Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το + ειχα.

Και θα το ειχα ακομα αν η μπαταρια δεν κατεβαινε 10% καθε 2 με 2,5 ωρες με νορμαλ χρηση.Δεν ειναι τραγικη, αλλα δεν ειναι και αυτο που περιμενα.

Και στο ξαναλεω οτι κατασκευαστικο θεμα δεν εχει, ουτε με οθονη, ουτε με wifi, ουτε με υπερθερμανση. Ολα εχουν διορθωθει. Η συσκευη αξιζει.

ενταξει μια χαρα τοτε!!απλα επειδη ειναι και αρκετο το κοστος της συσκευης θελω να ειμαι σιγουρος για καποια πραγματα!α και τελος (λεπτομερια)οι επαφες ειναι αλφαβητικα στα ελληνικα; γιατι απο το razr που εχω μονο τις επαφες με λατινικους χαρακτηρες μου τις βαζει σε αλφαβητικη σειρα ενω οσες εχω γραψει με ελληνικα μου τις εμφανιζει οπως ναναι..

υγ:τη συσκευη την εχω βρει ιντερνετικα απο "expansys"

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την τελευται επιλογη στο screenshot,στην εχει απενεργοποιημενη??

αυτο ηταν τελικα ευχαριστω πολυ!!τελικα το πηγα στην arvato για το ακουστικο το ηχειο και το wifi!!!να δω τι θα μου πουν!!!

Ευχαρθστω πολυ παιδια.Νομιζω πως απο τωρα βλεπω αλλαγη.Το δουλευω,παιζω,ψαχνω και ακομη δεν εχει πεσει πεσει πολυ το ποσοστο.Το βραδυ αρχικα και σε 2-3 μερες θα ξερω σιγουρα.

Συνεχιζω ομως να μην μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο yahoo.com mail μου.Ουτε στο app ουτε στο mail του HTC.

Στο app κανει μια χαζομαρα που ενω βαζω email + passwordστο επομενο βημα ζηταει ονομα και κωδ.προσβασης ξανα.Παρόλο που τα βαζω μαζι με τα λατινικα επιβεβαιωσης βγαζει παλι σφαλμα.

Εμ, τα ξερω ολα αυτα που λες για το yahoo! Και σου είχα γράψει τι συμβαίνει, γενικά βέβαια, πιο πίσω.

Υπάρχει θέμα, ακόμα και με την επίσημη εφαρμογή από το μάρκετ, όταν ο λογαριασμός είναι στο yahoo.gr. Μάλιστα γίνεται και το εξής κουλό. Ακόμα και να καταφέρεις να τον σεταρεις (δύσκολο αλλά θυμάμαι το είχα καταφέρει), θα μπορείς να στέλνεις κανονικά μεηλ, αλλά δεν θα λαμβάνεις! Και εδώ είναι το ωραίο που μου έφυγε όλο το τριχωτό της κεφαλής (κοινώς καραφλιασα)! Τα μέηλ που θα σου στέλνουν θα πηγαίνουν στο yahoo.com!!!!!!!! Καλό, Ε???

Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, μέχρι που έφτιαξα εξ'αρχής ένα λογαριασμό στο yahoo.com. Και έληξε το θέμα. Μόνο με το user name και το password ρυθμίζεται μόνος του ο client χωρις να κανεις κατι εσυ.. Και του τηλεφώνου και ο επίσημος.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Έτσι για τη δοκιμή, αφού το φόρτισα πλήρως, απενεργοποίησα τελείως όλους τους συγχρονισμούς αλλά δεν άλλαξε πολύ η κατανάλωση της μπαταρίας μέχρι να φτάσει η ώρα να το ξανα-φορτίσω. Μπορεί να έβγαλε λίγο παραπάνω αυτονομία αλλά το screeen-on time δεν άλλαξε. Ο καλύτερος συνδυασμός που έχω βρει είναι με την εξοικονόμηση ενέργειας στο on, φωτεινότητα οθόνης στο auto και αρκετοί συγχρονισμοί (αλλά όχι όλοι) να τρέχουν στο background. Για τη δική μου χρήση δουλέυει σχετικά καλά αυτός ο συνδυασμός :)

Εμ, τα ξερω ολα αυτα που λες για το yahoo! Και σου είχα γράψει τι συμβαίνει, γενικά βέβαια, πιο πίσω.

Υπάρχει θέμα, ακόμα και με την επίσημη εφαρμογή από το μάρκετ, όταν ο λογαριασμός είναι στο yahoo.gr. Μάλιστα γίνεται και το εξής κουλό. Ακόμα και να καταφέρεις να τον σεταρεις (δύσκολο αλλά θυμάμαι το είχα καταφέρει), θα μπορείς να στέλνεις κανονικά μεηλ, αλλά δεν θα λαμβάνεις! Και εδώ είναι το ωραίο που μου έφυγε όλο το τριχωτό της κεφαλής (κοινώς καραφλιασα)! Τα μέηλ που θα σου στέλνουν θα πηγαίνουν στο yahoo.com!!!!!!!! Καλό, Ε???

Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, μέχρι που έφτιαξα εξ'αρχής ένα λογαριασμό στο yahoo.com. Και έληξε το θέμα. Μόνο με το user name και το password ρυθμίζεται μόνος του ο client χωρις να κανεις κατι εσυ.. Και του τηλεφώνου και ο επίσημος.

Χα χα και η πλακα ειναι πως το μειλ μου στο yahoo ειναι στο .com.Και μαλιστα αρχαιος λογαριασμος.Απο το 1998.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Κάτσε τότε. Δηλαδή του δίνεις username@yahoo.com και password και δεν σεταρεται αυτόματα????? Δεν είναι δυνατόν!!!! Πρόσεξε όμως στο yahoo.com ,έτσι.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επειδή έχω λογαριασμό στο yahoo.gr και τον έχω σετάρει κανονικά στο email client του κινητού...παρεθέτω τις ρυθμίσεις μου:

Χρησιμοποιώ IMAP (τα βλέπω δηλαδή κατευθείαν απο τον server στην απλή γλώσσα)...οπότε διαλέγουμε απο το μενού Άλλο (POP3/IMAP) και μετά χειροκίνητη ρύθμιση.

Εισερχόμενες ρυθμίσεις: Στο προτόκολλο βάζουμε IMAP, γράφουμε email και όνομα χρήστη+κωδικό (στην μορφή username@yahoo.gr), στον διακομιστή βάζουμε imap.mail.yahoo.com, τύπος προστασίας SSL και θύρα διακομιστή 993.

Εξερχόμενες ρυθμίσεις: Τικάρουμε το Απαιτείται σύνδεση, βάζουμε όνομα χρήστη+κωδικό το ίδιο πάλι με πριν και στον διακομιστή smtp.mail.yahoo.com, τύπος προστασίας Κανένα και θύρα διακομιστή 25

Τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπόρεσα! Με αυτό το setup παίζει σίγουρα ο λογαριασμός μου στο yahoo.gr αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και σε Yahoo.com! Ρίξτε του μια ματιά όσοι έχετε πρόβλημα :)

Edited by brandon

Κάτσε τότε. Δηλαδή του δίνεις username@yahoo.com και password και δεν σεταρεται αυτόματα????? Δεν είναι δυνατόν!!!! Πρόσεξε όμως στο yahoo.com ,έτσι.

Nαι ο λογαριασμος μου ειναι στο yahoo.com.Θα κανω αυτα που λεει ο φιλος παραπανω και θα δω αν μπαινει.

www.viewmasterphotos.com

Επειδή έχω λογαριασμό στο yahoo.gr και τον έχω σετάρει κανονικά στο email client του κινητού...παρεθέτω τις ρυθμίσεις μου:

Χρησιμοποιώ IMAP (τα βλέπω δηλαδή κατευθείαν απο τον server στην απλή γλώσσα)...οπότε διαλέγουμε απο το μενού Άλλο (POP3/IMAP) και μετά χειροκίνητη ρύθμιση.

Εισερχόμενες ρυθμίσεις: Στο προτόκολλο βάζουμε IMAP, γράφουμε email και όνομα χρήστη+κωδικό (στην μορφή username@yahoo.gr), στον διακομιστή βάζουμε imap.mail.yahoo.com, τύπος προστασίας SSL και θύρα διακομιστή 993.

Εξερχόμενες ρυθμίσεις: Τικάρουμε το Απαιτείται σύνδεση, βάζουμε όνομα χρήστη+κωδικό το ίδιο πάλι με πριν και στον διακομιστή smtp.mail.yahoo.com, τύπος προστασίας Κανένα και θύρα διακομιστή 25

Τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπόρεσα! Με αυτό το setup παίζει σίγουρα ο λογαριασμός μου στο yahoo.gr αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και σε Yahoo.com! Ρίξτε του μια ματιά όσοι έχετε πρόβλημα :)

Ευκαιρία να το δω και εγώ στο λογαριασμό που εχω στο .gr. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σεταρεται μόνος του στο .com. Ειδικά τώρα τελευταία το έχω κάνει 2-3 φορές και πάει αέρα!

Μόλις ήρθε νέο update!!!!!!!!!!!!

Πρόκειται όμως για την εφαρμογή συστήματος people. Ήρθε το εγκατέστησα και όλα καλα. Δε πρόσεξα ακομ κποια διάφορα στη λειτουργία της εφαρμογής.

ενταξει μια χαρα τοτε!!απλα επειδη ειναι και αρκετο το κοστος της συσκευης θελω να ειμαι σιγουρος για καποια πραγματα!α και τελος (λεπτομερια)οι επαφες ειναι αλφαβητικα στα ελληνικα; γιατι απο το razr που εχω μονο τις επαφες με λατινικους χαρακτηρες μου τις βαζει σε αλφαβητικη σειρα ενω οσες εχω γραψει με ελληνικα μου τις εμφανιζει οπως ναναι..

υγ:τη συσκευη την εχω βρει ιντερνετικα απο "expansys"

Απο expansys το ειχα παρει και εγω. Για τις επαφες να σου πω, δεν ξερω γιατι τις εχω ολες στα λατινικα εδω και πολλα χρονια...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Φίλε μου να 'σαι καλά, δούλεψε. Είδα και το δεύτερο account μου στο yahoo.GR. Τελικά η διαφορά από τις ρυθμίσεις που είχα κάνει εγώ, ήταν στους δύο σέρβερ. Είχα βάλει στις ρυθμισεις να είναι μπλα, μπλα, μπλα .GR και όχι .COM (!!!!!). Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό! Με .COM και χωρίς να χρειαστεί να πειραξω τίποτα άλλο δούλεψε ο client. Και πάλι ευχαριστώ!

Και επιμένω όμως, το ξαναεκανα μόλις τώρα. Έσβησα από τον client το λογαριασμό του yahoo.COM και τον ξαναεφτιαξα σε ακριβώς 45 δευτερόλεπτα! Έβαλα μόνο username και password. Τίποτα άλλο. Κατ'ευθείαν με πήγε στην ονομασία του λογαριασμου και δουλεύει μια χαρά.

Μόλις ήρθε νέο update!!!!!!!!!!!!

Πρόκειται όμως για την εφαρμογή συστήματος people. Ήρθε το εγκατέστησα και όλα καλα. Δε πρόσεξα ακομ κποια διάφορα στη λειτουργία της εφαρμογής.

Ναι ειναι για τις επαφες,ειχε αναφερει μαλιστα καποιος εδω μεσα προσφατα για καποιο προβλημα με το process android core,αυτο διορθωνει.

Ναι ειναι για τις επαφες,ειχε αναφερει μαλιστα καποιος εδω μεσα προσφατα για καποιο προβλημα με το process android core,αυτο διορθωνει.

μπραβο htc εχθες μου εμφανίστηκε σημερα update!!!!

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Να δουμε ποτε θα βγαλει κανα update για τον Rosie να μπορουμε να εχουμε οσες εφαρμογες θελουμε στους φακελους κ οχι μονο 16 οπως τωρα.

Να δουμε ποτε θα βγαλει κανα update για τον Rosie να μπορουμε να εχουμε οσες εφαρμογες θελουμε στους φακελους κ οχι μονο 16 οπως τωρα.
Εγω παλι απορω γιατι δεν μας δινει την δυνατοτητα να φιαξουμε φακελους στο συρταρι εφαρμογων και δυνατοτητα να μπορουμε να μετακινουμε και να ταξινομουμε τις εφαρμογες εκει μεσα κατα βουληση.Το ιδιο σκεπτικο φυσικα ακολουθουν nova και apex αλλα απο την htc θα περιμενα να το ειχε βαλει

Εγω παλι απορω γιατι δεν μας δινει την δυνατοτητα να φιαξουμε φακελους στο συρταρι εφαρμογων και δυνατοτητα να μπορουμε να μετακινουμε και να ταξινομουμε τις εφαρμογες εκει μεσα κατα βουληση.Το ιδιο σκεπτικο φυσικα ακολουθουν nova και apex αλλα απο την htc θα περιμενα να το ειχε βαλει

Γενικα ο rosie ειναι τραγικος απο θεμα παραμετροποιησης. Επισης ειναι ενα κλικ πισω απο touchwiz στο smoothness και παρολα αυτα η htc ισχυριζετε οτι ριχνει βαρος στο UI...

καλημερα το ελυσα το προβλημα ηταν τελικα απο το haxsync το update δεν νομιζω να εχει σχεση

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Kαλημερα παιδια κι απο μενα,

ειναι η 5η μερα με το HOX και μπορω να σας πω πως μετα απο τα διαφορα θεματα με την μπαταρια (τα οποια τσεκαρω ακομη) το τηλεφωνο ειναι απαιχτο.

Μετα απο πολλα χρονια iphone-ακιας ειναι το πρωτο Android τηλεφωνο που αγοραζω.Η οθονη ειναι καταπληκτικη σε αναλυση οσο και σε χρωματα.Σημερα παρελαβα ενα μειλ με ενα αρχειο acrobat συνημενο.Τετοια μειλ παραλαμβανω εδω και 2 χρονια καθε εβδομαδα.Μεσα απο το μειλ πατησα να ανοιξω το αρχειο.Εκτος του γεγονοτος οτι το τηλεφωνο εκτελεσε ακαριαια η προβολη ηταν ανα σελιδα σε μεγεθος που εντυπωσιαστικα.Τελικα η μεγαλη οθονη κανει θαυματα σε συγκριση με την 3.5 inch του ip4 που ειιχα.

Notifications δουλευουν αψογα.Τον λογαριασμο του Yahoo τον ρυθμισα με την βοηθεια σας εδω στο φορουμ.

Την ρυθμιση των συγχρονισμων την ρυθμισα με την βοηθεια του truckman.Μου εκανε βεβαια μεγαλη εντυπωση το πληθος των εφαρμογων που τρεχουν και κανα 2 ασχετες εφαρμογες που βρηκα μεσα στο τηλεφωνο να δουλευουν(δεν τις κατεβασα με την θεληση μου).Η αληθεια ειναι πως και στο 4αρι που ειχα πριν ολα αυτα τα εκλεισα η απενεργοποιησα χειροκινητα.Για ολες τις εφαρμογες υπαρχει ανοιχτο notification.Ελεος.

Σε μερικες μερες θα σας πω και για πιο ειδικα πραγματα οπως την φωτογραφια+ βιντεο που ειναι και ο βασικος λογος της αγορας που εκανα.

www.viewmasterphotos.com

Τελικα αλλο HTC και αλλο.... οτιδηποτε αλλο

Εκανα την μαμακια απο το HTC S One (λογω κακου wifi μεσω κινητης) να παω σε Galaxy S3 και τωρα εχω βαλλει αγγελια ζητησης εδω για αυτο το X

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τελικα αλλο HTC και αλλο.... οτιδηποτε αλλο

Εκανα την μαμακια απο το HTC S One (λογω κακου wifi μεσω κινητης) να παω σε Galaxy S3 και τωρα εχω βαλλει αγγελια ζητησης εδω για αυτο το X

μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;;;;

Ειχα 1 HTC με windows(hd2) και ηταν αποτυχια αλλα τα επομενα desire , desire S kai one s πολυ πιο ευχρηστα τουλαχιστον απο το καλο κατα τα αλλα S3

Για μενα μετραει πολυ η ευχρηστια....

Ενα απλο παραδειγμα...Να παταω home button και να με πηγαινει στην αρχικη οθονη κατι που δεν κανει το S3 αν εισαι μεσα σε εφαρμογη.

Επισης να μπορω να βαλω σε μια οθονη ομαδα επαφων για ταχεια κλιση κατι που επισης δεν κανει το S3

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δεν νομιζω να ειναι off topic η κουβεντα για την μπαταρια του hox στο συγκεκριμενο νημα αλλα τελος παντων.Απλα καποια ποστ βασιζομενα σε αναφορες κατα το δοκουν φτανουν στα ορια της παραπληροφορησης.Anyway,ο καθενας εχει τις αποψεις του...

Το mybackup δεν στο βρισκει για να δεις την διαδρομη για το που βρισκεται?

Αυτο ειναι το προβλημα οτι το ψαχνω στο mybackup και δεν το βρισκω , ενω εχω βρει καθε ακυρο φακελο

edit

με το mybackup το παιχνιδι το βρισκω αλλα εγω θελω το save κρατησω αντιγραφο εκει κολλαει το ολο ζητημα δεν μπορω να βρω το φακελο για να παρω το save καμια ιδεα ? ( σε κατι τετοια μου λειπει απειρα το ροοτ... που εισαι ρε titanium backup :( )

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

καλημερα το ελυσα το προβλημα ηταν τελικα απο το haxsync το update δεν νομιζω να εχει σχεση
Kαλημερα.Το update πριν το κατεβασω,εγραφε στην περιγραφη οτι διορθωνει αυτο ακριβως το προβλημα

@Spireto_2158 βαλε τον root explorer η τον xplore,κανε αναζητηση με το ονομα της εφαρμογης και κανε μου πμ για το που και τι βρισκει.Δεν πειραζει που δεν εισαι ρουτ,στην αναζητηση συνηθως μπαινει στους περισσοτερους φακελους

@ΜΙΒ εχει δικιο ο Γιαννης,εχω κι εγω s3 (το εχω παρει στη γυναικα μου) και δεν στεκεται διπλα στο hox σε παρα πολλα θεματα.Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι καλο το κινητο αλλα αμα δουλευεις το hoxακι,ειδικα οπως εχει γινει τωρα,ολα τα αλλα σου κακοφαινονται.

Edited by truckman

• The title was changed to HTC One X / X+