agekalp Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 http://www.engadget.com/2012/05/10/htc-one-x-remote-camera-shutter-bluetooth-headsets/ Δεν ειναι κακο.... Ισως με custom rom να εχει πιο καλη εφαρμογη Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ρε παιδιά, τι μέσο όρο σας δείχνει στην μπαταρία για την οθόνη σας; Εμένα είναι στο 40-50%.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρε παιδιά, τι μέσο όρο σας δείχνει στην μπαταρία για την οθόνη σας; Εμένα είναι στο 40-50%.. Μια χαρά είσαι... Με πόσο φωτεινότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μια χαρά είσαι... Με πόσο φωτεινότητα? Κάτω από 50%. Κάπου στο 35-40.. Είχα την εντύπωση ότι έπρεπε να είναι κάπου στο 25-30% γι'αυτό και ρώτησα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δεν έχεις πρόβλημα. Όπως έχουμε πει η οθόνη του One X είναι τέλεια, αλλά ενεργοβόρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εβγαλα την Sense απο το τηλέφωνο και ησύχασα (με root). Νομίζω οτι ευθύνεται για τα περισσοτερα προβλήματα. Μια καλή rom: http://www.forum-htc-dev.net/t59386-rom-ics-403-sense-40-nonsense-gamer-lex-jeffix-one-x-play-v70-online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Να και ένα θαρραλέος που δεν ενδιαφέρεται για εγγυήσεις... :) BTW εμείς με τις αγγλικές συσκευές δεν θα πάρουμε ποτέ την 1.29...? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) τελικά τι βελτιώνει η 1.29 μάθαμε; Συγκεντρωτικά κάποιος που την έχει ας μας πει τι διαπίστωσε κι εγώ με την 1.28 είμαι... Μάλλον μας τιμωρεί γιατί δεν τα σκάσαμε για ελληνικό τηλέφωνο με 700αρα Edited May 11, 2012 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εβγαλα την Sense απο το τηλέφωνο και ησύχασα (με root). Νομίζω οτι ευθύνεται για τα περισσοτερα προβλήματα. Μια καλή rom: http://www.forum-htc-dev.net/t59386-rom-ics-403-sense-40-nonsense-gamer-lex-jeffix-one-x-play-v70-online Εγώ, ένας απο τους λόγους που πήρα το κινητό ήταν το sense... Δεν μου χει περάσει από το μυαλό να το αφαιρέσω... Παίζει θαυμάσια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πόση ραμ τελικά καταναλώνει το sense? Αν μπορεί κάποιος ας κάνει το εξής για να δούμε: Κατέβασμα apex launcher απο play store Reboot και εκκίνηση με sense (έλεγχος της ραμ) Reboot και εκκίνηση με apex (έλεγχος της ραμ) Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 τελικά τι βελτιώνει η 1.29 μάθαμε; Συγκεντρωτικά κάποιος που την έχει ας μας πει τι διαπίστωσε κι εγώ με την 1.28 είμαι... Μάλλον μας τιμωρεί γιατί δεν τα σκάσαμε για ελληνικό τηλέφωνο με 700αρα Τι να πω,εμενα ειναι γαλλικό (απο vnp) και με το που το ανοιξα και το φορτισα κατευθειαν αναβαθμιστηκα πρωτα στην 1.28 και αμεσως μετα στην 1.29:lol: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 τελικά τι βελτιώνει η 1.29 μάθαμε; Συγκεντρωτικά κάποιος που την έχει ας μας πει τι διαπίστωσε κι εγώ με την 1.28 είμαι... Μάλλον μας τιμωρεί γιατί δεν τα σκάσαμε για ελληνικό τηλέφωνο με 700αρα Δυσκολα ειμαστε..χεχε..ισως παρουμε την επομενη που θα βγει με το bug της ειδοποιησης μηνυματων συντομα ειπαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Πόση ραμ τελικά καταναλώνει το sense? Αν μπορεί κάποιος ας κάνει το εξής για να δούμε: Κατέβασμα apex launcher απο play store Reboot και εκκίνηση με sense (έλεγχος της ραμ) Reboot και εκκίνηση με apex (έλεγχος της ραμ) Ευχαριστώ :D Δεν υπάρχουν σημαντικές διάφορες. Το sense ενσωματώνει πολλές εφαρμογές τις οποίες αν δεν το χρησιμοποιείς θα πρέπει να εγκαταστάσεις απο το play market. Οπότε σε μια συσκευη με apex και φορτωμενες όλες τις εφαρμογές που έχει το sense, είσαι στα ίδια. Δεν έχει πρόβλημα ram το ΟΝΕ Χ. Το multi tasking δουλεύει υπέροχα. Στο sense χρειάζεται προσεκτική επιλογή των widgets που χρησιμοποιούμε. Δεν πρέπει να βάζουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε μόνο και μόνο για εφέ. Τα περισσότερα, με το που scrollαρεις μεταξυ των οθονων, κάνουν ανανέωση το οποίο συνεπάγεται, data, χρήση CPU, και κατανάλωση. Γι αυτο άλλωστε δείχνει πιο βαρύ σε σχέση με άλλους launchers. Με προσεκτικό στήσιμο, έχεις όλα τα καλα του sense χωρίς επιπτώσεις. Εγώ, ένας απο τους λόγους που πήρα το κινητό ήταν το sense... Δεν μου χει περάσει από το μυαλό να το αφαιρέσω... Παίζει θαυμάσια! Γιώργο θυμάσαι πριν το πάρω κι εγω έλεγα πως θα γίνει να το βγάλω. Όμως τώρα που ξέρω να το χρησιμοποιω δεν το αλλάζω. Επίσης το ONE X έχει μια δυνατότητα που δεν την έχουν άλλες συσκευές. Μπορείς να απενεργοποιεις OEM εφαρμογές χωρίς να είσαι root. Οπότε αν θελουμε μπορούμε να καθαρίσουμε την rom απ όλα τα άχρηστα χωρίς rootαρισμα. Edited May 11, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Κώστα αυτό γίνεται στην ics και όχι μόνο στο hox. Το ξέρω καλά γιατί είμαι σε ics 6 μήνες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Κώστα αυτό γίνεται στην ics και όχι μόνο στο hox. Το ξέρω καλά γιατί είμαι σε ics 6 μήνες :) Α ναι? δεν το είχα πάρει χαμπάρι όσο είχα ics στο Sii γιατι ήμουν rooted και πέταγμα έξω ότι ήθελα με titanium η root explorer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες: o ξάδερφος μου ήταν στην Γαλλία για κάποιο διάστημα και κέρδισε σε διαγωνισμό το hox. Επειδή όμως δεν ασχολείται με smartphones και ούτε του άρεσε η συσκευή, θα το 'σκοτώσει' και σκέφτομαι να το πάρω εγώ. Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα περί προβληματικών συσκευών, αν πέσω σ' αυτή την περίπτωση ή στο μέλλον βγάλει κάτι, η εγγύησή του θα ισχύει εδώ στην Ελλάδα; Επίσης, έχω δει ότι όλοι οι γνωστοί devs του Desire είναι πλέον με hox και ήδη έβγαλαν δικές τους rom. Επειδή κάποιοι συζητάτε για το πότε θα πάρετε update, για ποιο λόγο δεν κάνετε root, να βάλετε κάποια custom rom; Ευχαριστώ. Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Αν ειναι γαλλικό ή για Ευρώπη γενικά, έχεις εγγύηση κανονικά. Αν είναι branded σε κάποια εταιρία δεν γνωρίζω τι γίνεται. (πόσο το "σκοτώνει" αν επιτρέπεται? :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες: o ξάδερφος μου ήταν στην Γαλλία για κάποιο διάστημα και κέρδισε σε διαγωνισμό το hox. Επειδή όμως δεν ασχολείται με smartphones και ούτε του άρεσε η συσκευή, θα το 'σκοτώσει' και σκέφτομαι να το πάρω εγώ. Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα περί προβληματικών συσκευών, αν πέσω σ' αυτή την περίπτωση ή στο μέλλον βγάλει κάτι, η εγγύησή του θα ισχύει εδώ στην Ελλάδα; Επίσης, έχω δει ότι όλοι οι γνωστοί devs του Desire είναι πλέον με hox και ήδη έβγαλαν δικές τους rom. Επειδή κάποιοι συζητάτε για το πότε θα πάρετε update, για ποιο λόγο δεν κάνετε root, να βάλετε κάποια custom rom; Ευχαριστώ. Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Tapatalk Εφόσον είναι Ευρωπαϊκή η συσκευή σου καλύπτεται κανονικά. Root γίνεται αλλά προς το παρών μόνο από htcdev.com που θέτει τη συσκευή εκτός εγγύησης με τις ευλογίες της HTC. Πάρτο με χίλια το θηρίο.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Αν ειναι γαλλικό ή για Ευρώπη γενικά, έχεις εγγύηση κανονικά. Αν είναι branded σε κάποια εταιρία δεν γνωρίζω τι γίνεται. (πόσο το "σκοτώνει" αν επιτρέπεται? :p) Εφόσον είναι Ευρωπαϊκή η συσκευή σου καλύπτεται κανονικά. Root γίνεται αλλά προς το παρών μόνο από htcdev.com που θέτει τη συσκευή εκτός εγγύησης με τις ευλογίες της HTC. Πάρτο με χίλια το θηρίο.... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ο τρόπος για να καταλάβω αν είναι branded είναι να δω αν έχει το σήμα κάποιας κινητής εταιρίας στο bootanimation και πολύ περισσότερο να δω αν δέχεται την sim της Cosmote που έχω, σωστά; Πέτρο, αυτό που λες για το root και την εγγύηση ίσχυε/ισχύει και στο Desire και στις περισσότερες Android συσκευές. Εννοείς ότι τα πράγματα έχουν γίνει ποιο δύσκολα και αν παρουσιαστεί πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις unroot και να το στείλεις στο HTC service; Ps. Εγώ θα μπορέσω να την πάρω κοντά στα € 150,00. Αν την έδινε αλλού σίγουρα θα ανέβαζε λίγο έως αρκετά την τιμή. :p:whistle: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Με το dropbox τι γίνεται; μόλις πήρα το κινητό και η HTC λεει ότι μας δίνει 25 gb δώρο. Έκανα λογαριασμό στο dropbox από την εφαρμογή που έχει προεγκατεστημενη στο κινητό , και μου λέει ότι έχω 2gb. Πρέπει να κάνω κάτι που μου διαφεύγει; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Με το dropbox τι γίνεται; μόλις πήρα το κινητό και η HTC λεει ότι μας δίνει 25 gb δώρο. Έκανα λογαριασμό στο dropbox από την εφαρμογή που έχει προεγκατεστημενη στο κινητό , και μου λέει ότι έχω 2gb. Πρέπει να κάνω κάτι που μου διαφεύγει; θα σου έρθει email για το τι πρέπει να κανεις. ίσως την επόμενη μέρα, όπως ήρθε σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 θα σου έρθει email για το τι πρέπει να κανεις. ίσως την επόμενη μέρα, όπως ήρθε σε εμένα Μάλιστα. Δηλαδή θα καταλάβει η υπηρεσία ότι δικαιούμαι τα 25 επειδή άνοιξα τον λογαριασμό μου από κινητό που τα δικαιούται; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheo0611 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλησπερα παιδια Ηθελα να ρωτησω αν εχει αντιμετωπισει καποιος προβλημα με το wifi Μετα απο 2 βδομαδες που εχω το κινητο σημερα ξαφνικα δεν βρισκει δικτυο.κανει σαρωση αλλα τπτ. Καποιος με υο ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλημερα, ηθελα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο το οτι αργει πολυ, δειχνοντας την ενδειξη "loading", για να επιστρεψει στην home screen. Σε μενα αργει παρα πολυ 5-6 δευτερολεπτα και χωρις να τρεχει τιποτα αλλο ταυτοχρονα. Ειμαι με την 1.28. Καθε επισημανση καλοδεχουμενη. Τελικα ξετικαρα το "Don't keep activities" απο settings->developers options και ολα μια χαρα, ακαριαια επιστροφη στην Home screen. Ωραίος :rolleyes:! Μου είχε σπάσει τα νεύρα από χθες το βράδυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Κατι παραξενο συμβαινει εχω το plantronics M1100 bluetooth http://www.plantronics.com/uk/product/savor-m1100 Ενω με το incredible s ειχα ανετα μια εμβλελεια 10 μετρων (χωρις εμποδια ενδιαμεσα) στο one X αν απομακρυνθω πανω απο 4-5 μετρα χαλαει ο ηχος και δεν ακουω τιποτα Ξερει κανεις που οφειλεται αυτο? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts