Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τέτοια ταχύτητα,,,,,,

http://www.speedtest.net/android/270462201.png

ουτε στα ονειρα μας,,,,,,,

Τι ακριβως να την κανουμε αυτην την ταχυτητα εδω στην Ελλαδα με τα προγραμματα δεδομενων που υπαρχουν?

Το σωστο 3G ειναι παραπανω απο αρκετο

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι ακριβως να την κανουμε αυτην την ταχυτητα εδω στην Ελλαδα με τα προγραμματα δεδομενων που υπαρχουν?

Το σωστο 3G ειναι παραπανω απο αρκετο

και αφτο

http://www.speedtest.net/android/271431817.png

εδω στο σπιτι μου..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Edited by rebel89
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Yπαρχει επιλογη που του λες να παραμενει συνδεδεμενο στην αναμονη. Μηπως την εχεις ξετικαρεις κατα λαθος?

Όχι. Το δοκίμασα μάλιστα να το βγάλω και να το ξανά βάλω σαν επιλογή αλλά τίποτα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

καλημερα παιδες. Εδω και μερικες μερες εχω ενα προβλημα. Βαζω το κινητο να φορτισει, και η ενδειξη στο widget δεν ειναι πλεον AC αλλα USB. To θεμα ειναι οτι οντως το κινητο φορτιζει λες και ειναι συνδεδεμενο στο κομπιουτερ μια και κανει παρα πολυ ωρα για να γεμισει, ενω οταν πχ το εχω συνδεδεμενο και παιζω ενα βαρυ παιχνιδι, η μπαταρια πεφτει. Καμια ιδεα??

Ρε kollatos έχεις ακόμη πρόβλημα με την μπαταρία γιατί δεν αντέχω άλλο . Στις 11 το έβγαλα από το φορτιστή κ τώρα είναι στο 45% o_O με ελάχιστη χρήση σχεδόν μόνο σερφάρισμα κ κάνα μήνυμα !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ φοβάμαι ότι είναι η jelly bean γιατί από την στιγμή που έχω jelly bean έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 roms κ κάθε φορά full wipe .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ φοβάμαι ότι είναι η jelly bean γιατί από την στιγμή που έχω jelly bean έχω αλλάξει τουλάχιστον 5 roms κ κάθε φορά full wipe .

Το έχω ξαναπει,περιμένετε να βγει η official,μια ζωή είχαμε θέματα με moded,leaked και ported roms

Το έχω ξαναπει,περιμένετε να βγει η official,μια ζωή είχαμε θέματα με moded,leaked και ported roms

Ξέρεις μήπως κάποια πιθανή ημερομηνία ? Λένε όταν κυκλοφορήσει το one x +

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον η μπαταρία σου η ο φορτιστής σου έχει πρόβλημα...

Χρησιμοποιώ την JB του foutball από την πρώτη μέρα και δεν έχω θέμα.

Οι ρομ που κυκλοφορούνε τώρα στην ουσία είναι οι official παραμετροποιημένες....

Επίσης έχω ακόμη το HD2 με JB (η οποία ρομ είναι φτιαγμένη απο κομμάτια απο άλλα κινητά μιας και το συγκεκριμένο βγήκε με wm 6.5) και λειτουργεί άψογα χωρις το παραμικρό.

Είναι αλήθεια ότι οι πρώτες εκδόσεις κάθε ρομ έχουνε μερικά bug αλλά γι αυτό και οι "σεφ" τις αναφέρουνε ως beta.

Ρε kollatos έχεις ακόμη πρόβλημα με την μπαταρία γιατί δεν αντέχω άλλο . Στις 11 το έβγαλα από το φορτιστή κ τώρα είναι στο 45% o_O με ελάχιστη χρήση σχεδόν μόνο σερφάρισμα κ κάνα μήνυμα !

Όχι ιδιαίτερο.. Βασικά είχα έντονο πρόβλημα με την 4.1 που ήταν του X+. Τώρα με την 4.2 που είναι από το HOX δεν έχω πρόβλημα..

Το μόνο θέμα που έχω είναι με το wifi κι ακόμα ψάχνω μπας και βρω καμιά λύση..:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όχι ιδιαίτερο.. Βασικά είχα έντονο πρόβλημα με την 4.1 που ήταν του X+. Τώρα με την 4.2 που είναι από το HOX δεν έχω πρόβλημα..

Το μόνο θέμα που έχω είναι με το wifi κι ακόμα ψάχνω μπας και βρω καμιά λύση..:mad:

Εγώ έχω χοντρό πρόβλημα με την μπαταρία . Αφού σκέφτομαι να κάνω downgrade :-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως και στο νημα του s3 αρχησαν να αναφερονται προβληματα σχετικα με φορτιση απο παιδια που περασαν ζελε. Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παντως και στο νημα του s3 αρχησαν να αναφερονται προβληματα σχετικα με φορτιση απο παιδια που περασαν ζελε.

Παραξενο γιατί είπαν ότι η μπαταρία του αυξήθηκε παρά πολύ σε σχέση με προηγούμενη έκδοση. Οπότε περιμένω και στο δικό μας να αυξηθεί η μπαταρία .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραξενο γιατί είπαν ότι η μπαταρία του αυξήθηκε παρά πολύ σε σχέση με προηγούμενη έκδοση. Οπότε περιμένω και στο δικό μας να αυξηθεί η μπαταρία .

στο s3 πηραν την jb;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ξέρεις μήπως κάποια πιθανή ημερομηνία ? Λένε όταν κυκλοφορήσει το one x +
Λογικα απο αυτην την εβδομαδα θα ειμαστε ετοιμοπολεμοι για jb :D

στο s3 πηραν την jb;;

Σε καποιες χωρες ναι. Καποιοι περασαν τις ρομ με ενα tool που υπαρχει, μεχρι να βγει επισημα και σ' αυτους.

Λενε οτι τους συμβαινει το εξης κουφο. Ξεκινα με προβληματα στην φορτιση απο το 50% και πανω και καταλιγει για καποιο λογο να φορτιζει μονο απο usb. Με φορτιστη γιοκ. Αλλαξανε φορτιστες αλλα δεν εγινε τιποτα. Μου φενεται λιγο παραξενο που αρχισαν και σε μας κολπα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά γίνεται να αλλάξω τον ήχο στην αναφορά μηνυμάτων?αλλά μόνο εκεί και όχι για όλες τις ειδοποιήσεις :rolleyes:

Παιδιά γίνεται να αλλάξω τον ήχο στην αναφορά μηνυμάτων?αλλά μόνο εκεί και όχι για όλες τις ειδοποιήσεις :rolleyes:
Φυσικα,πας μυνηματα-μενου-ρυθμισεις-ειδοποιησεις και βαζεις οτι ηχο θελεις ανεξαρτητα απο τις αλλες ειδοποιησεις

Aν αυτο ρωτας δεν γινεται να εχεις αλλον ηχο στην αναφορα και αλλον οταν σου ερχεται κανονικο μηνυμα.

Κατα τ'αλλα οτι ειπε ο truckman.

Edited by ardi21

Aν αυτο ρωτας δεν γινεται να εχεις αλλον ηχο στην αναφορα και αλλον οταν σου ερχεται κανονικο μηνυμα.

Κατα τ'αλλα οτι ειπε ο truckman.

Έχει δίκιο ο ardi21,το διάβασα βιαστηκα.Αποκλειστικά για τις αναφορές δεν γινεται,για τα μυνηματα όμως γενικά,ναι.

Για τον ήχο των mail γνωρίζετε?

Ψάχνω και δεν έχω καταφέρει να βρω πώς αλλάζει ο ήχος ειδοποίησης παραλαβής των mail.

Thanks vlachaquito.

Για την default εφαρμογή του sense στην αρχική οθόνη που βλέπει όλους τους λογαριασμούς, παίζει να αλλάξει ήχος?

• The title was changed to HTC One X / X+