MIB Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 http://www.ebay.it/itm/HTC-ONE-S-Z520e-NUOVO-BLACK-NERO-GARANZIA-ITALIA-24-MESI-ANDROID-/120909550260?pt=Telefoni_cellulari&hash=item1c26c552b4 Τι λέτε; να το χτυπήσω;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 http://www.ebay.it/itm/HTC-ONE-S-Z520e-NUOVO-BLACK-NERO-GARANZIA-ITALIA-24-MESI-ANDROID-/120909550260?pt=Telefoni_cellulari&hash=item1c26c552b4 Τι λέτε; να το χτυπήσω;;; Φίλε μου κατά πάσα πιθανότητα δεν πρέπει να είναι ευρωπαικό. Επικοινώνησε με τον πωλητή να σου πει και καλό θα ήταν να μάθεις το imei του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Το μαύρο που πήρα έχει σοβαρότατο πρόβλημα ξεφλουδισματος και η HTC δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για αντικατάσταση και ανανέωση του τρόπου κατασκευής. Γενικά σαν συσκευή ειναι πολύ στυλατη και όμορφη, αλλα άμα είναι μια ζωή να εχω μια θήκη σιλικόνης για να μην πάθει τίποτα, δεν το ευχαριστιεσαι. Πάρε το γκρι,είναι πολύ ωραίο,κατά την γνώμη μου πιο όμορφο από το μαύρο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 πηρε καποιος καμμια θηκη ρε παιδια? μου φαινεται πολυ ευαισθητο και θα ηθελα να το καλυψω με μια θηκη οχι τεραστια οπως π.χ της otterbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 πηρε καποιος καμμια θηκη ρε παιδια? μου φαινεται πολυ ευαισθητο και θα ηθελα να το καλυψω με μια θηκη οχι τεραστια οπως π.χ της otterbox. Στο ebay θα βρεις τις περισσότερες επιλογές σε μακράν καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά για τις αγγελίες υπάρχει το Buy & Sell και μόνο αυτό! Οτιδήποτε για πώληση θηκών/αξεσουάρ/κινητών πάει εκεί και μόνο εκεί! Οπότε και τα μηνύματα έφυγαν ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainlaugh Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Περιμενετε για το update 1.78, φτιάχνει όπως ακούγεται το issue συγχρονισμού του one με WiFi routers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδια γεια σας, καινουριος στο κοσμο των smartphones, το συγκεκριμενο μου αρεσε απιστευτα απο την αρχη και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω. Μια ερωτηση αρχαριου επιπεδου . Επειδη δεν εχω και δεν θελω να χρησιμοποιω 3G, παρα μονο το WiFi, γινεται να εχω (στο One S) μονιμα απενεργοποιημενη την 3G συνδεση ? Ρωταω γιατι σε καποια παλιοτερα μοντελα (αλλων εταιρειών), το 3G ηταν παντα "on by default" και δεν μπορουσες να το απενεργοποιησεις, χρεωνοντας σε χωρις να το ξερεις και να το θελεις . Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Επειδη δεν εχω και δεν θελω να χρησιμοποιω 3G, παρα μονο το WiFi, γινεται να εχω (στο One S) μονιμα απενεργοποιημενη την 3G συνδεση ? Φυσικά και γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Περιμενετε για το update 1.78, φτιάχνει όπως ακούγεται το issue συγχρονισμού του one με WiFi routers. Ηρθε και φαίνεται ότι το πρόβλημα με το WiFi ληθηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 μολις την περασα,οντως το wifi καμια σχεση με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Στις αγγλικές συσκευές δεν έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμα. Αλλά το wifi δεν έχει πρόβλημα έτσι και αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Κι εγώ την έβαλα άσχετα του ότι ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Κι εγώ την έβαλα άσχετα του ότι ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα Καλά έκανες, το update δεν αφορούσε το wifi μόνο, παρατήρησα διόρθωση διάφορων μικρο-bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Το κινητό υπάρχει σε κάποιο κατάστημα για να το δω απο κοντά; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εμενα παιδια μου εκανε κολπα με το wifi,τωρα ειναι οκ. δεν εχω παρατησει καποια αλλη αλλαγη σε συμπεριφορα του κινητου ,οχι οτι ειχα καποιο αλλο θεμα, ενα πραγμα που δεν φτιαχτηκε ειναι οτι δεν βγαζει τα ελληνικα για γλωσσα μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εμενα παιδια μου εκανε κολπα με το wifi,τωρα ειναι οκ. δεν εχω παρατησει καποια αλλη αλλαγη σε συμπεριφορα του κινητου ,οχι οτι ειχα καποιο αλλο θεμα, ενα πραγμα που δεν φτιαχτηκε ειναι οτι δεν βγαζει τα ελληνικα για γλωσσα μενου. Εννοείς δεν έχεις ελληνικά στο μενού? Κατέβασε το morelocale Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Το πρώτο root χωρίς htcdev, μόνο για τους πολύ τολμηρούς... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644625 Προσοχή - εμφανίζει tampered στο bootloader, αλλά λένε πως μπορείς να το ξεφορτωθείς αν χρειαστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Το πρώτο root χωρίς htcdev, μόνο για τους πολύ τολμηρούς... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644625 Προσοχή - εμφανίζει tampered στο bootloader, αλλά λένε πως μπορείς να το ξεφορτωθείς αν χρειαστεί... Καλύτερα Καλύτερα να μην δοκιμάσουμε κάτι επικίνδυνο ακόμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εννοείς δεν έχεις ελληνικά στο μενού? Κατέβασε το morelocale Εχει ελληνικο μενου μολις βαλεισ την καρτα σιμ,αλλα δεμ το εχει σαν επιλογη γλωσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εχει ελληνικο μενου μολις βαλεισ την καρτα σιμ,αλλα δεμ το εχει σαν επιλογη γλωσσας. Αν δεν είχε ενσωματωμένο το ελληνικό μενού δεν θα το ενεργοποιούσε το morelocale2, δεν κάνει κάτι άλλο αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainlaugh Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 ελληνικα μικρα γραφει μονο στο πεδιο που βαζουμε το ονομα του ληπτη, στην συνθεση μυνηματος δεν παιρνει μικρα,το ψαχνω και εγω να βρω λυση. Αν δε το βρήκες ήδη, μετά το update patch, πας Μηνύματα->Ρυθμίσεις->SMS->Ελληνική κωδικοποίηση->16bit. Τώρα γράφει και μικρούς χαρακτήρες στο sms, απλά περιορίζει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες απο 160 πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αν δε το βρήκες ήδη, μετά το update patch, πας Μηνύματα->Ρυθμίσεις->SMS->Ελληνική κωδικοποίηση->16bit. Τώρα γράφει και μικρούς χαρακτήρες στο sms, απλά περιορίζει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες απο 160 πριν. Αυτό ακριβώς, όποιος θέλει 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms, θα χρειαστεί να περιοριστεί αποκλειστικά σε κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αν δεν είχε ενσωματωμένο το ελληνικό μενού δεν θα το ενεργοποιούσε το morelocale2, δεν κάνει κάτι άλλο αυτή η εφαρμογή. παιδια καλημερα, εγω οταν λεω οτι δεν εχει ελληνικα χωρις την καρτα σιμ,εννοω οτι οταω πας στο μενου να επιλεξεις γλωσσα,δεν υπαρχουνε τα ελληνικα σαν γλωσσα επιλογης μενου,εαν εχεις πανω το morelocal τα βγαζει τα ελληνικα,εαν δεν το εχεις παιρνει αυτοματα ελληνικο μενου το κινητο μολις βαλεις την καρτα sim στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 παιδια καλημερα, εγω οταν λεω οτι δεν εχει ελληνικα χωρις την καρτα σιμ,εννοω οτι οταω πας στο μενου να επιλεξεις γλωσσα,δεν υπαρχουνε τα ελληνικα σαν γλωσσα επιλογης μενου,εαν εχεις πανω το morelocal τα βγαζει τα ελληνικα,εαν δεν το εχεις παιρνει αυτοματα ελληνικο μενου το κινητο μολις βαλεις την καρτα sim στο κινητο. Έτσι δουλεύει το Android και γιαυτό το λόγο σου πρότειναν τα παιδιά το morelocal για να έχεις δηλαδή τα ελληνικά σαν γλωσσα επιλογης μενου Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts