tomcat13 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 εγω με branded ειμαι, δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα. @aegina , αν δεν εισαι φοβερα απαιτητικος χρηστης μια χαρα θα εισαι και με τον s3 ( C2 οπως λες κι εσυ). Και με τους δυο επεξεργαστες το κινητο φυσαει για τα δεδομενα της κατηγοριας του. Μη σε μπερδευουν τα λιγοτερα Ghz, ο S4 θεωρειται καλυτερος επεξεργαστης και το εχουν αναφερει και χρηστες απο εδω που εχουν χρησιμοποιησεi συσκευες και με τους δυο επεξεργαστες. Ομως οι διαφορες δεν ειναι τοσο σημαντικες για να σε αποτρεψουν απο το να αγορασεις με S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Ξερει κανεις αν πουλανε μεταχειρισμενα ανταλακτικα καπου; Edited January 3, 2013 by agrimis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris78 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ...και σε πια τιμη το αγορασες ?? εαν μποριες να δωσεις και καποιο λινκ απο το ηλεκτρονικο καταστημα καλο θα ηταν... Το αγόρασα πριν ένα μήνα στα 374ευρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Πριν λίγες ημέρες είχα αναφέρει ένα πρόβλημα του κινητού όπου δε μπορούσε να βρεί ενημέρωση λογισμικού στην 4.0.4. Μετά από επικοινωνία με την HTC με συμβούλευσαν να το πάω στο τεχνικό τμήμα όπως και έπραξα. Χειροκίνητα μου πέρασαν την 4.0.4 χωρίς να μου απαντήσουν γιατί δεν έβρισκε το κινητό την ενημέρωση και χωρίς να ξέρω αν θα βρει την καινούρια ενημέρωση 4.1. Έχω τη συσκευή με S3 επεξεργαστή. Ψαχουλεύοντας στο διαδίκτυο βρήκα αυτό http://www.androidpolice.com/2012/12/24/android-4-1-jelly-bean-update-for-htc-one-s-rolling-out-throughout-europe/ και από κάτω γράφει ότι ισχύει για αυτά τα CIDs: HTC__001 HTC__E11 HTC__203 HTC__102 HTC__405 HTC__Y13 HTC__A07 HTC__304 HTC__M27 HTC__032 HTC__016 1) Που βρίσκω το CID μου? :shifty: 2) Έχω βάλει το handcent sms ώστε να στέλνω ελληνικούς χαρακτήρες αλλά αυτόματα στέλνει τα μυνήματα με κεφαλαία. Γιατί? :wacko: Edited January 3, 2013 by Jimmys83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 για το 1: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Για το 2, είναι "πρόβλημα" της ελληνικής κωδικοποίησης, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Μήπως έχει κάποιος δοκιμασμένη μέθοδο root για HTC One S με S3 επεξεργαστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukutux Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 παιδια καλησπερα, Βρηκα στο ιντερνετ την αναβαθμιση σε jellybean: http://www.droidblue.com/2012/12/27/official-android-4-1-1-jellybean-sense-4-1-update-on-htc-one-s/ Ειναι και για τους δυο επεξεργαστες? να την κατεβασουμε ή να περιμενουμε την "κανονικη" μεσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Μπορουμε να κανουμε un-branded τις συσκευες μας και να παιρνουμε αναβαθμισεις με τα υπολοιπα S4? Αυτο δεν λενε ουσιαστικα τα παρακατω αρθρα? http://www.modaco.com/topic/356191-debranding-t-mob-de/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Μήπως έχει κάποιος δοκιμασμένη μέθοδο root για HTC One S με S3 επεξεργαστή? Οι μέθοδοι που θα βρεις στο xda κάνουν και για S3. Δες / δοκίμασε και το all-in-one παιδια καλησπερα, Βρηκα στο ιντερνετ την αναβαθμιση σε jellybean: http://www.droidblue.com/2012/12/27/official-android-4-1-1-jellybean-sense-4-1-update-on-htc-one-s/ Ειναι και για τους δυο επεξεργαστες? να την κατεβασουμε ή να περιμενουμε την "κανονικη" μεσω wifi? Όχι, είναι μόνο για S4. Περιμένεις. Μπορουμε να κανουμε un-branded τις συσκευες μας και να παιρνουμε αναβαθμισεις με τα υπολοιπα S4? Αυτο δεν λενε ουσιαστικα τα παρακατω αρθρα? http://www.modaco.com/topic/356191-debranding-t-mob-de/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674202 Προϋποθέτει ξεκλείδωμα του bootloader από το htcdev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Όχι, είναι μόνο για S4. Περιμένεις. Προϋποθέτει ξεκλείδωμα του bootloader από το htcdev. Για S4 branded δουλευει? Μετα το ξεκλειδωμα κια οτι αλλο λεει το κινητο συμπεριφερεται σαν να μην ειναι Branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Για S4 branded δουλευει? Μετα το ξεκλειδωμα κια οτι αλλο λεει το κινητο συμπεριφερεται σαν να μην ειναι Branded? Ναι αλλά χάνεις την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontidiss Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 προσπαθω να κατεβασω το Need for Speed™ Most Wanted απο το play store (ασχετο προσφορα 0.92e) και παιρνω το παρακατω μηνυμα "Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Cosmote HTC HTC One S. Cosmote HTC HTC One S Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας." Ειναι θεμα γραφικων? δεν υποστιριζει το one S παιχνιδι? το κινητο ειναι T-mobile λετε να παιζει καποιο ρολο αυτο? ps: παρακαλω αν δεν επρεπε να μπει εδω το σχολιο αυτο καποιος απο την διαχειρηση να το μετακινησει...ευχαριστω Παράθεση ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ....Όλα είναι θέμα επιλογών.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα. Έλαβα εχθες την αναβαθμηση σε 4.1.1 και sense 4+. Οσοι την έχετε λάβει είδατε καμιά διαφορά; Γιατί εγώ εκτός από την εξοικονομηση ενεργείας και ίσως μια πιο ομαλή κύλιση δεν ειδα κατι διαφορετικό. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχει βγει update που διορθώνει κάτι στις επαφές. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχει βγει update που διορθώνει κάτι στις επαφές. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς??? Σε καποιους εμφανιζει ενα σφαλμα στο συγχρονισμο με τις επαφες αυτο διορθωνει! Προσωπικα το ειχα αυτο το προβλημα και καθε λιγο μου πεταγε σφαλμα ! Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σε καποιους εμφανιζει ενα σφαλμα στο συγχρονισμο με τις επαφες αυτο διορθωνει! Προσωπικα το ειχα αυτο το προβλημα και καθε λιγο μου πεταγε σφαλμα ! Και αν δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα πρέπει πάλι να το βάλουμε.? Θέλω να πω ότι αν βγει αργότερα άλλο update πρεπει να βάλουμε πρώτα αυτό για να συνεχίσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos68 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μια και ασχοληστε παιδια με το one s εχει καποιος προβλημα με στατικο θορυβο οπως οταν ανοιγουμε την φωνη σε παλια ραδιοφωνα μονο στη χρηση toy skype και οταν μιλαει ο απεναντι μας? εχω το ζ560 με 4.03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Έχει παρατηρήσει κανένας ότι πλέον όταν μετακινουμαστε στις αρχικές οθόνες δε μετακινείται η ταπετσαρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Έχει καταργηθεί το εφέ στο οποίο αναφέρεσαι, λόγω της κυκλικής, πλέον, εναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Έχει καταργηθεί το εφέ στο οποίο αναφέρεσαι, λόγω της κυκλικής, πλέον, εναλλαγής. Τι εστι κυκλικη εναλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 αν εχεις ας πουμε 5 αρχικες οθονες, τοτε δε σταματας οπως παλια στις 2 τελικες (1η και 5η), αλλα μπορεις να σκρολαρεις απο την 5η στην 1η και αντιστροφα. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μετά την αναβάθμιση μου στη 4.0.4 όταν πατάω συνεχόμενα μια επαφή και εμφανιστεί το μενού, διαλέγω default action --> call mobile αλλά δεν το πιάνει...καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά έχει έρθει η αναβάθμιση για τον S3 επεξεργαστή? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά έχει έρθει η αναβάθμιση για τον S3 επεξεργαστή? Με S3 προορισμένο για την αγορά της ασίας την έλαβα πριν 3 μέρες αλλά δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts