Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλώδιο είναι OTG usb από ebay, φθηνό. Έχει δεκάδες, παίζει μια χαρά και έχει φάση!

Το τηλέφωνο το χτύπησα τυχαία στο ebay, 300 δολλάρια με μεταφορικά(με ισοτιμία ~1,32,σχεδόν μέγιστο φθηνοπώρου!). Πάνε παραπάνω γενικά, 350+(+μεταφορικά) δολλάρια, αν σας κάτσει και βρείτε κανά buy it now από κανά Αμερικάνο που θέλει να το ξεφορτωθεί, καλώς. Στη δική μου περίπτωση, το χτύπησα ~15 λεπτά από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η πώληση, μου έκατσε πολύ καλά. Το τηλέφωνο είναι 2 μηνών σε άριστη κατάσταση, θέλουν όλα αυτά και λίγο εώς πολύ τύχη.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Φοράω την τελευταία επίσημη 4.0.4 και sense 4.1. Λοιπόν όταν σύρετε τη μπάρα notifications προς τα κάτω, τότε επάνω δεξιά έχει το εικονίδιο settings. Κάτω δεξιά υπάρχει εικονίδιο quick settings;;;Το ρωτάω γιατί σε βιντεάκια στο YouTube δείχνει ότι υπάρχει. Σε εμένα δεν υπάρχει το εικονίδιο quick settings. Τι παίζεται λοιπόν;

Είναι custom rom android, δε το έχει η Stock.

Να προσθέσω, στις custom κυκλοφορεί και τα ωραία sweep2wake&sweep2sleep, ακουμπώντας με τη σειρά τα πλήκτρα αφής(προς αριστερά lock προς δεξιά wake), κάνεις την ίδια λειτουργία του power button για Lock/unlock.

Το HTC One X, άσπρου χρώματος υπάρχει σε δύο εκδοχές μια γυαλιστερή και μία ματ; Ρωτάω επειδή που το είδα στο Public μου φάνηκε αρκετά γυαλιστερή η πίσω επιφάνεια, ενώ στα βίντεο του Youtube φαίνεται ματ.
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Το HTC One X, άσπρου χρώματος υπάρχει σε δύο εκδοχές μια γυαλιστερή και μία ματ; Ρωτάω επειδή που το είδα στο Public μου φάνηκε αρκετά γυαλιστερή η πίσω επιφάνεια, ενώ στα βίντεο του Youtube φαίνεται ματ.

mat ειναι το γνησιο παντως

Παιδιά ειλικρινά έχω απογοητευτεί με το όλο θέμα του update!Αν και είμαι ήδη ρουτ -ξεκλείδωτο bootloader, έχω αρχίσει na σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε custom rom.Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι ότι θέλω κάτι σταθερό και όχι με πολλά bugs στο λογισμικό, για να μπορώ να κάνω και τις δουλείες μου άνετα χωρίς νεύρα!

Μια ερωτηση. Ποσο πανε τα πλαστικα στο HTC One X να τα αλλαξω αν το παω στο σερβις? εχει μια φθορα πανω δεξια που με ενοχλει.

η μηπως υπαρχει κανας τροπος να εξαφανισω την φθορα? ( καμια αλοιφη σαν κ αυτες που ειναι για γρατζουνιες αυτοκινητων κτλ )

Παιδιά ειλικρινά έχω απογοητευτεί με το όλο θέμα του update!Αν και είμαι ήδη ρουτ -ξεκλείδωτο bootloader, έχω αρχίσει na σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε custom rom.Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι ότι θέλω κάτι σταθερό και όχι με πολλά bugs στο λογισμικό, για να μπορώ να κάνω και τις δουλείες μου άνετα χωρίς νεύρα!

Γιώργο από τη στιγμή που το έχεις πειράξει δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι... Είσαι ένα... "nandroid" μακριά!

Απλά κράτα backup και δοκίμασε μια από τις official JB που υπάρχουν, στην τελική δεν έχουν καμία διαφορά από τη μαμά ;)

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι το forum δεν είναι παιδική χαρά ούτε chat room, οπότε σας παρακαλώ να μένουμε εντός θέματος.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μια ερωτηση. Ποσο πανε τα πλαστικα στο HTC One X να τα αλλαξω αν το παω στο σερβις? εχει μια φθορα πανω δεξια που με ενοχλει.

η μηπως υπαρχει κανας τροπος να εξαφανισω την φθορα? ( καμια αλοιφη σαν κ αυτες που ειναι για γρατζουνιες αυτοκινητων κτλ )

εγω το πηρα απο το ebay 40 ευρω περιπου αλλα η arvato δεν στο αλλαζει τωρα η το ανοιγεις μονος σου που

δεν ειναι τιποτα η αν εχεις καποιον που ξερει στο ανοιγει εκεινος.

http://www.ebay.com/itm/251065570184;jsessionid=12BFF3AB433213884687FD11E008BEE5?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_from%3DR40%26_nkw%3D251065570184%26_rdc%3D1

Καλημέρα..παιδιά το cid μου λέει HTC_304 από που είναι;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

μου φαίνεται πως το 304 ειναι το ελληνικο

λαθος ισπανικο δες εδω http://trtnews.wordpress.com/2012/02/25/htc-sensation-cid-list/

Edited by haritos14

Δες εδώ http://trtnews.wordpress.com/2012/02/25/htc-sensation-cid-list/

Samsung galaxy s21+

HTC-SPA HTC__304;; οποτε καλυτερα θα αναβαθμηστ και ποιο γρηγορα,,,,,,

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

HTC-SPA HTC__304;; οποτε καλυτερα θα αναβαθμηστ και ποιο γρηγορα,,,,,,
Ελληνικο ειναι,απο εδω δεν το εχεις παρει?Απλα,το ιδιο cid δινουν και σε ισπανικα τηλεφωνα

Ελληνικο ειναι,απο εδω δεν το εχεις παρει?Απλα,το ιδιο cid δινουν και σε ισπανικα τηλεφωνα

καλημερα ναι φιλε απο εδω το εχω παρει,,,,να ρωτησω κατι,, τωρα διαβαζω το update ειναι σε ινδια, μετα οταν θα βγει για ευρωπη θα την παρουν αλλα τα κιν που εχουν αυτα τα cidnum

: HTC__001

cidnum: HTC__E11

cidnum: HTC__203

cidnum: HTC__102

cidnum: HTC__405

cidnum: HTC__Y13

cidnum: HTC__A07

cidnum: HTC__304

cidnum: HTC__M27

cidnum: HTC__032

cidnum: HTC__016

cidnum: HTC__J15

η παει απο χωρα σε χωρα;;

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Γιατί πιστεύεις πως οι custom roms έχουν bugs και δεν κανείς την δουλειά σου; επάνω στις επίσημες βασιζονται.

Δοκιμασε δύο τρεις από τις τελευταιες, δες ποια σου πηγαίνει καλύτερα, και δεν θα χάσεις.

Πχ revolution, ordroid, maximus, insertcoin

HTC Desire Root User

Γιατί πιστεύεις πως οι custom roms έχουν bugs και δεν κανείς την δουλειά σου; επάνω στις επίσημες βασιζονται.

Δοκιμασε δύο τρεις από τις τελευταιες, δες ποια σου πηγαίνει καλύτερα, και δεν θα χάσεις.

Πχ revolution, ordroid, maximus, insertcoin

Aν και δεν έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο htc one x, έχω να πω πως με λίγο ψάξιμο βρίσκεις σταθερή ρομ ή τη φέρνεις στα μέτρα σου. Για παράδειγμα, έβαλα ρομ+κερνελ που παίζουν σε όλα καλά εκτός από ένα θέμα, έκανε 3-4 αποσυνδέσεις το τηλέφωνο από το δίκτυο. Τελικά και αυτό λύθηκε, φλάσαρα πιο κανούργιο radio+ril και παίζει μια χαρά.

Γενικά οι πιο σταθερές είναι αυτές που βασίζονται στις στοκ και έχουν εξτρά στοιχεία που ανεβάζουν πολύ τη χρηστικότητά τους.

καλημερα ναι φιλε απο εδω το εχω παρει,,,,να ρωτησω κατι,, τωρα διαβαζω το update ειναι σε ινδια, μετα οταν θα βγει για ευρωπη θα την παρουν αλλα τα κιν που εχουν αυτα τα cidnum

: HTC__001

cidnum: HTC__E11

cidnum: HTC__203

cidnum: HTC__102

cidnum: HTC__405

cidnum: HTC__Y13

cidnum: HTC__A07

cidnum: HTC__304

cidnum: HTC__M27

cidnum: HTC__032

cidnum: HTC__016

cidnum: HTC__J15

η παει απο χωρα σε χωρα;;

Παει αναλογα το cid απ οτι εχουμε δει μεχρι τωρα.Στα τελεταια update μαλιστα ειδαμε οτι αυτα που ειχαν αγγλικο cid καθυστερησαν αρκετα εναντι των αλλων

Γενικά οι πιο σταθερές είναι αυτές που βασίζονται στις στοκ και έχουν εξτρά στοιχεία που ανεβάζουν πολύ τη χρηστικότητά τους.

Γι αυτές λέω κι εγω. Υπάρχουν άλλες που ειναι πολυ πειραγμένες, stripped-down κλπ. Δεν τις προτιμώ.

Τωρα θέλω να δοκιμάσω να δω αν το "force GPU" στο 2D επηρεάζει την μπαταρία. Το εχω enabled και ειναι πολυ πιο smooth το homescreen, αλλα μάλλον καίει περισσότερη μπαταρία επειδη καλεί την GPU συνεχώς.

Στην orDroid δεν ειναι ενεργοποιημένο by default και μπορεις να το βάλεις οποτε θες. Στις revolution και insertcoin ειναι μονιμο και δεν μπορεις να το αλλάξεις. Ειτε το κάνεις enable είτε όχι απο το menu "επιλογές για προγραμμάτιστες, δεν αλλαζει κατι.

HTC Desire Root User

το cidnum να φανταστώ ειναι ο σειριακος αριθμος? εμενα γιατι δε μου βγαζει τιποτα σχετικο με τα παραπανω που γραψατε? ξεκιναει με ht23m και τελειώνει σε 786 Edited by jackash

Έτσι ακριβώς,το έχω επιβεβαιώσει από την htc greece

καλησπερα παιδια! θα ηθελα να ρωτησω το htc one x+ κυκλοφορει κανονικα; ελλαδα υπαρχει;

Μια χαρα κυκλοφορει, αλλα Ελλαδα οχι ακομα(ισως και ποτε). Θα το παρω απο εξω προσωπικα.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μια χαρα κυκλοφορει, αλλα Ελλαδα οχι ακομα(ισως και ποτε). Θα το παρω απο εξω προσωπικα.:)

καταλαβα αδερφε και σε τι τιμι περιπου υπαρχει εξωτερικο? υπαρχει καποια σελιδα που να μπορω να το παραγγειλω;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

καταλαβα αδερφε και σε τι τιμι περιπου υπαρχει εξωτερικο? υπαρχει καποια σελιδα που να μπορω να το παραγγειλω;

Ριξε μια ματια στο expansys.com.gr για να παρεις μια ιδεα.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• The title was changed to HTC One X / X+