endj3 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδια να ρωτησω ,δεν εννοειται οτι με την 4.0.4 θα επρεπε να φυγουν οι τελιτσες απο κατω ?Μηπως ειναι καποια επιλογη απο τις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδια να ρωτησω ,δεν εννοειται οτι με την 4.0.4 θα επρεπε να φυγουν οι τελιτσες απο κατω ?Μηπως ειναι καποια επιλογη απο τις ρυθμισεις? ναι από τις ρυθμίσεις βρες την επιλογή για να χρησιμοποιείς το δεξί ''κουμπί'' αφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδια να ρωτησω ,δεν εννοειται οτι με την 4.0.4 θα επρεπε να φυγουν οι τελιτσες απο κατω ?Μηπως ειναι καποια επιλογη απο τις ρυθμισεις? Ρυθμίσεις-Οθόνη-Κουμπί πρόσφατων εφαρμογών. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Οκ το βρηκα να σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλησπερα. Πως αλλαζουμε τον default launcher; Και εφοσον τον αλλαξουμε, το sense συνεχιζει να τρεχει απο κατω η μπορουμε να το απενεργοποιησουμε ωστε να μην τρωει μνημη; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Απλα κατεβαζεις αυτον που σου γεμιζει το ματι απο το μαρκετ. Οταν κανει install, απλα διαλεγεις ποιος απο τους 2 θελεις να ειναι ο προεπιλεγμενος και τελος, αυτο ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Απλα κατεβαζεις αυτον που σου γεμιζει το ματι απο το μαρκετ. Οταν κανει install, απλα διαλεγεις ποιος απο τους 2 θελεις να ειναι ο προεπιλεγμενος και τελος, αυτο ηταν. Χμμμ! Αυτο υπεθεσα. Ομως το sense τρεχει και αυτο απι κατω; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Χμμμ! Αυτο υπεθεσα. Ομως το sense τρεχει και αυτο απι κατω; Το κάνεις μια φορα force close και δεν τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Το κάνεις μια φορα force close και δεν τρέχει. Ευχαριστω. Ολα ΟΚ τωρα. Ξαναξεκιναει βεβαια αλλα πλεον ειναι σαν αποθηκευμενη εφαρμογη και δεσμευει μονο 56ΚΒ. Τιποτα δηλαδη. Και παλι ευχαριστω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 χρησιμοποιω το τελευταιο rom αυτο εδω -tg_endeavoru-ota-32.zip.md5 28-Aug-2012 21:43 97- http://jellybean.tom.gascoigne.me/continuous/ ναι, οντος ι υπαρχουν πολλα προβληματα...:( τελικα κατεληξα οτι δεν μου αρεσει το Sense, εκτος απο Sense camera (ελπιζω να διορθωνεται), οσο για το gps Navigon, δουλεύει μια χαρα οποσ και google maps, το go weather widget... δεν ανταποκρίνεται προτεινετε καποιο αλλο rom καλυτερο απο αυτο που εχω ? όλες οι jellybean aosp rom αυτή τη στιγμή βασίζονται στις rom των nexus οπότε είναι φυσιολογικό κάποια πράγματα να μην λειτουργούν πολύ σωστά και να υπάρχουν μικροπροβλήματα.. είναι καλές για να πάρεις μία ιδέα από jellybean αλλά πρέπει να αποδεχτείς και τα προβλήματα που θα υπάρξουν. μπορείς να δοκιμάσεις και τη cyanogen αλλά και αυτή έχει παρόμοια θέματα. η εφαρμογή της κάμερας από το sense δεν νομίζω ότι θα ενσωματωθεί ποτέ σε aosp rom οπότε αναγκαστικά αν θες καλή κάμερα, θες και sense rom.. όσο για τα gps ο χρόνος που κλειδώνουν οι δορυφόροι και η σταθερότητα σύνδεσης δεν έχουν σύγκριση, τουλάχιστον με βάση όσα test έκανα εγώ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω για αγορα το πισω μερος του κινητου σε μαυρο?εχει γδαρθει πολυ και θελω να το αλλαξω. ειπα να το κανω ετσι γιατι αν μπλεξω με σερβις θα μου παρει μερες αν και με το τζαμακι της καμερας να κουνεται παιζει να γινει και τζαμπα η αλλαγη αλλα προχθες που πηρα τηλ με ειχαν για κανα 20λεπτο να περιμενω αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω για αγορα το πισω μερος του κινητου σε μαυρο?εχει γδαρθει πολυ και θελω να το αλλαξω. ειπα να το κανω ετσι γιατι αν μπλεξω με σερβις θα μου παρει μερες αν και με το τζαμακι της καμερας να κουνεται παιζει να γινει και τζαμπα η αλλαγη αλλα προχθες που πηρα τηλ με ειχαν για κανα 20λεπτο να περιμενω αρα... Στο ebay θα βρεις σίγουρα http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=original+Battery+Back+Cover+Door+Housing+HTC+One+X Αν και εγω θα σου προτεινα να το πας στο service .Δεν ξέρω βέβαια σε ποσο χρονικό διάστημα θα το πάρεις πίσω ,γιατι τελευταία δεν .............. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω για αγορα το πισω μερος του κινητου σε μαυρο?εχει γδαρθει πολυ και θελω να το αλλαξω. ειπα να το κανω ετσι γιατι αν μπλεξω με σερβις θα μου παρει μερες αν και με το τζαμακι της καμερας να κουνεται παιζει να γινει και τζαμπα η αλλαγη αλλα προχθες που πηρα τηλ με ειχαν για κανα 20λεπτο να περιμενω αρα... καλησπερα αν θες απλα να το αγορασεις και να κανεις την αλλαγη μονος σου, ψαξε στο ebay για htc one x back cover και θα βρεις λογικα γυρο στα 50$ στην ελλαδα δεν γνωριζω αν πουλανε καπου... Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Στο ebay θα βρεις σίγουρα http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=original+Battery+Back+Cover+Door+Housing+HTC+One+X Αν και εγω θα σου προτεινα να το πας στο service .Δεν ξέρω βέβαια σε ποσο χρονικό διάστημα θα το πάρεις πίσω ,γιατι τελευταία δεν ..............Xαντακωσαν το τηλεφωνο με το απαραδεκτο servis τους... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 οι διαφημισεις απο τις εφαρμογες πως φευγουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 οι διαφημισεις απο τις εφαρμογες πως φευγουν? Με το adfree https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ αλλά θέλει root.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ξερει κανεις αν το One x παιζει αρχεια μουσικης FLAC? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ξερει κανεις αν το One x παιζει αρχεια μουσικης FLAC? Όσο διάστημα το ειχα δεν ειχα παίξει τέτοια αρχεία γνωρίζω όμως οτι υποστηρίζονται . Έχει αναφερθεί οτι παίζουν μόνο με τον στοκ player και κάποιες φορές πρέπει να απενεργοποιηθεί το beats audio γιατί αλλιώς δεν αναγνωρίζονται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) :)Ξερει κανεις αν το One x παιζει αρχεια μουσικης FLAC? Τα παίζει Το θέμα με το beats audio νομίζω έχει διορθωθεί. Εάν δοκιμάσεις και δουλεύει ενημέρωσε, ενδιαφέρει και εμένα. Edited September 1, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα :) Έκανα ενημέρωση στην εφαρμογη power toggles κ απο τότε εκει που έγραφε το ποσοστο στη μπαταρία τώρα γράφει 01:blink: ξέρει κανεις γιατι κ πως διορθώνεται :cry: Έκανα απεγκατασταση κ εγκαταστάση αλλα κ πάλι βγάζει το ίδιο :( Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 :) Τα παίζει Το θέμα με το beats audio νομίζω έχει διορθωθεί. Εάν δοκιμάσεις και δουλεύει ενημέρωσε, ενδιαφέρει και εμένα. Δουλευει τελεια,και με τα ακουστικα urbeats ειναι απολαυση Εβαλα τη συλλογη comdiscclub emotions σε flac!! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα :) Έκανα ενημέρωση στην εφαρμογη power toggles κ απο τότε εκει που έγραφε το ποσοστο στη μπαταρία τώρα γράφει 01:blink: ξέρει κανεις γιατι κ πως διορθώνεται :cry: Έκανα απεγκατασταση κ εγκαταστάση αλλα κ πάλι βγάζει το ίδιο :( Κανε ενα reboot στο τηλεφωνο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Τελικά ο φιλος μας ο Sorteps ειχε δικιο για τη κάμερα. Εβαλα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745176 Και νομιζο ποσ ινε οτι καλυτερο rom εχω περασει. Και ιδου τα αποτελεσματα http://img707.imageshack.us/img707/5753/screenshot2012090213574.png Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Τελικά ο φιλος μας ο Sorteps ειχε δικιο για τη κάμερα. Εβαλα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745176 Και νομιζο ποσ ινε οτι καλυτερο rom εχω περασει. Και ιδου τα αποτελεσματα http://img707.imageshack.us/img707/5753/screenshot2012090213574.png μια διόρθωση: ειναι η rom κ όχι ο rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Κανε ενα reboot στο τηλεφωνο. Πως γίνεται το reboot ???:O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts