Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O κυβος ερριφθη....το παρηγγειλα και εγω απο amazon de σε λευκο,μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης,εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης μεσα Ιουνιου,αντε γιατι πολυ το παιδευα και τωρα ηρεμησα λιγο:lol::p

Για το φιλο πιο πανω που ρωτησε απο amazon uk ειχα παρει θηκες και μνημη....κινητα δεν στελνει Ελλαδα το αγγλικο amazon

Εγω το παρήγγειλα το μεσημέρι απο amazon uk, οπότε στέλνει..Εκτιμώμενη μέρα παραλαβής: 1-8 Ιούνη..

Και άλλο ενα review http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-iii-review-27230300/

Edited by giannisr

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω το παρήγγειλα το μεσημέρι απο amazon uk, οπότε στέλνει..Εκτιμώμενη μέρα παραλαβής: 1-8 Ιούνη..

Και άλλο ενα review http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-iii-review-27230300/

Για δες εδω http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=524836 γιατι μου φαινεται περιεργο....... τελος παντων καλοριζικο μας:p:lol: εμενα μου εβγαλε εκτιμωμενη μερα παραλαβης 16-23 Ιουνιου......λιγο υπομονη τωρα αν και θα κανονισω να μου το στειλουν με ups να μην εχω θεματα με Ελτα και στη πατακι παραδοση:p

611 ευρω μου στοιχησε,αλλα θα βγει παραπανω με ups για σιγουρια

Παρε αυριο κανα τηλ στο amazon uk να ρωτησεις αν θα στο στειλουν το κινητο εδω, διοτι το link που σου αναφερω λεει οχι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θεωρώ για να το λες αυτό οτι έχεις παραγγείλει στο παρελθόν απο amazon uk κινητό..Αν είχες κάνει standard delivery στο είχαν φέρει σπίτι ή σου άφησε ειδοποίηση το τοπικό ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου;

μενω αγγλια, οποτε δεν μπορω να σου πω. Εδω ερχεται με expedited δηλαδη courier και χτυπανε κουδουνι

μενω αγγλια, οποτε δεν μπορω να σου πω. Εδω ερχεται με expedited δηλαδη courier και χτυπανε κουδουνι

like a sir :lol:

:p

η διαθεσιμοτητα τελικα για οσους δεν κανανε νωρις προπαραγγελια εφτασε μεσα ιουνιου ετσι?

μια χαρα!...

:mad:

η διαθεσιμοτητα τελικα για οσους δεν κανανε νωρις προπαραγγελια εφτασε μεσα ιουνιου ετσι?

μια χαρα!...

haha

ναι οντως. Η amazon.co.uk μου ειχε πει αρχικα οτι εχουν 2 παραγγελειες να ερχονται στα κεντρικα.Μια για την παραδοση μεχρι 30-31/5 και ενα δευτερο στοκ για 6-7/6 οποτε αν το πρωτο στοκ εξαντληθει, τοτε οι υπολοιποι θα το παρουν απο το δευτερο. Απο οτι φαινεται πρεπει να εξαντληθηκε. Εγω ημουν χωρις κινητο απο τις αρχες Μαιου οποτε εβαλα την παραγγελια στις 7/5. Πιστευω να μου ερθει μεθαυριο!

μια χαρα!...

Εγώ μάλλον είμαι απο τους "τυχερούς". Έκανα την Προπαραγγελία στις 15 Μαίου στο amazon.de και δεν μου έχει έρθει σχετικό email για καθυστέρηση.. Στο "my account" δε, λέει για ημερομηνία αποστολής αύριο 29/5. Άντε να δούμε! Να σημειώσω ότι περιμένω το λευκό.

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Εγώ μάλλον είμαι απο τους "τυχερούς". Έκανα την Προπαραγγελία στις 15 Μαίου στο amazon.de και δεν μου έχει έρθει σχετικό email για καθυστέρηση.. Στο "my account" δε, λέει για ημερομηνία αποστολής αύριο 29/5. Άντε να δούμε! Να σημειώσω ότι περιμένω το λευκό.

Αντε φιλε μου να κανεις ποδαρικο με το δεξι να μας κανεις και αναλυτικο review......παιζει να σπασεις τη παρθενια:lol::p

Εμεις θα κανουμε λιγο υπομονη.....μεχρι τα μεσα του Ιουνιου:p

Να μας πεις πως το παρελαβες οταν με το καλο,στο σπιτι η' στα Ελτα

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι έχει αναφερθεί αλλά το πλαίσιο συνεχίζει να λέει αναμένεται 1 ιουνίου και στο multirama μου είπαν προχθές ότι θα το ΄΄εχουν από αυριο αλλα θα το πουλάνε από την τρίτη. Βέβαια εδώ στο ελλάντα οι πωλητες δεν έχουν ιδέα. Προχθές τσακώθηκα με μια στο Γερμανο γιατι τη ρώτησα πότε θα έχουν το GS3 και μου λέει "καλά ακόμη δεν αποσύραμε το 2 και θα φέρουμε το 3". Δεν ήξερε καν ότι το έιχε προπαραγγελία ο Γερμανος στο ιντερνετ. Τεσπα περιμένουμε και θα δουμε αλλα προβλέπω καθυστέρηση. :mad:

Να ήταν μόνο αυτή κάλα θα ήταν......

Όμως τα ζώα είναι πολλά περισσότερα σε αυτό τον τομέα εργασίας.

Δεν ξέρουν τί τους γίνεται, Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.:angry::mad:

Αναφέρομαι διότι μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να μπαίνω σε κατάστημα ηλεκτονικών ειδών και ο πωλητής/τρια να είναι αδιάβαστοι!

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Να ήταν μόνο αυτή κάλα θα ήταν......

Όμως τα ζώα είναι πολλά περισσότερα σε αυτό τον τομέα εργασίας.

Δεν ξέρουν τί τους γίνεται, Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.:angry::mad:

Αναφέρομαι διότι μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να μπαίνω σε κατάστημα ηλεκτονικών ειδών και ο πωλητής/τρια να είναι αδιάβαστοι!

Το αδιαβαστοι..ειναι μικρο το κακο..

το να προσπαθουν να σε πεισουν για κατι που δεν ισχυει ομως επειδή δεν εχουν αυτο που ζητας και να σου λενε οτι αυτο που σου προσφερουν ειναι καλυτερο το βρισκω ακρως ελεεινό..

προσφατως κυριος απο ευυπολυπτη εταιρια κινητης στην πατρα, μου εβαλε σχεδον στοιχημα οτι το galaxy sII καθως και το note δεν δεχονται καρτα 64gb αφου και να τη δεχτουν θα αναγνωριζουν μονο τα 32.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το να προσπαθουν να σε πεισουν για κατι που δεν ισχυει ομως επειδή δεν εχουν αυτο που ζητας και να σου λενε οτι αυτο που σου προσφερουν ειναι καλυτερο το βρισκω ακρως ελεεινό..

προσφατως κυριος απο ευυπολυπτη εταιρια κινητης στην πατρα, μου εβαλε σχεδον στοιχημα οτι το galaxy sII καθως και το note δεν δεχονται καρτα 64gb αφου και να τη δεχτουν θα αναγνωριζουν μονο τα 32.

Και τα αλλα 32 που θα τα εχουν;;;; στην απεξω;

Και μαλιστα για να διασαφινησω την αποψη του πωληταρα θα τολμησω να πω οτι θα βλεπει οποια απο τα 2 32αρια θελει καθε φορα.

Γιατι νομισατε τα λενε smartphone γιατι εχουν αποψη και την εκφραζουν κατα το δοκουν................ αμ πως;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Samsung Galaxy S III meets gravity, Gorilla Glass 2 display suffers the consequences

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-III-meets-gravity-Gorilla-Glass-2-display-suffers-the-consequences_id30627

Εγώ έχω παψει πλέον να ασχολούμαι με αυτούς και το πιο άσχημο δεν είναι οι ασχετοσύνη των πωλητών , αλλά αυτή των υποτιθέμενων τεχνικών , το τι λαλακιες έχω ακούσει από αυτούς δεν περιγράφεται, άσε που έχουν κάνει το firmware update, ότι ήταν η ασπιρίνη στο στρατό. Και τα 2 είναι η λύση για το 99,99% των προβλημάτων. Οι άνθρωποι έχουν μάθει απλώς να συνδέουν το κινητό στον υπολογιστή και να πατανε update , τιποτα αλλο.

Στο αγγλικό site του expansys που είχα κάνει την παραγγελία γράφει διαθεσιμότητα σε 4 μέρες, ενώ στο ελληνικό που μεταφέρθηκε η παραγγελία 2.

Τους έστειλα ένα email για να μου διευκρινίσουν ποιο από τα 2 ισχύει, και η απάντηση τους ήταν "Το προϊόν το περιμένουνε αρχές της άλλης εβδομάδας."...

Η κατάσταση παραγγελίας δείχνει ακόμα 2 ημέρες πάντως.

Για να δούμε...

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Samsung Galaxy S III meets gravity, Gorilla Glass 2 display suffers the consequences

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-III-meets-gravity-Gorilla-Glass-2-display-suffers-the-consequences_id30627

Πληγώθηκα μόνο που το είδα..!!

Μια barely there, μια σιλικόνης από πάνω και όλο μαζί μέσα σε pouch!! :lol:

260€ για οθόνη??

Καλύτερα να κάνω την εγχείριση για να ξεκολλήσω το gorilla μόνο και να βγει 20-40€!

Ας μου φάει και μια μέρα!

Πληγώθηκα μόνο που το είδα..!!

Μια barely there, μια σιλικόνης από πάνω και όλο μαζί μέσα σε pouch!! :lol:

260€ για οθόνη??

Καλύτερα να κάνω την εγχείριση για να ξεκολλήσω το gorilla μόνο και να βγει 20-40€!

Ας μου φάει και μια μέρα!

Όντως ειναι πολλά τα λεφτά :mad:

260 ευρω για την οθόνη?? κάτσε καλά !!!

ορίστε και ενα review 43 λεπτών

Samsung galaxy s21+

μα είναι δυνατόν???

εκεί στη samsung,την περίπτωση πτώσης της συσκευής δεν την υπολογίζουν???

σε αυτόν τον τομέα,το HTC one X είναι πολύ μπροστά.

και χειρότερο απ'όλα το Galaxy Nexus:(

Παιδιά αυτό που διάβασα πως το SIII παίρνει micro sim και όχι την κανονική ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα? Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από πλαίσιο ή γερμανό πότε, αναμένεται η έναρξη των πωλήσεων σε αυτούς και τι πιθανότητες υπάρχουν να πετύχω ελαττωματική συσκευή?

Παιδιά αυτό που διάβασα πως το SIII παίρνει micro sim και όχι την κανονική ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα? Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από πλαίσιο ή γερμανό πότε, αναμένεται η έναρξη των πωλήσεων σε αυτούς και τι πιθανότητες υπάρχουν να πετύχω ελαττωματική συσκευή?

Ναι,microsim παίρνει,δεν είναι ράδιο αρβύλα..

λογικά μέσα Ιούνιου (το πολύ) θα υπάρχει σε όλα τα καταστήματα,τώρα κάτα πόσο θα πετύχεις ελαττωματική συσκευή,αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς (ακόμη),μακάρι να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα,αν και σε software όλο και κάποιο bug θα υπάρχει,αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό,γιατί διορθώνεται με τα όποια updates.

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Ναι,microsim παίρνει,δεν είναι ράδιο αρβύλα..

λογικά μέσα Ιούνιου (το πολύ) θα υπάρχει σε όλα τα καταστήματα,τώρα κάτα πόσο θα πετύχεις ελαττωματική συσκευή,αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς (ακόμη),μακάρι να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα,αν και σε software όλο και κάποιο bug θα υπάρχει,αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό,γιατί διορθώνεται με τα όποια updates.

οπότε και να το αγοράσω τώρα δε 8α μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού πιθανότατα δεν θα έχουν να μου δώσουν micro sim

μα είναι δυνατόν???

Ρε παιδια μην υπερβαλουμε κιολας , αν πεσει οποιαδηποτε συσκευη θα σπασει , τι αλλο μπορει να κανει η samsung

οπότε και να το αγοράσω τώρα δε 8α μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού πιθανότατα δεν θα έχουν να μου δώσουν micro sim

η micro sim είναι η κανονική sim αλλά κομμένη.:)

μπορει να στην κοψουν σε ενα καταστημα γερμανος ξερωγω.

Ρε παιδια μην υπερβαλουμε κιολας , αν πεσει οποιαδηποτε συσκευη θα σπασει , τι αλλο μπορει να κανει η samsung

δεν είναι υπερβολή, είναι η αλήθεια.

και σε μια συσκευή που έχεις δώσει 600Ε+ πρέπει να υπάρχει καποια αντοχή σε περίπτωση πτώσης.(μη μου συγκρίνεις τίποτα Iphone)

μα είναι δυνατόν???

Οποιοδήποτε κινητο αν πέσει κάτω χωρίς να φορα καμία θήκη θα πάθει ζημιά. Ανάλογα βέβαια το ύψος και το πως θα σκάσει κάτω.

Μπορει να μην σπάσει αλλα γρατζουνιες θα γίνουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μα είναι δυνατόν???

Το τηλεφωνο επεσε με την οθονη προς τα κατω για αυτο και εσπασε.

Στην HTC τι κανουν που ειναι πολυ μπροστα? Πραγματικα δεν ξερω και ηθελα να μαθω.

micro sim εχουν! το τηλεφωνο δεν εχει ερθει ακομα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...