Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

HTC_001 έχεις; Γιατί δε προχωράς με το RUU?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειμαι ιδιαιτερα πρακτικος με αυτα, και μου φαινεται χανω και την εγγυηση γιατι πρεπει να το ξεκλειδωσω, σωστα?? το HTC_001 εχω ναι

Δεν ειμαι ιδιαιτερα πρακτικος με αυτα, και μου φαινεται χανω και την εγγυηση γιατι πρεπει να το ξεκλειδωσω, σωστα?? το HTC_001 εχω ναι

Οχι δε χρειαζεται να ξεκλειδωσεις το bootloader.

hboot: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1924003

RUU: http://htcfanboys.com/download/rawdealer/?action=view&file=16036

Edited by aegina24

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

χμμμ interesting. Θα περιμενω ακομα 1-2 μερες και μετα θα το προσπαθησω. Παντως πριν λιγο ξεκινησε και το UK, πρακτικα εμεινα μονο.. εγω :(

Παντως αυτα τα παραμηθια με τις Gorilla Glass πλεον δεν τα χαβω. Eνω το προσέχω σαν τα ματια μου το κινητο εχει 2 μικρες γρατζουνιες που ισα ισα φαινονται με το φως του ηλιου υπο γωνια (ναι ξερω ειναι μικρες δεν ενοχλουν στην χρηση αλλα μονο κ μονο που ξερω οτι ειναι εκει μου την δινει, πειτε με ιδιοτροπο). Ειναι αδικιολογιτο να συμβαινει αυτο. Ουδεποτε εχω βαλει το κινητο σε τσεπι με κλειδια κτλ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλα.

Εμένα την περασμένη Τετάρτη μου πεσε στην άσφαλτο χωρίς θήκη με την οθόνη προς τα κάτω.Εκτός απο ένα σημαδακι στο unibody δεν έπαθε τίποτε. Παρολαυτα θα το αλλάξω στο housing:D

χμμμ interesting. Θα περιμενω ακομα 1-2 μερες και μετα θα το προσπαθησω. Παντως πριν λιγο ξεκινησε και το UK, πρακτικα εμεινα μονο.. εγω :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35550639

Για δοκίμασε το!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Εμένα την περασμένη Τετάρτη μου πεσε στην άσφαλτο χωρίς θήκη με την οθόνη προς τα κάτω.Εκτός απο ένα σημαδακι στο unibody δεν έπαθε τίποτε. Παρολαυτα θα το αλλάξω στο housing:D

Και δεν θελω να βαλω screen protector γιατι θεωρω οτι αλλοιωνει τα τελεια χρωματα που εχει το one x ...

Με το πρόβλημα της οθόνης τι έκανες τελικά;

Και δεν θελω να βαλω screen protector γιατι θεωρω οτι αλλοιωνει τα τελεια χρωματα που εχει το one x ...

Τίποτα δεν αλλοιώνει. Πάρε ένα καλό (της brando έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος) να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Όλες οι συσκευές κάνουν μικρά σημαδάκια από τη χρήση, αν δεν τις προστατεύσεις!:!:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

γκρρρ βρε, τωρα μου το δειξατε που θελω να παω για πισινα??? :D

Δουλευει, οταν γυρισω θα το περασω. Ερωτηση, μετα θελω να κανω factory reset, θελω να χασω τα παντα, και την sd, πως το κανω??

Εγώ πάντως με HTC_001 είμαι και την έχω πάρει από Πέμπτη 13/12.

Παντως αυτα τα παραμηθια με τις Gorilla Glass πλεον δεν τα χαβω. Eνω το προσέχω σαν τα ματια μου το κινητο εχει 2 μικρες γρατζουνιες που ισα ισα φαινονται με το φως του ηλιου υπο γωνια (ναι ξερω ειναι μικρες δεν ενοχλουν στην χρηση αλλα μονο κ μονο που ξερω οτι ειναι εκει μου την δινει, πειτε με ιδιοτροπο). Ειναι αδικιολογιτο να συμβαινει αυτο. Ουδεποτε εχω βαλει το κινητο σε τσεπι με κλειδια κτλ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλα.

Το ίδιο έχω πάθει στο Desire και γι' αυτό στο HOX έβαλα κατ' ευθείαν screen protector! Καλό το Gorilla Glass, αλλά τις μικρογρατζουνιές δεν τις γλυτώνεις...

γκρρρ βρε, τωρα μου το δειξατε που θελω να παω για πισινα??? :D

Δουλευει, οταν γυρισω θα το περασω. Ερωτηση, μετα θελω να κανω factory reset, θελω να χασω τα παντα, και την sd, πως το κανω??

Factory reset απ τον bootloader.

Παίδες πως πάει το κινητό στα πεσίματα;

Το σκέφτομαι έναντι του S3, έχοντας ένα dhd που έχει πέσει ένα δισεκκατομύριο φορές...

Τίποτα δεν αλλοιώνει. Πάρε ένα καλό (της brando έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος) να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Όλες οι συσκευές κάνουν μικρά σημαδάκια από τη χρήση, αν δεν τις προστατεύσεις!:!:

Αυτο παρηγγειλα, ελπιζω να ειναι καλο κ crystal clear.

Μια χαρά θα είναι. Αφού είναι και ορίτζιναλ.

Να το βάλεις προσεκτικά, να μη σου κάνει φουσκάλες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μια χαρά θα είναι. Αφού είναι και ορίτζιναλ.

Να το βάλεις προσεκτικά, να μη σου κάνει φουσκάλες.

Οποτε εχω βάλει Screen Protector το εχω βαλει τελεια χωρις φουσκαλες κ παντα ακριβως στις γωνιες κτλ. Εχω βρει τον καλυτερο οδηγο στο youtube, οσοι δε το εχετε δοκιμασει χανετε.

ο τυπας ειναι πολυ μπροστα.

Παιδιά τα original screen protectors έχουν ένα θεματάκι. Στις άκρες εκεί που τελειώνει η οθόνη, η επιφάνεια είναι ελαφρώς κυρτή με αποτέλεσμα σε εκείνα τα σημεία η ζελατίνα να μην πατάει στην οθόνη και να είναι στον αέρα (κανα-δυο mm). Η συσκευασία έχει 2 τεμάχια μέσα οπότε τη δεύτερη την έκοψα λίγο στα πλαινά ώστε να αποφύγω το προαναφερθέν πρόβλημα αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί. Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο κόλπο για την original ζελατίνα?

επειδη ολιγον ασχετος και εχω χαθει καποιος να με διαφωτησει?

για να κανω ρουτ πρπει να ξεκλειδωσω bootloader? υπάρχει κ αλλη μέθοδος με "insecure...blabla...":lol: ? ποιο ειναι ποιο σωστο?

Διαβαζω για το google now στα προηγουμενα posts και αναρωτιεμαι πως μπορω να το ενεργοποιησω στο δικο μου;;

Ειχα ξαναρωτησει αν το google now ειναι στην εφαρμογη google search και η απαντηση ειναι ναι.

Ομως οταν ανοιγω το google search δεν υπαρχουν πουθενα settings για το google now!!!!

Εχω τη γλωσσα συστηματος σε English (Greece) αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να την κανω english (US). Τι κανω λοιπον; Ευχαριστω.

γεια...εχω το htc one x και προσφατα αναβαθμιστικε σε jelly bean.Το κινητο ειναι πλεον πολυ πιο γρηγορο και η καταναλωση της μπαταριας αισθητα λιγοτερη.Ωστοσο υπαρχουν παραπολα προβληματα οπως

1.συγχρωνισμος τοποθεσια με την ενημερωση του καιρου

2.συνδεοντας το usb cable sto laptop γραφει εσφαλμενη συνδεση

3.δεν υπαρχει πλεον το htc hub

4.απο το προγραμμα αναπαραγωγης πολυμεσων εξαφανιστικαν οι υποτιτλοι

5.τα widget κεντρικης οθονης πολυ λιγοτερα απο πριν

6.Δεν λειτουργη το flashplayer

Αυτα δεν ειναι τιποτα....Ειναι και πολλα αλα και βαριεμαι να τα γραψω και ειμαι σιγουρος πως αν συνεχισω να ψαχνω το κινητο θα βρω ακομα περισσοτερα προβληματα.

Ειναι απαραδεκτο......ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ..

Διαβαζω για το google now στα προηγουμενα posts και αναρωτιεμαι πως μπορω να το ενεργοποιησω στο δικο μου;;

Ειχα ξαναρωτησει αν το google now ειναι στην εφαρμογη google search και η απαντηση ειναι ναι.

Ομως οταν ανοιγω το google search δεν υπαρχουν πουθενα settings για το google now!!!!

Εχω τη γλωσσα συστηματος σε English (Greece) αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να την κανω english (US). Τι κανω λοιπον; Ευχαριστω.

κατεβασε το Morlocale2 και βαλε english US...θα δουλεψει!

γεια...εχω το htc one x και προσφατα αναβαθμιστικε σε jelly bean.Το κινητο ειναι πλεον πολυ πιο γρηγορο και η καταναλωση της μπαταριας αισθητα λιγοτερη.Ωστοσο υπαρχουν παραπολα προβληματα οπως

Αυτα δεν ειναι τιποτα....Ειναι και πολλα αλα και βαριεμαι να τα γραψω και ειμαι σιγουρος πως αν συνεχισω να ψαχνω το κινητο θα βρω ακομα περισσοτερα προβληματα.

Ειναι απαραδεκτο......ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ..

εκανες hard reset?

Κατ αρχην αν δεν κανεις hard reset ισως βρεις κι αλλα στην πορεια.

1.αυτο που σου ειπα παραπανω και μετα no problem

2.μια χαρα συνδεεται στον υπολογιστη.Ειχαμε γραψει 1-2 σελιδες πισω πως πρεπει να εγκατασταθει και το νεο htc sync το οποιο φαινεται στους δισκους σου πλεον

3.Υπαρχει πλεον το htc media HD

4.Δεν το εχω κοιταξει αυτο,καπου θα υπαρχει κατι αναλογο λογικα

5.Λιγοστεψαν τα widget που ηταν βασικα αχρηστα..προβλημα ειναι αυτο?.Και αυτα που εχουν μεινει παλι πολλα ειναι,τα μισα σχεδον τα εχω απενεργοποιησει.Δεν χρειαζεται να φορτωνει η συσκευη με πολλα μπιχλιμπιδια που συνηθως ποτε δεν θα χρησιμοποιησουμε

6.Ο flashplayer μια χαρα δουλευει και να εχεις υποψη σου οτι η htc τον εβαλε απο μονη της (και μπραβο της) γιατι η jb δεν τον υποστηριζει πλεον και δεν θα τον δεις σε αλλη συσκευη!!

κανε εκεινο το hard reset που λεγαμε ωστε να απολαυσεις το κινητο σου και να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν προβληματα

(μας αγχωσες ρε φιλε :sick:..τα διαβαζει και κοσμος και θα νομιζουν οτι το κινητο εχει προβληματα)

Edited by truckman

Παίδες πως πάει το κινητό στα πεσίματα;

Το σκέφτομαι έναντι του S3, έχοντας ένα dhd που έχει πέσει ένα δισεκκατομύριο φορές...

πριν απο μια βδομαδα εφαγε μια τουμπα οταν το εβγαλα απο τη τσεπη, απο 1,5m περιπου, στην ασφαλτο με την οθονη!

μετα τα πρωτα εγκεφαλικα/εφραγματα και τα σχετικα, το πιανω και δεν ειχε ουτε γρατζουνια (εχω βεβαια screen protector)

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Ολα φαινονται μια χαρα. Καπου εχει παρει το ματι μου οτι μια εφαρμογη της google τρωει μπαταρια, μου φαινεται το google now, εχετε καμια ιδεα???

Εκανα και ενα quadrant στα γρηγορα. :)

• The title was changed to HTC One X / X+