dimkit Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Να τι μου βγαζει οταν παω να μπω στον λογαριασμο (μεταφρασμενο στα Ελληνικα) παρολο και το μαιλ αλλα και ο κωδικος ειναι σωστος. http://clip2net.com/s/1WXhQ Το θεμα ειναι να στειλω email αλλα πως αφου δεν μπορω να κανω login στον λογαριασμο αλλα και τηλ. να παρω πως θα συνενοηθω στα Γερμανικα; Και καλα ολα αυτα. Αν θελω να ακυρωσω την παραγγελια χωρις να στειλω καμια επιβεβαιωση πως θα το κανω αφου δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο; Οσο αφορα το τηλεφωνο θεωρω οτι θα μιλανε και Αγγλικα . Οσο αφορα το e-mail , δεν μπορει καπου θα εχει και ενα support mail για τους unregister χρηστες. Αυτο το mail βρηκα στα contact details impressum@amazon.de Edited May 23, 2012 by dimkit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 κανα accesories εχουμε εντοπισει? τι λετε για την ασυρματη φορτιση?θα αξιζει? η απλα αλλη μια συσευη αχρηστη σπιτι?:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 κανα accesories εχουμε εντοπισει? τι λετε για την ασυρματη φορτιση?θα αξιζει? η απλα αλλη μια συσευη αχρηστη σπιτι?:O απλα αλλη μια συσευη αχρηστη σπιτi.. εκτος και αν εχεις ορεξη να περιμενεις 10 ωρες μεχρι να φορτισει. αν θυμαμαι καλα, σε αρθρο που ειχα διαβασει βγαζει 270mah στη φορτιση. υπολογισε απο 700 περιπου που βγαζει ο δικος σου περιπου θα κανει το χρονο φορτισης απο το φορτιστη σου *3.. ε απο κει και περα για εφε και να πουλας μουρη καλο ειναι! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδια ρώτησα σημερα σε κατάστημα των multirama και μου είπε ότι θα έχει το κινητό σε 2 μέρες ( 16 GB, και τα δύο χρώματα, 669 ευρώ ) αλλα διαθέσιμο για πώληση θα είναι στις 29 του μήνα ( όπως αναφέρεται και επίσημα απ τη Samsung). Μου είπε οτι μπορω να πάω να το δώ και απ' οτι κατάλαβα μπορεί να κάνει και καμιά " παραχώρηση " και να μου το πουλήσει πριν τις 29. Βέβαια δε νομίζω να το πάρω από τα Multirama αλλά όποιος βιάζεται..... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 κανα accesories εχουμε εντοπισει? τι λετε για την ασυρματη φορτιση?θα αξιζει? η απλα αλλη μια συσευη αχρηστη σπιτι?:O θήκη σιλικόνης που καλύπτει και λίγο μπροστά αλλη μια barely there Usb otg hdmi Jig screen protectors Αν το πάρω, πρώτα θα παραγγείλω τα παραπάνω :p Μάλλον θα πάνε πάλι χαμένες όλες οι ζελατίνες όπως πάντα βέβαια :lol: (πραγματικά, δεν μπορώ να περάσω screen protector με την καμία! :lol::lol: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μάλλον θα πάνε πάλι χαμένες όλες οι ζελατίνες όπως πάντα βέβαια :lol: (πραγματικά, δεν μπορώ να περάσω screen protector με την καμία! :lol::lol: ) Κάθε φορά που αγοράζω ένα αξεσουάρ και έρχεται μαζί με τα φτηνά screen protector, δοκιμάζω. Σχετικά έχω πάρει το κολάι αλλά δεν τα αντέχω με τίποτα. Στα 10 λεπτά τα ξηλώνω. Η αίσθησή τους είναι απαράδεκτη.....:cry: Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σήμερα μου ήρθαν τα 8 screen protector!! Περιμένω τώρα την θήκη, την 64GB sdcard και φυσικά την συσκευή :) Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arbiter Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σήμερα μου ήρθαν τα 8 screen protector!! Περιμένω τώρα την θήκη, την 64GB sdcard και φυσικά την συσκευή :) Ποια screen protector επέλεξες; το Amazon "πρότεινε" το bundle των 6x atfoliex, αλλά είδα ότι οι πιο πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά σε άλλες συσκευές.. σκεφτόμουν να τσιμπήσω μια Vikuiti ADQC27 [Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB [Current Phone]: Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εδώ δεν έβαλα screen protector στο gorilla glass 1. Σιγά μην βάλω στο στο 2. Τέτοια οθόνη δεν είναι για να την κρύβεις και χάνεις και από την αίσθηση. Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ποια screen protector επέλεξες; το Amazon "πρότεινε" το bundle των 6x atfoliex, αλλά είδα ότι οι πιο πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά σε άλλες συσκευές.. σκεφτόμουν να τσιμπήσω μια Vikuiti ADQC27 Το έχω γράψει εδω. Θηκη πηρα αυτη, το μαγαζί έχει και άλλες και σε πολλά χρώματα. Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ρε παιδια τι γινεται εκει στο amazon de η τιμη του γαλαξια εχει πεσει στα 584 ευρω,ενω η ζητηση ειναι τεραστια οχι μονο απο εδω,αλλα και απο αλλες χωρες του εξωτερικου φανταζομαι απο εξωτερικο πολυ μεγαλυτερες παραγγελιες απο amazon de για τη συσκευη,εγω περιμενα με τετοια μεγαλη ζητηση να ανεβει λιγο η τιμη του........:p Τι να πω εκτος αν η Samsung θα διαθεσει πολυ μεγαλες ποσοτητες με το καλημερα και δεν παρατηρηθουν ελλειψεις Παντως καλο νεο ειναι αυτο μιας και η Samsung δεν θα διακινδυνευε να εμφανισει κατασκευαστικα κουσουρια και να αρχισουν να επιστρεφουν μαζικα τις συσκευες πισω.....βλεπω μια σιγουρια απο την πλευρα της εταιρειας....διοτι σε διαφορετικη περιπτωση ουτε στον χειροτερο εφιαλτη τους δεν θα το εβλεπαν ......θα μιλαγαμε για το τεχνολογικο πατατρακ του αιωνα:p:p:lol: Ρε μπας και πεσει λιγο και η τιμη εδω στο Ελλαδισταν:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ελπίζω μόνο εκεί στο Amazon.de να τηρήσουν σειρά προτεραιότητας όταν αρχίσουν να στέλνουν τις συσκευές. Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εδώ δεν έβαλα screen protector στο gorilla glass 1. Σιγά μην βάλω στο στο 2. Τέτοια οθόνη δεν είναι για να την κρύβεις και χάνεις και από την αίσθηση. δεν χρειάζεται το screen protector ουτε η θηκες στο s 3 Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 δεν χρειάζεται το screen protector ουτε η θηκες στο s 3 Μιχαλη τετοια βιντεο με gorilla glass υπαρχουν πολλα!!! Εχω δει ομως σε απροστατευτο gorilla glass με κατι περιποιημενες γρατζουνιες... Μεμβρανη για την οθονη κατα τη γνωμη μου χρειαζεται, οπως και να εχει. Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) δεν χρειάζεται το screen protector ουτε η θηκες στο s 3 Το συγκεκριμενο δεν ειναι σωστο crash test. Αυτα που εκανε τα αντεχουν αν οχι ολες, οι περισσοτερες πλεον συσκευες χωρις καποιο προβλημα. Χρειαζεται κ θηκη κ προστατευτικο οθονης. Η γρατσουνια θα γινει σε ανυποπτο χρονο, με δυσκολια μεν, καλα καλα δεν θα φαινεται για να πω την αληθεια.. αλλα θα γινει. Edit: Αυτο ειναι crash test! Edited May 24, 2012 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 δεν χρειάζεται το screen protector ουτε η θηκες στο s 3 Καταρχήν δεν σου δείχνει αν έχει γρατζουνιά η οθόνη μετά. Επίσης το να το χτυπήσει με τον φορτιστή δεν λέει τίποτα...εδώ άλλοι παίρνουν κοπτάκια κ.α. Και αν κρίνω από το s2 και άλλα κινητά, αργά ή γρήγορα μια αμυχή θα δεις. Για αυτό βάζεις ένα screen protector και ότι είναι ας το τραβήξει η μεμβράνη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το συγκεκριμενο δεν ειναι σωστο crash test. Αυτα που εκανε τα αντεχουν αν οχι ολες, οι περισσοτερες πλεον συσκευες χωρις καποιο προβλημα. Χρειαζεται κ θηκη κ προστατευτικο οθονης. Η γρατσουνια θα γινει σε ανυποπτο χρονο, με δυσκολια μεν, καλα καλα δεν θα φαινεται για να πω την αληθεια.. αλλα θα γινει. Εχεις δικιο φιλε μου . H γρατζουνιες γίνονται χωρείς να το καταλάβεις απλά ήθελα να δείξω την καταπόνηση που κάνει στο s3 . Τωρα σαν Μιχάλης δεν τα παω καλα με τις θήκες και ολα αυτα μου αρέσει το τηλέφωνο να το εχω οπως το αγόρασα.. Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 ενα χρονο χωρις screen protector και το s2 δεν εχει ουτε σημαδακι στην οθονη... μαλλον δε θα βαλω ουτε στο s3 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εχεις δικιο φιλε μου . H γρατζουνιες γίνονται χωρείς να το καταλάβεις απλά ήθελα να δείξω την καταπόνηση που κάνει στο s3 . Τωρα σαν Μιχάλης δεν τα παω καλα με τις θήκες και ολα αυτα μου αρέσει το τηλέφωνο να το εχω οπως το αγόρασα.. Αν μπορεις να το διατηρησεις το τηλεφωνο σαν καινουργιο φιλε μου Μιχαλη τοτε γλυτωνεις κ περιττα εξοδα (που ειναι αρκετα λεφτα για να λεμε την αληθεια) κ απολαμβανεις κ το κινητο. Εγω που δεν το εχω πχ. του βγαζω καμια φορα τη θηκη και νομιζω πως εχω αλλο τηλεφωνο :-P Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 ενα χρονο χωρις screen protector και το s2 δεν εχει ουτε σημαδακι στην οθονη... μαλλον δε θα βαλω ουτε στο s3 Μία από τα ίδια...λίιιιγο να το προσέχεις και τα screen protectors είναι περιττά. Παρατήρησα πως προσοχή χρειάζεται όταν τοποθετείς τα κινητά στην μπροστινή τσέπη του τζιν..να μην έρθει σε επαφή η οθόνη με τα 2 "καρφάκια" πάνω από την τσέπη The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 ενα χρονο χωρις screen protector και το s2 δεν εχει ουτε σημαδακι στην οθονη... μαλλον δε θα βαλω ουτε στο s3 Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Να υπενθυμίσω ότι όλες οι οθόνες γρατσουνίζονται... όλες όμως. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει και πράττει αναλόγως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το θεμα ειναι το τι θελει ο καθενας. Εγω πχ παλια με το που επερνα κινητο του εβαζα screen protector και θηκη , με αποτελεσμα να χανει το κινητο σε ομορφια σε ευχρηστια αλλα και στην ποιοτητα της εικονας , αλλα στο χρονο πανω που το πουλουσα ηταν σαν καινουριο , με το που του εβγαζα ολα τα προστατευτικα ελεγα ουαου αλλο κινητο!! Ε τοτε τσατιστικα και λεω το κινητο πρεπει να το χαιρεσε οπως ειναι και μια γρατζουντισα να παθει δεν χαλασε ο κοσμος (μαλλον χαλασε , αλλα προτιμω μια γρατζουνια παρε ενα κινητο κουμουτζα απο τα προστατευτικα ).Ε και 50 ευρω λιγοτερο να το πουλησω , τοσο κανουν περιπου τα προστατευτικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Οποίος μπορεί να δουλέψει θήκη patch χωρίς να βαριέται το βάλε βγάλε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα χωρίς protector. Εγώ έβαλα cover μόνο και μόνο γιατί το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο με βάση τύπου μανταλάκι. Αλλά μάλλον επειδή βλέπω ότι δεν έχει ανάγκη θα ξαναγυρίσω στο patch. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Οποίος μπορεί να δουλέψει θήκη patch χωρίς να βαριέται το βάλε βγάλε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα χωρίς protector. Εγώ έβαλα cover μόνο και μόνο γιατί το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο με βάση τύπου μανταλάκι. Αλλά μάλλον επειδή βλέπω ότι δεν έχει ανάγκη θα ξαναγυρίσω στο patch. Pouch εννοεις? Σαν πουγκι δηλαδη. Ετσι πηγα να βγαλω πριν μερικους μηνες το iphone 4 και μετα προσπαθησα να το κοντρολαρω με το ποδι.. ασε.. Γκολαρα. Ακομα το κλαιω. Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) καλησπερα, μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα 2 sites mazon i hoh ειναι πιο εμπιστο λιγοτερο σε μεταφορικα και γρηγορο σε μεταφορα? Edited May 24, 2012 by bettytsa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts