charlie_pace4 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Η beta είναι δωρεάν... Μετά δεν έχω καταλάβει αν θα είναι ξεχωριστή εφαρμογή ή θα την ενσωματώσουν στο κανονικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 . Έχουν βγάλει και μια προς το παρόν beta, το SwiftKey flow, που υποστηρίζει και slide. Προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάρχει κάτι γρηγορότερο από το SwiftKey, αλλά γούστα είναι αυτά. Τα έχεις δοκιμάσει και τα δύο; Ποιο είναι καλύτερο κατά τη γνώμη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πλέον το Swype Beta χωρίς έγγραφη!! "Download Swype Beta without Registering! You asked for it, you got it! No more registering and logging in on this website or within the Swype Beta Installer to download Swype Beta. (Please note that the removal of user accounts in Swype Beta is completely unrelated to your Personal Dictionary Backup & Sync user account.)" Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η νέα beta του Swype έφτιαξε επιτέλους πολλά προβλήματα. Τις τελευταίες 2-3 τις έβαζα και τις έσβηνα. Τώρα πάμε καλά :) Download Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η beta είναι δωρεάν... Μετά δεν έχω καταλάβει αν θα είναι ξεχωριστή εφαρμογή ή θα την ενσωματώσουν στο κανονικό.. Θα ενσωματωθεί στο SwiftKey με update μέσα από PlayStore, το πιο πιθανό να είναι μόνο στην πληρωμένη έκδοση! Αυτό διάβασα πριν λίγο διάστημα στο AndroidPit. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Έτσι κι αλλιώς η δωρεάν είναι trial αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Θα ενσωματωθεί στο SwiftKey με update μέσα από PlayStore, το πιο πιθανό να είναι μόνο στην πληρωμένη έκδοση! Αυτό διάβασα πριν λίγο διάστημα στο AndroidPit. Καλό αυτό, ευτυχώς το είχα αγοράσει σε τιμή χώμα,10 λεπτά σε προσφορά πέρσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Η νέα beta του Swype έφτιαξε επιτέλους πολλά προβλήματα. Τις τελευταίες 2-3 τις έβαζα και τις έσβηνα. Τώρα πάμε καλά :) Download Τι προβλήματα; Γιατί από την 1.4 δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ποιά η διαφορά του beta με αυτό που έχει μαμά η 4.1.2; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ποιά η διαφορά του beta με αυτό που έχει μαμά η 4.1.2; Η μαμά google δεν δίνει skype. Αν το έχεις, είναι από την εταιρία σου. Απ'όσο ξέρω το δίνουν οι samsung και motorola, ανάμεσα σε άλλες. Την έκδοση που έχεις θα τη βρείς στην επιλογή settings->preferences->about. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Η νέα beta του Swype έφτιαξε επιτέλους πολλά προβλήματα. Τις τελευταίες 2-3 τις έβαζα και τις έσβηνα. Τώρα πάμε καλά :) Download Με τη ram πως τα παει? ποσο καταναλωνει? Μονο αυτο με νευριαζε :mad: :lol: Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Η μαμά google δεν δίνει skype. Αν το έχεις, είναι από την εταιρία σου. Απ'όσο ξέρω το δίνουν οι samsung και motorola, ανάμεσα σε άλλες. Την έκδοση που έχεις θα τη βρείς στην επιλογή settings->preferences->about. Εχω Samsung. Γι'αυτό ρωτάω. Οκ. Άρα εγώ δεν χρειάζεται να κατεβάσω κάτι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με τη ram πως τα παει? ποσο καταναλωνει? Μονο αυτο με νευριαζε :mad: :lol: Ευχαριστω. 37mb βλέπω τώρα στο κινητό Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 37mb βλέπω τώρα στο κινητό Εχεις κανει χρηση του πληκρολογιου ή απο power on χωρις χρηση σου γραφει τοσο? Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εχεις κανει χρηση του πληκρολογιου ή απο power on χωρις χρηση σου γραφει τοσο? Ευχαριστω για την απαντηση. Το πληκτρολόγιο θεωρώ ότι τρέχει συνέχεια από πίσω, καθώς χρησιμοποιείται τακτικά για sms κυρίως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μια ερωτησουλα : εχω to touchpal και θελω να βαλω το swype beta. υπαρχει καποιος τροπος να περασω τις αποθηκευμενες λεξεις μου απο το ενα στο αλλο πληκτρολογιο? :blink: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το swifkey flow μπήκε με ενημέρωση πριν λίγο στην εφαρμογή του swifkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Γενικα, βγήκε η κανονική full έκδοση Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 μια ερωτησουλα : εχω to touchpal και θελω να βαλω το swype beta. υπαρχει καποιος τροπος να περασω τις αποθηκευμενες λεξεις μου απο το ενα στο αλλο πληκτρολογιο? :blink: Μάλλον όχι. Χρησιμοποιούν διαφορετικό είδος βάσης δεδομένων για την αποθήκευση των λέξεων χρήστη. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το swifkey flow μπήκε με ενημέρωση πριν λίγο στην εφαρμογή του swifkey. Για ακόμα μία φορά ίσως το καλύτερο... Το μόνο που δεν βρίσκω παιδιά είναι ενσωματωμένα emotions... Ξέρετε κάτι σχετικό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Για ακόμα μία φορά ίσως το καλύτερο... Το μόνο που δεν βρίσκω παιδιά είναι ενσωματωμένα emotions... Ξέρετε κάτι σχετικό... Emoticons θέλεις να πεις? Γιατί εμένα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Για ακόμα μία φορά ίσως το καλύτερο... Το μόνο που δεν βρίσκω παιδιά είναι ενσωματωμένα emotions... Ξέρετε κάτι σχετικό... Δεν είναι στο "enter"; :-) :) Το πρώτο είναι από το πληκτρολόγιο και δεν εμφανίζεται κανονικά και το δεύτερο από το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το στοκ πληκτρολόγιο της 4.2 μπορούμε να το βρούμε καπου σαν apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Το στοκ πληκτρολόγιο της 4.2 μπορούμε να το βρούμε καπου σαν apk; Θα με ενδιέφερε και μένα παρότι έχω ics αν μπαίνει βεβαια να εχει και ελληνικο λεξικο Edited February 20, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Χαιρετώ την παρέα... μία ερώτηση... το swiftkey το έχουν σε έκπτωση 1.99 αξίζει σε σχέση με το swype;;; Με το τελευταίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος πάντως... έχει και την φωνητική πληκτρολόγηση πλέον και στα ελληνικά... Αν σας είναι εύκολο να μου πείτε τι καλύτερο (πρακτικά) έχει το swiftkey... παντού διαβάζω πολύ καλά λόγια. Ευχαριστώ:P Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts