genessis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Έχει βάλει κανείς την τελευταία ενημέρωση 3.19.161.102, να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλό φαίνεται το sony acro s συγκριτικά με το htc one s και φαίνεται να έχει και καλύτερη ανάλυση από το htc one s . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το ΟΝΕ S. Για συγκριτικά συσκευών υπάρχει ξεχωριστός χώρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homodigitalius Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Γεια σε όλους, Την Παρασκευή παρείγγειλα ένα one SV και τώρα άρχισαν να μου μπαίνουν φιτίλια μήπως να ακυρώσω την παραγγελία και να παραγγείλω one s που είναι μόνο 30€ ακριβότερο ( gradient metal Ζ520 ) σε άλλο κατάστημα. Θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα κ συγνώμη εάν έχουν ξανααπαντηθεί, απλά μιλάμε για 170 σελίδες και το search δεν με βοήθησε. Πολύ δύσκολο θα βρείς Ζ520 (S4) αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ολα ειναι Z560 ακόμα και αν τα αναφέρουν σαν 520. Κοίταξε τα specs πριν κανεις οποιαδήποτε αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natk Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πολύ δύσκολο θα βρείς Ζ520 (S4) αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ολα ειναι Z560 ακόμα και αν τα αναφέρουν σαν 520. Κοίταξε τα specs πριν κανεις οποιαδήποτε αγορά. Το πήρα το τηλέφωνο εδώ κ 3 μέρες. Είναι 520, UNbranded με JB 4.1.1 και sense 4+ από τη μάνα του. Το πήρα από το πουλοτηλέφωνο. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι καλύπτεται με εγγύηση από την αρβατο, αλλά απ'ότι διαβάζω εδώ πάνω...σιγά την εγγύηση...:lol::lol::lol: Αν και αυτοί μου είπαν ότι είναι branded το τηλέφωνο από Tmobile Γερμανίας, εγώ δεν βλέπω πουθενά καμία τέτοια ένδειξη. Ούτε bootscreen, ούτε apps, ούτε τίποτε στις λεπτομέρειες ή στο κουτί. Το τηλ είναι όντως Γερμανικό, αφού οι ελλ. οδηγίες είναι σε φωτοτυπημένο βιβλιαράκι έξω απ' το κουτί. Το τηλέφωνο δεν έχει ελληνικό μενού σαν επιλογή, αλλά μόλις έβαλα sim ξαφνικά όλα γίνανε ελληνικά. Μετά κάτι πείραξα και τα έχασε, οπότε έβαλα locale app και όλα οκ. Έβαλα και την τελευταία ενημέρωση που λέει ο φίλος παραπάνω αλλά δεν μπορώ να κρίνω διαφορές, επειδή μόλις το είχα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, το HTC one S δουλευει μονο με μαμα handsfree ? λογο του οτι το μαμα μου χαλασε, εχω βαλει ενα αλλο αλλα δεν παιζει, οταν κουνιεται το jack κανει διακοπες κλπ. Μπορεις κανει να απαντησει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Θεωρητικά δε θα'πρεπε να έχει πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι το βύσμα έχει μπεί σωστά; Μήπως δεν έχει μπει όλο μέσα; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Θεωρητικά δε θα'πρεπε να έχει πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι το βύσμα έχει μπεί σωστά; Μήπως δεν έχει μπει όλο μέσα; το οτι εχει τοποθετηθεί καλα ειμαι σιγουρος. ειναι το γνησιο handsfree απο αλλο κινητο της NOKIA. Μαλιστα παλαιοτερα που ειχα δανιστει ενα handsfree απο καποιον για να ακουσω ραδιοφωνο (παλι δηλαδη δεν ειχα το δικο του) οι σταθμοι τρελενοντουσαν και γυρναγαν σαν τρελοι και δεν καθοταν σε εναν συγκεκριμενο. Δηλαδη εσυ βαζεις καλωδιο που δεν ειναι το δικο του και σου παιζει χωρις προβλημα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αυτό που λές ότι κάνει διακοπές κλπ, μάλλον σαν πρόβλημα του καλωδίου μου ακούγεται παρά σαν του τηλεφώνου...το τηλέφωνο δουλεύει και με μη επίσημο hands free, υπάρχουν άλλα τηλέφωνα (πχ Sony Arc S που το ξέρω) που δεν δέχονται παρά μόνο τα δικά τους habds free. Δεν δοκιμάζεις και κάποιο άλλο hands free να σιγουρευτείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 καταλαβαινω αυτο που λες και ειναι και απολύτως λογικο. Εχω δοκιμασει ομως και αλλα καλωδια και μου κανει το ιδιο. Επισης το handsfree που εχω ειναι ΝΟΚΙΑ και λειτουργει αψογα στη NOKIA συσκευη. για αυτο αναρωτιέμαι. Και μπηκα στο ερωτημα αυτο, του να θελει μονο HTC handsfree δηλαδη, λογο του οτι το ΝΟΚΙΑ καλώδιο δεν δουλευει ουτε το πληκτρο απαντησης κλησης οταν το εχω στο HTC ενω στο ΝΟΚΙΑ δεν εχει ουτε αυτο προβλημα....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, το HTC one S δουλευει μονο με μαμα handsfree ? λογο του οτι το μαμα μου χαλασε, εχω βαλει ενα αλλο αλλα δεν παιζει, οταν κουνιεται το jack κανει διακοπες κλπ. Μπορεις κανει να απαντησει ! Εγώ προσωπικά το έχω δοκιμάσει με samsung hands free και με ακουστικό σκέτο και να μιλάω απο το μικροφωνό του και δουλεύει κανόνι Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 το οτι εχει τοποθετηθεί καλα ειμαι σιγουρος. ειναι το γνησιο handsfree απο αλλο κινητο της NOKIA. Μαλιστα παλαιοτερα που ειχα δανιστει ενα handsfree απο καποιον για να ακουσω ραδιοφωνο (παλι δηλαδη δεν ειχα το δικο του) οι σταθμοι τρελενοντουσαν και γυρναγαν σαν τρελοι και δεν καθοταν σε εναν συγκεκριμενο. Δηλαδη εσυ βαζεις καλωδιο που δεν ειναι το δικο του και σου παιζει χωρις προβλημα ?? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τη συσκευή αλλά την είχε ένας φίλος μου για κάποιο διάστημα και χρησιμοποιούσε κάποιο άλλο handsfree κι όχι αυτό που είχε η συσκευή. Απλά στο είπα γιατί κι εγώ παλιότερα είχα τέτοιο ζήτημα και απλά ήθελε πολλή πίεση το βύσμα για να μπει σωστά σε σημείο που έλεγες ότι κάτι δε γίνεται σωστά. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Με τα Nokia είχα κι εγώ θέμα και στο desire. Έχουν δικό τους μηχανισμο για έλεγχο μουσικής και μάλλον δε είναι συμβατός με αλλά Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 και εμενα το ΝΟΚΙΑ handsfree για να παιξει θελει πολυ πιεση προς τα μεσα. Εχω παραγγείλει απο το ινετ και περιμενω να δω τι γινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 παιδια γεια σας.. προσφατα ετυχε και ανακαλυψα το one s και ηταν να το αγορασω απο αλλο χρηστη με s4 αχρησημοποιητο αλλα ειχε θεμα με την οθονη.. θελω να ρωτησω εαν τυχον ξερει κανεις κανενα site που να το πουλαει με τον s4? επισης τη διαφορα εχει αν ειναι branded και unbranded?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το πήρα το τηλέφωνο εδώ κ 3 μέρες. Είναι 520, UNbranded με JB 4.1.1 και sense 4+ από τη μάνα του. Το πήρα από το πουλοτηλέφωνο. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι καλύπτεται με εγγύηση από την αρβατο, αλλά απ'ότι διαβάζω εδώ πάνω...σιγά την εγγύηση...:lol::lol::lol: Αν και αυτοί μου είπαν ότι είναι branded το τηλέφωνο από Tmobile Γερμανίας, εγώ δεν βλέπω πουθενά καμία τέτοια ένδειξη. Ούτε bootscreen, ούτε apps, ούτε τίποτε στις λεπτομέρειες ή στο κουτί. Το τηλ είναι όντως Γερμανικό, αφού οι ελλ. οδηγίες είναι σε φωτοτυπημένο βιβλιαράκι έξω απ' το κουτί. Το τηλέφωνο δεν έχει ελληνικό μενού σαν επιλογή, αλλά μόλις έβαλα sim ξαφνικά όλα γίνανε ελληνικά. Μετά κάτι πείραξα και τα έχασε, οπότε έβαλα locale app και όλα οκ. Έβαλα και την τελευταία ενημέρωση που λέει ο φίλος παραπάνω αλλά δεν μπορώ να κρίνω διαφορές, επειδή μόλις το είχα πάρει. Καλησπέρα, το τηλ. έχει όντως τον S4 επεξεργαστή? Επίσης, αυτό που βρήκες ήταν στο γκρι χρώμα ή στο μαύρο? Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδια καλησπερα, απο εχθες το hos μου δεν μπορει να εντοπισει την τοποθεσια που ειμαι. Οταν ειμαι εξω και εχω το gps με εντοπιζει... Οταν ομως ειμαι στο σπιτι και στο wifi δεν μπορει να με βρει. Ουτε εκει στην αρχικη που εχουμε τον καιρο του sense αλλα ουτε και στους χαρτες... Γενικα σε καμια εφαρμογη και μου λεει να ενεργοποιησω τις υπηρεσιες εντοπισμου τις οποιες και εχω ολες τικαρισμενες. Τι να κανω? Και το hard reset δεν το θελω με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 κι εγω το ειχα τον τελευταιο μηνα....στα ξαφνικα..... απενεργοποιησα το fast boot, βγηκε και update στο google maps και ηρθε στα ισια του. Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 για οσους εχουν το κινητο με τον s4 επεξεργαστη προτεινω την dark jelly rom ,την εχω πανω εδω και 15 μερες και ειμαι ευχαριστημενος ,μονο προβλημα οτι τα ota ειναι τεραστια μια και ξανακατεβαζει την νεα ρομ .προς το παρον δεν εχω παρατηρηση λαγκαρισματα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 για οσους εχουν το κινητο με τον s4 επεξεργαστη προτεινω την dark jelly rom ,την εχω πανω εδω και 15 μερες και ειμαι ευχαριστημενος ,μονο προβλημα οτι τα ota ειναι τεραστια μια και ξανακατεβαζει την νεα ρομ .προς το παρον δεν εχω παρατηρηση λαγκαρισματα Δεν έχει Sense αυτή η ROM όμως, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τελικα παιδια, ποιο χρωμα ειναι πιο ευπαθες στις γρατζουνιες? Ή δεν παιζει ρολο? Ψηνομαι για το μαυρο...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τελικα παιδια, ποιο χρωμα ειναι πιο ευπαθες στις γρατζουνιες? Ή δεν παιζει ρολο? Ψηνομαι για το μαυρο...:) To μαυρο One S ειναι (κτγμ) ενα απο τα ομορφοτερα κ κομψοτερα κινητα που φτιαχτηκαν ποτέ. Ασε που ειναι και super fast. Εχω το μαυρο ενα χρονο τωρα. Αν και μου εχει πεσει και κατω και ειχε και 1-2 περιεργες ("βιαιες") επαφες δεν εχει παροσιασει ΚΑΝΕΝΑ ξεφλουδισμα και ΚΑΜΜΙΑ γρατζουνια (εννοειται οτι το εχω σε μια παναλαφρη και πολυ μαλακη θηκη-pouch) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 κατι εχω πατήσει κατα λαθος και δεν ανοιγει το πληκτρολόγιο στα μηνύματα, ξερει κανει τι ειναι ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 για οσους εχουν το κινητο με τον s4 επεξεργαστη προτεινω την dark jelly rom ,την εχω πανω εδω και 15 μερες και ειμαι ευχαριστημενος ,μονο προβλημα οτι τα ota ειναι τεραστια μια και ξανακατεβαζει την νεα ρομ .προς το παρον δεν εχω παρατηρηση λαγκαρισματα γιατι ειχες λαγκαρισματα με τη στοκ? ειναι τοσο εμφανης η διαφορα σε αυτο το θεμα? γιατι εγω προσωπικα τα λαγκαρισματα που εχω δει ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου. @ddr2, το μαυρο ειχε αρχικα καποιο θεμα, αλλα νομιζω λυθηκε στις επομενες παρτιδες. παντως, για μενα το ασημι ειναι το πιο ομορφο απο τα 2. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) @ddr2, το μαυρο ειχε αρχικα καποιο θεμα, αλλα νομιζω λυθηκε στις επομενες παρτιδες. παντως, για μενα το ασημι ειναι το πιο ομορφο απο τα 2. Το ασημί πιο όμορφο από το μαύρο? Δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον από τις φώτο, μου αρέσει περισσότερο το μαύρο. Αν τα δω ζωντανά, ίσως αλλάξω άποψη βέβαια. Κυρίως όμως (πιο πολύ από την ομορφιά) με ενδιαφέρει να μην έχω εύκολα γρατζουνιές και ξεφλουδίσματα. Edited May 24, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts