Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα παρελαβα για το one X το κατωθι απαραιτητο κατ'εμε εξαρτημα.

hard case με ενσωματωμενη μπαταρια 2200mah για τις δυσκολες ωρες

παραθετω τις φωτο οπως και συγκριση με ενα απλο hard case

Την θηκη αυτη απο που την πηρες ?

Edited by kollatos
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια σκεφτομαι να δωσω το g.note κ να μεταβω κ εγω στο htc one x,αλλα η αληθεια ειναι οτι βλεπω πως υπαρχουν σινεχως προβληματα στις συσκευες απο εσας τους ιδιους τους χρηστες.πραγμα που δεν συμβαινει παλι στο αντιστοιχο θρεντ του g.note κ αυτο με εχει φοβησει λιγο ωστε να μεταβω στην αγορα του.

Φοβαμαι μην το μετανιωσω επισης η μπαταρια του κρατα παρα πανω απο το lg optimus 2x ;βαζω αυτο ως μετρο συγκρισης γιατι το ειχα.

Edited by filippos_04

Σημερα παρελαβα για το one X το κατωθι απαραιτητο κατ'εμε εξαρτημα.

hard case με ενσωματωμενη μπαταρια 2200mah για τις δυσκολες ωρες

παραθετω τις φωτο οπως και συγκριση με ενα απλο hard case

http://farm8.staticflickr.com/7113/7507256614_bbd5ea73b7.jpg

DSCF0046 by bujinkan, on Flickr

Για πες μας αποτελεσματα τώρα που θα την έχεις δοκιμάσει. Κάνει όσα υπόσχεται?

Ένταξη το κάνει "μπαουλακι" αλλα αν διπλασιάσει την αυτονομία του, είναι μια λύση για περιπτώσεις όπως ένα ταξίδι κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω παντως εχω το κινητο 2 ημερες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Ουτε με μπαταρια ουτε με τιποτα το κινητο ειναι τελειο:happy:

Εγω παντως εχω το κινητο 2 ημερες και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Ουτε με μπαταρια ουτε με τιποτα το κινητο ειναι τελειο:happy:

Από πού το πήρες gjimmy?

Πόσο το πήρες;

Σε ρωτάω γιατί στο site δεν το βλέπω:

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/smartphonesList.action

Tο πηρα απο ενα παιδι σφραγισμενο στα 430:X

OK. 430€ είναι σχετικά καλή τιμή για ελληνικής αντιπροσωπείας. Με γεια!:mobile:

Ευχαριστω η τιμη δεν ειναι σχετικα καλη αλλα super:lol:

Καλά σε λίγο κάποιοι θα μας πουν να τα πουλάμε 250 για να είναι ευχαριστημένοι.

Τσάμπα είναι 430 σφραγισμένο κι ας προέρχεται από επιδότηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

+1000 700 ευρωπουλα το εχουν οι παροχοι!!!

Για πες μας αποτελεσματα τώρα που θα την έχεις δοκιμάσει. Κάνει όσα υπόσχεται?

Ένταξη το κάνει "μπαουλακι" αλλα αν διπλασιάσει την αυτονομία του, είναι μια λύση για περιπτώσεις όπως ένα ταξίδι κλπ.

Δεν την εχω δοκιμασει ακομα:lol::lol:

Θα ενημερωσω οταν την δοκιμασω

συμφωνω.μαλιστα θεωρουν ολα μα ολα τα ονε χ που εδωσε το expansys προβληματικα,χωρις να εχουν διαβασει περι πρωτων παρτιδων και λοιπα.η πλακα ειναι οτι γνωστος μου πηγε σε ενα καταστημα κινητης να πουλησει το one x και του ειπε οτι δεν το παιρνει γιατι ειναι ελλαττωματικη ολη η παρτιδα της htc γι αυτο θα το αποσυρει συντομα :lol: .ενταξει στην ελλαδα ειμαστε την τριχα την κανουμε τριχια..

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Πω, πω! Ειναι που ειναι μεγαλο, το κανει ακομα μεγαλυτερο. Το παχος δεν με πειραζει αφου ειναι λεπτο τηλεφωνο αλλα για μενα ειναι ηδη οριακο σε μεγεθος. Με την θηκη αυτη μεγαλωνει κι αλλο!

Μπα.......

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το δικό μου λευκό HOX, είναι της παρτίδας HT23 από Expansys, αγγλικό, και κανένα πρόβλημα δεν είχε ούτε απόκτησε μέχρι τώρα! Ούτε θέμα με flickering, υπερθέρμανση, κίτρινη οθόνη (αν και είναι της ποικιλίας με τα "ζεστά" χρώματα), ούτε κυματισμούς, ούτε τίποτα.

Συγνωμη τι εννοεις σχετικα καλη τιμη?ξερεις καλυτερη τιμη σε σφραγισμενο?και Ελληνικης αντιπροσωπειας?για πες μας μας και μας!:cool::cool:

Ευχαριστω η τιμη δεν ειναι σχετικα καλη αλλα super:lol:

+1000 700 ευρωπουλα το εχουν οι παροχοι!!!

Καλά παιδιά, μη πέφτετε όλοι πάνω μου.

Συγκριτικά με τα 700€ που πωλείται, έχετε δίκιο.

Απλώς εμένα μου φαίνονται πολλά και πιστεύω ότι έπρεπε να πωλούνται πιο φθηνά από τα καταστήματα.

700€ αντιστοιχούν σε 238,525δρχ.:(

Ποιος να το έλεγε όταν είχαμε δραχμές, ότι ένα κινητό θα στοιχίζει τόσο!

Τα καλύτερα κινητά τότε, αν δε με απατά η μνήμη μου είχαν το πολύ 140.000δρχ = 410€!:blink:

Να είστε όλοι καλά.:)

ρε παιδια μηπωσ γνωριζεται την νεα αναβαθμιση 4.1 jelly bean ποτε θα την παρει το τηλεφωνο ευχαριστω

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από πουθενά. Η HTC δεν έχει πει ακόμα τίποτα.

Λίγο newbie ερώτηση

Έχω εγκαταστήσει το chrome και πάω να ανοίξω μια συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας ή από link μέσα από άλλο πρόγραμμα και με ρωτάει με πιο πρόγραμμα να το ανοίξει με το chrome η με αλλο

Αν εγώ διαλέξω πάντα να ανοίγει με το chrome και μετά το μετανιώσω που πάω για να το αλλάξω;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Λίγο newbie ερώτηση

Έχω εγκαταστήσει το chrome και πάω να ανοίξω μια συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας ή από link μέσα από άλλο πρόγραμμα και με ρωτάει με πιο πρόγραμμα να το ανοίξει με το chrome η με αλλο

Αν εγώ διαλέξω πάντα να ανοίγει με το chrome και μετά το μετανιώσω που πάω για να το αλλάξω;

Αν επιλέξεις μια εφαρμογή και θες να την αλλάξεις πας στα Settings - Apps και βρίσκεις την εφαρμογή. Εκεί θα έχει το παρακάτω "Clear Defaults".

Απλώς εμένα μου φαίνονται πολλά και πιστεύω ότι έπρεπε να πωλούνται πιο φθηνά από τα καταστήματα.

Τα καλύτερα κινητά τότε, αν δε με απατά η μνήμη μου είχαν το πολύ 140.000δρχ = 410€!:blink:

Δεν πεσαμε πανω σου βρε συ,δεν ειναι εδω το thread του s3 :lol:.Aπλα πιαστηκαμε απο αυτο γιατι εχουν ακουστει διαφορα κατα καιρους για τις τιμες του one-x.Το οτι ειναι ακριβα τα κινητα εδω,ναι εχεις απολυτο δικιο και μαλιστα οι παροχοι τα κοπανανε πολυ.H τιμη στα 430 ευρω για σφραγισμενη συσκευη θεωρειτε τσαμπα για αυττο το τηλεφωνο.(μην μου θυμιζεις εκεινες τις ωραιες εποχες με τις δραχμουλες..κατι με πιανει σε σχεση με το σημερινο χαλι!!:( )

Κατα καιρούς παρουσιάζονται κάποιοι έξυπνοι που με κάποια ποστ προσπαθούν να ρίξουν τις τιμές στα μεταχειρισμένα. Νομίζαμε ότι ανήκεις σ αυτη την κατηγορία.:O

Οι τιμές που πωλούνται τα σφραγισμένα απο επιδοτήσεις δεν αποτελούν μέτρο, γιατι δεν τια βρίσκεις κάθε μέρα διαθεσιμα. Δηλαδη κάποιος που που θέλει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο, για να πετύχει μια τέτοια ευκαιρία, θα πρέπει να περιμένει καιρο και να είναι όλη μέρα στο φόρουμ των αγγελιών ώστε να προλάβει γιατι σε μια ώρα θα το έχει αρπάξει κάποιος άλλος.

Επίσης πολυ λίγο μετράει αν η συσκευη είναι ελληνικη, αφου αποδεδειγμένα δεν υπάρχει καμία διάφορα στην αντιμετώπιση απο το service.

Ελληνικα αγοράζουν όσοι έχουν επιδοτήσεις και όσοι δεν γνωρίζουν τι ισχύει.

Τέλος, υπήρχαν και το 2002 συσκευές που κόστιζαν πολυ παρα πάνω απο 400€.

στην επόμενη σελίδα, παραπονεθείτε ότι έχει γεμίσει το τόπικ με γενικά και αόριστα σχόλια, φιλοσοφικές συζητήσεις και θέλει καθάρισμα για να βρίσκετε εύκολα τις ουσιώδεις πληροφορίες...

• The title was changed to HTC One X / X+