Jump to content

LG Optimus L7 (P700)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικα αβυσος η τεχνολογια....γενικα ειναι αρκετα καλο σαν κινητο αρκει να μην κωλουσε κι'ολας!! υπαρχει καποιος που να εχει κανει καμια παρεμβαση και να του βγηκε σε καλο και να διορθωθηκαν ολα τα προβληματα???

Έχω το κινητό από την ημέρα που κυκλοφόρησε και πραγματικά είχα απογοητευτεί από την απόδοση για τα λεφτά που έδωσα.

ΌΜΩΣ. Του πέρασα Cyanogen ROM και άλλαξε άρδην! Πιο σφαίρα κι από σφαίρα! :cool:

Έχε υπόψην σου, αν του περάσεις κι εσύ μία από τις επίσημες Cyanogen (nightlies) δεν δουλεύει η κάμερα στο Skype και η φωνή στο Voxer.

Πέρα από αυτά, όλα κομπλέ!

• Απαντήσεις 664
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το κινητό από την ημέρα που κυκλοφόρησε και πραγματικά είχα απογοητευτεί από την απόδοση για τα λεφτά που έδωσα.

ΌΜΩΣ. Του πέρασα Cyanogen ROM και άλλαξε άρδην! Πιο σφαίρα κι από σφαίρα! :cool:

Έχε υπόψην σου, αν του περάσεις κι εσύ μία από τις επίσημες Cyanogen (nightlies) δεν δουλεύει η κάμερα στο Skype και η φωνή στο Voxer.

Πέρα από αυτά, όλα κομπλέ!

Ναι ε? και πως το εκανες αυτο φιλε μου?? το πηγες σε καποιο εξουσιοδοτημενο καταστημα η το εκανες μονος σου??

Ναι ε? και πως το εκανες αυτο φιλε μου?? το πηγες σε καποιο εξουσιοδοτημενο καταστημα η το εκανες μονος σου??

Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από εδώ και την περνάς με τις αναλυτικές οδηγίες (στα αγγλικά) από εδώ.

Εκεί που σου περιγράφει την διαδικασία για root, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το εργαλειάκι που χρησιμοποίησα κι εγώ, για να «rootάρεις» με ένα κλικ μέσα από το κινητό σου ;) (Thanks to pkatsaras για τα εύρετρα)

• 1 month later...

Μια ερωτηση μηπως κ ξερετε:

Υπαρχει καποια εφαρμογη για ηχογραφηση κλησης στο p700 που να δουλευει;

Εχω δοκιμασει τα παντα (οσα βρηκα δλδ) χωρις κανενα αποτελεσμα μεχρι στιγμης.

Μια ερωτηση μηπως κ ξερετε:

Υπαρχει καποια εφαρμογη για ηχογραφηση κλησης στο p700 που να δουλευει;

Εχω δοκιμασει τα παντα (οσα βρηκα δλδ) χωρις κανενα αποτελεσμα μεχρι στιγμης.

Εγώ έχω το record my call και δουλεύει.

• 2 weeks later...
Γεια σας! Ξερει κανεις πως μπορω να ξαναβρω τα δεδομενα που μου εχουν σταλθει μεσω bluetooth ? Ψαχνω παντου και στις ληψεις και στις ρυθμισεις και ακομα τιποτα! Ευχαριστω!

Γεια σας! Ξερει κανεις πως μπορω να ξαναβρω τα δεδομενα που μου εχουν σταλθει μεσω bluetooth ? Ψαχνω παντου και στις ληψεις και στις ρυθμισεις και ακομα τιποτα! Ευχαριστω!

Μέσα στην εσωτερική μνήμη, στο φάκελο bluetooth...

Έχω μερικές απορίες για την Cyanogen ROM

1. το bluetooth θα δουλεύει μετά;
  2. αν μετά από καιρό θελήσω να ξαναπεράσω την γνήσια ROM θα μπορέσω να την ξαναπερασω;
  3. η Cyanogen ROM υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα;

ευχαριστώ.

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Έχω μερικές απορίες για την Cyanogen ROM

1. το bluetooth θα δουλεύει μετά;
  2. αν μετά από καιρό θελήσω να ξαναπεράσω την γνήσια ROM θα μπορέσω να την ξαναπερασω;
  3. η Cyanogen ROM υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα;

ευχαριστώ.

Ναι

Ναι

Ναι

Ξεκινα απο CM10 που ειναι σταθερο, μονο ραδιο του λυπει και αν θες κανεις αναβαθμιση μετα οταν ωριμασουν τα υπολοιπα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369

• 2 weeks later...
παιδια εχω προβλημα με την sd card μου. εχω το lg optimus l7 και προσφατα το εκανα αναβαθμιση σε jeally bean 4.1 αλλα δεν δεχεται την sd μου. Εχω κατεβασει δεκαδες εφαρμογες για μεταφορα αρχειων σε sd αλλα καμια δεν δουλευει....εχω ψαξει παντου στο internet αλλα πουθενα δεν βρηκα λυση! HELP HELP

Παιδιά ξέρει κανείς μέχρι πόσο είναι ασφαλές να κάνουνε overclocking την cpu μας;

Προς το παρόν έχω στο Cpu Governor την επιλογή "Οn Demand" και την ελάχιστη συχνότητα CPU στα

320MHz. Είναι ασφαλές να βάλω την ελάχιστη συχνότητα στα 600MHz ;;;

Ευχαριστώ!!

Παιδιά ξέρει κανείς μέχρι πόσο είναι ασφαλές να κάνουνε overclocking την cpu μας;

Προς το παρόν έχω στο Cpu Governor την επιλογή "Οn Demand" και την ελάχιστη συχνότητα CPU στα

320MHz. Είναι ασφαλές να βάλω την ελάχιστη συχνότητα στα 600MHz ;;;

Ευχαριστώ!!

Αυτο δεν ειναι overclock. Το μοναδικο που θα καταφερεις ειναι να αδειασεις την μπαταρια ποιο γρηγορα. Overclock ειναι οταν ξεπερνας την συχνοτητα που σου προτεινει ο κατασκευαστης. Πχ στο cm10 απο 1008 το φτασαμε στα 1300

παιδια εχω προβλημα με την sd card μου. εχω το lg optimus l7 και προσφατα το εκανα αναβαθμιση σε jeally bean 4.1 αλλα δεν δεχεται την sd μου. Εχω κατεβασει δεκαδες εφαρμογες για μεταφορα αρχειων σε sd αλλα καμια δεν δουλευει....εχω ψαξει παντου στο internet αλλα πουθενα δεν βρηκα λυση! HELP HELP

Τι εννοεις? Αν θες να μεταφερεις αρχεια στην sd δεν γινεται. Αν δεν αναγνωριζει την καρτα καν την φορματ

• 1 month later...

Καλημέρα σας.

Είμαι κάτοχος του L7, το οποίο το αγόρασα προχθές. Ήμουνα ανάμεσα σε αυτό και στο Vodafone Smart III, ρώτησα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η πωλήτρια μου είπε 512 ΜΒ μνήμης και στα 2 και (λόγω ανώτερης ποιότητας επέλεξα το LG), όπως άλλωστε γράφουν και τα επίσημα specs. Ωστόσο από ότι είδα η μνήμη είναι πραγματικά 387 ΜΒ (ακόμα και το Smart mini της γυναίκας μου περισσότερα έχει). Που πήγαν τα 125 ΜΒ? Τι φταίει για αυτό - διορθώνεται?

Από ότι είδα και από άλλους μάλλον έτσι είναι σε όλα τα τηλ (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ωστόσο εγώ ήθελα 512 ΜΒ. Η πωλήτρια μου είπε 512 ΜΒ μνήμης, τα specs γράφουν το ίδιο και έτσι θεωρώ ότι κατα κάποιο τρόπο ξεγελάστηκα. Να κάνω μια προσπάθεια να επιστρέψω το τηλέφωνο? Λέτε να το δεχτούν? Αν το κατάστημα δεν το δεχτεί, να φτάσω το θέμα σε επίπεδο LG?

To μόνο που με κρατάει είναι ότι το τηλέφωνο γενικά μου αρέσει και ότι στην πραγματικότητα το αγόρασα με 89 € (απόσυρση του παλαιού μου κινητού Omnia II) και με 89 € τι αγοράζεις σήμερα? Το πολύ πολύ το κρατάω και το δίνω του χρόνου στο γιο μου για πρώτο του κινητό.

Edited by yiankap74_

Αξίζει με τα χίλια αν ασχοληθείς και του περάσεις custom rom και το στρώσεις. Το εργοστασιακό είναι λίγο laggy ώρες ώρες.

Εγώ πάντως είμαι σχετικά ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Σε σχέση με το Omnia II που είχα είναι σκάλες ανώτερο. Το μικρό lag που αναφέρετε που και που εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου εξάλλου τηλέφωνο θέλω όχι tablet και στο κάτω κάτω κάνω ελαφρια χρήση!!

Η οθόνη του είναι απόλαυση ! Παίζω angry birds και το καταευχαριστιέμαι!!! Τα καλύτερα 89 € που έδωσα ποτε!!!!

Όοσν αφορά την custom rom, το σκέφτομαι, απλά θέλω να μάθω πρώτα κάπως να δουλεύω android, έπειτα από 4 χρόνια Windows 6.x phone και βλέπουμε.....

Edited by yiankap74_

Παιδιά γεια σας. Λοιπόν ποια custom rom να περάσω στο κινητό για να έχει εκδοση 4.1.2 και πως το κανω ρουτ?

Αν θελήσω να γυρίσω την γνήσια rom που έχω αυτή την στιγμή...δηλαδή την γνήσια 4.1.2 πως θα το κάνω?

Και επειδή θέλω να το κάνω ρουτ και να του περάσω αυτή την custom rom το βίμπερ θα δουλεύει? θα είναι πιο γρηγορο το κινητό από οτι με την γνήσια?

Πολλές ερωτήσεις συγνώμη αν σας κούρασα :D

• 2 weeks later...

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

• 3 weeks later...

Παιδιά όσο πάει και αλλάζω γνώμη για το κινητό, πέρα από τα lags που εμφανίζονται και σε περιπτώσεις απλής χρήσης του ως τηλέφωνο, τώρα τελευταία μου κάνει συνέχεια τερματισμό τον Internet browser που έχει το κινητό όταν σερφάρω και έχει γίνει άκρως εκνευριστικό. Ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες?

Έβαλα και τον Chrome αλλά είναι εξαιρετικά αργός!!!

Edited by yiankap74_

Παιδιά όσο πάει και αλλάζω γνώμη για το κινητό, πέρα από τα lags που εμφανίζονται και σε περιπτώσεις απλής χρήσης του ως τηλέφωνο, τώρα τελευταία μου κάνει συνέχεια τερματισμό τον Internet browser που έχει το κινητό όταν σερφάρω και έχει γίνει άκρως εκνευριστικό. Ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες?

Η αλήθεια είναι ότι οι μαμίσιες ΡΟΜ πάσχουν από θέμα διαχείρισης μνήμης. Οι λύσεις είναι 2... Ή μαμίσια ROM "πειραγμένη" ή custom ROM. Όχι ότι εκεί δεν υπάρχουν θεματάκια, αλλά σίγουρα λιγότερα. Στο φινάλε μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα κινητό με 512ΜΒ RAM και μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1008 MHz.

τώρα τελευταία μου κάνει συνέχεια τερματισμό τον Internet browser που έχει το κινητό όταν σερφάρω και έχει γίνει άκρως εκνευριστικό. Ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες?

Οι λύσεις είναι αυτές που περιγράφει ο φίλος pkatsaras παραπάνω.

Όσον αφορά browser, με Opera Mini βρήκα την υγειά μου, Chrome ούτε για αστείο σε κινητάκι με αυτό το hardware.

• The title was changed to LG Optimus L7 (P700)