Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα. Μου ήρθε η ενημέρωση, ρισετ πάντως δεν κάνω. Ας δούμε αρχικά τι θα μας πει. Αν αρχίσει τα κουλά ίσως.....

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Xρονια πολλα για την γιορτη σου Χρηστο και χρονια πολλα σε ολους :) Εγω δεν κρατηθηκα κι εκανα στησιμο απο την αρχη.Κατι εχει γινει παντως με την μπαταρια..κατ¨αρχην πριν το update ημουν στο 33% και με το που μπουταρησε το κινητο ειχα 41-42.Αναφερθηκε και στο xda αυτο το φαινομενο.Απο εκει και περα αφου το φορτισα πληρως και εκανα hard reset, ειδα με 50 λεπτα λειτουργιας που ηταν φουλ χρηση λογω στησιματος,να μου εχει κατεβει η μπαταρια μονο 14% :blink:...ως τωρα βλεπω πολυ καλο το περπατημα της..για να δουμε!!!!

χρονια πολλα και καλα σε ολους!

χρονια πολλα Χρηστο (chrisdental) κι οσοι γιορταζετε!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας και χρόνια πολλά σε ολους, ότι επιθυμείτε!!! Τελικά

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Ως ψυχάκιας και γω ...δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά και χθες βράδυ έκανα hard reset μέσω bootloader. Όλα καλά, όπως ήταν άλλωστε μέχρι τώρα. Προς το παρών δε βλέπω διάφορα στη μπαταρία. Αυτό που βλέπω ειναι ίσως ένα κλικ πιο γρήγορο και πιο smooth αλλά μπορεί να ειναι και placebo.

Όλο το πρωί που το σκαλιζω (μυνηματα κλπ) δεν βλέπω κάτι. Απλά έχω την αίσθηση ότι η μπαταρία κατέβηκε σχετικά γρήγορα στο 70% και πλέον κόλλησε εκεί! Είναι λίγο περίεργη η συμπεριφορά της. Ίσως δεν είναι και τόσο γραμμική η ένδειξή της πλέον.

Αλήθεια κερνελ δεν είναι αυτό που κατεβασαμε; Μήπως τελικά χρειάζεται (reset);

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όλο το πρωί που το σκαλιζω (μυνηματα κλπ) δεν βλέπω κάτι. Απλά έχω την αίσθηση ότι η μπαταρία κατέβηκε σχετικά γρήγορα στο 70% και πλέον κόλλησε εκεί! Είναι λίγο περίεργη η συμπεριφορά της. Ίσως δεν είναι και τόσο γραμμική η ένδειξή της πλέον.

Αλήθεια κερνελ δεν είναι αυτό που κατεβασαμε; Μήπως τελικά χρειάζεται (reset);

H συμπεριφορα της μπαταριας θα στρωσει μετα απο 3-4 κυκλους φορτισης.

Χρονια πολλα σε ολουs και καλα χριστουγεννα.!! ειμαι νεοs κατοχοs htc one x και θελω την βοηθεια σαs.Πωs μπορω να ορισω σαν ηχο ειδοποιησηs μηνυματοs οποιον ηχο θελω?δεν μπορω να ορισω καποιον δικο μου περα απο τουs προκαθορισμενουs που διαθετει η συσκευη.Ευχαριστω πολυ και καλεs γιορτεs σε ολουs.

Χρονια πολλα σε ολουs και καλα χριστουγεννα.!! ειμαι νεοs κατοχοs htc one x και θελω την βοηθεια σαs.Πωs μπορω να ορισω σαν ηχο ειδοποιησηs μηνυματοs οποιον ηχο θελω?δεν μπορω να ορισω καποιον δικο μου περα απο τουs προκαθορισμενουs που διαθετει η συσκευη.Ευχαριστω πολυ και καλεs γιορτεs σε ολουs.

Βαλε το προγραμμα ringdroid απο το μαρκετ

Εγω εχω φτιαξει εναν φακελο Ringtones, κι οτι βαζω εκει μεσα, το βλεπω μεσα απο το Settings->Sound->Phone ringtone

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία χαρά και ευτυχία παιδιά!

Και στο HTC_102 ήρθε το νέο update. Νομιζω το κινητο έγινε ένα κλικ πιο γρήγορο αλλά θα δείξει :-)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Ένταξη παιδιά, όταν έχει φτάσει πλέον σε τέτοια επίπεδα το ένα κλικ + ή - νομίζω δύσκολα εντοπίζεται και τις περισσότερες φορές είναι εντύπωση παρά πραγματικότητα. Το τηλέφωνο είναι τόσο γρήγορο που με ξενίζει όταν πάω σε άλλα κινητά. Τα απορρίπτω με την μια.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Νέος κάτοχος HTC One X αγορασμένο απο EXPANSYS 20.12.2012 και s/n SH26RW119961, Version 4.1.1. , Software number 3.14.401.31. Δυστυχώς το τηλέφωνο απο χθές το βράδυ ενώ έδειχνε στην μπάρα ότι έχει φουλ σήμα δέν υπήρχε σύνδεση με τον πάροχο και ως εκ τούτου δεν δεχόταν κλήσεις αλλά ουτε και εγώ μπορούσα να κάνω κλήση. Του έκανα hard reset, έβγαλα την κάρτα sim, την ξαναέβαλα, τίποτα. Η κάρτα sim (αγορασμένη απο τον παροχό 21.12.2012) νομίζω οτι δεν έχει πρόβλημα γιατί την έχω βάλει εδώ και 2 ώρες στο παλιό τηλέφωνο και δουλεύει άψογα.

Εχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα σε κανέναν?

Μήπως έχει σχέση με το γνωστό πρόβλημα του wi fi?

Ένταξη παιδιά, όταν έχει φτάσει πλέον σε τέτοια επίπεδα το ένα κλικ + ή - νομίζω δύσκολα εντοπίζεται και τις περισσότερες φορές είναι εντύπωση παρά πραγματικότητα. Το τηλέφωνο είναι τόσο γρήγορο που με ξενίζει όταν πάω σε άλλα κινητά. Τα απορρίπτω με την μια.
Eχει παρει κι αλλο απο ταχυτητα,οχι τρελα πραγματα,αλλα εχει παρει,το ψαχνω και το τσεκαρω απο εχθες.Αυτο ομως που παρατηρω και με χαροποιει ειναι οτι εχει διορθωθει πλεον και το θεμα της θεμοκρασιας.Το δοκιμαζω συνεχεια και με τα ιδια που του εκανα και ανεβαινε για πλακα στους 41-42 (το ζοριζα λιγουλακι :p) τωρα δεν παει πανω απο τους 33-34 με τιποτα.Για την μπαταρια,ειμαι ακομη επιφυλακτικος,παει πολυ καλα εως τωρα αλλα θελει λιγο χρονο για να εχουμε ασφαλη συμπερασματα.Στο δια ταυτα,το κινητακι πλεον ειναι <αλλου>,δεν θα ηθελα να το αλλαξω με τιποτα και για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον,δεν βρισκω εφαμιλο του αυτη τη στιγμη.Η htc με τα τελευταια updates εχει κανει εξαιρετικη δουλεια κι εχει μεταμορφωσει το hox σε μια <μοναδικη συσκευη>!! Edited by truckman

Εγω εχω φτιαξει εναν φακελο Ringtones, κι οτι βαζω εκει μεσα, το βλεπω μεσα απο το Settings->Sound->Phone ringtone

Eυχαριστω για την αμεση απαντηση,αλλα οπωs γραφω πιο πανω, ηχο ειδοποιησηs για τα μηνυματα θελω να ορισω,ειμαι οκ με το να ορισω οποιον ηχο κλησηs τηλεφωνου θελω.sorry αλλα ειμαι νεοs στο android.

Eυχαριστω για την αμεση απαντηση,αλλα οπωs γραφω πιο πανω, ηχο ειδοποιησηs για τα μηνυματα θελω να ορισω,ειμαι οκ με το να ορισω οποιον ηχο κλησηs τηλεφωνου θελω.sorry αλλα ειμαι νεοs στο android.
Yπαρχει ενας φακελος με το ονομα notifications στην εσωτερικη μνημη του κινητου,βαλε εκει οτι ηχο θελεις και θα τον δεις στις ειδοποιησεις.

Βαλε το ringdroid που σου λεω πιο πανω...

Μπορεις να κοβεις τραγουδια οπου θες και οσο θες και να τα βαζεις για ηχο κλησης και ηχο μηνυματος

Yπαρχει ενας φακελος με το ονομα notifications στην εσωτερικη μνημη του κινητου,βαλε εκει οτι ηχο θελεις και θα τον δεις στις ειδοποιησεις.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μολιs το εφτιαξα.Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι κατα την εγγραφη video,οταν σταματαω μια ληψη κανει αυτοματα αποθηκευση ,δεν μπορω να κανω παυση τηs ληψηs και να ξεκινα την καταγραφη απο κει που εκανα παυση?

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μολιs το εφτιαξα.Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι κατα την εγγραφη video,οταν σταματαω μια ληψη κανει αυτοματα αποθηκευση ,δεν μπορω να κανω παυση τηs ληψηs και να ξεκινα την καταγραφη απο κει που εκανα παυση?
Παρακαλω:) Δυστυχως,δεν υπαρχει παυση και απορω κι εγω γιατι δεν εχουν βαλει Edited by truckman

Εδω εχουν οι μπακατελεs παυση στο video και δεν εχει παυση ο πυραυλοs?νομιζα οτι καποια ρυθμιση θα υπηρχε στο menu του video και εγω δεν την εχω ενεργοποιηση.οκ και παλι ευχαριστω πολυ.

Eχει παρει κι αλλο απο ταχυτητα,οχι τρελα πραγματα,αλλα εχει παρει,το ψαχνω και το τσεκαρω απο εχθες.Αυτο ομως που παρατηρω και με χαροποιει ειναι οτι εχει διορθωθει πλεον και το θεμα της θεμοκρασιας.Το δοκιμαζω συνεχεια και με τα ιδια που του εκανα και ανεβαινε για πλακα στους 41-42 (το ζοριζα λιγουλακι :p) τωρα δεν παει πανω απο τους 33-34 με τιποτα.Για την μπαταρια,ειμαι ακομη επιφυλακτικος,παει πολυ καλα εως τωρα αλλα θελει λιγο χρονο για να εχουμε ασφαλη συμπερασματα.Στο δια ταυτα,το κινητακι πλεον ειναι <αλλου>,δεν θα ηθελα να το αλλαξω με τιποτα και για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον,δεν βρισκω εφαμιλο του αυτη τη στιγμη.Η htc με τα τελευταια updates εχει κανει εξαιρετικη δουλεια κι εχει μεταμορφωσει το hox σε μια <μοναδικη συσκευη>!!

Ειδικα με την τελευταια παρατηρηση σου συμφωνω απολυτα. Νομιζω οτι αξιζε η λιγη παραπανω αναμομη.:p

επειδή εχω χαθεί λιγο ...για να περάσω την jb απο custom ics τι κανω? μπλέχτηκα στο xda και δεν είδα εδω κάποιο λινκ με οδηγίες .. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος :O

επειδή εχω χαθεί λιγο ...για να περάσω την jb απο custom ics τι κανω? μπλέχτηκα στο xda και δεν είδα εδω κάποιο λινκ με οδηγίες .. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος :O

Αν εννοεις για καποια custom JB Rom, αφου κάνεις backup τις εφαρμογες σου με το titanium, ακουλουθησε τα εξης βήματα:

1. Kατεβάζεις το πρόγραμματακι για το ευκολο update του Hboot απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1924003, και το κάνεις extract σε κάποιο φάκελο.

2. Κατεβάζεις την Custom JB Rom που προτιμάς (OrDroid, Revolution, Insertcoin, Maximus κλπ), και την αντιγράφεις σε έναν φάκελο της εσωτερικής SD του κινητου.

3. Στο thread της κάθε Rom υπάρχει το boot.img που πρεπει να βάλεις, το κατεβάζεις κι αυτο. Εναλλακτικά, ανοιγεις το zip της rom που κατεβασες και κάνεις extract το boot.img που θα βρεις μέσα.

4. Στον φάκελο που έφτιαξες στο βήμα 1 αντιγράφεις το Unlock_code.bin που εχεις για το κινητό σου, και το boot.img που βρήκες στο βήμα 3.

5. Τρέχεις το πρόγραμμα που κατέβασες στο βήμα 1 και ακολουθείς τα βήματα προσέχοντας να δεις το σωστο CID.

6. Μολις τελειώσει η διαδικασία, θα εχεις το Hboot 1.39 (για τα περισσότερα CID) ή κάποιο άλλο.

7. Μπαινεις recovery και κανεις install την JB Rom που κατέβασες. Κατα την εγκατάσταση εχεις αρκετες επιλογές για tweaks που μπορεις να επιλέξεις.

8. Restart, κανε restore τις εφαρμογες απο titanium και enjoy.

Edited by David
HTC Desire Root User

Να ρωτήσω και γω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Στο ¨εξοικονόμηση ενεργειας¨ όταν το κινητό ειναι σε αναμονή, κλείνει μόνο τοmobile Internet η και το wifi???? ρωτώ επειδή έτυχε αρκετές φορές να δω πως ενώ έχω ανοικτό wifi με την εξοικονόμηση, ξανασυνδεοταν μετα απο λίγο όταν άνοιγα την οθόνη, και τότε μ έρχονταν ειδοποιησεις.

Να ρωτήσω και γω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Στο ¨εξοικονόμηση ενεργειας¨ όταν το κινητό ειναι σε αναμονή, κλείνει μόνο τοmobile Internet η και το wifi???? ρωτώ επειδή έτυχε αρκετές φορές να δω πως ενώ έχω ανοικτό wifi με την εξοικονόμηση, ξανασυνδεοταν μετα απο λίγο όταν άνοιγα την οθόνη, και τότε μ έρχονταν ειδοποιησεις.
Πηγαινε ρυθμισεις-τροφοδοσια και πατα πανω στο εξοικονομιση ενεργειας,εκει θα δεις τι κλεινει και οτι δεν θελεις το ξετικαρεις

Xρονια πολλα σε ολους.

Παρατηρησα οτι οταν συνδεεω το hands-free και εχω μια κληση η ενα μηνυμα ο ηχος ακουγεται και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα. Ετσι ηταν και πριν την αναβαθμιση? Υπαρχει καποια ρυθμιση που να απενεργοποιει το ηχειο και να ακουγεται μονο απο το hands-free?

Edited by ardi21

Γράφει δεδομένα. Τι εννοεί; Και το wifiδεδομένα ειναι;
Nαι κι αυτα δεδομενα ειναι

Xρονια πολλα σε ολους.

Παρατηρησα οτι οταν συνδεεω το hands-free και εχω μια κληση η ενα μυνημα ο ηχος ακουγεται και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα. Ετσι ηταν και πριν την αναβαθμιση? Υπαρχει καποια ρυθμιση που να απενεργοποιει το ηχειο και να ακουγεται μονο απο το hands-free?

Φανταζομαι εννοεις τον ηχο του ringtone οταν σε καλουν και οχι οτι ακουγεται η φωνη απο το ηχειο,σωστα?

• The title was changed to HTC One X / X+