l3ft3r1s Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αυτό http://www.phonearena.com/news/HTC-says-it-purposefully-made-multitasking-broken-on-the-One-X_id30235 ισχύει και για το One S? Ισχύει ναι. Φυσικά αν βγεις από ένα παιχνίδι και μπεις ξανά στο καπάκι δεν το έχει κλείσει, μόνο pause το κάνει. Αλλά αν ενδοιάμεσα ανοίξεις άλλες εφαρμογές, πολύ πιθανό να το κλείσει. Και το reload στις ιστοσελίδες το κάνει και αυτό πάντα, ακόμα και με τον dolphin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπερα ,μολις παρελαβα και εγω το κνητο και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο μια πρωτη ματια..θελω την βοηθεια σας, επειδη ειναι Branded δυστηχως το τηλεφωνο θελω να το flasharo με την original ROM για να απαλλαγω απο το ηλιθιο λογοτυπο της Vodafone και το lag που εχει οταν ανοιγει και κλεινει το τηλεφωνο..μπορει καποιος να βοηθησει? εψαξα σε xda αλλα γινεται χαμος στο φορουμμμ branded vodafone φανταζομαι απο εξωτερικο? απο ποια χωρα? καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Λοιπον μαγκες, ηθελα να σας πω οτι τελικα εστειλα πισω και την 3η συσκευη (μαυρη) για τον ιδιο λογο ξεφλουδισματος πλεον και πηρα τα λεφτα μου πισω. Η HTC σε επικοινωνια μου εδω στην αγγλια ειχε το θρασσος να μου πει οτι οποιοδηποτε πλεον ξεφλουδισμα ειναι θεμα χρησης και ΔΕΝ καλυπτεται απο την εγγυηση, οποτε για σερβις, πρεπει να το πληρωσω απο την τσεπη μου, να μεινω χωρις τηλ. για 10 μερες κλπ. Οταν τους ειπα οτι η ιδια η HTC ανακοινωσε οτι το κινητο (μαυρο) δεν χρειαζεται θηκη, συμφωνα με βιντεο που ειναι διαθεσιμο στο youtube μου ανεφεραν οτι ουδεποτε η HTC ειπε κατι τετοιο, οποτε μας βγαζουν και ψευτες απο πανω. Ετσι δεν εμενε τιποτα αλλο παρα να διωξω το κινητο απο πανω μου οσο πιο συντομα γινεται γιατι αργοτερα ουτε μεταπωληση θα γινοταν ουτε τιποτα. Καποιοι αναφερουν οτι ισως βγαινουν πιο καλες κατασκευες συντομα, αλλα η HTC επισημα εμενα μου ανακοινωσε οτι ουδεποτε θα βγαλουν κατι διαφορετικο, γιατι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Τα γραφω αυτα, και η επικοινωνια με την HTC ειναι διαθεσιμη σε οποιον την θελει, για να επιστησω την προσοχη σε οσους θελουν να παρουν την μαυρη συσκευη, οτι μπορει σε συντομο χρονικο διαστημα να αντιμετωπισουν τα ιδια προβληματα με μενα, με ξεφλουδισμα γυρω απο τη θυρα USB (οχι μεσα,αλλα γυρω γυρω με εμφανιση γυμνου αλουμινου), καθως επισης και στα πανω και κατω μερη της συσκευης, εκει που υπαρχει η γωνια του κινητου. Προτιμηστε το γκρι αντι του μαυρου για την ωρα, ή αλλη συσκεη!!! Προσωπικα μετα απο αυτη την εμπειρια με την HTC και ενω ειχα HTC απο την εποχη του touch diamond 2, πλεον δεν θα ξαναπαρω κινητο απο την συγκεκριμενη εταιρια, ακομα και αν το φτιαξουν απο κρυπτονιτη!!!:lol: Παρειγγειλα το samsung galaxy S3 και ας ειναι απο πλαστικο! Φιλικα Βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atome Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 branded vodafone φανταζομαι απο εξωτερικο? απο ποια χωρα? καλημερα Καλημερα, Ναι απο εξωτερικο και συγκεκριμενα Γερμανια.Το λογοτυπο τις vodafone ειναι εκνευριστικο μαζι τα υπολοιπα apps.Oι XDA το δουλεουν αρκετα για την ωρα το θεμα οποτε συντομα θα υπαρξει αποτελεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atome Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Για οσους ενδιαφερονται για ROM της vodafone στο xda ειναι διαθεσιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Παιδιά το μοντέλο "Gradient Metal" είναι το ασημί (που δεν ξεφλουδίζει) ? Σε άλλα site αναφέρεται και σαν "metallic gray". Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Παιδιά το μοντέλο "Gradient Metal" είναι το ασημί (που δεν ξεφλουδίζει) ? Σε άλλα site αναφέρεται και σαν "metallic gray". Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο ? Για το ίδιο μιλάμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εγώ ξέρω πάντως πως το μαύρο δεν ξεφλουδίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Γιατι υπαρχει διαφορα στην τιμη του επεξεργασμενου μαυρου με το μεταλλικο (με το δευτερο να ειναι πιο ακριβο)? Η HTC δεν ειχε πει οτι θα πωλουνται στην ιδια τιμη η κανω λαθος? Εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εγώ ξέρω πάντως πως το μαύρο δεν ξεφλουδίζει... Και αυτό τί είναι http://techblog.gr/mobile/htc-one-s-ksefloudizei-apantisi-45411/ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Γιατι υπαρχει διαφορα στην τιμη του επεξεργασμενου μαυρου με το μεταλλικο (με το δευτερο να ειναι πιο ακριβο)? Η HTC δεν ειχε πει οτι θα πωλουνται στην ιδια τιμη η κανω λαθος? Εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα μηπως? Η HTC μπορεί να βγάζει μια ενδεικτική τιμή και για τα δύο, αλλά οι συμφωνίες που κλείνουν οι μεσάζοντες δεν μπορούν να ελεγχθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Και αυτό τί είναι http://techblog.gr/mobile/htc-one-s-ksefloudizei-apantisi-45411/ ; Alkis κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις και λίγο το άρθρο στις 3 πρώτες γραμμές...Και εκτός του γεγονότος ότι το γράφει,εσένα σου φαίνεται για μαύρο αυτο? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Alkis κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις και λίγο το άρθρο στις 3 πρώτες γραμμές...Και εκτός του γεγονότος ότι το γράφει,εσένα σου φαίνεται για μαύρο αυτο? :!: Φαίνεται από τα λεγόμενα σου πως δεν έχεις παρακολουθήσει την ιστορία από την αρχή, και βασίζεσαι σε ελειπέστατα άρθρα... Διάβασε το thread αυτό, όλες τις σελίδες, για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη γνώμη, και μετά κάνε απόλυτες δηλώσεις. Και ναι η φωτο που βλέπεις είναι του μαύρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Κατατοπιστικό το άρθρο...Άρα εμείς με το μαύρο τι πρέπει να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Κατατοπιστικό το άρθρο...Άρα εμείς με το μαύρο τι πρέπει να κάνουμε? Να το αλλάξετε με το γκρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Αν δεν παρατηρηθεί το φαινόμενο δε γίνεται αλλαγή!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Αν δεν παρατηρηθεί το φαινόμενο δε γίνεται αλλαγή!!!!!! Καλά. Εννοείται. Αν ξεφλουδίσει λέω... Μπορεί και να μην ξεφλουδίσει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Μακαααααααααααάρι!!!!!!!! Αν και τώρα που το έβγαλα από τη φόρτιση όντως το σημείο γύρω από τη θύρα USB έχει ελαφρώς ξεφλουδίσει.Το birdphone να κάνει αλλαγές? Edited May 18, 2012 by funkyjohny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Καλά ρε παιδιά, έχει πολύ πλάκα αυτή η HTC, βγάζει ένα τέλειο κινητό και μας διαφημίζει τη νέα τεχνολογία κεραμικής επίστρωσης που είναι πόσες φορές πιο ανθεκτική κτλ Και το κινητό ξεφλουδίζει! Πλάκα μας κάνουν? Κανένα quality control δεν κάνουν εκεί πέρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Καλά ρε παιδιά, έχει πολύ πλάκα αυτή η HTC, βγάζει ένα τέλειο κινητό και μας διαφημίζει τη νέα τεχνολογία κεραμικής επίστρωσης που είναι πόσες φορές πιο ανθεκτική κτλ Και το κινητό ξεφλουδίζει! Πλάκα μας κάνουν? Κανένα quality control δεν κάνουν εκεί πέρα?? Γιατί μήπως έκαναν κι οι άλλες εταιρείες που ακόμα και μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας συσκευής βγάζουν προβλήματα οι οθόνες αφής? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τη βρήκα τη λύση με το ξεφλούδισμα: http://www.amazon.co.uk/Pentel-Permanent-Marker-Bullet-1-5-2mm/dp/B000SHUMNU/ref=sr_1_10?s=officeproduct&ie=UTF8&qid=1337379699&sr=1-10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Διάβασα μόλις στο theverge ότι η HTC προτείνει αντικατάσταση αυτών που ξεφλουδίζουν στο μαγαζί αγοράς στο εύλογο διάστημα των 30 ημερών.Οι 30 μέρες ξέρει κανείς αν ισχύουν στην Ελλάδα ή είναι 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevespil Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ξερουμε ποτε θα ρθει στο πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά εδώ στο site. Είμαι καινούριος στον κόσμο του android και ξεκίνησα με το htc one s. Μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο μέχρι τώρα. Έχω μια ερώτηση.. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά όταν το ανοίγω βλέπω το λογότυπο της Τ mobile (αν δεν κάνω λάθος). Και έχω το εξής θέμα. Όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις λογισμικού (μέσω wifi) για να πάρω την ενημέρωση που λέτε παραπάνω μου λέει πως είναι ενημερωμένο.Είναι στην έκδοση 1.77.111.5!!! Μπορώ να κάνω κάτι για να το αναβαθμίσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά εδώ στο site. Είμαι καινούριος στον κόσμο του android και ξεκίνησα με το htc one s. Μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο μέχρι τώρα. Έχω μια ερώτηση.. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά όταν το ανοίγω βλέπω το λογότυπο της Τ mobile (αν δεν κάνω λάθος). Και έχω το εξής θέμα. Όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις λογισμικού (μέσω wifi) για να πάρω την ενημέρωση που λέτε παραπάνω μου λέει πως είναι ενημερωμένο.Είναι στην έκδοση 1.77.111.5!!! Μπορώ να κάνω κάτι για να το αναβαθμίσω??? Από birdphone το πήρες?το πρώτο μου one s έβγαζε την ένδειξη αυτή,είναι επειδή δεν είναι ελληνικό το τηλέφωνο αλλά παραεισαγωγης. Βγαίνει νομίζω αλλά πρέπει να περιμένεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts