάσει σε σημείο να μπορούμε να επέμβουμε στο DNA και αυτοί κολλάνε στα ..τζαμάκια!! Έλεος δηλαδή!!

Βάλτε αυτό το τζάμι να τελειώνουμε!! Ας το βάλουν σε όλο το κινητό αν γίνετε ... και στην πλάτη!!

:D :p

Θέλουν τα κινητά να είναι πιο ανθεκτικά από παλιά ..

όμως δεν τους συμφέρει και να μην σπάει ποτέ και τίποτα ... :X

Επίσης θα ήθελα να μου λύσετε και μια απορία ή ακόμα καλύτερα θα ήθελα την γνώμη σας ...

αν είχατε το απλό S όπως εγώ αλλά δεν είχατε στην παρούσα φάση την οικονομική δυνατότητα για να αποκτήσετε το S3 θα κοιτάγατε να πάρετε το S2 μεταχειρισμένο κάποια στιγμή που θα έπεφτε η τιμή του ή θα περιμένατε την κατάλληλη στιγμή (η οποία μπορεί να είναι και μετά από 1 χρόνο από σήμερα) ώστε να αποκτήσετε το S3 ?

πραγματικά είμαι σε ένα τέτοιου είδους δείλιμα αν και τείνω για να πω την αλήθεια προς το δεύτερο σενάριο ...

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Παιδια χμμμ.... Το δεύτερο τεστ που παρακολούθησα δεν μου άρεσε καθόλου.

Η οθόνη μάλλον δεν προστατεύεται καλα λόγο της νέας σχεδίασης σε σχέση πάντα με το Sii. Κινδυνεύει πολυ όταν σκάει με την γωνία.

Και όταν τα παθαίνει αυτα σε σύγκριση με το i4 που το Sii τα πήγε πολυ καλύτερα στα αντίστοιχα τεστ πέρυσι, σημαινει θήκη και μάλιστα ολοσωμη.

Εγώ τρόμαξα πραγματικά... αν πέσει υπό γωνία και βρει έστω και λίγο το μπροστά μέρος θα γίνει όλη η οθόνη θρύψαλα... εμένα δεν μου πέφτουν ποτέ κινητά τόσο άσχημα αλλά από την άλλη πόνεσα τώρα που είδα τις πτώσεις... σιλικόνάτη λοιπόν θήκη με περιμετρικό αγκάλιασμα παιδιά μέχρι να ξεθαρέψετε και προσεκτικό handling!!!! :!::!:

Υποθετικά είναι όλα αυτά μη μασάτε :-P

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Δεν υπάρχει περιπτώσει κανένα drop test να με επηρεάσει ώστε να αγοράσω ή να απορρίψω μια συσκευή .

Ισως να με κάνουν να θελω να προστατέψω περισσότερο το τηλέφωνο με κάποια θήκη αλλα και παλι δεν νομίζω ,μου αρέσει να το έχω οπως το αγόρασα ,

Samsung galaxy s21+

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...