Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά όταν εννοεί ότι δεν θα έχει κάποια χαρακτηριστικά εννοεί τις κάμερες . Άντε να δωσουν την ρομ στους devs να περνούμε και εμείς σειρά ! Ποτέ υπολογίζετε να την δώσουν ?

Υ.Γ είναι sense και όχι sence ... πάντα φιλικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω να σας ευχαριστησω για ολα... σας ευχομαι καλη συνεχεια με τα hox και με το καλο το sense 5.... εγω το πουλησα πλεον το κιν. παω να δοκιμασω το s3. μπορει να ξαναρθω......
Μακαρι να βγω ψευτης,αλλα...θα απογοητευτεις

Και εγώ το έχω πάει για τον ίδιο λόγο (ασθενές σήμα wifi), μετά από 2 πέρα-δώθε (την 1η φορά αλλάξανε πλακέτα, την 2η φορά έγινε "μηχανική επισκευή") το πρόβλημα επανερχόταν μετά από λίγες μέρες. Δέχτηκαν να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή μετά από πολύ πίεση, κράξιμο στη σελίδα στο fb, πολλά emails στη "μαμά" htc.com και τηέφωνήματα σχεδόν καθημερινά.

Ελπίζω να σου κάτσει καλά και να μην περάσεις την ίδια ταλαιπωρία που πέρασα και εγώ.

Έστειλα ενα mail στην arvato για να ρωτήσω πως αντιμετωπίζουν τις ξεκλείδωτες συσκευες όταν εχουν το θέμα με το wifi, και απάντησαν πως οι ξεκλείδωτες συσκευες ειναι εκτος εγγύησης ανεξαρτήτως προβλήματος.

Μα ειναι δυνατον; Πρόκειται για κατασκευαστικό (hardware)πρόβλημα, αναγνωρισμένο απο την ίδια την HTC. Τι σχέση έχει το ξεκλείδωμα;;

Αnyway, απ όσα διαβάζω κι απο τους φίλους που απάντησαν, ειναι άσχετοι με το θέμα στο service και σε παιδευουν χωρις να δώσουν ουσιαστική λύση.

Η λύση ειναι αυτη

(και χωρις κολλήσεις. Βάζεις ενα κομματακι αλουμινόχαρτο ανάμεσα στις επαφες)

Οταν με κουράσει το κέρμα που εχω βάλει ανάμεσα σε θήκη και κινητό, θα το επιχειρήσω.

Edited by David
HTC Desire Root User

Έστειλα ενα mail στην arvato για να ρωτήσω πως αντιμετωπίζουν τις ξεκλείδωτες συσκευες όταν εχουν το θέμα με το wifi, και απάντησαν πως οι ξεκλείδωτες συσκευες ειναι εκτος εγγύησης ανεξαρτήτως προβλήματος.

Μα ειναι δυνατον; Πρόκειται για κατασκευαστικό (hardware)πρόβλημα, αναγνωρισμένο απο την ίδια την HTC. Τι σχέση έχει το ξεκλείδωμα;;

Αnyway, απ όσα διαβάζω κι απο τους φίλους που απάντησαν, ειναι άσχετοι με το θέμα στο service και σε παιδευουν χωρις να δώσουν ουσιαστική λύση.

Η λύση ειναι αυτη

Οταν με κουράσει το κέρμα που εχω βάλει ανάμεσα σε θήκη και κινητό, θα το επιχειρήσω.

Και εγώ αφού παιδεύτηκα με το sevive, αποφάσισα να το φτιάξω μόνος μου.

Η επισκευή είναι ποιο εύκολη από όσο φαίνεται, υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις και χωρίς κολλητήρι και καλώδια...;)

Μια ερωτηση εαν ξερει καποιος απο εδω μεσα...(δεν γνωριζω εαν εχει ξαναειπωθει).

Το Htc One X+ ειναι συβατο με το 4G δικτυο της Cosmote?

Εχει υποψην του κανεις.. και εαν ναι τι ρυθμηση πρεπει να κανεις το κινητο για να γυριση σε 4G?

Δεν υποστηρίζει Lte 4G δίκτυα το τηλέφωνο...

Στα χαρακτηριστηκα γραφει οτι υποστηριζει... http://www.gsmarena.com/htc_one_x+-4976.php

Δεν ισχυει οντως ή απλα ειναι ασυμβατο?

Αν δεν κάνω λάθος το X+ υποστηρίζει κανονικά LTE.. Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα όμως για να το δοκιμάσω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αυτό είναι φοβερή αναβάθμιση,

Το κινητό μας θα είναι αγνώριστο με την sence5

Το βασικότερο ερώτημα είναι ... είναι πιο βαρύ απο την sence4+?

Αν γίνει καλή υλοποίηση του sence στο ΟΝΕΧ+ τότε με βλέπω πάλι για ΗΤC αλλά στο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το ΟΝΕ... απο ΟΝΕ Χ+ σε ΟΝΕ δεν πολυψήνωμαι να πάω... το αγαπάω το ΟΝΕΧ+ δεν το αλλάζω ακόμα.

Μακαρι το sense5 να ειναι πιο ελαφρι γτ το 4 ειναι φαλενα.

Edit: οταν εχετε ανοιχτο το wifi το κινητο σας μπαινει σε deep sleep? Εμενα καθετε στα 51mhz.

Edited by Brolly

Κι εγώ απ' όσο θυμάμαι το hox+ υποστηρίζει LTE.

Απευθύνομαι σε όσους έχουν viperx rom. Ή εγώ έχω τυφλωθεί ή αφαίρεσαν την επιλογή αυτή. Που ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το htc smartsync? Είχαν βάλει τέτοια επιλογή αλλά δεν την βρίσκω. Την αφαίρεσαν από την έκδοση 3.3.7?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αντιμετωπίζω το εξης προβλήμα με το voice typing σε stock jelly bean. Το παρατήρησα πρόσφατα αν και κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει απο καιρό. Όταν ξεκιναω να πληκτρολογω σε οποιαδήποτε εφαρμογή, δεν υπάρχει το μικρόφωνο στο πλήκτρο της τέλειας για φωνητική πληκτρολόγηση ενω στην μπάρα δεν εμφανιζεται το σήματακι του πληκτρολογίου. Στις ρυθμίσεις βλέπω πως το Google voice typing γράφει automatic και η επιλογή είναι γκριζαρισμενη. Αν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο το μικρόφωνο εμφανιζεται όπως και το εικονίδιο του πληκτρολογίου στην μπάρα καταστασης. Ωστόσο αν μπω στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου εξαφανίζονται παλι και επανέρχονται μονο με επανεκινηση του τηλεφώνου! Καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Τελικά από αυτονομία πως πάει το Χ+, έχει διαφορά ή είναι μια από τα ίδια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικά από αυτονομία πως πάει το Χ+, έχει διαφορά ή είναι μια από τα ίδια?

Για μένα ναι, έχει διαφορά.. Πλέον βγάζω 2 μέρες μακριά από πρίζα άνετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το δικό μου ΟΝΕ Χ+ τα πάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με την μπαταρια! :cool:
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Σιγουρα ειναι αναλογος τον τροπο χρησης του καθενος.

Δεν γνωριζω τι χρηση κανετε εσεις αλλα εμενα δε μου βγαζει καν μερα(γυρω στο 15ωρο) με μονιμα το bluetouth ανοιχτο και σερφαρισμα κανα 2ωρο συνολικα maximum στο ιντερνετ(και πολυ εβαλα) με ολους τους συνχρονισμους(email-καιρος κτλ) και ενεργοποιημενη μονιμα την εξοικονομηση ενεργειας.

Edited by makouin

Mib έχεις κλειστό wifi και η χρήση οθόνης είναι πολύ λίγη. Δεν μου φαίνεται και κάτι ιδιαίτερο το screenshot.

Αντιμετωπίζω το εξης προβλήμα με το voice typing σε stock jelly bean. Το παρατήρησα πρόσφατα αν και κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει απο καιρό. Όταν ξεκιναω να πληκτρολογω σε οποιαδήποτε εφαρμογή, δεν υπάρχει το μικρόφωνο στο πλήκτρο της τέλειας για φωνητική πληκτρολόγηση ενω στην μπάρα δεν εμφανιζεται το σήματακι του πληκτρολογίου. Στις ρυθμίσεις βλέπω πως το Google voice typing γράφει automatic και η επιλογή είναι γκριζαρισμενη. Αν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο το μικρόφωνο εμφανιζεται όπως και το εικονίδιο του πληκτρολογίου στην μπάρα καταστασης. Ωστόσο αν μπω στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου εξαφανίζονται παλι και επανέρχονται μονο με επανεκινηση του τηλεφώνου! Καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Venom Tweaks --> Misc --> Κάτω κάτω...

έχω μείνει στην 3.2.4 ακόμα βέβαια :O

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Κάτσε ακόμα δεν κυκλοφόρησε το one. Αν δεν υπάρξει leak πιο μπροστά τότε σε κανένα διβδόμαδο θα έχουμε νεότερα.

Ρε παιδιά ποτε θα δώσουν το sense 5 στους developers ?

Επειδή το έχεις ρωτήσει αρκετές φορές, αν νομίζεις ότι η htc (όπως και ο κάθε κατασκευαστής) δίνει τις rom της στον κάθε ένα που λέει ότι είναι developer ή έχει ένα ταμπελάκι κάτω από το όνομά του σε ένα forum, κάνεις λάθος.. Όλες οι rom που κατά καιρούς βγαίνουν στο xda και τα υπόλοιπα forum δεν διατίθενται σε καμία περίπτωση εσκεμμένα από την εταιρία, αντιθέτως κάποιοι καταφέρνουν να τις πάρουν στα χέρια τους με κάποιο τρόπο και απλά τις διαθέτουν στα forum. Απλά τυχαίνει οι πρώτοι που τις βρίσκουν να είναι οι devs (προφανώς κάποιος τους ειδοποιεί).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγουρα ειναι αναλογος τον τροπο χρησης του καθενος.

Δεν γνωριζω τι χρηση κανετε εσεις αλλα εμενα δε μου βγαζει καν μερα(γυρω στο 15ωρο) με μονιμα το bluetouth ανοιχτο και σερφαρισμα κανα 2ωρο συνολικα maximum στο ιντερνετ(και πολυ εβαλα) με ολους τους συνχρονισμους(email-καιρος κτλ) και ενεργοποιημενη μονιμα την εξοικονομηση ενεργειας.

kαποια εφαρμογει σου ρουφαει τη μπαταρια η εχεις καποιο αλλο προβλημα γιατι αυτο που λες δεν ειναι λογικο!

Επειδή το έχεις ρωτήσει αρκετές φορές, αν νομίζεις ότι η htc (όπως και ο κάθε κατασκευαστής) δίνει τις rom της στον κάθε ένα που λέει ότι είναι developer ή έχει ένα ταμπελάκι κάτω από το όνομά του σε ένα forum, κάνεις λάθος.. Όλες οι rom που κατά καιρούς βγαίνουν στο xda και τα υπόλοιπα forum δεν διατίθενται σε καμία περίπτωση εσκεμμένα από την εταιρία, αντιθέτως κάποιοι καταφέρνουν να τις πάρουν στα χέρια τους με κάποιο τρόπο και απλά τις διαθέτουν στα forum. Απλά τυχαίνει οι πρώτοι που τις βρίσκουν να είναι οι devs (προφανώς κάποιος τους ειδοποιεί).

Ξέρω ότι δεν δίνουν τις ρομ σε οποιονδήποτε απλά λέω ότι όταν βγαίνουν οι καινούργιες εκδοσεις είναι σε beta στάδιο κ έτσι δοκιμάζουμε . αυτό ουσιαστικά περιμένω .

[sIGPIC][/sIGPIC]

kαποια εφαρμογει σου ρουφαει τη μπαταρια η εχεις καποιο αλλο προβλημα γιατι αυτο που λες δεν ειναι λογικο!

Αν εχεις το ιδιο τηλεφωνο σου ειναι ευκολο να ανεβασης και εσυ την καρτα απο το ιστορικο της καταναλωσης οπως ο φιλος ΜΙΒ να συγκρινω(διοτι ο φιλος ΜΙΒ απο οτι δειχνουν τα στατιστικα του ειναι δικαιολογημενη η αναμονη του με αυτη τη χρηση..).

Δεν βλεπω να εχω καποιο προβλημα παντως ουτε να ρουφαει καποια εφαρμογη κατι....μιλαω για δυωρη πλοηγηση στο ιντερνετ(οχι μονο ανοιχτο wifi)

Edited by makouin

Ξέρω ότι δεν δίνουν τις ρομ σε οποιονδήποτε απλά λέω ότι όταν βγαίνουν οι καινούργιες εκδοσεις είναι σε beta στάδιο κ έτσι δοκιμάζουμε . αυτό ουσιαστικά περιμένω .

Μην ξεχνάς όμως τι έγινε τον Γενάρη, με τον football και την όλη στάση της HTC να κλείσουν τα site που διακινούσαν τις rom. Λογικό είναι λοιπόν να μην είναι πλέον τόσο ευκολο να διαρρεύσουν αυτές οι beta. Αν υπάρχουν κιόλας ε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+