Sorteps Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 καλησπερα παιδες θα μπορουσατε να αναφερετε καποια εφαρμογη πλοηγησης που υποστηριζει την αναλυση της συσκευης??? Εγώ χρησιμοποιώ το Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Όντως πολύ καλό το sygic. Μόλις το δοκίμασα και μου άφησε τις καλυτερες εντυπώσεις. υγ: και φυσικά αυτό είναι το πρώτο μου ΜΜΜ από το θεριό που παρέλαβα πριν από λίγες ώρες... :) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3M3SYS Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Παρατηρησε κανεις κρασαρισματα και προβληματα στο ζοομ, στο πιντς και στο παν στον στοκ browser μετα και το τελευταιο update? Edited May 18, 2012 by N3M3SYS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Παρέλαβε κανένας συσκευή από expansys τη τελευταία εβδομάδα?? Ο καθένας με τον πόνο του θα μου πείτε αλλά.. Μου ήρθε η htc hc c700.. Χωρίς να έχω καταφέρει να τη δοκιμάσω (περιμένω τη συσκευή από expansys) δείχνει να προστατεύει πολύ σωστά τη κάμερα Edited May 18, 2012 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Παρέλαβε κανένας συσκευή από expansys τη τελευταία εβδομάδα?? Ο καθένας με τον πόνο του θα μου πείτε αλλά.. Μου ήρθε η htc hc 700.. Χωρίς να έχω καταφέρει να τη δοκιμάσω (περιμένω τη συσκευή από expansys) δείχνει να προστατεύει πολύ σωστά τη κάμερα Να σε ρωτήσω από που πείρες την C700, εγώ την παράγγειλα από plaisio αλλά θα παραλάβω τέλος του μηνός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Για όποιον ψάχνεται να αγοράσει το One X, το Expansys το δίνει μέχρι 31 Μαίου στα 520 ευρώ + μεταφορικά με τον κωδικό που θα βρείτε εδώ (και δώρο μια ζελατίνα προστασίας). Παράθεση Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Να σε ρωτήσω από που πείρες την C700, εγώ την παράγγειλα από plaisio αλλά θα παραλάβω τέλος του μηνός. Είχα ξαναδώσει το LINK.. Από ότι βλέπω όμως εξαντλήθηκαν. Επειδή την έψαχνα καιρό, ήταν ο μόνος που την είχε άμεσα διαθέσιμη Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Μόλις παρέλαβα κι εγώ και είμαι κατενθουσιασμένος! Για τι είδους πιθανά προβλήματα να ψάξω; Ως τώρα δεν είδα κάτι! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Για όποιον ψάχνεται να αγοράσει το One X, το Expansys το δίνει μέχρι 31 Μαίου στα 520 ευρώ + μεταφορικά με τον κωδικό που θα βρείτε εδώ (και δώρο μια ζελατίνα προστασίας). Μήπως θέλουν να ξεφορτωθουν αυτα που επέστρεψαν στον πανικό, τα περισσότερα εκ των οποιων δεν είχαν πρόβλημα?:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_13 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καλημέρα...έχω ένα πρόβλημα και θέλω αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει...πήρα πριν κάτι μέρες το one x από ένα skroutzomagazo (ελληνικό με 2 χρονια εγγύηση) τη πρώτη μέρα δεν μου δουλεύανε τα 3 κουμπιά που έχει κάτω στην οθόνη και το πήγα για αντικατάσταση.πήρα τηλέφωνο και σήμερα και μου λένε να τους φέρω το κουτί και τους λέω ok να το φέρω μαζί με όλα απλά το χαρτί που είχε στο περιτύλιγμα δεν το έχω και μου λένε τώρα επειδή δεν το έχω υπάρχει περίπτωση να μη μου το αλλάξουν.ισχύει κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καλημέρα...έχω ένα πρόβλημα και θέλω αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει...πήρα πριν κάτι μέρες το one x από ένα skroutzomagazo (ελληνικό με 2 χρονια εγγύηση) τη πρώτη μέρα δεν μου δουλεύανε τα 3 κουμπιά που έχει κάτω στην οθόνη και το πήγα για αντικατάσταση.πήρα τηλέφωνο και σήμερα και μου λένε να τους φέρω το κουτί και τους λέω ok να το φέρω μαζί με όλα απλά το χαρτί που είχε στο περιτύλιγμα δεν το έχω και μου λένε τώρα επειδή δεν το έχω υπάρχει περίπτωση να μη μου το αλλάξουν.ισχύει κάτι τέτοιο με τιποτα δεν ισχυει.Παιζει να θελουν το κουτι για να το ξαναπουλησουν σε καποιον σαν καινουργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) καλημέρα...έχω ένα πρόβλημα και θέλω αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει...πήρα πριν κάτι μέρες το one x από ένα skroutzomagazo (ελληνικό με 2 χρονια εγγύηση) τη πρώτη μέρα δεν μου δουλεύανε τα 3 κουμπιά που έχει κάτω στην οθόνη και το πήγα για αντικατάσταση.πήρα τηλέφωνο και σήμερα και μου λένε να τους φέρω το κουτί και τους λέω ok να το φέρω μαζί με όλα απλά το χαρτί που είχε στο περιτύλιγμα δεν το έχω και μου λένε τώρα επειδή δεν το έχω υπάρχει περίπτωση να μη μου το αλλάξουν.ισχύει κάτι τέτοιο επειδη δεν εχεις την ταινεια που ειχε γυρω το κουτι?το προβλημα στην συσκευη το αποδεχθηκαν?ποιο μαγαζι ειναι αυτο?εγω παντως παιδια το εχω ξαναπει ακομη και για την expansys που ειχε πει σε παλικαρι απο εδω μεσα οτι μετα απο σε συνεννοηση με HTC αντικαθιστα τις ελαττωματικες συσκευες οτι ειναι μ@@@@@@ς....απλα περνουν τις συσκευες με το οποιο προβλημα και τις ξαναβγαζουν για πωληση σαν καινουργιες ή τις στελνουν σαν αντικατασταση σε αλλον αγοραστη και παει λεγοντας!γιαυτο και καποιοι ζητουν τις συσκευες και τα κουτια και τα παρελκομενα ακομη και τις ταινειες στην αρχικη τους κατασταση-για να τα ξαναπωλησουν ως καινουργια! Edited May 18, 2012 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavr0s1 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 παιδια σα τι προβληματα εχει το HTC ONE X??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εγω ξερω οτι για το θεμα της εγγυησης, πρεπει απλα να εχεις την αποδειξη αγορας-εγγυηση και φυσικα να ειναι το κινητο απο χωρα Ε.Ε. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 με τιποτα δεν ισχυει.Παιζει να θελουν το κουτι για να το ξαναπουλησουν σε καποιον σαν καινουργιο... επειδη δεν εχεις την ταινεια που ειχε γυρω το κουτι?το προβλημα στην συσκευη το αποδεχθηκαν?ποιο μαγαζι ειναι αυτο?εγω παντως παιδια το εχω ξαναπει ακομη και για την expansys που ειχε πει σε παλικαρι απο εδω μεσα οτι μετα απο σε συνεννοηση με HTC αντικαθιστα τις ελαττωματικες συσκευες οτι ειναι μ@@@@@@ς....απλα περνουν τις συσκευες με το οποιο προβλημα και τις ξαναβγαζουν για πωληση σαν καινουργιες ή τις στελνουν σαν αντικατασταση σε αλλον αγοραστη και παει λεγοντας!γιαυτο και καποιοι ζητουν τις συσκευες και τα κουτια και τα παρελκομενα ακομη και τις ταινειες στην αρχικη τους κατασταση-για να τα ξαναπωλησουν ως καινουργια! Οσοι εχουν προβληματικη συσκευη απο expansys καλυτερα να ζητανε επιστροφη χρηματων το εχω ξαναπει και παλιοτερα,αυτο που κανει αν το κανει το ηλεκτρονικο καταστημα εκμεταλευομενο και το θεμα με το αυτοκολλητο ασφαλειας που μονο σφραγισμενο δεν ειναι ειναι απαραδεκτο.Τι μας εχει περασει για ιθαγενεις φυλη της Ινδονησιας:mad: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Οσοι εχουν προβληματικη συσκευη απο expansys καλυτερα να ζητανε επιστροφη χρηματων το εχω ξαναπει και παλιοτερα,αυτο που κανει αν το κανει το ηλεκτρονικο καταστημα εκμεταλευομενο και το θεμα με το αυτοκολλητο ασφαλειας που μονο σφραγισμενο δεν ειναι ειναι απαραδεκτο.Τι μας εχει περασει για ιθαγενεις φυλη της Ινδονησιας:mad: συμφωνω απολυτα....και το HOX με την "ταινεια ασφαλειας" που εχει εργοστασιακα ειναι βουτυρο στο ψωμι για τους επιτηδειους αφου ουσιαστικα το κουτι δεν εχει καμια προστασια και ειτε καινουργιο ειτα ανοιγμενο ειναι ενα και το αυτο!ετσι οπως παει το θεμα θα καταντησει να σκαει καποιος 600 ευρω για το hox και να εχει αγχος οχι για κιτρινηλες και τεμουλα και κυματισμους αλλα για το αν το κινητο ειναι καινουργιο ή μεταχειρισμενο!και αιντε να το αποδειξει!ντροπη τους!!!!!!!!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 παιδια σα τι προβληματα εχει το HTC ONE X??? :worry: ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες....δεν γίνεται σε κάθε σελίδα να λέμε τα ίδια και τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_13 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 επειδη δεν εχεις την ταινεια που ειχε γυρω το κουτι?το προβλημα στην συσκευη το αποδεχθηκαν?ποιο μαγαζι ειναι αυτο?εγω παντως παιδια το εχω ξαναπει ακομη και για την expansys που ειχε πει σε παλικαρι απο εδω μεσα οτι μετα απο σε συνεννοηση με HTC αντικαθιστα τις ελαττωματικες συσκευες οτι ειναι μ@@@@@@ς....απλα περνουν τις συσκευες με το οποιο προβλημα και τις ξαναβγαζουν για πωληση σαν καινουργιες ή τις στελνουν σαν αντικατασταση σε αλλον αγοραστη και παει λεγοντας!γιαυτο και καποιοι ζητουν τις συσκευες και τα κουτια και τα παρελκομενα ακομη και τις ταινειες στην αρχικη τους κατασταση-για να τα ξαναπωλησουν ως καινουργια! ναι το πρόβλημα το είδανε και μου είπανε να πάω να πάρω τη συσκευή κιόλας...το μονο πρόβλημα που με καθυστερούν τώρα είναι επειδή δεν έχω το περιτύλιγμα..και μου έρχεται να τρελαθώ γιατί αν δεν μου αλλάξουν 600 euro κινητό για ένα χαρτί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ναι το πρόβλημα το είδανε και μου είπανε να πάω να πάρω τη συσκευή κιόλας...το μονο πρόβλημα που με καθυστερούν τώρα είναι επειδή δεν έχω το περιτύλιγμα..και μου έρχεται να τρελαθώ γιατί αν δεν μου αλλάξουν 600 euro κινητό για ένα χαρτί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους Καταγγελία στο ΙΝΚΑ άμεσα και τους ενημερώνεις στο κατάστημα να δεις πως ξεχνάνε το χαρτί.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εγω ξερω οτι για το θεμα της εγγυησης, πρεπει απλα να εχεις την αποδειξη αγορας-εγγυηση και φυσικα να ειναι το κινητο απο χωρα Ε.Ε. μιπως είδες το multitasking με το τελευταίο update? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ενδιαφερουσα κινηση :http://www.navimania.gr/blog/?p=635 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ενδιαφερουσα κινηση :http://www.navimania.gr/blog/?p=635 Δεν φαίνετε άσχημη ηδέα, αλλά πόσοι θα ανοίξουν το κινητό τους κατά αυτόν τον τρόπο, και με το θέμα της εγγύησης τη γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 για εμενα ασχημη ιδεα...θα βαλεις χερι σε κινητο unibody?Τωρα που ειναι νωρις πρεπει η HTC na βγαλει το htc one x με μεγαλυτερη μπαταρια,μια 2100 σαν του s3,και οσοι το εχουν να μπορουν να το στειλουν στην αντιπροσωπεια, και με ενα μικρο ποσο των 10 ευρω να εχουν την νεα μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 μιπως είδες το multitasking με το τελευταίο update? Τα ιδια με πριν φιλε μου. Ανοιξα angry birds, μπηκα σε μια πιστα και πατησα pause, βγηκα, ανοιξα web browser με 2 καρτελες, ενα ακομα game, Google Playstore, facebook, google drive, skroutz (εφαρμογη) και οταν πηγα να ξαναμπω στο angry birds το φορτωσε απο την αρχη.... Δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω αν μου το εκανε αυτο και το SGS II... :( Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Το ίδιο κάνει και σε μενα. και με την 1.28 και με την 1.29 Παρ όλη την ασυνήθιστη συμπεριφορά της μπάρας ένδειξης wifi δουλεύει μια χαρά. Πάντως από ότι έχω καταλάβει δεν είναι θέμα του κινητού αλλά του modem. Ποιο modem έχει, είναι παλιό, πενταετίας δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts