Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο που λείπει απο τον Tegra και όχι απο το sense είναι η εκρηκτικοτητα.

Πιθανώς αν χρησιμοποιήσουν τον kernel 3.1 να γίνει κι αυτο.

Πρακτικά το sense είναι πολυ πιο κοντα σε κάθε είδος χρήστη και κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν στην δουλεια τους. Σου δίνει την δυνατότητα να χτισεις πάνω σ αυτο τις πιο διάσημες εφαρμογές που συγχρονιζουν με τις υπόλοιπες συσκευές σου.

Αντίθετα το TW είναι βασισμένο στα πρότυπα της apple όπου οι εφαρμογές του συνεργάζονται μόνο με συσκευές της apple.

Παράδειγμα οι σημειώσεις και οι εργασίες οι οποίες συγχρονίζουν μέσω Kies. Αντίθετα στο sense μπορείς να ρίξεις στις σημειώσεις το Evernote η κάποια άλλη γνωστή εφαρμογη. Στις εργασίες μπορείς να ρίξεις το google tasks που επίσης συγχρονιζει με όλες τις συσκευές.

Δεν είναι το sense λοιπόν που βαραίνει την συσκευη.

Θεωρω τον Tegra υπεύθυνο που το μοναδικο του πλεονέκτημα είναι η οικονομία όταν η συσκευη είναι σε sleep mode.

Θα πρέπει εκει στην nividia να κάνουν κάτι γρήγορα γιατι πλέον ο επεξεργαστής τους θα χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές και θα πρέπει να είναι ανταγωνισιμος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολυ καλο δουλευει τελεια,ευχαριστω

Τι στο καλό? Τόσο στόκος είμαι και δεν κατάφερα να κάνω το Tap-Tap App να παίξει...? :confused:

EDIT: επίσης... εγκατέστησε κανείς το Play Store της Jelly Bean στο HOX? Το κατέβασα από τα διάφορα link που παίζουν πλέον στο web, αλλά κανένα από τα apk's που κατέβασα και εγκατέστησα δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον store... :worry:

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

βαση ολων αυτων που γραφονται εδω και στο xda παραλληλα το επερχομενο update σε 2.05 an to λεω καλα θα εμφανισει αλλο κινητο αφου και καλυερη αυτονομια θα δωσει και θα δοθει ο kernel 3.1 και android 4.04.απλα αναρωτιεμαι ποτε θα δοσει το jelly bean αφου ηδη ανακοινωθηκε

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

βαση ολων αυτων που γραφονται εδω και στο xda παραλληλα το επερχομενο update σε 2.05 an to λεω καλα θα εμφανισει αλλο κινητο αφου και καλυερη αυτονομια θα δωσει και θα δοθει ο kernel 3.1 και android 4.04.απλα αναρωτιεμαι ποτε θα δοσει το jelly bean αφου ηδη ανακοινωθηκε

το 2.05 που εχει διαρευσει ανεπισημα αποσο ξερω δεν εχει τον 3.1 kernel.εχει τον 2.6xxx

το 2.05 που εχει διαρευσει ανεπισημα αποσο ξερω δεν εχει τον 3.1 kernel.εχει τον 2.6xxx

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1728723

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Κανείς δεν υποχρεώνει την HTC να δώσει JB για το X.

Δεν είναι σίγουρο δηλαδή οτι θα την πάρουμε...

Διαφωνω. Η πιεση ειναι μεγαλη πλεον αφου ολοι οι αγοραστες πλεον ζητουν και hardware και software δηλαδη ολα τα καλα update στην συσκευη τους.επιπλεον το οneχ ξεκινησε την κουρσα με πολλες αστοχιες κατασκευαστικες οποτε πρεπει να αποζημιωσει τους κατοχους με κατι καλο.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

τι λές ρε φίλε ..πήραμε τι ναυαρχίδα της HTC το καλύτερο κινητό της αγοράς μαζί με το σ3 και δεν υποχρεώνει κανείς την HTC να βάλει το update?

Διαφωνω. Η πιεση ειναι μεγαλη πλεον αφου ολοι οι αγοραστες πλεον ζητουν και hardware και software δηλαδη ολα τα καλα update στην συσκευη τους.επιπλεον το οneχ ξεκινησε την κουρσα με πολλες αστοχιες κατασκευαστικες οποτε πρεπει να αποζημιωσει τους κατοχους με κατι καλο.

τι λές ρε φίλε ..πήραμε τι ναυαρχίδα της HTC το καλύτερο κινητό της αγοράς μαζί με το σ3 και δεν υποχρεώνει κανείς την HTC να βάλει το update?

kαι μαλλον ξεχναμε επισης οτι μιλαμε για μια συσκευη που πρωτοκυκλοφορησε στα 700 ευρωπουλα και οι παροχοι συνεχιζουν να το δινουν σε αυτες τις τιμες...σε μια τετοια συσκευη η HTC ειναι υποχρεωμενη να δωσει update!

δεν υπαρχει περιπτωση να μην την δωσει παιδια, δεν το συζηταω. Ηδη εφυγα απο LG για αυτο τον λογω, αν μου κανει τετοια και η HTC με βλεπω προς samsung μερια..

Έχω πάρει εδώ και ένα μήνα το τηλ και έχω πρόβλημα φόρτισης... Όταν παω να το φορτισω σβηστό δεν φορτίζει,και από την ώρα ποτ έκανα φόρτιση με 12 βολτο η μπαταρία μου αδειάζει σε 30 ώρα..... Έχει κανένας ιδέα γιατί πάω να σκάσω!!!

Έχω πάρει εδώ και ένα μήνα το τηλ και έχω πρόβλημα φόρτισης... Όταν παω να το φορτισω σβηστό δεν φορτίζει,και από την ώρα ποτ έκανα φόρτιση με 12 βολτο η μπαταρία μου αδειάζει σε 30 ώρα..... Έχει κανένας ιδέα γιατί πάω να σκάσω!!!

Χρησιμοποιης τον δικό του φορτιστή ?

Αν ναι προσπάθησες να το φορτίσεις μεσω pc ?

Παιδιά δεν παίζει να μην δώσει την JB θα χάσει όλους αυτούς που έμειναν στην htc παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσίασαν η συσκευές τους.

Βέβαια δεν γνωρίζω τι υποστήριξη εχει η htc στο θέμα των update, ελπίζω οχι απογοητευτική

Samsung galaxy s21+

Εγώ λίγο μπερδεύτηκα.

Όταν είναι σβηστώ δεν φορτίζει, ανοιχτό φορτίζει?

το ότι αδειάζει σε 30 ώρες είναι φυσιολογικό.

Παρακαλω??! jesus christ..

Πρωτα απ'ολα ΕΙΝΑΙ υποχρωμενη απο την 18μηνη υποστηριξη της google. Εκτος και αν πει οτι δεν το σηκωνει...:lol:

Edited by ardi21

Έχουμε δημοκρατία (ακόμα!) οπότε έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς. Η κάθε εταιρία έχει τα πλάνα της για αναβαθμίσεις της κάθε συσκευής.

Το κινητό πωλείται με ICS. Είδη παίζει beta για 4.0.4 η οποία θα έρθει αρκετά σύντομα στις συσκευές μας.

Το JB βγήκε προχθές! Η πολιτική της Google ειναι να το δίνει άμεσα σε δικές της συσκευές και αργότερα όποιος κατασκευαστής θελήσει τη νέα έκδοση, θα πρέπει να την πληρώσει.

Μέχρι να γίνει αυτό, η ΗΤC θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει νέα μοντέλα με καλύτερες προδιαγραφές και λειτουργικό.

Για να καταλαβεται τι λέω, η 4.0.4 έχει βγει από τις 29 Μαρτίου... η HTC ακόμα δεν την έχει δώσει!

Με λίγα λόγια... κρατάτε μικρο καλάθι. Εαν την δώσει, δεν θα είναι σύντομα...

Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και η Samsung με το S3. Όσο δεν αναβαθμίζει ο ένας, τα κινητά παραμένουν στο ιδιο επίπεδο.

Το πήρες με ICS και με έκδοση 4.0.2.

Σε λίγες μέρες θα έχεις 4.0.4. Η εταιρία αναβαθμίζει με το λειτουργικό που το έχεις αγοράσει.

kαι μαλλον ξεχναμε επισης οτι μιλαμε για μια συσκευη που πρωτοκυκλοφορησε στα 700 ευρωπουλα και οι παροχοι συνεχιζουν να το δινουν σε αυτες τις τιμες...σε μια τετοια συσκευη η HTC ειναι υποχρεωμενη να δωσει update!

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει τίποτα.

Εαν πάρεις MAC με OS Lion και σε 3 μήνες βγάλει άλλη έκδοση η Apple, θα την πάρεις τζάμπα?

δεν υπαρχει περιπτωση να μην την δωσει παιδια, δεν το συζηταω. Ηδη εφυγα απο LG για αυτο τον λογω, αν μου κανει τετοια και η HTC με βλεπω προς samsung μερια..

Εαν είναι η πολιτική της εταιρία αυτή θα την δώσει... αν δεν είναι, θα μείνουμε με ICS 4.x.x για αρκετό καιρό.

Παρακαλω??! jesus christ...

Πρωτα απ'ολα ΕΙΝΑΙ υποχρωμενη απο την 18μηνη υποστηριξη της google. Εκτος και αν πει οτι δεν το σηκωνει...:lol:

Ασε τον Ιησού εκεί που είναι...:)

Μήπως η μήνη υποστήριξη αφορά νέες εκδόσεις και όχι νέα λειτουργικά...?

Edited by geovass

Καλά την 18μηνη αυτή πρόταση της Google αστην. Την έχουν ξεχάσει όλοι πια. Και αλλά κινητά θα έπρεπε έτσι να πάρουν ice cream sandwich αλλά με τη γεύση έμειναν.

Το ότι θα πάρει είναι σίγουρο, το θέμα είναι το πότε.

Ασε τον Ιησού εκεί που είναι...:)

Μήπως η μήνη υποστήριξη αφορά νέες εκδόσεις και όχι νέα λειτουργικά...?

Τι εννοεις? Αφορα αναβαθμισεις του λειτουργικου.

Καλά την 18μηνη αυτή πρόταση της Google αστην. Την έχουν ξεχάσει όλοι πια. Και αλλά κινητά θα έπρεπε έτσι να πάρουν ice cream sandwich αλλά με τη γεύση έμειναν.

Το ότι θα πάρει είναι σίγουρο, το θέμα είναι το πότε.

Γιατι εκει μπηκε η γνωστη καραμελα του hardware επισημα η ανεπισημα. Στην περιπτωση του X ειναι παραπανω απο γελοιοτητα.

Τι εννοεις? Αφορα αναβαθμισεις του λειτουργικου.

Γιατι εκει μπηκε η γνωστη καραμελα του hardware επισημα η ανεπισημα. Στην περιπτωση του X ειναι παραπανω απο γελοιοτητα.

Γιατι,ειπαν κατι τετοιο στην htc?? Απο την samsung κατι πεταξαν για το s3, δεν ακουσα κατι τετοιο για το one-x. Παντως δεν υπαρχει λογικη να μην δωσουν το update, και στο one-x και στο s3. Ειναι υποχρεωμενοι και θα το κανουν. Καθυστερημενα εστω αλλα αυτο το update θα δωθει και στα δυο. Οποια εταιρεια δεν το κανει εξαλου θα χασει, ειδικα η htc που περιμενει να ζησει απο τα smartphones,θα χαθει απο τον χαρτη.

Το JB βγήκε προχθές! Η πολιτική της Google ειναι να το δίνει άμεσα σε δικές της συσκευές και αργότερα όποιος κατασκευαστής θελήσει τη νέα έκδοση, θα πρέπει να την πληρώσει.

η google δινει δωρεαν το android στους κατασκευαστες και εισπρατει απο διαφημισεις,και απο το market

Όταν το φορτισω η Μπαταρία από γεμάτη χωρίς να κάνω τίποτα αδειάζει σε μισή ώρα,επίσης αν το φόρτισω κλειστόόχι μόνο δεν φορτίζει,αλλα ξεφορτιζει τελείως. Ναι έχω κάνει φόρτιση από η/υ

Έχω σκάσει αμάν αν είναι δυνατό.... Να αγοράζεις μια συσκευή και να παθαίνει κάτι τέτοιο....!

Αν έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο ας πει κάτι γιατί κοντεύω να σκάσω.

Edited by Nikos_s3

Καλα αμα βαριουνται πετανε ενα "το Sense ειναι βαρυ και δεν θα σηκωσει την νεα εκδοση" και τελειωνει το παραμυθι :lol:

Αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο βλακες...κατα τα Χριστουγενα θα την παρει και το ΟΝΕ Χ και το S3 επισημα :rolleyes:

:)

Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία;

Έχω πάρει την απόφαση να προχωρήσω !

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ!!

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει τίποτα.

Εαν πάρεις MAC με OS Lion και σε 3 μήνες βγάλει άλλη έκδοση η Apple, θα την πάρεις τζάμπα?

Χρησιμοποιησες λαθος παραδειγμα φιλε μου.....φυσικα και η apple δεν θα σου δωσει το νεο λειτουργικο των mac υπολογιστων της δωρεαν απο την στιγμη που το πουλαει και βγαζει κερδη απο αυτο....αλλα απο την αλλη στον τομεα των κινητων της ενα iphone αναβαθμιζεται για τα επομενα 2 χρονια χωρις καν ιχνος αμφιβολιας και μονο εαν το hardware του δεν το επιτρεπει παυει η αναβαθμιση του!αρα η εταιρεια που διαλεξες για παραδειγμα μαλλον το αντιθετο κανει απο αυτο που υποστηριζεις!!!

• The title was changed to HTC One X / X+