EUZWN88 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δες εδώ. Μην σε απασχολεί ότι βρίσκεται στο sub forum του galaxy s. Η διαδικασία είναι κοινή για όλα τα android κινητά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το δοκίμασα και μου βγάζει το εξής, "restore failed, exception no permission to write apn settings, neither user nor current process has android permission".:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το δοκίμασα και μου βγάζει το εξής, "restore failed, exception no permission to write apn settings, neither user nor current process has android permission".:worry:Δεν ειμαστε καλα!!Δεν μπορω να καταλαβω που σκαλωνει!!Την συγκεκριμενη εφαρμογη για restore apn την εχω τρεξει απειρες φορες σε διαφορες ρομ και δουλευει απροβληματιστα,ουτε ρουτ χρειαζεται ουτε τιποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Στο One X ναι, υπάρχει στις ρυθμίσεις η σχετική επιλογή. που ακριβως δεν το βρισκω.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 που ακριβως δεν το βρισκω.......... Go to Settings section Select Application settings Select the tab for All the applications Select the application that you want to disable. Click on Disable. Confirm the disabling by clicking OK. Πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Kατα την γνωμη μου αχρειαστο το s-0ff η συσκευη ειναι πληρης :) Η συσκευη δεν είναι πλήρης. Είναι μακρά η ομορφότερη και πιο ποιοτική αλλά όχι πλήρης. Λείπει κάτι πολύ βασικό Η δυνατότητα usb host (otg). Ο μονος λόγος πού δεν εχω προχωρήσει σε αγορά αν και ΜΕ καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς usb otg και ΜΕ δεδομένη την έλειψη SD slot η συσκευή δεν έχει επικοινωνία σε.data ΜΕ τον "έξω κόσμο". Είναι σαν να αγοράζεις πανάκριβο στερεοφωνικό ΜΕ εκατοντάδες watt ισχύ αλλά να μην έχει καμία είσοδο η έξοδο ήχου. Απαράδεκτη έλλειψη. Διαβάζω ότι κάποιος απο τους xda βρήκε λύση. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατι επίσημα ΜΕ κάποιο update; Γνωρίζει κανείς τίποτα. Γιατι διαφορετικά Samsung και Sony θα μονοπωλούν. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εγώ την έχω πάρει ήδη. Πολύ λεπτή αλλά και ακριβή... Οι τρυπούλες εκτός από το grip προσφέρουν και τον απαιτούμενο αερισμό στο θηρίο... Aερισμο εννοεις κατι τρυπουλες που εχει το κινητο στην πλατη? Γιατι εγω νομιζω οτι αυτες ειναι τρυπες για docking station και οχι αερισμο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Η συσκευη δεν είναι πλήρης. Είναι μακρά η ομορφότερη και πιο ποιοτική αλλά όχι πλήρης. Λείπει κάτι πολύ βασικό Η δυνατότητα usb host (otg). Ο μονος λόγος πού δεν εχω προχωρήσει σε αγορά αν και ΜΕ καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς usb otg και ΜΕ δεδομένη την έλειψη SD slot η συσκευή δεν έχει επικοινωνία σε.data ΜΕ τον "έξω κόσμο". Είναι σαν να αγοράζεις πανάκριβο στερεοφωνικό ΜΕ εκατοντάδες watt ισχύ αλλά να μην έχει καμία είσοδο η έξοδο ήχου. Απαράδεκτη έλλειψη. Διαβάζω ότι κάποιος απο τους xda βρήκε λύση. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατι επίσημα ΜΕ κάποιο update; Γνωρίζει κανείς τίποτα. Γιατι διαφορετικά Samsung και Sony θα μονοπωλούν. Δίκιο έχεις. Όμως εξαρτάται την χρήση που κάνει καθένας μας. Στο Sii αγόρασα τον ανταπτορα και το χρησιμοποίησα μόνο για να δείχνω σε κάποιους φίλους με iPhone την έξτρα δυνατότητα :O Αν τώρα κάποιος θέλει να κουβαλά όλες του τις ταινίες για να τις δει στο κινητο οκ τον καταλαβαίνω. Το ίδιο και με την δεύτερη μπαταρία. Δεν την χρησιμοποίησα ποτε. Μια φορα την χρειάστηκα που είχε καθυστέρηση το αεροπλανο. Όμως αν κάποιος δουλεύει νύχτοφύλακας και είναι όλο το βράδυ με το κινητο στο χέρι, την χρειάζεται κάθε μέρα. Συνεπώς δεν είναι λόγοι το ίδιο σημαντικοί για όλους και δεν κάνουν την διάφορα στις πωλήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ας πούμε vnp.gr εμένα μου είχε πει από τηλεφώνου όλα τα serial κινητών που είχε στο κατάστημα.. Πολύ σωστός, το συζητάγαμε καμια ώρα.. :p Επιβεβαιωνω και εγω,τις 4 τελευταιες μου συσκευες τις εχω παρει ολες απο εκει Εξυπηρετικοτατοι και μαλιστα απο το τηλ διοτι δεν μενω αθηνα και μου τα στελνουν με κουριερ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Μια ερώτηση. Γιατί οι φωτογραφίες που προσθέτουμε στις επαφές εμφανίζονται ως εικόνα κλήσης σε τόσο χαμηλή ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Η συσκευη δεν είναι πλήρης. Είναι μακρά η ομορφότερη και πιο ποιοτική αλλά όχι πλήρης. Λείπει κάτι πολύ βασικό Η δυνατότητα usb host (otg). Ο μονος λόγος πού δεν εχω προχωρήσει σε αγορά αν και ΜΕ καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς usb otg και ΜΕ δεδομένη την έλειψη SD slot η συσκευή δεν έχει επικοινωνία σε.data ΜΕ τον "έξω κόσμο". Είναι σαν να αγοράζεις πανάκριβο στερεοφωνικό ΜΕ εκατοντάδες watt ισχύ αλλά να μην έχει καμία είσοδο η έξοδο ήχου. Απαράδεκτη έλλειψη. Διαβάζω ότι κάποιος απο τους xda βρήκε λύση. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατι επίσημα ΜΕ κάποιο update; Γνωρίζει κανείς τίποτα. Γιατι διαφορετικά Samsung και Sony θα μονοπωλούν. Μπορείς να μας πεις που το διάβασες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Η συσκευη δεν είναι πλήρης. Είναι μακρά η ομορφότερη και πιο ποιοτική αλλά όχι πλήρης. Λείπει κάτι πολύ βασικό Η δυνατότητα usb host (otg). Ο μονος λόγος πού δεν εχω προχωρήσει σε αγορά αν και ΜΕ καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα. Χωρίς usb otg και ΜΕ δεδομένη την έλειψη SD slot η συσκευή δεν έχει επικοινωνία σε.data ΜΕ τον "έξω κόσμο". Είναι σαν να αγοράζεις πανάκριβο στερεοφωνικό ΜΕ εκατοντάδες watt ισχύ αλλά να μην έχει καμία είσοδο η έξοδο ήχου. Απαράδεκτη έλλειψη. Διαβάζω ότι κάποιος απο τους xda βρήκε λύση. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατι επίσημα ΜΕ κάποιο update; Γνωρίζει κανείς τίποτα. Γιατι διαφορετικά Samsung και Sony θα μονοπωλούν. Εν μέρη συμφωνώ και εγώ. Θα ήθελα μια SD. Αποκομμένο δεν θα το έλεγα. Δύσχρηστο, ναι, αφού σε αναγκάζει όλα να τα κάνεις με βάση το PC! (Αλήθεια, που το ξέρω αυτό .... Μα, που το έχω ξαναδεί!!??):shifty: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 τι βαση για Pc λετε ρε σεις? εκτος και αν το καλω usb ειναι βαση pc......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Aερισμο εννοεις κατι τρυπουλες που εχει το κινητο στην πλατη? Γιατι εγω νομιζω οτι αυτες ειναι τρυπες για docking station και οχι αερισμο Για case μιλάει http://i2.expansys.com/img/b/231447/htc-one-x-hard-shell-with-hole-hc-c704.jpg Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) [Εν μέρη συμφωνώ και εγώ. Θα ήθελα μια SD. Αποκομμένο δεν θα το έλεγα. Δύσχρηστο, ναι, αφού σε αναγκάζει όλα να τα κάνεις με βάση το PC! (Αλήθεια, που το ξέρω αυτό .... Μα, που το έχω ξαναδεί!!??):shifty: Για σταθείτε βρε παιδια. Για μεταφορά αρχείων, προβολή βίντεο, ταινιών κλπ υπάρχουν 1002 τρόποι να το κανεις ασύρματα ακόμα και αν βρίσκεσαι στην Αγγλία και το pc σου στην Αθήνα. Το να περνάω πράγματα σε στικακι και μετα στο κινητο μου το βρίσκω περιττό. Αν θες ταινίες γιατι θα πας διακοπές πάρε το λάπτοπ. Αν ταξιδευεις κάπου έστω και 10 ώρες ταξίδι, θες 6 ταινίες δηλαδη 10gb. Αν το θες για να πάρεις αρχεία απο κάποιο pc αντι να κουβαλάς ανταπτορα για την USB, πάρε ένα μικρο καλώδιο 15 εκ και συνδέσεων το κινητο απ ευθείας. Εδω δεν έχουμε περιορισμούς αλα iPhone που θες iTunes εγκατεστημένο στο pc για να μεταφέρεις αρχεία. Όσοι θέλετε να μεταφέρετε αρχεία απο απομακρυσμένο κομπιούτερ η ακόμα να προβαλετε στο κινητο ταινίες που έχετε στο pc του σπιτιού σας ενω βρίσκετε στο εξοχικό εγκαταστειστε στο one x το ZumoCast http://db.tt/dRmdsIJp και κατεβάσετε την ανάλογη εφαρμογη για pc δωρεάν. Edited June 3, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Είναι εύκολο να μου πει αν έχει κανείς άσπρο με serial ht24 η ht25 και από που το έχει πάρει; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Μπορείς να μας πεις που το διάβασες αυτό; Edited June 4, 2012 by htchris το url Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 κερνελ χωρις ροοτ απλα το ξεχνας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Από ένα άτομο που ρώτησε, η HTC του είπε ότι σε επόμενο update θα αντιμετωπιστεί το θέμα του του εικονικού πλήκτρου με τις τρεις κουκκίδες που εμφανίζεται ενοχλητικά στις περισσότερες εφαρμογές, αυτό μονάχα ξέρουμε προς το παρόν. Για το UTG τίποτα ακόμα. Πάντως για να υπάρχει κερνελ που ενεργοποιεί τη δυνατότητα αυτή, σημαίνει ότι το hardware την υποστηρίζει, αλλά από ότι είδα ο "eternity kernel" δεν ειναι ακόμα 100% λειτουργικός. Με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχει ενεργή κοινότητα γύρω από το HOX αν και ακόμα είναι νωρίς για να προχωρήσω στο root-αρισμα του γιατί δεν έχω δει κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό-καινοτόμο. Κάποιοι πάντως που επέστρεψαν για επισκευή τις συσκευές τους, τις δέχτηκαν οι τεχνικοί παρότι είχαν γίνει root, που σημαίνει ότι δεν χάνεις την εγγύηση αν αφορά βλάβες που δεν σχετίζονται με το rooting του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 δεν μπορω να βρω την τοποθεσια του καιρου με τιποτα δεν βρισκει με τιποτα το νησι μου.καμια ιδεα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ποιο είναι το νησί σου ?,προηγούμενα android κινητά το έβρισκαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ποιο είναι το νησί σου ?,προηγούμενα android κινητά το έβρισκαν ? ναι ολα η καλυμνος -δωδεκανησα ειναι Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το otg υποστηριζεται απο τον tegra 3.Υποτιθεται πως οταν ο kernel αναβαθμιστει σε 3.χ τοτε θα ενεργοποιηθει(φημες). Ο kholk, απο οτι διαβασα, καταφερε να κανει το κινητο να αναγνωριζει πως συνδεθηκε συσκευη αλλα δεν μπαινει σε host mode. Παντως καλο θα ειναι φτιαξουν το θεμα με τις 3 τελειες.Πιανουν αρκετο χωρο απο την οθονη.Βεβαια δε ξερω τι μπορουν να κανουν... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παντως καλο θα ειναι φτιαξουν το θεμα με τις 3 τελειες.Πιανουν αρκετο χωρο απο την οθονη.Βεβαια δε ξερω τι μπορουν να κανουν... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1582506 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1582506 Αυτη ειναι η καλυτερη λυση και τη γνωριζω.Απλα το παιδι πριν ειπε πως θα το κανει η ιδια η HTC και πολυ φοβαμαι πως η HTC δε θα κανει remap το κουμπακι.Ας βαλει τουλαχιστον επιλογη στα settings για το τι θα κανει το δεξι κουμαπκι Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παιδιά μια ερώτηση το κινητο μου είναι από τις καινουργες παρτίδες κ έχει την 1.28 γιατί δεν έχει βγει η 1.29; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts