Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2012 (edited) LG Optimus L7 http://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/04/LG-Optimus-L7-1.jpg Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Επεξεργαστής: Μνήμη RAM: 512MB 3G/ HSPA Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD IPS, 800×480 pixels Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels Δεύτερη κάμερα: Ναι Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB) Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, micro HDMI Μπαταρία: 1700 mAh Διαστάσεις: 125.5x67x8.8 χλστ. Βάρος: 122 γρ. SAR: Head: 0.762 W/kg (10 g) & Body: 0.534 W/kg(10 g) στα 15mm http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-smart-phones-Optimus-L7-P700.jsp# Edited May 24, 2012 by athanaso77 Ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Στα 340euro που ακούγεται να έρθει δεν είναι κακό...Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι αρχική τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το όνομα του πάντως παραπέμπει σε windows phone το πέρασα για καινούργια έκδοση του optimus 7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μονοπύρηνος στα 1Ghz και τιμή 299 ευρώ τελική παρακαλώ πολύ ... Επίσης οι φήμες μιλάνε για αυτονομία 30-40 ώρες με φουλ δούλεμα και ICS από το κουτί του. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δείτε και ένα ελληνικό review... http://www.digitallife.gr/first-review-lg-optimus-l7-37670/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μονοπύρηνο στα 300€ δεν μου λέει τίποτα.:( Εκεί που όλος ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν διπύρηνο... :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά , Τι λέτε. ? Θα αντέξει το μονοπύρηνο να παίξει 720p και 1080p ταινίες , όπως μέχρι σήμερα το 2x ? Είμαι στην διαδικασία επιλογής . Είχα το 2x μέχρι σήμερα. Λέτε να τρέχει απροβλημάτιστα με τα 512 και την ICS ? Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον που φοράει μαμά ICS γιατί οι υπόλοιποι αν κρίνω από την μέχρι σήμερα προϊστορία αναβαθμίσεων θα πάνε σε ICS το 2013 . ? Αντίπαλοι στην επιλογή είναι το ARC S και το Optimus BLACK σε αυτά τα λεφτά . Λέτε να κάνει την διαφορά το ICS και να λειτουργεί χωρίς κολλήματα ? Edited May 12, 2012 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Το κινητό πάντως καταγράφει βίντεο σε vga (έλεος!!!:lol:) οπότε δύσκολα το βλέπω να παίζει βίντεο σε 1080p. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 LG Optimus L7 Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels Το κινητό πάντως καταγράφει βίντεο σε vga (έλεος!!!:lol:) οπότε δύσκολα το βλέπω να παίζει βίντεο σε 1080p. εσυ τωρα που το ειδες οτι θα καταγραφει VGA βιντεο ;; μηπως το μπερδεψες με το L5 ;;; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 εσυ τωρα που το ειδες οτι θα καταγραφει VGA βιντεο ;; μηπως το μπερδεψες με το L5 ;;; Εδώ το είδα. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εδώ το είδα. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php τι να σου πω ρε φιλαρακι δες εδω απο πλαισιο χαρακτηριστικα και μαλιστα δινει αναλυση οθονης 480Χ400 ή το αλλαξανε τελικα γιατι καταλαβαν πωε κανουν μακακια ή στο πλαισιο το δινουν λαθος Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Sample Photos http://blog.clove.co.uk/2012/05/20/lg-optimus-l7-sample-images/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+CloveTechnologysBlog+%28Clove+Technology%27s+Blog%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το έχω εδώ και 3 μέρες και είμαι μέχρι στιγμής πάρα πολύ ικανοποιημένος! Νομίζω ότι βγήκε και τρόπος για root τον οποίο θα δοκιμάσω το απόγευμα και αν είναι επιτυχημένος, θα γράψω ένα οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το έχω εδώ και 3 μέρες και είμαι μέχρι στιγμής πάρα πολύ ικανοποιημένος! Νομίζω ότι βγήκε και τρόπος για root τον οποίο θα δοκιμάσω το απόγευμα και αν είναι επιτυχημένος, θα γράψω ένα οδηγό. δυο ερωτησουλες 1. τελικα τι αναλυση οθονης εχει και τι αναλυση βιντεο 2. απο ποιοτητα φωτογραφιας και ευκολια συνδεσης wifi τι παιζει ;; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το έχω εδώ και 3 μέρες και είμαι μέχρι στιγμής πάρα πολύ ικανοποιημένος! Νομίζω ότι βγήκε και τρόπος για root τον οποίο θα δοκιμάσω το απόγευμα και αν είναι επιτυχημένος, θα γράψω ένα οδηγό. Καλορίζικο! :) 3 ερωτήσεις, Το βύσμα του hands free τι χρώμα είναι μπροστά τα 3 "δακτυλίδια", λεύκα ή μαύρα? Μήπως σύνδεσες κάποιο usb on the go? Αναγνωρίζει κανονικά στικάκι ή πληκτρολόγιο-ποντίκι? HDMI υποστηρίζει έτσι? Και πάλι καλορίζικο! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 δυο ερωτησουλες 1. τελικα τι αναλυση οθονης εχει και τι αναλυση βιντεο 2. απο ποιοτητα φωτογραφιας και ευκολια συνδεσης wifi τι παιζει ;; Καλορίζικο! :) 3 ερωτήσεις, Το βύσμα του hands free τι χρώμα είναι μπροστά τα 3 "δακτυλίδια", λεύκα ή μαύρα? Μήπως σύνδεσες κάποιο usb on the go? Αναγνωρίζει κανονικά στικάκι ή πληκτρολόγιο-ποντίκι? HDMI υποστηρίζει έτσι? Και πάλι καλορίζικο! Λοιπόν HDMI δεν έχω δει αν υποστηρίζει ούτε έχω πολυασχοληθεί με κάμερα! Η ανάλυση των φωτό πάντως είναι πάρα πολύ καλή και η ευκρίνεια της οθόνης...Δυστυχώς δεν ξέρω ούτε για usb on the go και στικάκι...Μια υποδοχή έχει για ακουστικά και μια υποδοχή για το usb (φόρτιση και σύνδεση με υπολογιστή). Τα δαχτυλίδια είναι μαύρα...Πάντως δε νομίζω ότι τραβάει HD βίντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Συγνώμη, Εκτός της θύρας usb και της υποδοχής 3,5mm ακουστικών, δεν έχει και θύρα HDMI? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Συγνώμη, Εκτός της θύρας usb και της υποδοχής 3,5mm ακουστικών, δεν έχει και θύρα HDMI? Όχι...Δεν έχει θύρα mini hdmi όπως έλεγαν αρχικά τα χαρακτηριστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 http://www.myphone.gr/d/lg/optimus-l7.109/hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Όχι...Δεν έχει θύρα mini hdmi όπως έλεγαν αρχικά τα χαρακτηριστικά... Μεγάλη λ@λ@κια!!! Και το gsmarena δηλαδή το τυπώνει λαθος και ως συνήθως άκυρο και το Πλαίσιο... Σε ευχαριστώ για τη πληροφόρηση φίλτατε! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Για τους κατόχους του κινητού βγήκε το πρώτο root tool!!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Βασική προϋπόθεση να έχετε το V10a firmware και να μην έχετε κάνει αναβάθμιση. Αν έχετε κάνει και έχετε το V10c, δεν υπάρχει root γι' αυτό ακόμα και θα πρέπει να κάνετε downgrade όπως λέει στο link που σας έδωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper84 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Από αυτονομία μπαταρίας πως τα πάει? το gsmarena αναφέρει μονο για το μέγεθος της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Από αυτονομία μπαταρίας πως τα πάει? το gsmarena αναφέρει μονο για το μέγεθος της μπαταρίας. Με ανοικτό wifi-δεδομένα 1-2 μέρες. Δεν το έχω κοιτάξει χωρίς αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εχω μια βασικη ερωτηση: Ποσο sar εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εχω μια βασικη ερωτηση: Ποσο sar εχει? The highest SAR value for use at the ear is 0.762 W/kg (10 g) and when worn on the body is 0.534 W/kg(10 g) at 15mm. Από τη site της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts