Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε φιλαρακι πολλα δεν ειναι για 60 ευρω με καλωδιο?εγω πηρα αυτα Plantronics BackBeat 903+ και ειμαι υπερ ευχαριστημενος και ακους και μιλας.

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32336

Αμα σκεφτεις οτι τα καλα μου ακουστικα της shure κοστιζουν μια μικρη περιουσια,οχι δεν ειναι αακριβα τα 60

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθω να ανταλλαξω φωτος kai video με το lg4x μεσω nfc και δεν γινεται ενω ιστοσελιδες επαφες γιουτιουμπ το κανει κανονικα..εχει καποιος ιδεα πως γινεται?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Προσπαθω να ανταλλαξω φωτος kai video με το lg4x μεσω nfc και δεν γινεται ενω ιστοσελιδες επαφες γιουτιουμπ το κανει κανονικα..εχει καποιος ιδεα πως γινεται?

πρεπει να εχουν το ιδιο προγραμμα και τα δυο κινητα φιλε μου

Παρη το θεμα δεν ειναι οτι θα χάσεις την εγγυηση τουλαχιστον οχι για μενα .

Το θεμα ειναι οτι το root σου δινει τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου .Τι να το κάνω όμως όταν χρειάζομαι και ενα pc οπωσδήποτε για να αλλαξω rom ή ακόμα και να επιστρέψω στο nadroid backup μου.

Ενω διαφορετικά θα έριχνα δυο τρεις rom στην συσκευή μαζι με οτι mods ήθελα και θα πήγαινα βόλτα στον ψειλορητη (το ψειλοτερο βουνό της κρητης ) χωρις ρεύμα χωρις τίποτα .

Πάντως προσωπικά αυτο που γινεται στο one x και το s-off (τοσους πουλους μηνες )) δεν το θυμάμαι σε αλλη συσκευή ,μπορει να εχει γίνει βεβαία και μην το γνωρίζω .

Μου θυμιζει iphone και jb και εκει πάει να το ξεπεράσει χρονικά.

Μιχαλη κακα τα ψεματα,για καποιον που θελει να ασχολειται με custom roms τα ιδανικοτερα ειναι τα samsung.Λογω στησιματος των λειτουργικων τους ειναι μανουλα στις μοντιες και τα φλασαρισματα.Τα htc ειναι δυσκολοτερα και οπως ειπες χρειαζονται απαραιτητα το pc χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να καστομιασει κι αυτα.Προσωπικα ειμαι κατα των custom rom,μια ζωη περισσοτερα προβληματα μας εβαζαν απο εκεινα που μας ελυναν,με κουρασαν φιλε μου!!Το ρουτ εγω το θελω για καποιες εφαρμογες,απαραιτητες για μενα,που το χρειαζονται και για μοντιες δικες μου (ελαφριες πινελιες)πανω στην υπαρχουσα στοκ ρομ για να το κανω οπως μου αρεσει.Απο εκει και περα αυτο που ζητω πλεον απο την συσκευη ειναι σταθεροτητα λειτουργιας.

Πολύ καλά τα ακουστικά, σε φοβερή τιμή. Εγώ χρησιμοποιώ τα Bose με καταπληκτική απόδοση ήχου αλλά δεν είναι handsfree. Και ο εμπορας από Αγγλία, πολύ καλό

πρεπει να εχουν το ιδιο προγραμμα και τα δυο κινητα φιλε μου

Τι εννοεις με το ιδιο προγραμμα?ενεργοποιεις την λειτουργια nfc και στα δυο κινητα και δουλευει .υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα?ποιο ειναι.?

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Μιχαλη κακα τα ψεματα,για καποιον που θελει να ασχολειται με custom roms τα ιδανικοτερα ειναι τα samsung.Λογω στησιματος των λειτουργικων τους ειναι μανουλα στις μοντιες και τα φλασαρισματα.Τα htc ειναι δυσκολοτερα και οπως ειπες χρειαζονται απαραιτητα το pc χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να καστομιασει κι αυτα.Προσωπικα ειμαι κατα των custom rom,μια ζωη περισσοτερα προβληματα μας εβαζαν απο εκεινα που μας ελυναν,με κουρασαν φιλε μου!!Το ρουτ εγω το θελω για καποιες εφαρμογες,απαραιτητες για μενα,που το χρειαζονται και για μοντιες δικες μου (ελαφριες πινελιες)πανω στην υπαρχουσα στοκ ρομ για να το κανω οπως μου αρεσει.Απο εκει και περα αυτο που ζητω πλεον απο την συσκευη ειναι σταθεροτητα λειτουργιας.

Ετσι ειναι ο καθένας με της ανάγκες του και το τι ζητάει απο μια συσκευή.

Μόλις διάβαζα κάποιους τρόπους για βελτιωθεί η απόδοση της μπαταρίας .Λιγο - πολυ ειναι γνωστά αυτα αλλά όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1845826

Samsung galaxy s21+

Βρε παιδια υπαρχει τιποτα εφαρμογη για δυνατοτερο ηχειο; χαμηλα μου φαινεται ο ηχος κλησης

Βρε παιδια υπαρχει τιποτα εφαρμογη για δυνατοτερο ηχειο; χαμηλα μου φαινεται ο ηχος κλησης

Volume + (paid από το μάρκετ με 1,5 €)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδιά έχω εγκατεστημένη τη maximus 3 και είναι πολύ καλή. Έχει δοκιμάσει κανείς custom kernel (πχ faux) με undervolting για να μας πει αν έχει βελτίωση η μπαταρία;;

Μήπως ήρθε η ώρα για νέο θρεντ τύπου "τροποποιήσεις/βελτιώσεις" για το κινητό?

Είναι πολύ κουραστικό να βλέπουμε σχόλια για customιες όσοι είμαστε stock..

Ας το επιμεληθεί κάποιος mod

Ευχαριστώ

Τι εννοεις με το ιδιο προγραμμα?ενεργοποιεις την λειτουργια nfc και στα δυο κινητα και δουλευει .υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα?ποιο ειναι.?

Η εφαρμογή file expert υποστηρίζει ότι στέλνει αρχεία μέσω nfc

Edited by Finn

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Sorry, αλλα τι κανει το nfc;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά άμα πάρω τα ibeats λέτε να μην παίζουν καλα στο hox ?

Γιατί να μην Παίζουν?μία χαρά θα ναι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά άμα πάρω τα ibeats λέτε να μην παίζουν καλα στο hox ?

Στη προηγούμενη σελίδα είναι ένα μέλος που πηρε αυτα :

http://www.ebay.co.uk/itm/DR-DRE-MONSTER-BEATS-IN-EAR-EARPHOPNES-WHITE-RED-FROM-GENUINE-urBEATS-HTC-ONE-X-/150840287841?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item231ec82261

Όπως λέει έχει μείνει ευχαριστημένος :D

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Στη προηγούμενη σελίδα είναι ένα μέλος που πηρε αυτα :

http://www.ebay.co.uk/itm/DR-DRE-MONSTER-BEATS-IN-EAR-EARPHOPNES-WHITE-RED-FROM-GENUINE-urBEATS-HTC-ONE-X-/150840287841?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item231ec82261

Όπως λέει έχει μείνει ευχαριστημένος :D

αυτά ειναι urbeats όχι ibeats .

[sIGPIC][/sIGPIC]

A δεν το πρόσεξα sorry :(

Παντως εαν έχουν διακόπτη αυξομειώσης του ηχου δεν λειτουργεί στον hox :(

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

τα ur beats ειναι φτιαγμενα για να λειτουργει to hands free στο hox

εχουν κουμπια για επομενο/προηγουμενο κοματι και κουμπι παυση/play και απαντηση κλησης

Δεν εχουν για αυξομοιωση εντασης

Εγω αυτα προτεινω

Τωρα γιατι εγω διαβασα οτι τα χειριστηρια των ibeats ειναι συμβατα με το hox;

Σκεφτομαι να τα παρω και εγω και προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ ibeats και urbeats εκτος απο το χρωμα που ειδα. Τα ibeats δεν εχουν μικροφωνο;

Και ειναι και τα monster ibeats που ειναι και πιο φτηνα.

Μπλιπ, μπλιπ! Μπερδευτικα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Eλπιζω η αναβαθμιση σε 4.1 JB να μην αργησει πολυ...

Ισως τοτε εμεις με τα αγγλικα HOX αξιοθουμε να δουμε την 4.0.4!!!:banghead:

Eλπιζω η αναβαθμιση σε 4.1 JB να μην αργησει πολυ...

Ισως τοτε εμεις με τα αγγλικα HOX αξιοθουμε να δουμε την 4.0.4!!!:banghead:

Tωρα αυτο παλι,τι ακυρο ειναι??? εχει παρει ολη η ευρωπη αναβαθμιση και δεν εχει δωσει ακομη στην αγγλια??:blink: αυτα μας τα εκανε η σαμυ στα ελληνικα κινητα αλλα,αλλο η Ελλαδα η φουκαριαρα και αλλο η αγγλια

Το εχει κανει κανεις root το κινητο ρε παιδια,να μας πει εντυπωσεις;

Τι εντυπωσεις να σου πει καποιος για ενα root :confused::blink:

:)

• The title was changed to HTC One X / X+