Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@jackash νομιζω τα δεδομένα στη μηνμη, πχ φωτογραφιες και τετοια δε χανονται αλαλ δεν ειμαι σιγουρος, ολα τα αλλα ομως ναι

τελικα προβληματα με το wifi συνεχιζω να εχω. πριν δεν συνδεομουν καν στο router στο γραφειο, τωρα συνδεομαι αλλα χανει συχνα τη συνδεση χωρις να το καταλαβαινω.

θυμαμαι το ιδιο θεμα ειχα στο σπιτι οπου εκανα μια αλλαγη στο router και ημουν οκ αλλα δε θυμαμι ουτε ποια αλλαγη εκανα αλλα και αν τη θυμομουν δε θα μπορουσα να την κανω εδω λογο δυσκολιας αλλαγης των ρυθμισεων

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@jackash νομιζω τα δεδομένα στη μηνμη, πχ φωτογραφιες και τετοια δε χανονται αλαλ δεν ειμαι σιγουρος, ολα τα αλλα ομως ναι

τελικα προβληματα με το wifi συνεχιζω να εχω. πριν δεν συνδεομουν καν στο router στο γραφειο, τωρα συνδεομαι αλλα χανει συχνα τη συνδεση χωρις να το καταλαβαινω.

θυμαμαι το ιδιο θεμα ειχα στο σπιτι οπου εκανα μια αλλαγη στο router και ημουν οκ αλλα δε θυμαμι ουτε ποια αλλαγη εκανα αλλα και αν τη θυμομουν δε θα μπορουσα να την κανω εδω λογο δυσκολιας αλλαγης των ρυθμισεων

βασικά τις επαφές δε θέλω να χάσω κυρίως, αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει, αν γίνεται να τις περάσω στον υπολογιστή,

Edited by jackash

βασικά τις επαφές δε θέλω να χάσω κυρίως, αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει, αν γίνεται να τις περάσω στον υπολογιστή,

Καντες συγχρονισμο στο gmail σου..

Την γκαντεμια μου αυτο το cid HTC_001 καταραμενο ειναι?? Και υποτιθεται ειναι και το WWE!!! gkrrrrrr

Eγω με HTC_001 την εχω παρει την JB / hboot.136

Καντες συγχρονισμο στο gmail σου..

Ευχαριστώ, και κάτι τελευταίο ελπίζω να μην κούρασα, την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την κάνω πριν ή μετά την εγκατάσταση του update?

Ευχαριστώ, και κάτι τελευταίο ελπίζω να μην κούρασα, την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την κάνω πριν ή μετά την εγκατάσταση του update?

Μετά την αναβάθμιση.

οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές,πιο αερατη κίνηση στα μενού,ακαριαίο άνοιγμα και κλείσιμο των εφαρμογών. δεν μ'άρεσε που έφυγε ο κύβος από τα μενού. ωραίο το νέο πληκτρολόγιο(έφτιαξαν το θέμα με το κενό μετά την επιλογή πρόβλεψης αλλά έβγαλαν τα βελάκια που με βολευαν),στο quantrant το score που μου έβγαλε είναι 6078. επαναφορά ρυθμίσεων δεν έχω κάνει και το σκέφτομαι γιατί μέχρι στιγμής πάει άψογα. ωραία και η νέα γκαλερί με τα συμβάντα. αναλυτικότερα ειδικά για την μπαταρία σε λίγες μέρες. έχω ενεργοποιήσει ήδη την εξοικονόμηση ενέργειας.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Μετά την αναβάθμιση παράταιρο οτι κολαι στο games ιδικά στ wold at arms και στο σερφάρισμα στο ίντερνετ
Aμα δε γινει hard reset,αυτα κι αλλα συμβαινουν!!

Την γκαντεμια μου αυτο το cid HTC_001 καταραμενο ειναι?? Και υποτιθεται ειναι και το WWE!!! gkrrrrrr

Και εγώ με HTC_001 βαρέθηκα να περιμένω και την περασα με RUU απο τα link του Finn και δεν το μετάνιωσα όλα καλά και το κινητό το εσθάνεσαι πολύ καλύτερο δεν ξέρω απο ταχυτητα αλλα σίγουρα ολα λειτουργούν πολύ ομαλά (smooth που λένε μερικοί).

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Το google now πρέπει να μιλάει απαντάει πίσω;;;;; Βγάζει καρτέλ εώς αλλά πως μιλάει

Υποψιάζομαι ότι λόγω τοποθεσίας δεν είναι προσβάσιμο αλλά μόνο το voice search. Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει επιλογή Google now όπως στο nexus.

Εδώ και μισή ώρα την πέρασα και'γω...όση ώρα το σκαλίζω πάει ακόμη πιο σφαίρα από πριν,στο μενού,στο ίντερνετ,στους συγχρονισμούς...εξαιρετικό μέχρι στιγμής...επαναφορά δεν κάνω,εκτός αν προκύψει ανάγκη.

εκανα και εγω hard reset αλλα για θυμιστε μου απο πια ρυθμιση φευγουν οι 3 τελιτσες?

Το google now πρέπει να μιλάει απαντάει πίσω;;;;; Βγάζει καρτέλ εώς αλλά πως μιλάει

Εμενα μιλαει, αμα πας στις ρυθμισεις του google now, εχει επιλογη "Speech output", εκει βαλε always.

εκανα και εγω hard reset αλλα για θυμιστε μου απο πια ρυθμιση φευγουν οι 3 τελιτσες?

Μενού/οθόνη κινήσεις δακτύλων & κουμπιά/ κουμπί πρόσφατες εφαρμογές.

Εμενα μιλαει, αμα πας σκανονικά;ισεις του google now, εχει επιλογη "Speech output", εκει βαλε always.

Δηλαδή ρωτας " what time is it " και απανταει κανονικα;Γιατί εμένα μόνο αποτελέσματα βγάζει...

Γιαννης. Μ.

Δηλαδή ρωτας " what time is it " και απανταει κανονικα;Γιατί εμένα μόνο αποτελέσματα βγάζει...

Και εμένα δεν μιλάει. Αλλά νομίζω πρέπει να έχεις στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου την γλώσσα ως English us (όχι English greece) για να μιλήσει πράγμα που η δικιά μου ελληνική συσκευή δεν έχει ως επιλογή.

Ναι, βεβαια τη γλωσσα του κινητου την εχω στα αγγλικα, δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Ναι, βεβαια τη γλωσσα του κινητου την εχω στα αγγλικα, δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Πρέπει να είναι όμως στο English (united states). Αν είναι πχ στο English (Greece) δεν μιλάει. Σε μένα δεν υπήρχε η πρωτη επιλογή. Κατέβασα το morelocale, έβαλα επιλογή English (united states) και τώρα μιλάει.

Πρέπει να είναι όμως στο English (united states). Αν είναι πχ στο English (Greece) δεν μιλάει. Σε μένα δεν υπήρχε η πρωτη επιλογή. Κατέβασα το morelocale, έβαλα επιλογή English (united states) και τώρα μιλάει.

English(UK) εχω, αλλα μαλλον το ιδιο με US ειναι.

Λοιπον,αφου την περασα κι εγω,να πω επιγραμματικα αλλαγες που ειδα σε σχεση με την 4.0.4.Δεν θα σχολιασω καθολου το οτι το κινητο παει σφαιρα σε ολα του και το θεωρω πλεον κορυφη και μοναχογιο στην κατηγορια του.Παμε,wifi,α) κλειδωνει πλεον αμεσα χωρις εκεινη την ενοχλητικη καθυστερηση που ξεραμε.β) ακομη μεγαλυτερη εμβελεια!! (θα μας τρελανουν οι ταιβανεζοι).2 εντελως ομαλη κινηση των καρτελων στο συρταρι εφαρμογων 3.ακαριαια αποκριση του dialer και των επαφων 4.τι εκαναν οι ανθρωποι με τη διαχειριση εφαρμογων?? +/- 800 mb free!!! 4.Σαφη βελτιωση στην καμερα (το focus πολυ καλο) οπως και στο βιντεο (χωρια τις επιπλεον επιλογες) 5.επιτελους απενεργοποιουνται μονιμα οι χαρτες!!!! 6.το σκρολαρισμα παντου ειναι απολαυση 7.Ο στοκ browser απαιχτος 8.το gps αψογο 9.αλλαγες σε καποια widget 10.Η κινηση πλεον στο 0.5x των κινουμενων μενου και animation ειναι φοβερη (εχει μπει ακομη μια επιλογη εκει) 11.Πρωτη ενδειξη στο quadrant κοντα στις 7000 12.απεριοριστο σκρολαρισμα στην home screen 13.γκαλερυ υπαρχουν πλεον και αλλοι λογαριασμοι οπως skydrive,picassa και dropbox (μου αρεσε αυτο). 14.Η εκινηση του hox οταν ειναι σβηστο με ενεργοποιημενη την γρηγοση εκκινηση γινεται εν ριπη οφθαλμου 15,αλλαγες σε αρκετα μενου των ρυθμισεων..προς το παρον αυτα γιατι το εβαλα στο φορτιστη..θα ακολουθησουν πολλες δοκιμες αποψε..το κινητακι ειναι απαιχτο,οι ταιβανεζοι εχουν πιασει ταβανι,χαλαλι η καθυστερηση!! Edited by truckman

Λοιπον,αφου την περασα κι εγω,να πω επιγραμματικα αλλαγες που ειδα σε σχεση με την 4.0.4.Δεν θα σχολιασω καθολου το οτι το κινητο παει σφαιρα σε ολα του και το θεωρω πλεον κορυφη και μοναχογιο στην κατηγορια του.Παμε,wifi,α) κλειδωνει πλεον αμεσα χωρις εκεινη την ενοχλητικη καθυστερηση που ξεραμε.β) ακομη μεγαλυτερη εμβελεια!! (θα μας τρελανουν οι ταιβανεζοι).2 εντελως ομαλη κινηση των καρτελων στο συρταρι εφαρμογων 3.ακαριαια αποκριση του dialer και των επαφων 4.τι εκαναν οι ανθρωποι με τη διαχειριση εφαρμογων?? +/- 800 mb free!!! 4.Σαφη βελτιωση στην καμερα (το focus πολυ καλο) οπως και στο βιντεο (χωρια τις επιπλεον επιλογες) 5.επιτελους απενεργοποιουνται οι χαρτες!!!! 6.το σκρολαρισμα παντου ειναι απολαυση 7.Ο στοκ browser απαιχτος 8.το gps αψογο 9.αλλαγες σε καποια widget 10.Η κινηση πλεον στο 0.5x των κινουμενων μενου και animation ειναι φοβερη (εχει μπει ακομη μια επιλογη εκει) 11.Πρωτη ενδειξη στο quadrant κοντα στις 7000 12.απεριοριστο σκρολαρισμα στην home screen 13.γκαλερυ υπαρχουν πλεον και αλλοι λογαριασμοι οπως skydrive,picassa και dropbox (μου αρεσε αυτο). 14.Η εκινηση του hox οταν ειναι σβηστο με ενεργοποιημενη την γρηγοση εκκινηση γινεται εν ριπη οφθαλμου 15,αλλαγες σε αρκετα μενου των ρυθμισεων..προς το παρον αυτα γιατι το εβαλα στο φορτιστη..θα ακολουθησουν πολλες δοκιμες αποψε..το κινητακι ειναι απαιχτο,οι ταιβανεζοι εχουν πιασει ταβανι,χαλαλι η καθυστερηση!!

700-800 Mb σε χρηση δεν ειναι???? Οχι ελευθερα ή κανω καποιο λαθος?

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

English(UK) εχω, αλλα μαλλον το ιδιο με US ειναι.

Σωστός. Λογικά είναι το ίδιο. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως προφανώς λόγω του infinite scrolling στην home screen η ταπετσαρία πλεον δεν κινείται.

• The title was changed to HTC One X / X+