katakefalos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Παιδια μια δυο ερωτησουλες. 1. πως συγχρονιζω το notes σε Mac ? 2.πως κανω back up oλες τις ρυθμισεις του τηλεφωνου στο κομπιουτερ ? (σε περιπτωση που κατι γινει και το ξαναστησω απο την αρχη) 3.Εχει αγορασει κανεις απο Ελλαδα θηκη με μπαταρια μαζι? Ειναι καμια καλη και λεπτη? Εψαξα τα παντα στο νετ αλλα μονο μια ειναι καπως λεπτη.Αυτη με το σταντ απο πισω. 4.Ισως ειναι χαζη η ερωτηση αλλα μπορω να χρησιμοποιησω φορτιστη απο iphone η να αγορασω κανενα original Htc? Edited January 4, 2013 by katakefalos Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παιδια μια δυο ερωτησουλες. 1. πως συγχρονιζω το notes σε Mac ? 2.πως κανω back up oλες τις ρυθμισεις του τηλεφωνου στο κομπιουτερ ? (σε περιπτωση που κατι γινει και το ξαναστησω απο την αρχη) 3.Εχει αγορασει κανεις απο Ελλαδα θηκη με μπαταρια μαζι? Ειναι καμια καλη και λεπτη? Εψαξα τα παντα στο νετ αλλα μονο μια ειναι καπως λεπτη.Αυτη με το σταντ απο πισω. 4.Ισως ειναι χαζη η ερωτηση αλλα μπορω να χρησιμοποιησω φορτιστη απο iphone η να αγορασω κανενα original Htc?1.κατεβασε το evernote για mac 2.δεν το εχω ψαξει για αποθηκευση ρυθμισεων,ειχε πει ο @Finn ομως οτι μπορουμε να παρουμε αντιγραφα της ρομ μεσω adb εντολων (δεν το εχω κανει και δεν γνωριζω περισσοτερα,αν ησουν ρουτ ηταν πανευκολο) 4.Αν εχει εξοδο micro usb και γυρω στο 1Α κανενα προβλημα,στα αυτοκινητα για να καταλαβεις, εχω ακομη τους samsung φορτιστες που φορτιζω το hox. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 @ΜΙΒ εχει δικιο ο Γιαννης,εχω κι εγω s3 (το εχω παρει στη γυναικα μου) και δεν στεκεται διπλα στο hox σε παρα πολλα θεματα.Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι καλο το κινητο αλλα αμα δουλεψεις το hoxακι,ειδικα οπως εχει γινει τωρα,ολα τα αλλα σου κακοφαινονται. Mάλιστα.... Και να φανταστείς εγώ έχω το ΗΟΧ+!!! Δεν μπορώ να πω , είναι όντως καταπληκτικό τηλέφωνο , αλλά το θάψιμο σε σύγκριση με το S3 μου φαίνεται υπερβολική. Γιατί παντου όπου βλέπω το S3 και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εγώ πάντων με το ΗΟΧ+ μου είμαι πολύ ευχαριστημένος . Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παιδιά είδατε το ubuntu for android ?!! Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το ωραίο λειτουργικό κ στο κινητακι μας ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Mάλιστα.... Και να φανταστείς εγώ έχω το ΗΟΧ+!!! Δεν μπορώ να πω , είναι όντως καταπληκτικό τηλέφωνο , αλλά το θάψιμο σε σύγκριση με το S3 μου φαίνεται υπερβολική. Γιατί παντου όπου βλέπω το S3 και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εγώ πάντων με το ΗΟΧ+ μου είμαι πολύ ευχαριστημένος . Δεν τιθεται θεμα θαψιματος,εγω τουλαχιστον δεν εκανα κατι τετοιο,απλα τονισα την υπεροχη του hox που διαπιστωνω εγω που τα εχω και τα δυο και οπως ειπα και πριν ειναι και το s3 πολυ καλο και εξελιγμενο τηλεφωνο,γιατι να μην ειναι ευχαριστημενοι κι αυτοι?.Απο εκει και περα το οτι εχουν το s3 πολλοι περισσοτεροι χρηστες ειναι λογικο γιατι η σαμυ διεθεσε τρελα ποσα για την διαφημηση του και την παρουσια του σαν μια συσκευη που εχει ερθει απο το διαστημα.Τον πιο ασχετο να ρωτησεις θα σου πει οτι καπου εχει ακουσει η δει για το s3 ενω αν τον ρωτησεις για το hox θσ σε ρωτησει αν ειναι νεο μοντελο καραμπινας :p Οταν εχεις ομως και τα δυο μαζι βλεπεις τι ισχυει και τι οχι.;) Edited January 4, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Mάλιστα.... Και να φανταστείς εγώ έχω το ΗΟΧ+!!! Δεν μπορώ να πω , είναι όντως καταπληκτικό τηλέφωνο , αλλά το θάψιμο σε σύγκριση με το S3 μου φαίνεται υπερβολική. Γιατί παντου όπου βλέπω το S3 και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εγώ πάντων με το ΗΟΧ+ μου είμαι πολύ ευχαριστημένος . Είδες? Το λες μόνος σου! Έχουν το s3 και είναι ευχαριστημένοι. Ενώ εσύ με το hox είσαι ΠΟΛΎ ευχαριστημένος! :D Σοβαρα τωρα! Εδώ που τα λέμε το s3 έχει φάει τρελή διαφήμιση. Το κινητό που δεν παρουσιάζει προβλήματα κλπ κλπ. Και τώρα μέχρι και για "ξαφνικό θάνατο" μιλάνε! Δεν λέω πολύ καλό κινητό, αλλά το έχουνε παρουσιάσει σαν την ultimate συσκευή. Πράγμα που φυσικά είναι ...... ας πούμε κάποια σχέση! Παιδιά είδατε το ubuntu for android ?!! Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το ωραίο λειτουργικό κ στο κινητακι μας ? Αχ, μακάρι !!!!!!!!!!!!!!!! :cool: Edited January 4, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πιστεύω θα κάνουν port κ σε αλλά κινητά όπως το δικό μας κ το s3 σε μορφή ρομ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γιεα και απο μενα. μου ηρθε update σε 3,14,401,31 να περιμενω κατι ? τι αλλαζουν σε αυτο το update? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Γιεα και απο μενα. μου ηρθε update σε 3,14,401,31 να περιμενω κατι ? τι αλλαζουν σε αυτο το update? Βελτιωσεις συστηματος.Αυτο που παρατηρησαμε με το συγκεκριμενο update ειναι λιγο ανεβασμα της ταχυτητας,καποια βελτιωση στην μπαταρια και στον τροπο που κατεβαινει και προφανως εσωτερικες βελτιωσεις που δεν φαινονται.Τι cid εχεις και σου ηρθε τωρα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 πως το βλεπω το cid? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Οσοι εχετε hox+ εχετε παρει καποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 πως το βλεπω το cid?Kατεβασε το cid getter απο το μαρκετ και τρεξτο.Θα το δεις πανω πανω με κοκκινα γραμματα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν αφηνω για ωρα το hox σε αδρανεια χωρις να το χρησημοποιω κετα απο ωρα οταν αρχιζω κ το χρησημοποιω πεφτει η μπαταρια 2-4% ακαριαια. Συμβαινει και εσας αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν αφηνω για ωρα το hox σε αδρανεια χωρις να το χρησημοποιω κετα απο ωρα οταν αρχιζω κ το χρησημοποιω πεφτει η μπαταρια 2-4% ακαριαια. Συμβαινει και εσας αυτο?Mε ποια εφαρμογη παρακολουθεις την μπαταρια? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) HTC__203. αυτό το cιd μου έβγαλε. Δηλαδή? και κάτι ακόμη. Όταν γράφω βίντεο κάνει κάποια ζοομ με αποτέλεσμα να θολώνει. Το είχα αυτό με βιντεοκαμερα και έβγαλα το αυτόματο Ζοομ. Εδώ τι να κάνω? Edited January 4, 2013 by dskopa Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Mε ποια εφαρμογη παρακολουθεις την μπαταρια? Gsam battery/better battery stats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα μου ήρθε σήμερα το ΟΤΑ για JB αλλα όταν κατεβει και κάνει reboot η συσκευή για να ξεκινήσει την ενημέρωση ξεκινα στην αρχή και μετά από λίγο μου βγάζει ένα τηλέφωνο με ένα θαυμαστικό και μου λέει μετά στον recovery στις πληροφορίες ότι η εγκατάσταση απορρίφτηκε σας έχει τύχη κάτι τέτοιο? να υπενθυμίσω ότι η συσκευή μου είναι Ο2 Brand παρακαλώ τα φώτα σας!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα μου ήρθε σήμερα το ΟΤΑ για JB αλλα όταν κατεβει και κάνει reboot η συσκευή για να ξεκινήσει την ενημέρωση ξεκινα στην αρχή και μετά από λίγο μου βγάζει ένα τηλέφωνο με ένα θαυμαστικό και μου λέει μετά στον recovery στις πληροφορίες ότι η εγκατάσταση απορρίφτηκε σας έχει τύχη κάτι τέτοιο? να υπενθυμίσω ότι η συσκευή μου είναι Ο2 Brand παρακαλώ τα φώτα σας!!! :cry: Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα recovery k factory reset κατευθείαν . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα μου ήρθε σήμερα το ΟΤΑ για JB αλλα όταν κατεβει και κάνει reboot η συσκευή για να ξεκινήσει την ενημέρωση ξεκινα στην αρχή και μετά από λίγο μου βγάζει ένα τηλέφωνο με ένα θαυμαστικό και μου λέει μετά στον recovery στις πληροφορίες ότι η εγκατάσταση απορρίφτηκε σας έχει τύχη κάτι τέτοιο? να υπενθυμίσω ότι η συσκευή μου είναι Ο2 Brand παρακαλώ τα φώτα σας!!! :cry: Αν έχεις απενεργοποιήσει το customization settings provider ενεργοποίησέ το κάνε reboot και δοκίμασε πάλι. Αν η αναβάθμιση γίνει κανονικά ενημέρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν έχεις απενεργοποιήσει το customization settings provider ενεργοποίησέ το κάνε reboot και δοκίμασε πάλι. Αν η αναβάθμιση γίνει κανονικά ενημέρωσε. Που είναι αυτό? μήπως έχει γίνει κανένα τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) HTC__203. αυτό το cιd μου έβγαλε. Δηλαδή? και κάτι ακόμη. Όταν γράφω βίντεο κάνει κάποια ζοομ με αποτέλεσμα να θολώνει. Το είχα αυτό με βιντεοκαμερα και έβγαλα το αυτόματο Ζοομ. Εδώ τι να κάνω?Aυτο σημαινει οτι το κινητο σου ειναι γαλλικο.Για το βιντεο που ρωτας,το παρουσιαζει οταν εισαι σε υψηλη αναλυση κι ενω βιντεοσκοπεις κοντινα πλανα ξαφινικα το γυριζεις σε πολυ μακρινα.Κατι ειχα κανει και το ειχα φιαξει,δεν θυμαμαι τωρα τι ακριβως,θα το δω καποια στιγμη αυριο που θα εχει φως και θα σου πω. Gsam battery/better battery statsΚαταλαβα..σε ρωτησα γιατι τετοια παρουσιαζονται μονιμα οταν βλεπουμε την μπαταρια απο τα power toggles εξ αιτιας του οτι εχουν καθυστερηση στην ανανεωση.Δεν εχω προσεξει κατι τετοιο,να πεφτει δηλαδη ακαριαια μετα απο ωρα σε αναμονη,μηπως καπου σου κολανε οι μετρητες?Αν εχεις και τα δυο που αναφερεις μηπως καπου ψιλοκρασαρουν μεταξυ τους και βλεπεις την πραγματικη ενδειξη καθυστερημενα?(υποθεσεις κανω) Edited January 4, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν αφηνω για ωρα το hox σε αδρανεια χωρις να το χρησημοποιω κετα απο ωρα οταν αρχιζω κ το χρησημοποιω πεφτει η μπαταρια 2-4% ακαριαια. Συμβαινει και εσας αυτο? Μου εχει τυχει και εμενα. Καποιες αλλες φορες, οταν ειναι σε αδρανεια για πολλες ωρες και το χρησιμοποιησω, ενω το ποσοστο ειναι εκει που ηταν, τα πρωτα 2-4% μπορει να πεσουν σχετικα γρηγορα, αλλες φορες μπορει να μην το βρω καν εκει που ηταν το ποσοστο και αλλες να μην εχει πεσει καθολου και να αρχισει να πεφτει με τον κανονικο ρυθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν έχεις απενεργοποιήσει το customization settings provider ενεργοποίησέ το κάνε reboot και δοκίμασε πάλι. Αν η αναβάθμιση γίνει κανονικά ενημέρωσε. Οκ αυτο θα κανω ευχαριστω!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μου εχει τυχει και εμενα. Καποιες αλλες φορες, οταν ειναι σε αδρανεια για πολλες ωρες και το χρησιμοποιησω, ενω το ποσοστο ειναι εκει που ηταν, τα πρωτα 2-4% μπορει να πεσουν σχετικα γρηγορα, αλλες φορες μπορει να μην το βρω καν εκει που ηταν το ποσοστο και αλλες να μην εχει πεσει καθολου και να αρχισει να πεφτει με τον κανονικο ρυθμο. Kατι τετοιο ναι ... μου τυχαινει συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts