Jump to content

kukutux

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kukutux

  1. Έκανα κι εγω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά η μπαταρία με την oreo έπεσε τραγικά. Μόνη ελπίδα πλέον κάποιο update απο htc, μπας και φτιάξει η διάρκεια της μπαταρίας.
  2. Κι εμένα έπεσε η μπαταρία τραγικά? Τι να κάνω? επαναφορά εργοσ. ρυθμίσεων σημαίνει στήσιμο πάλι απο την αρχή. Αλλες λύσεις?
  3. Ηρθε και σε εμενα η αναβαθμιση. Προς το παρον δεν βλεπω καμια διαφορα στην μπαταρια, το blinkfeed μπορει να απενεργοποιηθει και το music player εχει αλλαξει. Ομως χαθηκε η επιλογη να ξεκλειδωνει η οθονη μονο με το πανω κουμπι. Επιπλεον πρεπει να συρεις και προς τα πανω για να μπεις στην κυρια οθονη. Εχει κανεις καμια λυση?
  4. Παντως το One S, με το ιδιο μέγεθος οθόνης και περιπου ιδιο επεξεργαστη, μια χαρα τα παει με 1 GB RAM, οποτε δε νομιζω να υπαρχει προλβημα
  5. ναι δυστυχως πρεπει να το απομακρυνεις απο το αυτι σου, να "αναψει" παλι η οθονη και τοτε μπορεις να την αυξομειωσεις. Αλλα τοτε δεν ακους καλα τον συνομιλητη :(
  6. παιδια καλησπερα, Βρηκα στο ιντερνετ την αναβαθμιση σε jellybean: http://www.droidblue.com/2012/12/27/official-android-4-1-1-jellybean-sense-4-1-update-on-htc-one-s/ Ειναι και για τους δυο επεξεργαστες? να την κατεβασουμε ή να περιμενουμε την "κανονικη" μεσω wifi?
×
×
  • Create New...