Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχύει ναι. Φυσικά αν βγεις από ένα παιχνίδι και μπεις ξανά στο καπάκι δεν το έχει κλείσει, μόνο pause το κάνει. Αλλά αν ενδοιάμεσα ανοίξεις άλλες εφαρμογές, πολύ πιθανό να το κλείσει. Και το reload στις ιστοσελίδες το κάνει και αυτό πάντα, ακόμα και με τον dolphin

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα ,μολις παρελαβα και εγω το κνητο και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο μια πρωτη ματια..θελω την βοηθεια σας, επειδη ειναι Branded δυστηχως το τηλεφωνο θελω να το flasharo με την original ROM για να απαλλαγω απο το ηλιθιο λογοτυπο της Vodafone και το lag που εχει οταν ανοιγει και κλεινει το τηλεφωνο..μπορει καποιος να βοηθησει? εψαξα σε xda αλλα γινεται χαμος στο φορουμμμ

branded vodafone φανταζομαι απο εξωτερικο?

απο ποια χωρα?

καλημερα

Λοιπον μαγκες, ηθελα να σας πω οτι τελικα εστειλα πισω και την 3η συσκευη (μαυρη) για τον ιδιο λογο ξεφλουδισματος πλεον και πηρα τα λεφτα μου πισω. Η HTC σε επικοινωνια μου εδω στην αγγλια ειχε το θρασσος να μου πει οτι οποιοδηποτε πλεον ξεφλουδισμα ειναι θεμα χρησης και ΔΕΝ καλυπτεται απο την εγγυηση, οποτε για σερβις, πρεπει να το πληρωσω απο την τσεπη μου, να μεινω χωρις τηλ. για 10 μερες κλπ.

Οταν τους ειπα οτι η ιδια η HTC ανακοινωσε οτι το κινητο (μαυρο) δεν χρειαζεται θηκη, συμφωνα με βιντεο που ειναι διαθεσιμο στο youtube μου ανεφεραν οτι ουδεποτε η HTC ειπε κατι τετοιο, οποτε μας βγαζουν και ψευτες απο πανω. Ετσι δεν εμενε τιποτα αλλο παρα να διωξω το κινητο απο πανω μου οσο πιο συντομα γινεται γιατι αργοτερα ουτε μεταπωληση θα γινοταν ουτε τιποτα.

Καποιοι αναφερουν οτι ισως βγαινουν πιο καλες κατασκευες συντομα, αλλα η HTC επισημα εμενα μου ανακοινωσε οτι ουδεποτε θα βγαλουν κατι διαφορετικο, γιατι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Τα γραφω αυτα, και η επικοινωνια με την HTC ειναι διαθεσιμη σε οποιον την θελει, για να επιστησω την προσοχη σε οσους θελουν να παρουν την μαυρη συσκευη, οτι μπορει σε συντομο χρονικο διαστημα να αντιμετωπισουν τα ιδια προβληματα με μενα, με ξεφλουδισμα γυρω απο τη θυρα USB (οχι μεσα,αλλα γυρω γυρω με εμφανιση γυμνου αλουμινου), καθως επισης και στα πανω και κατω μερη της συσκευης, εκει που υπαρχει η γωνια του κινητου. Προτιμηστε το γκρι αντι του μαυρου για την ωρα, ή αλλη συσκεη!!!

Προσωπικα μετα απο αυτη την εμπειρια με την HTC και ενω ειχα HTC απο την εποχη του touch diamond 2, πλεον δεν θα ξαναπαρω κινητο απο την συγκεκριμενη εταιρια, ακομα και αν το φτιαξουν απο κρυπτονιτη!!!:lol:

Παρειγγειλα το samsung galaxy S3 και ας ειναι απο πλαστικο!

Φιλικα

Βασιλης

branded vodafone φανταζομαι απο εξωτερικο?

απο ποια χωρα?

καλημερα

Καλημερα,

Ναι απο εξωτερικο και συγκεκριμενα Γερμανια.Το λογοτυπο τις vodafone ειναι εκνευριστικο μαζι τα υπολοιπα apps.Oι XDA το δουλεουν αρκετα για την ωρα το θεμα οποτε συντομα θα υπαρξει αποτελεσμα...

Παιδιά το μοντέλο "Gradient Metal" είναι το ασημί (που δεν ξεφλουδίζει) ? Σε άλλα site αναφέρεται και σαν "metallic gray". Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο ?

Παιδιά το μοντέλο "Gradient Metal" είναι το ασημί (που δεν ξεφλουδίζει) ? Σε άλλα site αναφέρεται και σαν "metallic gray". Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο ?

Για το ίδιο μιλάμε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατι υπαρχει διαφορα στην τιμη του επεξεργασμενου μαυρου με το μεταλλικο (με το δευτερο να ειναι πιο ακριβο)? Η HTC δεν ειχε πει οτι θα πωλουνται στην ιδια τιμη η κανω λαθος? Εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα μηπως?

Εγώ ξέρω πάντως πως το μαύρο δεν ξεφλουδίζει...

