kollatos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Με μικρά τα έκανα... τώρα φαίνεται έτσι έτσι επειδή γράφω από το κινητό...απλά αυτες είναι οι σωστές εντολές? Υπάρχουν κάποιες άλλες λέξεις μετά το move ή έτσι είναι? Θέλει κάτι κενά που δεν πρόσεξες.. Κάν' τες copy paste από εδώ: adb shell cd /sdcard/0/ mv * ../ mv .* ../ cd .. rmdir 0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 ρε παιδιά, έχω τρελαθεί.... Πως μπορώ να έχω άλλον ήχο όταν λαμβάνω μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής και άλλο ήχο όταν έρχεται κανονικό μηνυμα!? παλιά , όταν πρωτοπήρα το κινητό, και άλλαξα τον ήχο μηνύματος και δεν πηραξα τον ήχο αναφοράς μηνυματος ήταν διαφορετικά. τώρα ότι και να κάνω άν αλλάξω μια φορα τον ηχο αναφοράς , αναφορα και κανονικο ΣΜΣ έχουν τον ήχο ΣΜΣ .... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 ρε παιδιά, έχω τρελαθεί.... Πως μπορώ να έχω άλλον ήχο όταν λαμβάνω μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής και άλλο ήχο όταν έρχεται κανονικό μηνυμα!? παλιά , όταν πρωτοπήρα το κινητό, και άλλαξα τον ήχο μηνύματος και δεν πηραξα τον ήχο αναφοράς μηνυματος ήταν διαφορετικά. τώρα ότι και να κάνω άν αλλάξω μια φορα τον ηχο αναφοράς , αναφορα και κανονικο ΣΜΣ έχουν τον ήχο ΣΜΣ .... Eχει ξαναειπωθει. Δεν γινεται. Παρολο που, οντως, οταν πρωτοσεταρεις το κινητο μπορεις να το κανεις. Μετα, αν αλλαξεις ηχο, τελος... Εγω του εκανα ενα hard reset πριν 2-3 μερες γιατι ειχα θεμα με το skype και οντως πηρε τα πανω του λιγο. Δεν νομιζω να ειναι placebo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Σημερα μετα απο πολυ καιρο περασα και εγω την αναβαθμιση στην 4.1.1 , πρωτον και κατι που με εξεπληξε ηταν οτι δεν μου διεγραψε το συμπαν αντιθετως οτι εφαρμογες ακομα και τα δεδομενα μεχρι και οι οθονες ηταν οπως τις ειχα πριν την αναβαθμιση ειναι νορμαλ γιατρε μου :P και δευτερον για ποιο λογο δεν μπορω να βρω την επιλογη για χρηση του τηλεφωνου ως σκληρο δισκο ???? πειτε μου οτι καναμε καμια εξυπναδα να παει για πουλημα στο επομενο λεπτο ! :mad: Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Σημερα μετα απο πολυ καιρο περασα και εγω την αναβαθμιση στην 4.1.1 , πρωτον και κατι που με εξεπληξε ηταν οτι δεν μου διεγραψε το συμπαν αντιθετως οτι εφαρμογες ακομα και τα δεδομενα μεχρι και οι οθονες ηταν οπως τις ειχα πριν την αναβαθμιση ειναι νορμαλ γιατρε μου :P και δευτερον για ποιο λογο δεν μπορω να βρω την επιλογη για χρηση του τηλεφωνου ως σκληρο δισκο ???? πειτε μου οτι καναμε καμια εξυπναδα να παει για πουλημα στο επομενο λεπτο ! :mad:Ειναι λογικο να μην σου πειραξει τιποτα αν δεν κανεις εσυ hard resetΣε ολες τις αναβαθμισεις και σε ολα τα smartphones,αυτο ακριβως συμβαινει.Μην το χαιρεσαι παντως αυτο,θα δεις οτι θα το χρειαστεις στην πορεια το hard reset ;) Για το δευτερο που λες και αυτο ειναι φυσιολογικο.Ως γνωστον στην jb η google σταματησε την λειτουργεια του mass storage και την αντικατεστησε με το mtp και γι αυτο δεν σου βλεπει το κινητο σαν δισκο.Κατα τα αλλα ομως το συνδεεις κανονικα με τον υπολογιστη σου και μεταφερεις απο και προς τα αρχεια που θελεις,no problem δηλαδη. Edited February 5, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Προς το παρον λειτουργει καλυτερα πολυ καλυτερα απο τι πριν , αν χρειαστει στην πορεια το hard reset βλεπουμε . Μαλιστα την κανανε την εξυπναδα τους δηλαδη , τοσο πρακτικη λειτουργια και την βγαλανε ελεος δηλαδη , σαν mtp πως λειτουργει ακριβως? Αφου το συνδεω στον υπολογιστη και μου βγαζει επιλογες σχετικα με το ιντερνετ λειτουργησει σαν μοντεμ να παρει ιντερνετ απο τον υπολογιστη κλπ κλπ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Hello παιδες, πως μπορω να βρω ποτε κατασκευαστηκε το one x μεσω του imei ? αν γινεται βεβαια. ποιο πολυ θελω να δω αμα ειναι καμια προβληματικη παρτιδα (wifi, οθονη) Ευχαριστω. Edited February 5, 2013 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Hello παιδες, πως μπορω να βρω ποτε κατασκευαστηκε το one x μεσω του imei ? αν γινεται βεβαια. ποιο πολυ θελω να δω αμα ειναι καμια προβληματικη παρτιδα (wifi, οθονη) Ευχαριστω. Από το serial number μπορείς να το δεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 σε ποια σελιδα το βαζω για να το δω φιλε μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 σε ποια σελιδα το βαζω για να το δω φιλε μου ? Δεν ξέρω για σελίδα. είχε αναφερθεί εδώ παλιότερα, κάθε ψηφίο του sn τι σημαίνει ακριβώς και πως βλέπεις ακριβή ημερομηνία κατασκευής αλλά δεν θυμάμαι. ποια είναι τα 4 πρώτα εσένα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδια να ρωτησω στο htc one x+που εχω μπορει καποιος που εχει mac να μου πει την διαδικασια πως μπορω στο mac να αναγνωριζει το κινητο σαν να συνδεω εναν εξωτερικο δισκο γιατι οταν το συνδεω δεν μου το βρισκει καθολου. Ελα φιλε κατεβασε το Android File Transfer http://www.android.com/filetransfer/ και εισαι οκ.Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το Air Droid για ασυρματο συγχονισμο.Εχει κατι ψιλα θεματακια αλλα ειναι χρησιμο.:) Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Hello παιδες, πως μπορω να βρω ποτε κατασκευαστηκε το one x μεσω του imei ? αν γινεται βεβαια. ποιο πολυ θελω να δω αμα ειναι καμια προβληματικη παρτιδα (wifi, οθονη) Ευχαριστω. Δεν ξέρω για σελίδα. είχε αναφερθεί εδώ παλιότερα, κάθε ψηφίο του sn τι σημαίνει ακριβώς και πως βλέπεις ακριβή ημερομηνία κατασκευής αλλά δεν θυμάμαι. ποια είναι τα 4 πρώτα εσένα; Εαν θυμάμαι καλά, π.χ. στο HT23 το HT είναι το εργοστάσιο παραγωγής το 2 είναι χρονολογία 2012 και το 3 είναι ο μίνας παραγωγής Μάρτιος δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ποια ηταν η προβληματικη παρτιδα? Ποιανου μηνα και εργοστασιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ποια ηταν η προβληματικη παρτιδα? Ποιανου μηνα και εργοστασιου? Ανεξαρτήτως εργοστασίου, οι πρώτες παρτίδες παρουσίαζαν προβλήματα HT23, νομίζω από την 24 και μετά τα προβλήματα σταμάτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Προβλήματα με την οθόνη παρουσίασαν τα 23,24 και με το wifi τα 23,24, κ 25.. Από τα 26 κ μετά δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Oλες οι μοναδες ηταν προβληματικες ? Η υπηρχαν και κανονικα χωρις προβληματα ..... απο την HT23 εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Oλες οι μοναδες ηταν προβληματικες ? Η υπηρχαν και κανονικα χωρις προβληματα ..... απο την HT23 εννοω... Δεν παρουσίασαν όλες οι συσκευές πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εμένα το s/n γράφει "MB239W..." και παρατηρώ ότι το ηχείο στο ακουστικό δεν έχει καλή ένταση, υπάρχει περίπτωση να έχω πέσει σε ελαττωματικό? :s Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εμένα το s/n γράφει "MB239W..." και παρατηρώ ότι το ηχείο στο ακουστικό δεν έχει καλή ένταση, υπάρχει περίπτωση να έχω πέσει σε ελαττωματικό? :s Όχι όλα έτσι είναι.. Μην αρχίσουμε τώρα να προσπαθούμε να "ανακαλύψουμε" νέα προβλήματα.. Είπαμε τα μόνα προβλήματα που παρουσίασε η συσκευή ήταν με την οθόνη και το wifi κι αυτά όχι σε όλες τις συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Προβλήματα με την οθόνη παρουσίασαν τα 23,24 και με το wifi τα 23,24, κ 25.. Από τα 26 κ μετά δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα.. Εμένα το δικό μου είναι 26 και έχω μια κιτρινιλα... @kollatos με τις εντολές δεν γίνεται πάλι μόλις πατάω την εντολή move * ../ μου λέει move not found.τι άλλο να κάνω? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Σχετικά με το ακουστικό, είχα κι εγώ πρόβλημα. Ενώ δουλευε σωστά, με τον καιρό η έντασή του μειώθηκε σε βαθμό που δεν μπορούσα να ακούσω τον άλλο. Τελικά φταίει ότι οι μικρές τρύπες του ηχείου βουλώνουν εύκολα. όλα τα προβλήματα λύθηκαν με τη χρήση πεπιεσμένου αέρα. Αποποίηση Ευθύνης: Δε φέρω καμία ευθύνη αν ακολουθώντας το παράδειγμά μου, καταστρέψετε το τηλέφωνό σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ρουταρισμα σε 4.1.1 πως γίνεται παίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εμένα το s/n γράφει "MB239W..." και παρατηρώ ότι το ηχείο στο ακουστικό δεν έχει καλή ένταση, υπάρχει περίπτωση να έχω πέσει σε ελαττωματικό? :s φιλε μου καλησπερα ειχα και εγω ακριβως το ιδιο προβλημμα με ακουστικο και ηχειο και το πηγα στην arvato και μου το εφτιαξαν και γρηγορα μαλιστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 4.1.2 ποτε θα παρουμε? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 4.1.2 ποτε θα παρουμε? Το πιθανότερο.. Ποτέ! Λογικά θα πάμε σε 4.2.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts