CHRISHAR Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Με τον παρακάτω kernel είμαι σε κατάσταση root. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709032 Πανεύκολα και μέσα σε 2 λεπτάκια. Τώρα έχω λίγο και καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας (περίπου 10-15% λιγότερο leak) Είχα το ICS 4.0.4 εγκατεστημένο απ' ευθείας από το SEUS. (4.1.Β10.431) Edited June 23, 2012 by CHRISHAR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwmn Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 εδώ εχει οδηγό και επίση τα βήματα στα ελληνικά. Απλα αντί για τα αρχεία του Lt18(arc S) θα χρησιμοποιήσετε τα αναλογα αρχεία της συσκευής που θα κατεβάσετε απο τον αγγλικό οδηγό. καλησπέρα παιδιά είμαι σχετικά νέος στο κόσμο του android μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα οδηγό σαν παραπανω στα ελληνικα για το νέο v με τα απαραίτητα άρχεια που χρειάζονται ? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν "φλασαρις" kerner χάνει χάνεις data? η μένουν όπως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Έχουμε κανένα νέο σχετικά με root για τη νέα έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif63 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 καλησπερα,καταρχας φανταστικη δουλεια. μπραβο. εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με διαφωτιση. θελω να κανω ροοτ στο neo v που εχω, αλλα εχω κανει αναβα/ση σε android 4.0.4 ekdosi 4.1.B.0.431. ισχυουν τα ιδια και σε εμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλησπερα,καταρχας φανταστικη δουλεια. μπραβο. εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με διαφωτιση. θελω να κανω ροοτ στο neo v που εχω, αλλα εχω κανει αναβα/ση σε android 4.0.4 ekdosi 4.1.B.0.431. ισχυουν τα ιδια και σε εμενα? Όπως αναφέρει κι ο φίλος iliassx8 λίγο παραπάνω..:) Δε πιανει στη 4.0.4.ο οδηγός ειναι για τη 4.0.3. Πρέπει να περιμενουμε root με εύκολο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ανανεωθηκε ο οδηγος για root στην 4.0.4! Δεν ειναι oneclickroot αλλα ειναι πολυ ευκολος τροπος και αξιζει να τον δοκιμασετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ανανεωθηκε ο οδηγος για root στην 4.0.4! Δεν ειναι oneclickroot αλλα ειναι πολυ ευκολος τροπος και αξιζει να τον δοκιμασετε. Που βρίσκεται να τον δούμε Κωνσταντίνε; Μου φαίνεται ότι θα περάσει ο χρόνος στη δουλειά τελικά..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Που βρίσκεται να τον δούμε Κωνσταντίνε; Μου φαίνεται ότι θα περάσει ο χρόνος στη δουλειά τελικά..:lol: Στις υπογραφές μας κάνε κλικ!ειναι ο οδηγός του zxr κ θα βρεις το τρόπο! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Στις υπογραφές μας κάνε κλικ!ειναι ο οδηγός του zxr κ θα βρεις το τρόπο! Eδώ λοιπόν για να το κάνω λίγο πιο εύκολο για τους υπόλοιπους..!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Υπαρχει περιπτωση με την διαδικασια να χασεις τα δεδομενα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Υπαρχει περιπτωση με την διαδικασια να χασεις τα δεδομενα σου? Υποτειθεται πως οχι!Ομως σε τετοιες διαδικασιες παντα κραταμε back ups!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δεν υποτίθεται απλά. Δεν χάνεις τα δεδομένα σου με το rooting. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δεν υποτίθεται απλά. Δεν χάνεις τα δεδομένα σου με το rooting. α ναι σορυ!νομιζα οτι ημασταν στην 4.0.4! Εχω μπερδευτει πια με τοσο διαβασμα για ενα ρουτ και χωρις να βλεπω χαιρι!. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoskylo Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπερα! καταρχας συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια που κανεις. θελω να πω πως με κεντρισε παλι ο οδηγος σου αλλα εχω καποιες ερωτησεις. Ειχα κανει στο παρελθον το ροοτ του οδηγου σου για την 2,3 εκδοση στο neo v. Τωρα για το ics πρεπει να κανω τον οδηγο που περιγραφεις απο την αρχη? η πρεπει να πηδηξω καποια βηματα? (ειμαι ηδη ροοτ στην εκδοση 4.0.2Α062 αλλα εχω την android 2.3.4) ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μισό λεπτό γιατί με μπέρδεψες. Αυτή τη στιγμή είσαι στην έκδοση 2.3 του Android και μάλιστα rooted. Αν κατάλαβα καλά θες να αναβαθμιστείς και να πας στην 4.0. Αν λοιπόν τα λεω καλά τότε ναι θα πρέπει να κάνεις όλη την διαδικασία που περιγράφεται στον οδηγό. Ή μάλλον για να το πω πιο σωστά. Αν αναβαθμιστείς θα πας στην έκδοση 4.0.4 οπότε το rooting γίνεται με βάση αυτόν τον οδηγό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakoskylo Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 εκανα ολα τα βηματα μεχρι το 5ο που λες: "5) Αφού τελειώσει η διαδικασία κάντε restart τη συσκευή σας. Είναι πιθανό να ανοίξει κανονικά ή να κολλήσει. Ότι κι αν συμβεί δεν έχει καμία σημασία. Κάντε restart και προχωρήστε στην διαδικασία του rooting που περιγράφεται εδώ απο εκει και περα ανοιγει μεν το κινητο βγαζει το sony logo μετα το intro του sony ericsson αλλα μετα το ξανακανει αυτο συνεχομενα χωρις να ανοιγει κανονικα το κινητο... τι πρεπει να κανω? " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πως κάνουμε unroot? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Επιδιόρθωση με SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ξεκινησα τη διαδικασια root.Εγκατεστησα flashtool κτλ, κτλ. Ετρεξα το προγραμμα, κλικαρα το flashmode πατησα οκ. Ως εδω καλα. Μετα λεει ο οδηγος να τσεκαρουμε αυτα που λεει η οθονη. Ερωτηση: Δεν τικαρω ή ξετικαρω καποιο κουτακι;;;; Παταω οκ και αρχιζει η διαδικασια φλασαρισματος. Ερωτηση: Ποτε καταλαβαινουμε οτι τελειωσε η διαιδικασια; Τι θα γραψει η οθονη; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silas69 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλησπερα και απο μενα.. μια μικρη βοη8εια παιδια... εχω ενα xperia ray , του οποιου ειχα εγκαταστησει την cyanogεd mod 9 urushi, και αφου τελικα δεν μου αρεσε αποφασισα να ξαναγυρισω σε ICS . Απο κει ξεκίνησαν τα προβλήματα...Αφου εκανα επιτυχως την εγκατάσταση αυτης της ROM (ST18i_4.1.B.0.431_tw)στην συνεχεια προσπαθοντας να κανω reboot το κινητο δεν ανταποκρινοταν και δεν εκανε boot. Φαινεται σαν να μην φορτιζει καν η μπαταρια και να μην εχει τροφοδοσια.Καποιες στιγμες παιρνει μπρος ξεκιναει με το logo xreria και μολις παει να μπει κανει power off..και σβηνει. Ελεγξα την μπαταρια στον Γερμανο και μου ειπαν οτι δεν ειναι 8εμα μπαταριας..κατι άλλο συμβαίνει.. Εχετε καμια ιδεα για το τι 8α μπορουσα να κανω.. Ευχαριστω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftpug Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γεια σας και απο εμενα!!!! Εχθες εκανα την αναβαθμιση απο 2,3 σε 4ics σε st15i και ομολογω οτι το μετανιωσα!!!!Υπαρχει καποιος τροπος να επιστρεψω στο 2,3 και να το ρουταρω???χωρις να πεσω σε περιπετειες και να χασω δεδομενα???Η εστω,αν ειναι καλυτερη η ics κατα την γνωμη σας να την ρουταρω,εχω την εκδοση 4.1Β.0.431!!!Μονο που δεν σκαμπαζω κ πολλα πολλα και οποιος φιλος-η θελησει να με βοηθησει ας κανει εναν κοπο παραπανω παρακαλω να μου τα εξηγησει αναλυτικα!!!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγχωρεστε με αν ειμαι offtopic αλλα απο χτες το βραδυ εχω διαβασει τοσα κ τοσα που εχω ...μπερδευτει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις την μεθολογία. Θα πρέπει να βρεις τη rom για το κινητό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftpug Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ωραια φιλε μου και κατ αρχην να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου!!! Κατεβασα το flashtool 0.8.x-0.8.6.0-windows.exe αλλα δεν βρισκω το update στο βημα 5!!Μηπως δεν χρειαζεται?? Την σωστη rom ποτε και που θα την βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί να έχεις την νεότερη έκδοση του flashtool. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγώ έκανα Root με αυτό: http://eddy.uni-duisburg.de/bin4ry/Root_Exploit_OneClick.zip Το βρήκα από εδώ (ARC S thread): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598072 Δείχνει να δουλέυει κανονικά (πέρασα και Titanium Backup PRO). Τώρα ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει... Με αυτο δουλεψε και σε μένα, με την μπρωτη προσπαθεια Παράθεση Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts