Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma.

Διάβασα και το θεμα εδω και δεν μπορώ να καταληξω καπου.

Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα.

Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Εγώ αυτό έχω και με καλύπτει απόλυτα

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρε παιδιά εχω δοκιμασει 5 6 πληκτρολόγια και τελικα την αλλη μερα τα σβηνω πχ smart, google, chrooma.

Θελω κυρίως να μεγαλώνει και να εχει μεγάλα γραμματα γιατι κανω συχνα λαθη σε αυτα που ειναι πολυ κολλημενα.

Δηλαδή στα 5-6 που δοκίμασες, δεν ήταν μέσα τα swype και swiftkey?

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

swiftkey κι από μένα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial&hl=el

έχει μέσα στις ρυθμίσεις να το μεγαλώνεις όσο θέλεις

όπως και να αλλάζει σε 3 διαφορετικά πληκτρολόγια

είναι trial για λίγο καιρό το δοκιμάζεις και να σου κάνει πρέπει να πάρεις το pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή στα 5-6 που δοκίμασες, δεν ήταν μέσα τα swype και swiftkey?

Unleashed by my M1 NOTE

Το swype οχι θα το δω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardtrial&hl=el

έχει μέσα στις ρυθμίσεις να το μεγαλώνεις όσο θέλεις

όπως και να αλλάζει σε 3 διαφορετικά πληκτρολόγια

είναι trial για λίγο καιρό το δοκιμάζεις και να σου κάνει πρέπει να πάρεις το pro

Θενκς θα το δοκιμασω ναι και αναλογα.

παιδια το swiftkey γινεται σαν τα πληκτρολογια των παλιων κιινητων, 4χ3;

ποια η γνωμη σας για το jelly bean keyboard;

to swype υπαρχει σε φρι εκδοση;

Στο Chrooma πώς γίνεται να αφήνει αυτόματα κενό μετά από σημείο στίξης;
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το swiftkey γινεται σαν τα πληκτρολογια των παλιων κιινητων, 4χ3;

ποια η γνωμη σας για το jelly bean keyboard;

to swype υπαρχει σε φρι εκδοση;

To swype έχει trial (δωρεάν) version, για 30 μέρες.

Live to ride, ride to live

Δουλεύω καιρό το SwiftKey, από βαρεμάρα πρόσφατα έβαλα τη Beta του swiftkey και παραδόξως παρατηρώ ότι το typing έχει ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω..

Ίσως επειδή πλέον προτείνει 2 λέξεις αντί μιας, το γράψιμο είναι πιο γρήγορο και αρκετά πιο αποδοτικό από πριν.

Πλέον δουλεύω μόνο το beta του swiftkey και είμαι πολύ περίεργος να δοκιμάσω και το SwiftKey neural, όταν και αν βάλουν ελληνικά.

me > you

Δουλεύω καιρό το SwiftKey, από βαρεμάρα πρόσφατα έβαλα τη Beta του swiftkey και παραδόξως παρατηρώ ότι το typing έχει ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω..

Ίσως επειδή πλέον προτείνει 2 λέξεις αντί μιας, το γράψιμο είναι πιο γρήγορο και αρκετά πιο αποδοτικό από πριν.

Πλέον δουλεύω μόνο το beta του swiftkey και είμαι πολύ περίεργος να δοκιμάσω και το SwiftKey neural, όταν και αν βάλουν ελληνικά.

Ωραία φιλε ενημερώσε μας πως πάει.

• 2 weeks later...
για το Κικα τι λετε? το εχει δοκιμάσει κανείς?

για να είναι στο μάρκετ γεμάτο η κριτικές από κοπέλες φαντάσου τη έχει από αρκουδάκια - γατάκια - φατσούλες - καρδούλες :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Είναι πολύ καλό. Δεν το αλλάζω με κανένα. Έκδοση 6.0. και τα ψιλά

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτός που δουλεύει το κικα, το swipe είναι στα επίπεδα του Swype;

Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά χρησιμοποιώντας το swype μήνες τώρα, πραγματικά έχω την αίσθηση ότι χάνει λέξεις που έχω αποθηκεύσει. Το έχω ξαναπεί, το ξέρω, αλλά θυμάμαι πολύ καλά κάποιες ιδιαίτερες λέξεις που έχω βάλει και πλέον δεν τις έχει. Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα; Κάποιο bug;

Θέλω να δω ποτέ θα σταματήσει να βάζει αυτόματα κεφάλαιο το πρώτο γράμμα μιας λέξης στη μέση της πρότασης και πότε θα μπαίνει αυτόματα κεφάλαιο μετά το ελληνικό ερωτηματικό. Θα έρθει κανένα update;;

Live to ride, ride to live

Ε για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα παράτησα και εγώ Swype, Swift κτλ και πήγα στο Google keyboard!! :)

Κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει ένα πληκτρολόγιο, ελαφρύ, όπως πρέπει να είναι ένα πληκτρολόγιο, και σταθερό!! ;)

Και έρχεται και η καινούργια έκδοση σε λίγο που τα σπάει...

Ε για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα παράτησα και εγώ Swype, Swift κτλ και πήγα στο Google keyboard!! :)

Κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει ένα πληκτρολόγιο, ελαφρύ, όπως πρέπει να είναι ένα πληκτρολόγιο, και σταθερό!! ;)

Και έρχεται και η καινούργια έκδοση σε λίγο που τα σπάει...

Το είχα κι εγώ αλλά το παράτησα επειδή για κάποιο λόγο δεν μου έβγαζε προτεινόμενες λέξεις και δεν αποθήκευε με τίποτα καινούργιες. Δεν βρήκα ποτέ τι έφταιγε.

ε, ενταξει, δεν υπαρχει τελειο πληκτρολογιο, αν θελει καποιος να γραψει κατι "formal" καλυτερα να προτιμησει pc/laptop,

διαφορετικα απλα προσεχουμε λιγο περισσοτερο, τωρα σε chat δεν νομιζω να παρεξηγηθει κανενας παραληπτης αν δει τα παραπανω μανιταρια

Το είχα κι εγώ αλλά το παράτησα επειδή για κάποιο λόγο δεν μου έβγαζε προτεινόμενες λέξεις και δεν αποθήκευε με τίποτα καινούργιες. Δεν βρήκα ποτέ τι έφταιγε.

Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις για να αποθηκεύσεις τις λέξεις σου, κάτι που το κάνεις στην αρχή... ;)

Διάβασα ότι λύθηκε αυτό v5, θα δείξει όταν μας έρθει... :)

Για την έκδοση 6 του Google keyboard λέτε;

Μην περιμένετε καλύτερα, apk mirror και έτοιμο.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση στο SwiftKey να γράφει από Default όλα τα γράμματα σε κεφαλαία; όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Ευχαριστώ πολύ.

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου