Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά για να βάλω cm10 πρέπει να κάνω τίποτα με το hboot? Και τι είναι αυτά τα nightlies?

Δεν ξέρω αν παίζουν οι cm10 με τα τελευταία hboot.. Αλλά όπως κ να 'χει δεν μπορείς να κάνεις downgrade οπότε απλά δοκιμάζεις..

Ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα cyanogenmod είναι ότι ο καθένας μπορεί να γράφει κώδικα και να τον ανεβάζει καθημερινά.. Οπότε οι nightlies είναι οι εκδόσεις που στηρίζονται στον κώδικα που ανεβαίνει όλη τη μέρα.. Γενικά μπορεί να μην περιέχουν τρελές αλλαγές αλλά μερικές φορές περιέχουν απίστευτα νέα features..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά επειδή μου εχει χαλάσει το pc ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω αυτήν την στιγμή την viperx φορεμενη και έχω κάνει και back up την insertcoin.αν κάνω restore την insertcoin πρέπει να φλασαρω και το boot.img η όχι?επειδή είναι back up?

Thanks ;-) :-)

Edited by mgeo81
Everything Is Possible....

Παιδιά επειδή μου εχει χαλάσει το pc ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω αυτήν την στιγμή την viperx φορεμενη και έχω κάνει και back up την insertcoin.αν κάνω restore την insertcoin πρέπει να φλασαρω και το boot.img η όχι?επειδή είναι back up?

Thanks ;-) :-)

Οποία ρομ περνάς πρεπει να φλασαρεις το δικό της boot.img αλλιώς θα έχεις bootloop δηλαδή δε θα ανοίγει .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη κάπου ή υπάρχει κάποιο σχετικό νήμα και δεν το έχω εντοπίσει.

Μήπως θα ήταν εύκολο να ποστάρετε καποιο link για οδηγο rootαρισματος του HTC One X?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη κάπου ή υπάρχει κάποιο σχετικό νήμα και δεν το έχω εντοπίσει.

Μήπως θα ήταν εύκολο να ποστάρετε καποιο link για οδηγο rootαρισματος του HTC One X?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Στα ελληνικά δεν υπάρχει κάποιος οδηγός ακόμα απ'όσο ξέρω, αλλά αυτός εδώ προσωπικά μου φάνηκε πολύ εύκολος και κατανοητός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1843585

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου.

Δεν με πειραζει η γλωσσα.Απλα επειδη εχω χαθει στο ψαξιμο και ειμαι newbie στο android θελω τις συμβουλες σας.

Δεν ενδιαφερομαι προς το παρον να εγκαταστησω καποια Custom Rom,θελω μονο να κανω root τη συσκευη.

Σε αυτη την περιπτωση χρειαζεται παλι να κανω unlock τον bootloader?

Βρηκα και αυτον τον οδηγο

http://onexroot.com/one-x-root/how-to-root-one-x/

Εχω μπερεδευτει λιγο!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου.

Δεν με πειραζει η γλωσσα.Απλα επειδη εχω χαθει στο ψαξιμο και ειμαι newbie στο android θελω τις συμβουλες σας.

Δεν ενδιαφερομαι προς το παρον να εγκαταστησω καποια Custom Rom,θελω μονο να κανω root τη συσκευη.

Σε αυτη την περιπτωση χρειαζεται παλι να κανω unlock τον bootloader?

Βρηκα και αυτον τον οδηγο

http://onexroot.com/one-x-root/how-to-root-one-x/

Εχω μπερεδευτει λιγο!

Ψάξε λίγο στο YouTube κ θα βρεις έναν τύπο που στα δείχνει πως να τα κανείς τα πάντα . Απλά πατά HTC one x root κ θα σου βγάλει κάποια βίντεο που είναι δύο μέρη . Από εκεί θα βρεις κ αλλά από αυτόν .

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαιρετω την παρεα! καινουργιος στο φορουμ του htc one x αφου μολις προχτες πηρα το κινητο! ηθελα να ρωτησω αν και μετα απο την αναβαθμιση του sense σε 4,1 εχει δει κανενας οποιοδηποτε lag στο κινητο του. εννοειτε μετα και απο "clean" εγκατασταση. προσωπικα σε μενα το κανει στις εναλλαγες των σελιδων στην αρχικη οθονη, το κανει σχεδον συνεχεια.
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Lag? Τι ειναι το lag? Αυτη ειναι κακη λεξη!:D

Τετοια πραγματα δεν εχει το κινητο.

Εχει ομως μια επιλογη στις ρυθμισεις που αν ειναι ενεργη, κανει κατι χαζο-εφε κινησης αναμεσα στις διαδοχικες οθονες. Δες αν την εχεις μαρκαρισμενη. Δεν λαγκαρει ουσιαστικα, απλα το τρανζισιον που προσθετει, μπορει να σου δωσει την εσθηση της καθιστερισης.

Αλλιως οχι, το κινητο δεν λαγκαρει πουθενα. Παει σφερα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κάνει ποτέ ποτέ lag μην λέμε ότι θέλουμε είναι βάρη το sense το touchx UI της Samsung δεν τα κάνει αυτά αλλά και πάλι το sense σου δίνει τόσα που αξίζει το τίμημα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κάνει ποτέ ποτέ lag μην λέμε ότι θέλουμε είναι βάρη το sense το touchx UI της Samsung δεν τα κάνει αυτά αλλά και πάλι το sense σου δίνει τόσα που αξίζει το τίμημα

Σε ποιο σημειο λαγκαρει δηλαδη; Γιατι εγω δεν εχω προσεξει κατι!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ωπ! Εχεις δικιο φιλε μου! Λαθος μου, δεν το διαβασα προσεκτικα το ποστ σου!

Ναι, το TOUCH UI της SAMSUNG δεν τα κανει αυτα, βεβαιως βεβαιως! Το TOUCH UI της SAMSUNG εχει, πως το ειπαμε, "σπιρταδα"!

Ομως αυτα φιλε μου, οχι εδω! Υπαρχει ηδη το αναλογο νημα στους διαξιφισμους! Εδω, οχι!

To lag απο ενα σημειο και μετα ειναι και λιγο υποκειμενικο.

Απολυτα σωστος! Το ειχαμε συζητησει και αλλου αυτο το θεμα αλλωστε. Για μενα το να κανει 0.2sec να ανοιξει τον τηλεφωνικο καταλογο ειναι αναξιο λογου. Γι' αλλο φιλο ομως, ηταν θεμα και μαλιστα σοβαρο.

Edited by fanatikos

Lag? Τι ειναι το lag? Αυτη ειναι κακη λεξη!:D

Τετοια πραγματα δεν εχει το κινητο.

Εχει ομως μια επιλογη στις ρυθμισεις που αν ειναι ενεργη, κανει κατι χαζο-εφε κινησης αναμεσα στις διαδοχικες οθονες. Δες αν την εχεις μαρκαρισμενη. Δεν λαγκαρει ουσιαστικα, απλα το τρανζισιον που προσθετει, μπορει να σου δωσει την εσθηση της καθιστερισης.

Αλλιως οχι, το κινητο δεν λαγκαρει πουθενα. Παει σφερα!

στις 3 φορες που κανω την εναλλαγη στις διαδοχικες οθονες στην μια κανει lag. δεν νομιζω να ειναι απο τιποτα εφε κινησεις αλλιως θα το κανε συνεχεια.

Αν μπορεις λιγο πιο συγεκριμενα; Σε ποιες τρεις οθονες; Στις εφαρμογες; Στις αρχικες; Που; Edited by fanatikos

Lag δεν υπάρχει σε αυτό κινητό σε ότι κι αν του κανείς,μην τρελαθούμε κιολας.Ένας λόγος που το γουσταρω αυτό το κινητό είναι ότι δεν μπόρεσα να το λαγκαρω

@argyris21 δώσε λεπτομέρειες για το τι και που το βλεπεις,τραβά ένα βίντεο να μας δειξεις που έχεις θεμα

Edited by truckman

Lag δεν υπάρχει σε αυτό κινητό σε ότι κι αν του κανείς,μην τρελαθούμε κιολας.

@argyris21 δώσε λεπτομέρειες για το τι και που το βλεπεις

το lag το παρατηρω οπως εγραψα και παραπανω στις εναλλαγες τον οθονων. και οταν λεω lag εννοω οτι κανει την ψιλοκαθυστερηση μεταξυ των οθονων. και αυτο μου κινησε την περιεργεια αφου ειδα πως σε ολους οσοι γραφατε στο φορουμ λεγατε πως μετα την αναβαθμιση του sense δεν ξανακανε lag πουθενα.

Αργυρη το εχεις αναβαθμισει; Πραγματικα δεν υπαρχει λαγκ! Δεν κανουμε πλακα! Ειδικα σ' αυτο που λες!

Απολυτα σωστος! Το ειχαμε συζητησει και αλλου αυτο το θεμα αλλωστε. Για μενα το να κανει 0.2sec να ανοιξει τον τηλεφωνικο καταλογο ειναι αναξιο λογου. Γι' αλλο φιλο ομως, ηταν θεμα και μαλιστα σοβαρο.

Nαι αλλα δεν βλεπω να το κατανοει πολυς κοσμος :p

Για μενα π.χ το κινητο δεν λαγκαρει πουθενα πλεον (πριν τις αναβαθμισεις, ναι, "σκαλωνε"). Αυτο ομως δεν σημαινει οτι κανει τα παντα με την σκεψη. Αν καποιος μεταφραζει αυτο το πραγμα σαν "δεν εχει lag" τοτε θα σου πει "λαγκαρει".

Παντως οντως στις οθονες δεν κανει καμια καθυστερηση οσο γρηγορα και αν τις αλλαζεις (παντα σε ανθρωπινα πλαισια).

Edited by ardi21

Να ρωτησω και εγω κατι, παρατηρησα οτι αν βαλω ενα ασπρο φοντο (π.χ σε μια κενη σελιδα του browser) και κοιταξω πολυ προσεκτικα την οθονη σε πολυ κοντινη αποσταση (15-20cm), η φωτεινοτητα δεν μοιαζει ακριβως ιδια σε ολο το ευρος της οθονης. Φαινεται σαν να εναλασσονται παραλληλες γραμμες, παχιες και λεπτες, οπου οι παχιες ειναι ελαχιστα πιο σκοτεινες και οι λεπτες ελαχιστα πιο φωτεινες. Ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω. Το εχει παρατηρησει κανεις?

Αργυρη το εχεις αναβαθμισει; Πραγματικα δεν υπαρχει λαγκ! Δεν κανουμε πλακα! Ειδικα σ' αυτο που λες!

ναι εχω κανει την αναβαθμιση και την εχω κανει και "clean". απορω πως το κανει μονο σε μενα το οποιοδηποτε lag

Να ρωτησω και εγω κατι, παρατηρησα οτι αν βαλω ενα ασπρο φοντο (π.χ σε μια κενη σελιδα του browser) και κοιταξω πολυ προσεκτικα την οθονη σε πολυ κοντινη αποσταση (15-20cm), η φωτεινοτητα δεν μοιαζει ακριβως ιδια σε ολο το ευρος της οθονης. Φαινεται σαν να εναλασσονται παραλληλες γραμμες, παχιες και λεπτες, οπου οι παχιες ειναι ελαχιστα πιο σκοτεινες και οι λεπτες ελαχιστα πιο φωτεινες. Ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω. Το εχει παρατηρησει κανεις?

Αυτο που λες ειναι λογω οθονης (τεχνολογιας υποθετω η μπορει να γινεται και σε ολους του τυπους, δεν ξερω). Σε ολα γινεται. Θα το παρατηρησεις και οταν εχεις μαυρο φοντο και ειδικα σε ηλιο. Δεν ειναι κατι.

Βεβαια προσωπικα για να το δω πρεπει να παω στα 5 εκατοστα και να το κοιταω κανα λεπτο... Εκτος και αν εχει ηλιο που ειναι λιγο πιο ευδιακριτο.

Edited by ardi21

Ναι, ακομα και με σβηστη οθονη φαινεται κατω απο πολυ φως. Στο Galaxy S μου που εριξα μια ματια δεν παρατηρησα κατι. Δεν με ενοχλει, μιας και θελει πολυ προσοχη για να το δεις, αλλα ειπα να σιγουρευτω οτι δεν ειναι κατι.

ναι εχω κανει την αναβαθμιση και την εχω κανει και "clean". απορω πως το κανει μονο σε μενα το οποιοδηποτε lag

Τι να πω φιλε μου. Βλεπεις το λεει και αλλος. Ειδικα σ' αυτα που αναφερεις σχεδον "παει με την σκεψη και μονο"!

Αυτο που λες ειναι λογω οθονης (τεχνολογιας υποθετω η μπορει να γινεται και σε ολους του τυπους, δεν ξερω). Σε ολα γινεται. Θα το παρατηρησεις και οταν εχεις μαυρο φοντο και ειδικα σε ηλιο. Δεν ειναι κατι.

Βεβαια προσωπικα για να το δω πρεπει να παω στα 5 εκατοστα και να το κοιταω κανα λεπτο... Εκτος και αν εχει ηλιο που ειναι λιγο πιο ευδιακριτο.

Εγω παντως δεν βλεπω κατι. Βεβαια εχω αλληθορισει απο πολυ πιο πριν (οχι στα 5 εατοστα), αλλα λεμε τωρα!:D

Ναι, ακομα και με σβηστη οθονη φαινεται κατω απο πολυ φως. Στο Galaxy S μου που εριξα μια ματια δεν παρατηρησα κατι. Δεν με ενοχλει, μιας και θελει πολυ προσοχη για να το δεις, αλλα ειπα να σιγουρευτω οτι δεν ειναι κατι.

Μην τα συγχεεις αυτα τα δυο. Εντελως αλλη τεχνολογια η οθονη στο SGS. Καμοια σχεση!

Edited by fanatikos

• The title was changed to HTC One X / X+