Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λάθος, release είναι.

Kernel

Linux version 3.1.10-g327cd1f (root@abm035) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP PREEMPT Mon Nov 19 21:39:35 CST 2012

Εμένα ο kernel άλλα μου λέει πάντως.

:eek:

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε τις πιάνει με τίποτα τις 3 ώρες με internet μέσω 3g.Αντε 2 και 30.

Βασικά με wifi μπαίνω πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να είχα περάσει ποτέ τις 3 ώρες μιας και παίζει πάντα ανοιχτό και το bluetooth. Άρα δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως το θυμάμαι δηλαδή , κοντά στις 2:30 ώρες είναι ακόμη. :(

Δεν ξέρω, με είχε ζορίσει πολύ τότε το θέμα αυτό , όσο με ζορίζει στο siii η φωτεινότητα αντίστοιχα.

Ίδωμεν... :what:

Με insertCoin v13.2 ειχα εχθες 5μισι ωρες screen-time

Με βάζεις σε ιδέες τώρα , μιας και είδα και άλλη ρομ στο xda να δίνει χαλαρά 5 ωρίτσες.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τι στο καλό, 3:30 ώρες το πολύ βγάζω στο siii, πως στην ευχή πιάσατε πάνω από 3 ώρες στο hox? Σε στοκ κατάσταση αναφέρομαι. Βέβαια λόγω οθόνης, το έχω στο 100 % την φωτεινότητα, ενώ στο ΗΟΧ 65-75 % αλλά και πάλι δεν το προλάβαινα να το φορτίζω.

Ρωτάω γιατί θέλω να το ξαναπάρω και κολλάω πολύ στο θέμα της μπαταρίας γιατί σε κάποιες φάσεις με είχε ζορίσει αρκετά.

Μπαίνω 1 ώρα ίντερνετ τουλάχιστον για πλάκα και ομιλία πάνω από 2 ώρες και λέω μήπως με την νέα έκδοση έχει βελτιωθεί καθόλου.

Με την χρηση που λεει ο Γιαννης καβαντζαρω τις 3:30 ωρες ετσι για πλακα.Εκτος αυτου παρατηρω ενα πολυ,κουφο να πω?κουλο?...οταν δεν το φορτιζω πληρως και το βγαζω σε ενα ποσοστο απο 64%-80% και το αφηνω για καποια ωρα σε ηρεμια,πιανω κατι αυτονομιες απιστευτες,μα εντελως απιστευτες!!Στην αρχη υπεθεσα οτι κολουσε η ενδειξη της μπαταριας αλλα δεν ηταν αυτο,το καρατσεκαρισα και πανω απ ολα ειδα το τι χρονους πιανω καθε φορα.Πιστευω οτι κατι γινεται με το τσιπακι της μπαταριας,κατι-καπου για καποιον λογο χανει την μπαλα.Αυτο που μου κινει την περιεργεια ειναι οτι καθε φορα που το βλεπω η καταναλωση της οθονης ειναι σε χαμηλα ποσοσστα.Κοιταξτε τα screenshots που εχω παρακατω.Το ειχα βγαλει απο το φορτιστη στο 80%,δεστε τις ωρες που βρισκεται εκει και την λειτουργια της οθονης οπως και των κλησεων (για να μην πω και το ποσες φορες μπηκα στα mail,χωρια το tapatalk που το ειχα λιωσει,και παντα με data δικτυου).Η μπαταρια κατεβαινει με ρυθμους χελωνας..!! Edited by truckman

Πετα το απο το παραθυρο καλυτερα (απλα πες μου που μενεις :p )

Σοβαρα τωρα, ξαφνικα στο εκανε αυτο?

Εβαλες προσφατα μηπως καμια εφαρμογη που μπορει να το προκαλει?

Ξαφνικά ξαφνικότατα και ενω το πρωί λειτουργούσε κανονικά και χωρις να έβαλα κάποια καινούργια εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρο ...τα νεύρα μου

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Τι στο καλό, 3:30 ώρες το πολύ βγάζω στο siii, πως στην ευχή πιάσατε πάνω από 3 ώρες στο hox? Σε στοκ κατάσταση αναφέρομαι. Βέβαια λόγω οθόνης, το έχω στο 100 % την φωτεινότητα, ενώ στο ΗΟΧ 65-75 % αλλά και πάλι δεν το προλάβαινα να το φορτίζω.

Ρωτάω γιατί θέλω να το ξαναπάρω και κολλάω πολύ στο θέμα της μπαταρίας γιατί σε κάποιες φάσεις με είχε ζορίσει αρκετά.

Μπαίνω 1 ώρα ίντερνετ τουλάχιστον για πλάκα και ομιλία πάνω από 2 ώρες και λέω μήπως με την νέα έκδοση έχει βελτιωθεί καθόλου.

Μην φτανουμε σε υπερβολες, τωρα. Χωρις βεβαια πολυ ομιλια, δες που ειμαι τωρα. Για 5 ωρες οχι βεβαια αλλα οχι και 2.30. Μην τα ισοπεδονουμε!

Την λειτουργια πτησης μολις τωρα την ενεργοποιησα γιατι τα παιδια πηγαν για υπνο και η ομιλια ηταν περιπου 1/2 ωρα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Kernel

Linux version 3.1.10-g327cd1f (root@abm035) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP PREEMPT Mon Nov 19 21:39:35 CST 2012

Εμένα ο kernel άλλα μου λέει πάντως.

:eek:

Το build.prop άλλα λέει.. ;-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ρε παιδιά πως έχετε τέτοια αυτονομία ? Έλεος εγώ πέντε λεπτά μπαίνω στο ίντερνετ κ μπορε να κατεβαίνει κ 6-7% o_O
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά πως έχετε τέτοια αυτονομία ? Έλεος εγώ πέντε λεπτά μπαίνω στο ίντερνετ κ μπορε να κατεβαίνει κ 6-7% o_O

Ισως εχεις πολλα apps να κανουν sync με το που ανοιγεις τα data.

Τωρα αν σου πω οτι αυτος ειναι ο κυριος λογος που ειμαι κουμπομενος με την jb, θα με πιστεψεις;

Με την χρηση που του κανω, βγαζω παντα την μερα μου και σιγουρα δεν ειναι μικρη η χρηση του. Τωρα να βρασω τα βουτυρα και τις μαρμελαδες της jb.αν μου ριξουν την αυτονομια 15 - 20%.. Το τηλεφωνο ειναι πραγματικα οτι πιο τελειο εχω πιασει στα χερια μου. Ταχυτατο, πανεμορφο, απροβληματιστο και η αυτονομια του μου αρκει μια χαρα. Ειμαι πολυ προβληματισμενος αν θα πρεπει να παω σε jb με ολα αυτα που ακουω απο γυρω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με την χρηση που του κανω, βγαζω παντα την μερα μου και σιγουρα δεν ειναι μικρη η χρηση του. Τωρα να βρασω τα βουτυρα και τις μαρμελαδες της jb.αν μου ριξουν την αυτονομια 15 - 20%.. Το τηλεφωνο ειναι πραγματικα οτι πιο τελειο εχω πιασει στα χερια μου. Ταχυτατο, πανεμορφο, απροβληματιστο και η αυτονομια του μου αρκει μια χαρα. Ειμαι πολυ προβληματισμενος αν θα πρεπει να παω σε jb με ολα αυτα που ακουω απο γυρω.
+1 με κανονικη χρηση (οχι μηδενικη η χαλαρη) βγαζει τη μερα ανετα χωρις προβλημα.Τωρα αν το αρχισουμε στα παιχνιδια και στα ζορισματα,οχι το hox,αλλα κανενα smarthphone δεν προκειται να βγαλει ουτε τη μιση.

Ωπ, ναι! Διευκρινηση! Παιχνιδια ..... Last year!

Στο pc ναι. Το κινητο, ειναι κινητο. Στο μετρό μεχρι το γραφειο, μουσικουλα! Που σε ηρεμει κιολας!

+1 με κανονικη χρηση (οχι μηδενικη η χαλαρη) βγαζει τη μερα ανετα χωρις προβλημα.Τωρα αν το αρχισουμε στα παιχνιδια και στα ζορισματα,οχι το hox,αλλα κανενα smarthphone δεν προκειται να βγαλει ουτε τη μιση.

+1 και από μένα. Με κανονική χρήση η μέρα βγαίνει άνετα!!!! Το τηλέφωνο πετάει σε όλα χωρίς προβλήματα. Εγώ θα βάλω τη jb αφού περάσει λίγος χρόνος...να άκουσω τις κριτικές και ίσως και μετά το πρώτο διορθωτικό update που σίγουρα θα υπάρξει.

Παιδιά θα το πετάξω απο το παράθυρο , ανοίγω την εφαρμογή επαφές και κρασαρει ασύστολα το έκανα επανάκινηση τα ίδια παντελακι μου το φορματ θα το γλιτώσουμε ? βοήθεια !
Κι εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει εώ και μερικές μέρες... :mad:

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει εώ και μερικές μέρες... :mad:

κανε wipe cache/davlik cache αν ακομη εμφανιζετε το προβλημα wipe τα παντα (factory reset) και ξανα install τη ROM.

Μην φτανουμε σε υπερβολες, τωρα. Χωρις βεβαια πολυ ομιλια, δες που ειμαι τωρα. Για 5 ωρες οχι βεβαια αλλα οχι και 2.30. Μην τα ισοπεδονουμε!

Δεν ισοπεδώνω τίποτα.:D

Τόσο μου βγάζει με χρήση όπως είπα κατά κύριο λόγο internet μέσω 3G και φωτεινότητα στο 1/3.Τόσο μου έβγαζε πάνω κάτω και το galaxy s2.Προφανώς αν έχεις WiFi πάει παραπάνω, προφανώς αν στέλνεις μόνο μηνύματα ή αλλάζεις ρυθμίσεις θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Σε κάθε "final" build, το τηλέφωνο ειναι ολο και πιο γρήγορο.

Με την 3.14.401.24 που δόθηκε τελευταία, το HOX εχει γινει πιο γρήγορο απ τη σκιά του. Η αποκριση των μενου, του ανοιγματος προγραμμάτων, των ρυθμίσεων κλπ, δεν εχει προηγούμενο.

Ισως να οφείλεται και σε tweaks του developer της OrDroid 10 ... (δοκίμασα τις "Revolution 16" και "InsertCoin 13", και η OrDroid ειναι μακραν ταχύτερη)

HTC Desire Root User

Καλησπέρα παιδες,

αυτην την βδομαδα θα παραγγειλω την κινηταρα απο καταστημα scroutz και για να μην την πατησω οπως παλιοτερα (που διαπιστωσα εκ των υστερων οτι η συσκευασια ειχε ανοιχτει) ας μου πείτε πως πρεπει να ναι η συσκευασια του εξωτερικα.

εχω δει στο youtube μερικα κουτια ειναι σφραγισμενα με ζελατινα και αλλα οχι.

thanks

Καμία απαντηση ρε παιδιά. Όλοι εδω μέσα έχουν αγοράσει HOX

Στο πρώτο μου hox έβγαζα max 2 ώρες screen time αλλά στο δεύτερο (με ίδια χρήση) καταφέρνω και βγάζω άνετα πάνω από 3 ώρες. Μάλλον έφταιγε το γνωστό πρόβλημα με το wifi/bt σήμα (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688538) και πάσχιζε να βρει σήμα με αποτέλεσμα να ρουφάει περισσότερη ενέργεια.

Εμένα το κουτί δεν είχε Ζελατίνα.

Η οθόνη μόνο.

Zελατινα δεν εχει,οπως σου ειπαν και τα παιδια πριν.Ομως,επειδη εχω συζητησει με αρκετους χρηστες εδω μεσα,υπαρχει ενδεχομενο να το δεις και με ζελατινα..σε αυτην την περιπτωση συνηθως το κινητο εχει ανοιχθει απο το καταστημα που το πουλαει για να του περασουν ελληνικα (τωρα γιατι το συσκευαζουν ετσι δεν το καταλαβα,αλλα τεσπα).Κανονικα παντως δεν εχει. Edited by truckman

Εμένα το κουτί δεν είχε Ζελατίνα.

Η οθόνη μόνο.

Εμένα είχε (κατάστημα cosmote).

Δεν έχουν ζελατινα.

Εμένα το κουτί είχε ζελατίνα.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Ρε παίδες έλεος, το έχουμε περί άπειρες φορές. Έχει μια ζελατίνα αλλά δεν είναι screen protector.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ρε παίδες έλεος, το έχουμε περί άπειρες φορές. Έχει μια ζελατίνα αλλά δεν είναι screen protector.

Νομίζω τα παιδιά αναφέρονται αν το κουτί έχει ζελατίνα απ'έξω. Νάιλον. Σε μένα πχ είχε

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Νομίζω τα παιδιά αναφέρονται αν το κουτί έχει ζελατίνα απ'έξω. Νάιλον. Σε μένα πχ είχε

Και το δικό μου είχε , αλλά είναι το one x+. Επίσης, σίγουρα δεν είχε ανοιχτεί για να περαστεί η γλώσσα, αφού δεν είχε ελληνικά όταν ήρθε...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to HTC One X / X+