Και αυτό τί είναι http://techblog.gr/mobile/htc-one-s-ksefloudizei-apantisi-45411/ ;

Γιατι υπαρχει διαφορα στην τιμη του επεξεργασμενου μαυρου με το μεταλλικο (με το δευτερο να ειναι πιο ακριβο)? Η HTC δεν ειχε πει οτι θα πωλουνται στην ιδια τιμη η κανω λαθος? Εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα μηπως?

Η HTC μπορεί να βγάζει μια ενδεικτική τιμή και για τα δύο, αλλά οι συμφωνίες που κλείνουν οι μεσάζοντες δεν μπορούν να ελεγχθούν...

Alkis κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις και λίγο το άρθρο στις 3 πρώτες γραμμές...Και εκτός του γεγονότος ότι το γράφει,εσένα σου φαίνεται για μαύρο αυτο? :!:

Alkis κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις και λίγο το άρθρο στις 3 πρώτες γραμμές...Και εκτός του γεγονότος ότι το γράφει,εσένα σου φαίνεται για μαύρο αυτο? :!:

Φαίνεται από τα λεγόμενα σου πως δεν έχεις παρακολουθήσει την ιστορία από την αρχή, και βασίζεσαι σε ελειπέστατα άρθρα...

Διάβασε το thread αυτό, όλες τις σελίδες, για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη γνώμη, και μετά κάνε απόλυτες δηλώσεις.

Και ναι η φωτο που βλέπεις είναι του μαύρου.

Κατατοπιστικό το άρθρο...Άρα εμείς με το μαύρο τι πρέπει να κάνουμε?

Να το αλλάξετε με το γκρι...

Αν δεν παρατηρηθεί το φαινόμενο δε γίνεται αλλαγή!!!!!!

Καλά. Εννοείται. Αν ξεφλουδίσει λέω... Μπορεί και να μην ξεφλουδίσει ποτέ...

Μακαααααααααααάρι!!!!!!!!

Αν και τώρα που το έβγαλα από τη φόρτιση όντως το σημείο γύρω από τη θύρα USB έχει ελαφρώς ξεφλουδίσει.Το birdphone να κάνει αλλαγές?

Edited by funkyjohny

Καλά ρε παιδιά, έχει πολύ πλάκα αυτή η HTC, βγάζει ένα τέλειο κινητό και μας διαφημίζει τη νέα τεχνολογία κεραμικής επίστρωσης που είναι πόσες φορές πιο ανθεκτική κτλ

Και το κινητό ξεφλουδίζει!

Πλάκα μας κάνουν?

Κανένα quality control δεν κάνουν εκεί πέρα??

Καλά ρε παιδιά, έχει πολύ πλάκα αυτή η HTC, βγάζει ένα τέλειο κινητό και μας διαφημίζει τη νέα τεχνολογία κεραμικής επίστρωσης που είναι πόσες φορές πιο ανθεκτική κτλ

Και το κινητό ξεφλουδίζει!

Πλάκα μας κάνουν?

Κανένα quality control δεν κάνουν εκεί πέρα??

Γιατί μήπως έκαναν κι οι άλλες εταιρείες που ακόμα και μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας συσκευής βγάζουν προβλήματα οι οθόνες αφής?

Διάβασα μόλις στο theverge ότι η HTC προτείνει αντικατάσταση αυτών που ξεφλουδίζουν στο μαγαζί αγοράς στο εύλογο διάστημα των 30 ημερών.Οι 30 μέρες ξέρει κανείς αν ισχύουν στην Ελλάδα ή είναι 7?

Καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά εδώ στο site. Είμαι καινούριος στον κόσμο του android και ξεκίνησα με το htc one s. Μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο μέχρι τώρα. Έχω μια ερώτηση.. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά όταν το ανοίγω βλέπω το λογότυπο της Τ mobile (αν δεν κάνω λάθος). Και έχω το εξής θέμα. Όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις λογισμικού (μέσω wifi) για να πάρω την ενημέρωση που λέτε παραπάνω μου λέει πως είναι ενημερωμένο.Είναι στην έκδοση 1.77.111.5!!! Μπορώ να κάνω κάτι για να το αναβαθμίσω???

Καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά εδώ στο site. Είμαι καινούριος στον κόσμο του android και ξεκίνησα με το htc one s. Μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο μέχρι τώρα. Έχω μια ερώτηση.. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά όταν το ανοίγω βλέπω το λογότυπο της Τ mobile (αν δεν κάνω λάθος). Και έχω το εξής θέμα. Όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις λογισμικού (μέσω wifi) για να πάρω την ενημέρωση που λέτε παραπάνω μου λέει πως είναι ενημερωμένο.Είναι στην έκδοση 1.77.111.5!!! Μπορώ να κάνω κάτι για να το αναβαθμίσω???

Από birdphone το πήρες?το πρώτο μου one s έβγαζε την ένδειξη αυτή,είναι επειδή δεν είναι ελληνικό το τηλέφωνο αλλά παραεισαγωγης.

Βγαίνει νομίζω αλλά πρέπει να περιμένεις