ardi21 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 τέτοια ταχύτητα,,,,,, http://www.speedtest.net/android/270462201.png ουτε στα ονειρα μας,,,,,,, Τι ακριβως να την κανουμε αυτην την ταχυτητα εδω στην Ελλαδα με τα προγραμματα δεδομενων που υπαρχουν? Το σωστο 3G ειναι παραπανω απο αρκετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Τι ακριβως να την κανουμε αυτην την ταχυτητα εδω στην Ελλαδα με τα προγραμματα δεδομενων που υπαρχουν? Το σωστο 3G ειναι παραπανω απο αρκετο και αφτο http://www.speedtest.net/android/271431817.png εδω στο σπιτι μου..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Edited October 19, 2012 by rebel89 Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Yπαρχει επιλογη που του λες να παραμενει συνδεδεμενο στην αναμονη. Μηπως την εχεις ξετικαρεις κατα λαθος? Όχι. Το δοκίμασα μάλιστα να το βγάλω και να το ξανά βάλω σαν επιλογή αλλά τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παντως εγω με wind στο ηρακλειο εχω πιασει 6,2/3,2. Καθολου ασχημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καλημερα παιδες. Εδω και μερικες μερες εχω ενα προβλημα. Βαζω το κινητο να φορτισει, και η ενδειξη στο widget δεν ειναι πλεον AC αλλα USB. To θεμα ειναι οτι οντως το κινητο φορτιζει λες και ειναι συνδεδεμενο στο κομπιουτερ μια και κανει παρα πολυ ωρα για να γεμισει, ενω οταν πχ το εχω συνδεδεμενο και παιζω ενα βαρυ παιχνιδι, η μπαταρια πεφτει. Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ρε kollatos έχεις ακόμη πρόβλημα με την μπαταρία γιατί δεν αντέχω άλλο . Στις 11 το έβγαλα από το φορτιστή κ τώρα είναι στο 45% o_O με ελάχιστη χρήση σχεδόν μόνο σερφάρισμα κ κάνα μήνυμα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Πολύ φοβάμαι ότι είναι η jelly bean γιατί από την στιγμή που έχω jelly bean έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 roms κ κάθε φορά full wipe . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Πολύ φοβάμαι ότι είναι η jelly bean γιατί από την στιγμή που έχω jelly bean έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 roms κ κάθε φορά full wipe . Το έχω ξαναπει,περιμένετε να βγει η official,μια ζωή είχαμε θέματα με moded,leaked και ported roms Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Το έχω ξαναπει,περιμένετε να βγει η official,μια ζωή είχαμε θέματα με moded,leaked και ported roms Ξέρεις μήπως κάποια πιθανή ημερομηνία ? Λένε όταν κυκλοφορήσει το one x + Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Πολύ φοβάμαι ότι είναι η jelly bean γιατί από την στιγμή που έχω jelly bean έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 roms κ κάθε φορά full wipe . Μάλλον η μπαταρία σου η ο φορτιστής σου έχει πρόβλημα... Χρησιμοποιώ την JB του foutball από την πρώτη μέρα και δεν έχω θέμα. Το έχω ξαναπει,περιμένετε να βγει η official,μια ζωή είχαμε θέματα με moded,leaked και ported roms Οι ρομ που κυκλοφορούνε τώρα στην ουσία είναι οι official παραμετροποιημένες.... Επίσης έχω ακόμη το HD2 με JB (η οποία ρομ είναι φτιαγμένη απο κομμάτια απο άλλα κινητά μιας και το συγκεκριμένο βγήκε με wm 6.5) και λειτουργεί άψογα χωρις το παραμικρό. Είναι αλήθεια ότι οι πρώτες εκδόσεις κάθε ρομ έχουνε μερικά bug αλλά γι αυτό και οι "σεφ" τις αναφέρουνε ως beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ρε kollatos έχεις ακόμη πρόβλημα με την μπαταρία γιατί δεν αντέχω άλλο . Στις 11 το έβγαλα από το φορτιστή κ τώρα είναι στο 45% o_O με ελάχιστη χρήση σχεδόν μόνο σερφάρισμα κ κάνα μήνυμα ! Όχι ιδιαίτερο.. Βασικά είχα έντονο πρόβλημα με την 4.1 που ήταν του X+. Τώρα με την 4.2 που είναι από το HOX δεν έχω πρόβλημα.. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το wifi κι ακόμα ψάχνω μπας και βρω καμιά λύση..:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Όχι ιδιαίτερο.. Βασικά είχα έντονο πρόβλημα με την 4.1 που ήταν του X+. Τώρα με την 4.2 που είναι από το HOX δεν έχω πρόβλημα.. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το wifi κι ακόμα ψάχνω μπας και βρω καμιά λύση..:mad: Εγώ έχω χοντρό πρόβλημα με την μπαταρία . Αφού σκέφτομαι να κάνω downgrade :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Παντως και στο νημα του s3 αρχησαν να αναφερονται προβληματα σχετικα με φορτιση απο παιδια που περασαν ζελε. Edited October 20, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Παντως και στο νημα του s3 αρχησαν να αναφερονται προβληματα σχετικα με φορτιση απο παιδια που περασαν ζελε. Παραξενο γιατί είπαν ότι η μπαταρία του αυξήθηκε παρά πολύ σε σχέση με προηγούμενη έκδοση. Οπότε περιμένω και στο δικό μας να αυξηθεί η μπαταρία . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Παραξενο γιατί είπαν ότι η μπαταρία του αυξήθηκε παρά πολύ σε σχέση με προηγούμενη έκδοση. Οπότε περιμένω και στο δικό μας να αυξηθεί η μπαταρία . στο s3 πηραν την jb;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ξέρεις μήπως κάποια πιθανή ημερομηνία ? Λένε όταν κυκλοφορήσει το one x +Λογικα απο αυτην την εβδομαδα θα ειμαστε ετοιμοπολεμοι για jb :D Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) στο s3 πηραν την jb;; Σε καποιες χωρες ναι. Καποιοι περασαν τις ρομ με ενα tool που υπαρχει, μεχρι να βγει επισημα και σ' αυτους. Λενε οτι τους συμβαινει το εξης κουφο. Ξεκινα με προβληματα στην φορτιση απο το 50% και πανω και καταλιγει για καποιο λογο να φορτιζει μονο απο usb. Με φορτιστη γιοκ. Αλλαξανε φορτιστες αλλα δεν εγινε τιποτα. Μου φενεται λιγο παραξενο που αρχισαν και σε μας κολπα. Edited October 20, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Παιδιά γίνεται να αλλάξω τον ήχο στην αναφορά μηνυμάτων?αλλά μόνο εκεί και όχι για όλες τις ειδοποιήσεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Παιδιά γίνεται να αλλάξω τον ήχο στην αναφορά μηνυμάτων?αλλά μόνο εκεί και όχι για όλες τις ειδοποιήσεις :rolleyes:Φυσικα,πας μυνηματα-μενου-ρυθμισεις-ειδοποιησεις και βαζεις οτι ηχο θελεις ανεξαρτητα απο τις αλλες ειδοποιησεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Παιδιά γίνεται να αλλάξω τον ήχο στην αναφορά μηνυμάτων?αλλά μόνο εκεί και όχι για όλες τις ειδοποιήσεις :rolleyes: Aν αυτο ρωτας δεν γινεται να εχεις αλλον ηχο στην αναφορα και αλλον οταν σου ερχεται κανονικο μηνυμα. Κατα τ'αλλα οτι ειπε ο truckman. Edited October 20, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά γίνεται να αλλάξω τον ήχο στην αναφορά μηνυμάτων?αλλά μόνο εκεί και όχι για όλες τις ειδοποιήσεις :rolleyes: Aν αυτο ρωτας δεν γινεται να εχεις αλλον ηχο στην αναφορα και αλλον οταν σου ερχεται κανονικο μηνυμα. Κατα τ'αλλα οτι ειπε ο truckman. Έχει δίκιο ο ardi21,το διάβασα βιαστηκα.Αποκλειστικά για τις αναφορές δεν γινεται,για τα μυνηματα όμως γενικά,ναι. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapazita Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Για τον ήχο των mail γνωρίζετε? Ψάχνω και δεν έχω καταφέρει να βρω πώς αλλάζει ο ήχος ειδοποίησης παραλαβής των mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Στο gmail πας μεσα στο προγραμμα, options/useremail@gmail.com/email notifications, ringtone & vibrate/ringtone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapazita Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Thanks vlachaquito. Για την default εφαρμογή του sense στην αρχική οθόνη που βλέπει όλους τους λογαριασμούς, παίζει να αλλάξει ήχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts