Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι τόσο καλο το casa de papel ή όλοι έχουν ενθουσιαστεί χωρις λόγο????

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να έχει ενθουσιαστεί τόσος κόσμος προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος. :) Μην περιμένεις Όσκαρ ηθοποιίας, φοβερά σκηνικά και αψεγάδιαστο σενάριο, αλλά έχει πολύ πιασάρικη ιστορία που σε καθηλώνει και θες εναγωνίως να δεις πως θα εξελιχθεί. Και αυτό είναι για εμένα το κλειδί για μια επιτυχημένη σειρά, να θες επειγόντως να δεις το επόμενο επεισόδιο.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Είναι σειρά που την βλέπεις τρολαροντας τον εαυτό σου.. Αν κάτσεις να την πάρεις στα σοβαρά θα χτυπάς το κεφάλι σου από τις απίθανες μπουρδολογίες που έχει.. Φυσικά είναι κωμική σειρά με ηθοποιούς καρικατούρες κλασική ισπανική.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι σειρά που την βλέπεις τρολαροντας τον εαυτό σου.. Αν κάτσεις να την πάρεις στα σοβαρά θα χτυπάς το κεφάλι σου από τις απίθανες μπουρδολογίες που έχει.. Φυσικά είναι κωμική σειρά με ηθοποιούς καρικατούρες κλασική ισπανική.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κωμική σειρά;;

Άλλη σειρά βλέπεις φιλαράκι.

Έχει δράση φουλ, κωμωδία δεν την λες.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οι περισσότεροι γνωστοί μου που την είδαν και "εχουν πάθει την πλάκα τους" ίσως δεν έχουν δει άλλη σειρά στη ζωή τους.... Ή άντε να είδαν μια δυο

Προσωπικά δε με ενθουσιάζει το στορυ, ούτε με κάνει κλικ να την δω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τελείωσα και εγω, βασικά έχει ωραία πλοκή και δράση. Οι ερμηνείες όχι όλες αλλά οι πιο πολλές είναι σε ψηλό επίπεδο.

Σίγουρα αξίζει η σειρά βέβαια δεν είναι από αυτές που θα μένουν στην ιστορία.

Ποιες ερμηνειες ειναι σε ψηλο επιπεδο;;; Της Τοκιο και του Ντενβερ;;

Τι παπαροσειρες από DC βλέπαμε τόσο καιρό..

Σταματήστε τα όλα και ξεκινήστε την πιο δυνατή σειρά με superheroes: THE BOYS

Μιλάμε για τρομερούς χαρακτήρες, συνδυασμός Deadpool με Justice League, όπου έχουμε κάφρους και αλήτες υπερηρωες που κάνουν τα πάντα μόνο για τις κάμερες. Καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση σε ανάλογη σειρά. Έχει δράση, σπλατερ, γέλιο, βρισιές, τρομερά εφέ!!

Amazon Fire stick 4k max

Μιλάμε για τρομερούς χαρακτήρες, συνδυασμός Deadpool με Justice League, όπου έχουμε κάφρους και αλήτες υπερηρωες που κάνουν τα πάντα μόνο για τις κάμερες. Καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση σε ανάλογη σειρά. Έχει δράση, σπλατερ, γέλιο, βρισιές, τρομερά εφέ!!

Αν είναι όπως τα λες προβλέπω να πέφτει πολύ "κάψιμο" μέσα στον Αύγουστο...

Εγώ ξεκίνησα τελικά το better call Saul, με έχει κερδίσει μέχρι τώρα, πολύ καλή γενικότερα και πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες ειδικότερα.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εγώ ξεκίνησα τελικά το better call Saul, με έχει κερδίσει μέχρι τώρα, πολύ καλή γενικότερα και πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες ειδικότερα.

9.1 Στο IMDB, 18+ rating

Σε συνδυασμό με Superheroes και ο πιο ωραίος χαρακτήρας είναι ο αρχηγός, φάση σούπερμαν, μεγάλος *******ος. Αλλά είναι ο τρομερός ηθοποιός από άλλη εκπληκτική σειρά, το BANSHEE

Όποιος το δει, θυμηθείτε την σκηνή με το μωρό!! Δεν υπάρχει λέμε!!

Amazon Fire stick 4k max

'Εξοχη, απλά έξοχη! Για μένα καλύτερη και από το breaking και από άλλες παρομοίου θέματος!

Scotty, beam us up.

Μάθε να διαβαζεις, οχι όλες είπα...

θα μας πεις ποιες ειναι οι ερμηνειες σε υψηλο επιπεδο στο La casa de papel?

θα μας πεις ποιες ειναι οι ερμηνειες σε υψηλο επιπεδο στο La casa de papel?
Σιγά μη σου δώσω και αναφορά...

Το αφήνω στη κρίση σου...

σε ενα φορουμ συμμετεχουμε για να συζηταμε. Δε ζηταει κανείς αναφορά.

Δεν ειναι ο τοιχος του facebook για να πεις κατι να παρεις likes και ουαου απο τους φιλους σου.

Και απαντάμε αμα θέλουμε σε αυτούς που θέλουμε, όχι σε τύπους που γράφουν απλά για να πουν εξυπνάδα και να πουλήσουν πνεύμα.

Οπότε το αφήνω στην κρίση σου για τις ερμηνείες πιστεύω θα βρεις την απάντησή.

Έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους? Έχω δει τρία επεισόδια με αγγλικούς.

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Είναι τόσο καλο το casa de papel ή όλοι έχουν ενθουσιαστεί χωρις λόγο????

Εγώ που βλέπω σειρές/ταινίες και απο τις 10 στις 9 κοιμάμαι,εχω κολλήσει.Βρυκόλακας κανονικά.Θεωρείται απο τις έξυπνες σειρές και όχι απο αυτές που ποντάρουν στο πιστολίδι και μόνο.Θα την χαρακτήριζα μάλλον υπερπαραγωγή.10/10

Τώρα όσον αφορά το stranger things,πιστεύω οτι ο 3ος κύκλος έχασε το suspence που είχαν δημιουργήσει οι αλλοι 2.Δε μπορεί σε μία σειρά που εξ'αρχης έχει περιπέτεια και χαβαλέ,αλλά σε ξεχωριστά σκηνικά(στους 2 πρώτους κύκλους) ξαφνικά στον 3 να αναμυγνιεις περιπέτεια και χαβαλέ εν ώρα δράσης.Εκεί πιστεύω το έχασε.Ασε που ο αστυνομικός για κάποιο λόγο σε όλα τα επεισόδια είναι σαν αδιάφορος μαστουρωμενος,αποτρέποντας έτσι το κοινό να "φοβηθεί" τα υπερφυσικά που συμβαίνουν.Ταπεινή μου γνώμη πάντα!!

Θεούλης!!!!!
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους? Έχω δει τρία επεισόδια με αγγλικούς.

Same Sh1t...Different Day

Μόνο σε αγγλικά βλέπω εδώ και χρόνια οπότε δεν γνωρίζω για ελληνικούς

Amazon Fire stick 4k max

Westworld[season 2]

ljcq9uax0f311.png

https://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

Μετα την ολοκληρωση της δευτερης σεζον μπορω να πω οτι εδω εχουμε να κανουμε με μια απο τις πιο πολυεπιπεδες σειρες που εχουν περασει απο την τηλεοραση. Το HBO ειναι θρησκεια και δειχνει την ωριμότητα του και την τεραστια εμπειρια του. Υπαρχει πραγματικα ελευθερη βουληση? Εχουμε επιλογες η ολα ειναι προκαθορισμενα? Πραγματικα η σειρα ειναι τοσο mindf@ck σε πολλες στιγμες της που θα παιξει με το μυαλο του καθε θεατη. Στα θετικα επισης η εξαιρετικη σκηνοθεσια ηθοποιοι μουσικη κουστουμια και γενικα η παραγωγη δειχνει και ειναι ακριβη. Στα αρνητικα θα προσαψω καποια επεισοδια fillers που δεν εχουν κατι να δωσουν πανω στην κυρια πλοκη της σειρας αλλα παραμενουν πολυ υψηλης παραγωγης. Ο κοσμος που κατεφερε να φτιαξει το HBO στη σειρα και τα περιπλοκα-απλα ερωτηματα που θετει θα απασχολησουν τον καθενα μας. Μετα το τελος εχει ακομα μια σκηνη στην οποια λες πραγματικα WTF. 8.8/10

Edited by king2009

La Casa de Papel[season 3]

d93884615659ff51a670174d2445dcb9-XL.jpg

https://www.imdb.com/title/tt6468322/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3

Μπορει να εχει ολα τα κλισε του κοσμου μπορει να εχει αρκετες τρανταχτες τρυπες στην πλοκη αλλα η σειρα εχει καρδια και για αυτο αγαπηθηκε απο τον κοσμο. Η χημεια των πρωταγωνιστων τα συναισθηματα που καταφερνουν να βγαλουν προς τα εξω ειναι ισως το μεγαλυτερο θετικο της σειρας. Η τριτη σεζον ειχε λιγοτερες WTF στιγμες απο τις πρωτες 2 και κυλησε πιο ομαλα. Μου αρεσε που χρησιμοποιησαν τον Berlin τοσο καλα με τα flashbacks και το τελευταιο επεισοδιο απολαυστικο αν και φανηκε που θα παει η δουλεια. Αναμενω την τεταρτη σεζον με μεγαλο ενδιαφερον που θα παιχτει σε τελειως αλλο επιπεδο συμφωνα με αυτο που ειδαμε στο τελευταιο 10λεπτο. Overall η σεζον μου φανηκε πιο δεμενη απο τα τρελα που εγιναν στις 2 πρωτες. 8.5/10

Καλά βλέπω εδώ δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς το THE BOYS.

Αποκάλυψη λέμε, έχει γίνει χαμός σε άλλα φόρουμ και εδώ ακόμα γράφει ο κόσμος για το CASA DI PAPEL.

Δείτε και κάτι διαφορετικό, υπάρχουν τρελές σειρές εκεί έξω. Αυτό που έβγαλε το THE BOYS είναι πρώτη φορά στην οθόνη με τόσους αντισυμβατικους superhero .

Amazon Fire stick 4k max

Καλά βλέπω εδώ δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς το THE BOYS.

Αποκάλυψη λέμε, έχει γίνει χαμός σε άλλα φόρουμ και εδώ ακόμα γράφει ο κόσμος για το CASA DI PAPEL.

Δείτε και κάτι διαφορετικό, υπάρχουν τρελές σειρές εκεί έξω. Αυτό που έβγαλε το THE BOYS είναι πρώτη φορά στην οθόνη με τόσους αντισυμβατικους superhero .

εχω ψαξει αρκετα σαιτ για να το βρω ιντερνετικα και δεν το βρισκω μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ που εχει την σειρα? ευχαριστω

εχω ψαξει αρκετα σαιτ για να το βρω ιντερνετικα και δεν το βρισκω μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ που εχει την σειρα? ευχαριστω
Όλα τα Android streaming apps το έχουν.

Δοκίμασε Cinema, CYBERFLIX κλπ

Amazon Fire stick 4k max

Όλα τα Android streaming apps το έχουν.

Δοκίμασε Cinema, CYBERFLIX κλπ

το βρηκα στο stremio θα καει το κινητο μαλλον αχαχαχ :lol: