Jump to content

FKARATHA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FKARATHA

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 23

FKARATHA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Oreo update κι εδώ.... Πάροχος cosmote, αγορά συσκευής το Μάιο από Κωτσόβολο Μετά το update έγινε και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Πρώτη εντύπωση...η μπαταρία, με τις ίδιες εφαρμογές κάνει καλύτερη διαχείριση Επίσης υπάρχει η επιλογή να πέφτει η ανάλυση της οθόνης για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας (νομίζω δεν υπήρχε). Η γραμμή πλοήγησης μπορεί να κρυφτεί και να επανέλθει. ..... αυτά για την ώρα. Καλό update σε όλους όσους το αναμένουν
  2. Ευχαριστώ πολύ, Το tablet "υποβαθμίστηκε" επιτυχώς και ζωντάνεψε πάλι.
  3. Ευχαριστώ πολύ panos314.. θα το δοκιμασω.
  4. Καλημέρα σε όλους. Έχω το συγκεκριμένο ταμπλετ εδώ και ένα χρόνο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού του κάνω απλή χρήση. Βέβαια μετα την αναβάθμιση σε lollipop όλο και παρατηρώ περισσότερα κολλήματα αν και έκανα clean install και πολλές εφαρμογές που με kitkat δούλευαν απροβλημάτιστα με πετάνε έξω. Υπάρχει τρόπος επιστροφής στην official kitkat ή άλλη rom και πώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. FKARATHA

    Lg G4c

    Καλησπέρα σε όλους, δωρίσανε στην αδερφή μου ένα LG G4C αλλά δεν διαβάζει καθόλου την κάρτα μνήμης. Δοκιμάσαμε διαφορετικές κάρτες οι οποίες διαβάζονται από άλλες συσκευές αλλά από το LG τίποτα. Σημειώνεται ότι το τηλέφωνο ήταν του κουτιού..καινούριο. Έχει τύχει σε καποιον κάτι παρόμοιο? Να απευθυνθώ λογικά στο service της LG ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. FKARATHA

    Sony Xperia Z2

    Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας αλλά τώρα τελευταία το καπάκι της θύρας usb συνεχώς ανοίγει μόνο του. Το έχω καθαρίσει, το έχω βγάλει και ξαναβάλει αλλά πάλι μου κάνει συνεχώς το ίδιο. Να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο γενικά είναι σε άψογη κατάσταση και δεν έχει πέσει ποτέ κάτω (αν αυτό επηρεάζει κάτι). Έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί αυτό ή να πάω για αλλαγή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. FKARATHA

    Sony Xperia Z2

    Μόλις πέρασα κι εγώ την 23.1.Α.1.28. Επιβεβαιώνω ότι επανήλθε το close all apps button. Η συσκευή μου είναι ελληνική
  8. FKARATHA

    Sony Xperia Z2

    Μόλις έφτασε και εγκαταστάθηκε η 23.1.A.0.726.
  9. FKARATHA

    Sony Xperia Z2

    Μου ήρθε και μένα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Το πρωί έλεγε ότι γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή αλλά τώρα κατεβαίνει ΟΤΑ περίπου 650 mb. Για να δούμε τι θα δούμε.
×
×
  • Create New...