lek88 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma. Διάβασα και το θεμα εδω και δεν μπορώ να καταληξω καπου. Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα. Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Εγώ αυτό έχω και με καλύπτει απόλυτα (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma. Διάβασα και το θεμα εδω και δεν μπορώ να καταληξω καπου. Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα. Δηλαδή στα 5-6 που δοκίμασες, δεν ήταν μέσα τα swype και swiftkey? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma. Διάβασα και το θεμα εδω και δεν μπορώ να καταληξω καπου. Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα. swiftkey κι από μένα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma. Διάβασα και το θεμα εδω και δεν μπορώ να καταληξω καπου. Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial&hl=el έχει μέσα στις ρυθμίσεις να το μεγαλώνεις όσο θέλεις όπως και να αλλάζει σε 3 διαφορετικά πληκτρολόγια είναι trial για λίγο καιρό το δοκιμάζεις και να σου κάνει πρέπει να πάρεις το pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Δηλαδή στα 5-6 που δοκίμασες, δεν ήταν μέσα τα swype και swiftkey? Unleashed by my M1 NOTE Το swype οχι θα το δω. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial&hl=el έχει μέσα στις ρυθμίσεις να το μεγαλώνεις όσο θέλεις όπως και να αλλάζει σε 3 διαφορετικά πληκτρολόγια είναι trial για λίγο καιρό το δοκιμάζεις και να σου κάνει πρέπει να πάρεις το pro Θενκς θα το δοκιμασω ναι και αναλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 παιδια το swiftkey γινεται σαν τα πληκτρολογια των παλιων κιινητων, 4χ3; ποια η γνωμη σας για το jelly bean keyboard; to swype υπαρχει σε φρι εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Στο Chrooma πώς γίνεται να αφήνει αυτόματα κενό μετά από σημείο στίξης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 παιδια το swiftkey γινεται σαν τα πληκτρολογια των παλιων κιινητων, 4χ3; ποια η γνωμη σας για το jelly bean keyboard; to swype υπαρχει σε φρι εκδοση; To swype έχει trial (δωρεάν) version, για 30 μέρες. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δουλεύω καιρό το SwiftKey, από βαρεμάρα πρόσφατα έβαλα τη Beta του swiftkey και παραδόξως παρατηρώ ότι το typing έχει ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω.. Ίσως επειδή πλέον προτείνει 2 λέξεις αντί μιας, το γράψιμο είναι πιο γρήγορο και αρκετά πιο αποδοτικό από πριν. Πλέον δουλεύω μόνο το beta του swiftkey και είμαι πολύ περίεργος να δοκιμάσω και το SwiftKey neural, όταν και αν βάλουν ελληνικά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δουλεύω καιρό το SwiftKey, από βαρεμάρα πρόσφατα έβαλα τη Beta του swiftkey και παραδόξως παρατηρώ ότι το typing έχει ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω.. Ίσως επειδή πλέον προτείνει 2 λέξεις αντί μιας, το γράψιμο είναι πιο γρήγορο και αρκετά πιο αποδοτικό από πριν. Πλέον δουλεύω μόνο το beta του swiftkey και είμαι πολύ περίεργος να δοκιμάσω και το SwiftKey neural, όταν και αν βάλουν ελληνικά. Ωραία φιλε ενημερώσε μας πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Το τ9 στο smart keyboard δε λειτουργεί; πλιζ χελπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 για το Κικα τι λετε? το εχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 για το Κικα τι λετε? το εχει δοκιμάσει κανείς? για να είναι στο μάρκετ γεμάτο η κριτικές από κοπέλες φαντάσου τη έχει από αρκουδάκια - γατάκια - φατσούλες - καρδούλες :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δεν έχει έρθει σε κάποιον ακόμα το καινούργιο Google keyboard λογικά... :-) ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Είναι πολύ καλό. Δεν το αλλάζω με κανένα. Έκδοση 6.0. και τα ψιλά Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Σαν τοτο SwiftKey πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλο Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Σαν ΤΟΤΟ SwiftKey πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλο Ναι, μοναδικό στο είδος του.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αυτός που δουλεύει το κικα, το swipe είναι στα επίπεδα του Swype; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά χρησιμοποιώντας το swype μήνες τώρα, πραγματικά έχω την αίσθηση ότι χάνει λέξεις που έχω αποθηκεύσει. Το έχω ξαναπεί, το ξέρω, αλλά θυμάμαι πολύ καλά κάποιες ιδιαίτερες λέξεις που έχω βάλει και πλέον δεν τις έχει. Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα; Κάποιο bug; Θέλω να δω ποτέ θα σταματήσει να βάζει αυτόματα κεφάλαιο το πρώτο γράμμα μιας λέξης στη μέση της πρότασης και πότε θα μπαίνει αυτόματα κεφάλαιο μετά το ελληνικό ερωτηματικό. Θα έρθει κανένα update;; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ε για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα παράτησα και εγώ Swype, Swift κτλ και πήγα στο Google keyboard!! :) Κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει ένα πληκτρολόγιο, ελαφρύ, όπως πρέπει να είναι ένα πληκτρολόγιο, και σταθερό!! ;) Και έρχεται και η καινούργια έκδοση σε λίγο που τα σπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ε για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα παράτησα και εγώ Swype, Swift κτλ και πήγα στο Google keyboard!! :) Κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει ένα πληκτρολόγιο, ελαφρύ, όπως πρέπει να είναι ένα πληκτρολόγιο, και σταθερό!! ;) Και έρχεται και η καινούργια έκδοση σε λίγο που τα σπάει... Το είχα κι εγώ αλλά το παράτησα επειδή για κάποιο λόγο δεν μου έβγαζε προτεινόμενες λέξεις και δεν αποθήκευε με τίποτα καινούργιες. Δεν βρήκα ποτέ τι έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ε, ενταξει, δεν υπαρχει τελειο πληκτρολογιο, αν θελει καποιος να γραψει κατι "formal" καλυτερα να προτιμησει pc/laptop, διαφορετικα απλα προσεχουμε λιγο περισσοτερο, τωρα σε chat δεν νομιζω να παρεξηγηθει κανενας παραληπτης αν δει τα παραπανω μανιταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Το είχα κι εγώ αλλά το παράτησα επειδή για κάποιο λόγο δεν μου έβγαζε προτεινόμενες λέξεις και δεν αποθήκευε με τίποτα καινούργιες. Δεν βρήκα ποτέ τι έφταιγε. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις για να αποθηκεύσεις τις λέξεις σου, κάτι που το κάνεις στην αρχή... ;) Διάβασα ότι λύθηκε αυτό v5, θα δείξει όταν μας έρθει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Για την έκδοση 6 του Google keyboard λέτε; Μην περιμένετε καλύτερα, apk mirror και έτοιμο. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση στο SwiftKey να γράφει από Default όλα τα γράμματα σε κεφαλαία; όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts