Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

System optimization & HTC sync issues γι'αυτό άλλαξαν το hboot σε 1.39 από 1.36 που είχε η 3.14.401.27

:):):):):):):):)

Να δω ποτέ θα μας έρθει το update..σε κανένα 2 μηνο μας βλέπω..cid 304

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να δω ποτέ θα μας έρθει το update..σε κανένα 2 μηνο μας βλέπω..cid 304

Γιατι σε κανενα 2μηνο? Η 4.1 ηρθε στο 304 γυρω στις 8-10 μερες μετα.

Φανταζομαι, οτι μετα απο κατι τετοια πατσακια δεν θα χρειαζεται παλι φακτορυ ρισετ! Ετσι δεν ει αι;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αυτό θα ρωτούσα και γω...Δε νομίζω να θέλει πάλι factory reset μέσω bootloader ...και ξαναστηνουμε το κινητό από την αρχή;;;; Έλεος.

Φανταζομαι, οτι μετα απο κατι τετοια πατσακια δεν θα χρειαζεται παλι φακτορυ ρισετ! Ετσι δεν ει αι;

Αυτό θα ρωτούσα και γω...Δε νομίζω να θέλει πάλι factory reset μέσω bootloader ...και ξαναστηνουμε το κινητό από την αρχή;;;; Έλεος.
Oχι μωρε,εκτος αν δουμε τιποτα περιεργα στην πορεια.Αφου εγω που ειμαι οπαδος του hard reset και δεν θα κανω (καλα,δεν παιρνω και ορκο :p:lol: )

Oχι μωρε,εκτος αν δουμε τιποτα περιεργα στην πορεια.Αφου εγω που ειμαι οπαδος του hard reset και δεν θα κανω (καλα,δεν παιρνω και ορκο :p:lol: )

πρεπει να κανουμε οπως και δηποτε ρεσετ απο bootloader? η γινεται και μεσω απο το μενου- επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ειμαστε κομπλε?

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Γίνεται και από το μενού αλλά μέσω του bootloader ειναι πιο hard reset. Δηλαδή τα σβήνει όλα και κάνει και format στη κάρτα (αν δε κάνω λάθος). Οπότε αν κανείς fctory reset....Ε κάντο μέσω bootloader να εισαι καθαρός εντελώς.

φίλε truckman μαζί σου είμαι, θεωρώ τις 2 ώρες πολύ λίγες και αυτό είναι που με τρελαίνει. Το GSam δεν δείχνει κάτι ασυνήθιστο που τρέχει και ρουφάει ενέργεια παρά μόνο τα πολλά wakelocks λόγω maps/google now. Me ICS και με ίδιδ ακριβώς χρήση έφτανα 4 ώρες παρά κάτι screen time...

Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ, απενεργοποίησα τελείως google now και θα το παρακολουθήσω απο δω και πέρα πιο στενά ελπίζοντας να δω κάποια διαφορά.

update:

Με google now απενεργοποιημένο, μετά την επόμενη φόρτιση μου έβγαλε 3 ώρες κάτι screen time. Πολύ καλύτερα από τις 2 ώρες που έβγαζε πριν! Η επόμενη κίνηση είναι να το δοκιμάσω και με power saver: on για να δω πώς θα πάει. :cool:

update:

Με google now απενεργοποιημένο, μετά την επόμενη φόρτιση μου έβγαλε 3 ώρες κάτι screen time. Πολύ καλύτερα από τις 2 ώρες που έβγαζε πριν! Η επόμενη κίνηση είναι να το δοκιμάσω και με power saver: on για να δω πώς θα πάει. :cool:

εννοεις την αναζητηση google σωστα? αυτο απενεργοποιεις!?

@truckman Εiχες πει σε καποιο ποστ στις προηγουμενες σελιδες οτι για το drain της μπαταριας μπορει να φταιει το στησιμο της συσκευης (εφαρμογες κτλ) μπορεις να πεις κατι παραπανω γι'αυτο γιατι σιγουρα κανω κατι λαθος?

Εχω κλεισει google now - maps - dropbox - wallpapers κ.α, εχω κανει και hard reset, παρακολουθω μεσω GSam monitor αν υπαρχει drain απο καποια εφαρμογη και με eco mode βγαζω 1 μερα αυτονομια με το ζορι και 2 ωρες screen on .

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

εννοεις την αναζητηση google σωστα? αυτο απενεργοποιεις!?

Το google now, όχι την αναζήτηση google. Κράτα πατημένο το home και θα σου ανοίξει το google search. Settings > Google now > Off

Παντως απο οσα smartphone ειχα το one x εχει την πιο ευθραυστη οθονη :/ γρατζουνιετε με το παραμικρο.

@truckman Εiχες πει σε καποιο ποστ στις προηγουμενες σελιδες οτι για το drain της μπαταριας μπορει να φταιει το στησιμο της συσκευης (εφαρμογες κτλ) μπορεις να πεις κατι παραπανω γι'αυτο γιατι σιγουρα κανω κατι λαθος?

Εχω κλεισει google now - maps - dropbox - wallpapers κ.α, εχω κανει και hard reset, παρακολουθω μεσω GSam monitor αν υπαρχει drain απο καποια εφαρμογη και με eco mode βγαζω 1 μερα αυτονομια με το ζορι και 2 ωρες screen on .

Κοιτα τα πμ σου σε λιγο

@avensakias παρατηρησες καποια διαφορα στο μεγεθος του αποθηκευτικου χωρου μετα το update?Kατι ανεφεραν στο xda ,τωρα κατα ποσο αληθευει..

Καλησπέρα,

Χτες αγόρασα ένα one x από τα public που τα είχαν βγάλει σε προσφορά. Σήμερα το πρωί το έβαλα να κάνει αναβάθμιση λογισμικού (που προτείνει η HTC) όλα καλά και οκ κατέβηκε και ξεκίνησα να κάνω update. Γυρνάω λίγο το κεφάλι μου για 2 λεπτά και δεν το ξαναείδα να δουλεύει!!! Ηταν νεκρό ούτε φωτάκια ούτε τίποτα με φορτιστές και ότι άλλο.

Το πήγα στα public και μου είπαν αν θέλω να το αλλάξω αλλά με κάποιο άλλο γιατί τα αποθέματα του One έχουν εξαντληθεί σε όλα τα μαγαζιά. Προτίμησα να το στέιλω στην HTC με βάση την εγγύηση και να μην το αλλάξω με κάτι υποδεέστερο (π.χ. galaxy sIII mini)

Μπορέι κάποιος να μου απαντήσει στα παρακάτω?

1. Εχει ξαναγίνει σε κανέναν? τι μπορεί να συνέβη

2. Με την εγγύηση από την HTC tι γίνεται να ανησυχώ ή όλα κομπλέ? Θα γίνει αντικατάσταση?

3. Γιατί έχουν αρχίσει αν εξαντλούνται τα αποθέματα μήπως η HTC Εχει αρχίσει να το αποσύρει από την αγορά?

4 Καλά έκανα και δεν το άλλαξα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Καλησπέρα,

Χτες αγόρασα ένα one x από τα public που τα είχαν βγάλει σε προσφορά. Σήμερα το πρωί το έβαλα να κάνει αναβάθμιση λογισμικού (που προτείνει η HTC) όλα καλά και οκ κατέβηκε και ξεκίνησα να κάνω update. Γυρνάω λίγο το κεφάλι μου για 2 λεπτά και δεν το ξαναείδα να δουλεύει!!! Ηταν νεκρό ούτε φωτάκια ούτε τίποτα με φορτιστές και ότι άλλο.

Το πήγα στα public και μου είπαν αν θέλω να το αλλάξω αλλά με κάποιο άλλο γιατί τα αποθέματα του One έχουν εξαντληθεί σε όλα τα μαγαζιά. Προτίμησα να το στέιλω στην HTC με βάση την εγγύηση και να μην το αλλάξω με κάτι υποδεέστερο (π.χ. galaxy sIII mini)

2. Με την εγγύηση από την HTC tι γίνεται να ανησυχώ ή όλα κομπλέ? Θα γίνει αντικατάσταση?

3. Γιατί έχουν αρχίσει αν εξαντλούνται τα αποθέματα μήπως η HTC Εχει αρχίσει να το αποσύρει από την αγορά?

1. Το έχω ξανά ακούσει-διαβάσει.

2. Όλα κομπλέ, μάλλον επισκευή.

3.Όχι δεν αποσύρετε από την αγορά. :p

4.Ναι καλά έκανες. ;)

Πόσο το αγόρασες εάν επιτρέπετε?

Edited by Sorteps

Καλησπέρα,

Θα μπορουσες να μας γραψεις τον αριθμο του S/N που υπαρχει στο κουτι?

Καλησπέρα,

1. δεν μπορω να γνωριζω...

2. εαν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας, ολα κομπλε! αν ειναι εισαγωγη απο αλλη χωρα, απλα θα παρει λιγο παραπανω χρονο

3. καμια σχεση. το οτι εχει ξεμεινει το public δεν σημαινει οτι γενικα δεν υπαρχει στην αγορα η συσκευη

4. εαν πανε ολα καλα και φτιαχτει απο την htc, πολυ καλα εκανες..

Παντως γενικα μου μυριζει ψιλοαπατη η κινηση αυτη. Μηπως θελανε να σπρωξουνε γρηγορα-γρηγορα τπτ επιστροφες κι ελαττωματικες συσκευες? η συσκευη σου ηταν σφραγισμενη?

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Ναι βεβαίως : S/N SH26KW100553 και IMEI 353426057152803

Παίζει κάποιο ρόλο? και τι επισκευή θα του κάνουν ρε παίδες ανοίγει αυτό το πράμα αφού είναι όλο φιξ.

Βασικά είμαι παλιός κάτοχος omnia I900 ξέρεται τις παλιές καλές εποχές κόντρες με ντιαμοντ κτλ. και επειδή είχα μείνει λίγο πίσω είπα να πάρω κάτι φτηνό σε αντροιτ. Ετσι έπεσα στα public όπου είχαν ένα τελευταίο κομμάτι από το one x το είχαν σε προσφορά ήμουν και με έναν φίλο μου gadgetakia ο οποίος μου είπε χαρακτηριστικά "πάρτο και φύγε μην καταλάβουν ότι κάνουν λάθος" ε και το πήρα. Τελική τιμή 290€

ΥΓ Είχα πάνω μου 200€ για να μην παρασυρθώ και πάρω κατι ακριβότερο αλλά κατά λάθος είχα και την πιστωτική

Το πιθανότερο είναι να σου αλλάξουν την πλακέτα, όσο και να σου φαίνεται περίεργο ανοίγει πανεύκολα.

Εχεις πάρει φίλε μου ένα από τα καλλίτερα τηλέφωνα σε super τιμή και ας σου προέκυψε πρόβλημα στο service θα στο φτιάξουν.

Edited by Sorteps

Ναι βεβαίως : S/N SH26KW100553 και IMEI 353426057152803

Παίζει κάποιο ρόλο? και τι επισκευή θα του κάνουν ρε παίδες ανοίγει αυτό το πράμα αφού είναι όλο φιξ.

Βασικά είμαι παλιός κάτοχος omnia I900 ξέρεται τις παλιές καλές εποχές κόντρες με ντιαμοντ κτλ. και επειδή είχα μείνει λίγο πίσω είπα να πάρω κάτι φτηνό σε αντροιτ. Ετσι έπεσα στα public όπου είχαν ένα τελευταίο κομμάτι από το one x το είχαν σε προσφορά ήμουν και με έναν φίλο μου gadgetakia ο οποίος μου είπε χαρακτηριστικά "πάρτο και φύγε μην καταλάβουν ότι κάνουν λάθος" ε και το πήρα. Τελική τιμή 290€

ΥΓ Είχα πάνω μου 200€ για να μην παρασυρθώ και πάρω κατι ακριβότερο αλλά κατά λάθος είχα και την πιστωτική

To S/N ειναι καλο,κατασκευη 6/12 και αν κρινω απο το SH θα ειναι εισαγωγης της Ελληνικης htc οποτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις για τιποτα.Το κινητο ανοιγει και παρανοιγει αλλα εσυ θα ζητησεις αντικατασταση,εισαι μεσα στο DOA (αληθεια,αυτοι γιατι δεν το πηραν να το κανουν επιστροφη στην htc μεσα στα πλαισια του DOA??..αυτο ειναι που δεν μου αρεσει..).Με την ευκαιρια,το κινητο ηταν με την ζελατινα στην οθονη?παρατηρησες τιποτα

σημαδια,γρατζουνιες η κατι αλλο?

@Sorteps Θα ειναι μεγαλη χαζομαρα αν δεν ζητησει αντικατασταση,ειναι δεν ειναι καινουριο,αφου εχει αποδειξη πρωτης αγορας,τελος!!!Δικαιουται αντικατασταση στα πλαισια του DOA.Δεν ξερω μονο σε αυτην την περιπτωση μην τυχον και του πουνε η αντικατασταση αυτη να γινει μεσω του καταστηματος αγορας και κολησει εκει η δουλεια,δεν το γνωριζω ομως αυτο,υποθεση κανω.Σε καθε περιπτωση το κινητο του θα γινει καινουριο

Edited by truckman

΄Οχι δεν είχε τίποτα γρατσουνιές.

Κοίτα το κιν το αγόρασα από το κατάστημα στα Γιάννενα, σήμερα ήμουν στην Πάτρα όπου και πήγα στο εκέι κατάστημα. Δεν είχαν καμιά επικοινωνία με το μαγαζί στα Γιάννενα απλά μου είπαν επειδή το πήρα χτες να το αλλάξω και μόλις τους είπα αν γίνεται να το στείλουμε στην HTC μου είπαν βεβαίως απλά θα αργήσει καμιά 10 μέρες και το έστειλαν αυτοί.. (βέβαια το θέμα είναι ότι δεν μου το πρότειναν από την αρχή από το μαγαζί αλλά όταν τους το είπα εγώ) από ποιόν μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση? να απευθυνθώ κατευθείαν στην HTC προσωπικά?

΄Οχι δεν είχε τίποτα γρατσουνιές.

Κοίτα το κιν το αγόρασα από το κατάστημα στα Γιάννενα, σήμερα ήμουν στην Πάτρα όπου και πήγα στο εκέι κατάστημα. Δεν είχαν καμιά επικοινωνία με το μαγαζί στα Γιάννενα απλά μου είπαν επειδή το πήρα χτες να το αλλάξω και μόλις τους είπα αν γίνεται να το στείλουμε στην HTC μου είπαν βεβαίως απλά θα αργήσει καμιά 10 μέρες και το έστειλαν αυτοί.. (βέβαια το θέμα είναι ότι δεν μου το πρότειναν από την αρχή από το μαγαζί αλλά όταν τους το είπα εγώ) από ποιόν μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση? να απευθυνθώ κατευθείαν στην HTC προσωπικά?

Φυσικα στην htc!!Tους παιρνεις αυριο το πρωι μετα τις 9 στο 2111980955 και τους λες το τι συμβαινει και οτι θελεις αντικατασταση.Ειναι πολυ εξυπηρετικοι και αμεσοι.Δεν χρειαζεται να ανησυχεις :happy: Edited by truckman

Παίδες ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! θα σας κρατήσω ενήμερους για το τι εξέλιξη είχε τελικά!

Μίλα κατευθείαν με την HTC, θα σου ζητήσουν το IME της συσκευής σου, εξήγησε τους τη έγινε και ζητά τους να γίνει αντικατάσταση.

• The title was changed to HTC One X / X+