Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μόλις βγήκε η maximus v3.0 πως την περνάμε αυτήν ?

Δεν βγήκε ακόμα...αύριο θα δώσει links...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω..

Με τον τροπο αυτο θα γινει ρεσετ? Η απλα update και θα συνεχισω να εχω τα αρχεια μου?

Απλά upgrade στην έκδοση 2.17.401.2

Μπορεί κάποιος να μας γράψει αν είδε βελτίωση στην μπαταριά μετα το update ?

Δυστυχώς σε συζήτηση που ειχα με κάποια παιδιά δεν βελτιώθηκε οσο θα έπρεπε το multitasking .Συνεχίζει να κάνει refresh - reload τις σελίδες πριν τις ανοίξει με αποτέλεσμα να χανεις οτιδήποτε εργασία -σημείωση κάνεις σε αυτήν την σελίδα .

Samsung galaxy s21+

Μπορεί κάποιος να μας γράψει αν είδε βελτίωση στην μπαταριά μετα το update ?

Δυστυχώς σε συζήτηση που ειχα με κάποια παιδιά δεν βελτιώθηκε οσο θα έπρεπε το multitasking .Συνεχίζει να κάνει refresh - reload τις σελίδες πριν τις ανοίξει με αποτέλεσμα να χανεις οτιδήποτε εργασία -σημείωση κάνεις σε αυτήν την σελίδα .

Για σωστο multitasking θα πρεπει να παμε πλεον σε 2 gb μνημη και βαλε!! Και στο s3 βλεπω οτι δεν ειναι καλο και γενικα σε οσα android εχω πιασει στα χερια μου.

full benchmark...

το δικο μου επιασε 6034.καθολου ασχημα.

Απ οτι ειδα στα παιδια σε σχεση με το δικο μου ειναι ποιο πανω στο επεξεργαστη αλλα χανουν

στα γραφικα για δειτε και εσεις μηπως κανω καποιο λαθος.

Ρε παιδιά μόλις βγήκε η maximus v3.0 πως την περνάμε αυτήν ?

μαλλον οχι μ αυτο το τροπο που ειχε πει ο φιλος Finn,μολις τι βαλει καποιος αν μπορει ας μας πει και εμας.

1.Κατεβάζεις την maximus 2.2 και την βάζεις στην κάρτα sd.

2.Κατεβάζεις επίσης Android_Fastboot KIT V2.2.zip

3.Ξεζιπάρεις το Android_Fastboot KIT V2.2.zip.Το κινητό να είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.

4.Κλείνεις το κινητό και μπαίνεις στον bootloader (volume down + power button πατημένα).Εκεί θα σε βάλει σ ένα μενού όπου μετακινείσε πάνω κάτω με τα πλήκτρα έντασης.

5.Επέλεξε το fastboot και πάτα power button για να μπει μέσα.Μετά απ τα αρχεία που ξεζίπαρεες τρέχεις το flash boot.img (κάτι τέτοιο).

6.Αν δεις ότι έγινε επιτυχώς τότε απ το μενού στο κινητό σου πας πίσω και μετα αντί για fastboot διαλέγεις recovery

7.delete data/factory reset

8.Wipe partition cache

9.Advanced,wipe dalvik cache

10.Πας πίσω και διαλέγεις install zip from sd card και διαλέγεις το maximus 2.2

11.Μόλις τελειώσεις πάτάς reboot system και περιμένεις να ανοίξει το κινητό!

Το reloading το κανει ακομα, αλλα εχει βελτιωθει αρκετα και πλεον δε γινεται ενοχλητικο.

Για σωστο multitasking θα πρεπει να παμε πλεον σε 2 gb μνημη και βαλε!! Και στο s3 βλεπω οτι δεν ειναι καλο και γενικα σε οσα android εχω πιασει στα χερια μου.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Όμως μην αγχωνεστε μ αυτο το θέμα. Οι συσκευές είναι τόσο γρήγορες που καμία εφαρμογη δεν καθυστερει έστω κι αν έχουμε reload. Εκτός αυτου, το 70% αν τις αφησουμε για λίγη ώρα χρειάζονται εκ των πραγμάτων φρεσκαρισμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδια εμαθα οτι βγηκε καινουργιο update και ενω ειμαι συνδεδεμενοσ στο wi fi δυκτιο του σπιτιου παταω για ενημερωση και δεν μου βγαζει τιποτε τι δεν κανω καλα σασ παρακαλω εαν μπορειται βοηθηστε με σασ ευχαριστω

ρε παιδια εμαθα οτι βγηκε καινουργιο update και ενω ειμαι συνδεδεμενοσ στο wi fi δυκτιο του σπιτιου παταω για ενημερωση και δεν μου βγαζει τιποτε τι δεν κανω καλα σασ παρακαλω εαν μπορειται βοηθηστε με σασ ευχαριστω

Σωστα εμαθες ομως αν η συσκευη σου ειναι αγγλικης προελευσης οπως κ η δικια μου τοτε απο δευτερα αλλιως σε καμια βδομαδα..προφανως το uk δεν θεωρειται ευρωπη απο την htc...fail

Σωστα εμαθες ομως αν η συσκευη σου ειναι αγγλικης προελευσης οπως κ η δικια μου τοτε απο δευτερα αλλιως σε καμια βδομαδα..προφανως το uk δεν θεωρειται ευρωπη απο την htc...fail

Σε όλα τα updates που έχουν δοθει μέχρι τώρα, οι αγγλικές συσκευές το παίρνουν μια βδομάδα αργότερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά και σε μένα το ίδιο , δεν κάνει update. Φοβάμαι μήπως επειδή η συσκευή είναι απο "Expansys" μην ειναι τίποτα προέλευση απο Ταιβάν αγορά και παρω το update του χρόνου :confused::confused::p
HTC ONE Silver / S-Off / SuperCid /Hboot:1.54/ Rom: ARHD 12.1 / Kernel: Elemental X v3.4 / CPU:@1.99 Ghz 1.205 V / GPU:@450 Mhz / CPU-GPU Gov: Intellidemand-Simple

Χμμ και εμένα είναι από expansys και δεν έχει φτάσει ακόμα τπτ. Λέω να αρχίσω να ανησυχώ από τις 15 που επιστρέφω χαχα.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να κάνουμε το update?

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Όμως μην αγχωνεστε μ αυτο το θέμα. Οι συσκευές είναι τόσο γρήγορες που καμία εφαρμογη δεν καθυστερει έστω κι αν έχουμε reload. Εκτός αυτου, το 70% αν τις αφησουμε για λίγη ώρα χρειάζονται εκ των πραγμάτων φρεσκαρισμα.

Χωρίς restart μετά το update κατευθείαν..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Από το πρωί είμαι με την αναβάθμιση, και έκανα και ένα φορμάτ για καλύτερα όπως πρότειναν πολλοί. Από την πρώτη στιγμή και πριν το φορμάτ η διαφορά στο sense είναι εμφανής,πλέον είναι αέρινο σε όλο το μενού,απλά εντυπωσιακό.

Η ραμ με την προηγούμενη αναβάθμιση ήταν πολύ καλά το λιγότερο έφτανε 180μβ, πλέον κατώτερο τα 250μβ αλλά για να είμαι δίκαιος πριν είχα 90 εφαρμογές και τώρα 10, οπότε σιγά σιγά που θα το ξαναγεμίζω θα το ξαναδώ. Για θερμοκρασία και μπαταρία από βδομάδα. Πάντως από θερμοκρασία δεν ήμουν ευχαριστημένος, στο dark medow μου έφτασε 51 βαθμούς. Ούτε να το κρατήσω δεν μπορούσα. Για να δούμε τώρα.

Πάντως βλέπω πολύ γκρίνια και δεν καταλαβαίνω γιατί, μέσα σε 3 μήνες έχει δώσει 3 αναβαθμίσεις που βελτιώνουν σημαντικά την συσκευή και η τελευταία αρκετά μεγάλη. Αν μας δώσει και την 4.1.Χ μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν πολλοί ότι καμιά εταιρία όσο πρόθυμη και να είναι δεν μπορεί να ακολουθεί τους ρυθμούς της Google και θα είναι πάντα 2-3 μήνες πίσω;Βέβαια για τις δικαιολογίες τύπου δεν δίνω αναβάθμιση γιατί θα χάσετε τα δεδομένα σας δεν το συζητάω,απαράδεκτες, αλλά στο ONE X μπορώ να πω ότι τα πάει πολύ καλά.

Ένα πρόβλημα που μου έβγαλε και δεν μπορώ να το λύσω, στην γκαλερί το άλμπουμ με τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το κινητό δεν φαίνεται,αν και υπάρχει κανονικά όταν κοιτάω στο ASTRO. Όταν βγάζω μια φωτογραφία,ξεκινάει καινούργιο άλμπουμ σα να το πήρα τώρα το κινητό παρόλο που οι νέες φωτογραφίες πάνε στο ίδιο φάκελο με τις παλιές. Πως θα ξαναεμφανίσω το άλμπουμ;

Edited by psail
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Χμμ και εμένα είναι από expansys και δεν έχει φτάσει ακόμα τπτ. Λέω να αρχίσω να ανησυχώ από τις 15 που επιστρέφω χαχα.

Υπάρχει !! Κατεβάζουμε το επίσημο update, κάποιος πριν παράθεσε το link. μετονομάζουμε το αρχείο σε update.zip. To μεταφέρουμε στην sd. μπλα μπλα μπλα . Και τώρα τα ωραία!!!!

Κάνουμε unlock τον bootloader, root και μέσω CWM recovery φλασάρουμε το update.zip. Και όπως ήδη κατάλαβες παίζει να χάσαμε την εγγύηση μας.

Καλή φάση έτσι ; :D:D:D

Εγώ πάντως αν δεν το πάρω μέσα στον μήνα , θα μιλήσω με την HTC και θα τους πουλήσω τρέλα να ανοίξω τον bootloader επειδή δεν παίρνω το update . Το lag με έχει τρελάνει.

HTC ONE Silver / S-Off / SuperCid /Hboot:1.54/ Rom: ARHD 12.1 / Kernel: Elemental X v3.4 / CPU:@1.99 Ghz 1.205 V / GPU:@450 Mhz / CPU-GPU Gov: Intellidemand-Simple

Πρέπει να εισαι root και το περνας με cwm .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά κάτι άσχετο. Οσοι το έχουμε άπο expansys και αρχίζει με HT23 το serial number (Απο τα πρωτα δηλαδη), εχετε παρατηρήσει στο κάτω μέρος της οθόνης ένα πάρα πολύ ελαφρύ κίτρινο tint. Σαν μια ελαφριά απόχρωση (ισα που φαίνεται) είναι σε όλο το εύρος της οθόνης, απο αριστερά προς δεξιά, με πάχος περίπου 2 με 3 mm. Καμια σχεση όμως με αυτά που είδα στις παλαιίτερες συζητήσεις στο thread, οχι κίτρινη στάμπα ,ουτε λεκές ούτε στο κεντρο ουτε τιποτα απλά αυτή η παρα πολύ ελαφριά κίτρινη αποχρωση ;

παιδια μετα απο 21 ωρες μετα το hard reset και χωρις φορτιση, ιδου τα αποτελεσματα:) και με wifi open...και τηλεφωνα, και σερφαρισμα.. και μνμ... (τελικα αξιζε η αναμονη) Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά κάτι άσχετο. Οσοι το έχουμε άπο expansys και αρχίζει με HT23 το serial number (Απο τα πρωτα δηλαδη), εχετε παρατηρήσει στο κάτω μέρος της οθόνης ένα πάρα πολύ ελαφρύ κίτρινο tint. Σαν μια ελαφριά απόχρωση (ισα που φαίνεται) είναι σε όλο το εύρος της οθόνης, απο αριστερά προς δεξιά, με πάχος περίπου 2 με 3 mm. Καμια σχεση όμως με αυτά που είδα στις παλαιίτερες συζητήσεις στο thread, οχι κίτρινη στάμπα ,ουτε λεκές ούτε στο κεντρο ουτε τιποτα απλά αυτή η παρα πολύ ελαφριά κίτρινη αποχρωση ;

Σε μένα όχι.

HT23 από expansys (πριν 10 μέρες περίπου το πήρα)

παιδια μετα απο 21 ωρες μετα το hard reset και χωρις φορτιση, ιδου τα αποτελεσματα:) και με wifi open...και τηλεφωνα, και σερφαρισμα.. και μνμ... (τελικα αξιζε η αναμονη)

Εμένα προσωπικά αυτά τα stats δεν μου λένε τίποτα εφόσον δεν βλέπω και πόση ώρα έχει στο "οθόνη".

Με το hox είμαι στις 3,5-4 και το s3 στις 6,5-7

Edited by nikos523

Αν δεν φοράς custom rom μπορείς να το κανεις χειροκίνητα απο το recovery .Κατεβάζοντας τον ΟΤΑ φακελο και μετονομάζοντας τον σε update.zip .

Αν δεν τα καταφέρεις πας στον δεύτερο τρόπο .Διαφορετικα κανεις RElock τον bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660807

δες και εδω

φιλε μιχαλη ο τροπος που δειχνει για να γυρισουμε σε stock rom απο custom δεν ειναι αυτος που δειχνει στο βιντεο

στο youtube?

Ισχύει αυτο που λες. Το είχαν και οι δύο συσκευές που είχα παραγγείλει. Τελικά τις γύρισα πισω και ευτυχώς οι καινούργιες που μου έστειλαν ήταν χωρίς προβλημά. Αν σε ενοχλεί στείλ'την πίσω.

1) Note 8

2) Note III

Σε μένα όχι.

HT23 από expansys (πριν 10 μέρες περίπου το πήρα)

Εμένα προσωπικά αυτά τα stats δεν μου λένε τίποτα εφόσον δεν βλέπω και πόση ώρα έχει στο "οθόνη".

Με το hox είμαι στις 3,5-4 και το s3 στις 6,5-7

φιλε μου δεν τα εβαλα για να κατεβω σε κανενα παγκοσμιο ρεκορ.. απλα τα εβαλα για να πω οτι εκανε δουλεια η 4.0.4 :)......................

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ρε παιδια αυτη η maXimus v3.0 που είναι το Link γιατί δεν βρίσκο κάτι για να την κατεβάσω μέχρι την v2.2 έχει link ξερή κανείς κάτι? :confused:

• The title was changed to HTC One X / X+