zananiro Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 (edited) Είναι τόσο καλο το casa de papel ή όλοι έχουν ενθουσιαστεί χωρις λόγο???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια να έχει ενθουσιαστεί τόσος κόσμος προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος. :) Μην περιμένεις Όσκαρ ηθοποιίας, φοβερά σκηνικά και αψεγάδιαστο σενάριο, αλλά έχει πολύ πιασάρικη ιστορία που σε καθηλώνει και θες εναγωνίως να δεις πως θα εξελιχθεί. Και αυτό είναι για εμένα το κλειδί για μια επιτυχημένη σειρά, να θες επειγόντως να δεις το επόμενο επεισόδιο. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 27, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Είναι σειρά που την βλέπεις τρολαροντας τον εαυτό σου.. Αν κάτσεις να την πάρεις στα σοβαρά θα χτυπάς το κεφάλι σου από τις απίθανες μπουρδολογίες που έχει.. Φυσικά είναι κωμική σειρά με ηθοποιούς καρικατούρες κλασική ισπανική. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Είναι σειρά που την βλέπεις τρολαροντας τον εαυτό σου.. Αν κάτσεις να την πάρεις στα σοβαρά θα χτυπάς το κεφάλι σου από τις απίθανες μπουρδολογίες που έχει.. Φυσικά είναι κωμική σειρά με ηθοποιούς καρικατούρες κλασική ισπανική. Sent from my iPhone using TapatalkΚωμική σειρά;; Άλλη σειρά βλέπεις φιλαράκι. Έχει δράση φουλ, κωμωδία δεν την λες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Οι περισσότεροι γνωστοί μου που την είδαν και "εχουν πάθει την πλάκα τους" ίσως δεν έχουν δει άλλη σειρά στη ζωή τους.... Ή άντε να είδαν μια δυο Προσωπικά δε με ενθουσιάζει το στορυ, ούτε με κάνει κλικ να την δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Το τελείωσα και εγω, βασικά έχει ωραία πλοκή και δράση. Οι ερμηνείες όχι όλες αλλά οι πιο πολλές είναι σε ψηλό επίπεδο. Σίγουρα αξίζει η σειρά βέβαια δεν είναι από αυτές που θα μένουν στην ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Ποιες ερμηνειες ειναι σε ψηλο επιπεδο;;; Της Τοκιο και του Ντενβερ;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μάθε να διαβαζεις, οχι όλες είπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Τι παπαροσειρες από DC βλέπαμε τόσο καιρό.. Σταματήστε τα όλα και ξεκινήστε την πιο δυνατή σειρά με superheroes: THE BOYS Μιλάμε για τρομερούς χαρακτήρες, συνδυασμός Deadpool με Justice League, όπου έχουμε κάφρους και αλήτες υπερηρωες που κάνουν τα πάντα μόνο για τις κάμερες. Καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση σε ανάλογη σειρά. Έχει δράση, σπλατερ, γέλιο, βρισιές, τρομερά εφέ!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 (edited) Τι παπαροσειρες από DC βλέπαμε τόσο καιρό.. Σταματήστε τα όλα και ξεκινήστε την πιο δυνατή σειρά με superheroes: THE BOYS Μιλάμε για τρομερούς χαρακτήρες, συνδυασμός Deadpool με Justice League, όπου έχουμε κάφρους και αλήτες υπερηρωες που κάνουν τα πάντα μόνο για τις κάμερες. Καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση σε ανάλογη σειρά. Έχει δράση, σπλατερ, γέλιο, βρισιές, τρομερά εφέ!! Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΑν είναι όπως τα λες προβλέπω να πέφτει πολύ "κάψιμο" μέσα στον Αύγουστο... Εγώ ξεκίνησα τελικά το better call Saul, με έχει κερδίσει μέχρι τώρα, πολύ καλή γενικότερα και πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες ειδικότερα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 30, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Αν είναι όπως τα λες προβλέπω να πέφτει πολύ "κάψιμο" μέσα στον Αύγουστο... Εγώ ξεκίνησα τελικά το better call Saul, με έχει κερδίσει μέχρι τώρα, πολύ καλή γενικότερα και πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες ειδικότερα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk9.1 Στο IMDB, 18+ rating Σε συνδυασμό με Superheroes και ο πιο ωραίος χαρακτήρας είναι ο αρχηγός, φάση σούπερμαν, μεγάλος *******ος. Αλλά είναι ο τρομερός ηθοποιός από άλλη εκπληκτική σειρά, το BANSHEE Όποιος το δει, θυμηθείτε την σκηνή με το μωρό!! Δεν υπάρχει λέμε!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Αν είναι όπως τα λες προβλέπω να πέφτει πολύ "κάψιμο" μέσα στον Αύγουστο... Εγώ ξεκίνησα τελικά το better call Saul, με έχει κερδίσει μέχρι τώρα, πολύ καλή γενικότερα και πολύ καλή σκηνοθεσία και ερμηνείες ειδικότερα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk 'Εξοχη, απλά έξοχη! Για μένα καλύτερη και από το breaking και από άλλες παρομοίου θέματος! Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μάθε να διαβαζεις, οχι όλες είπα... θα μας πεις ποιες ειναι οι ερμηνειες σε υψηλο επιπεδο στο La casa de papel? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 θα μας πεις ποιες ειναι οι ερμηνειες σε υψηλο επιπεδο στο La casa de papel?Σιγά μη σου δώσω και αναφορά... Το αφήνω στη κρίση σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 σε ενα φορουμ συμμετεχουμε για να συζηταμε. Δε ζηταει κανείς αναφορά. Δεν ειναι ο τοιχος του facebook για να πεις κατι να παρεις likes και ουαου απο τους φιλους σου. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Και απαντάμε αμα θέλουμε σε αυτούς που θέλουμε, όχι σε τύπους που γράφουν απλά για να πουν εξυπνάδα και να πουλήσουν πνεύμα. Οπότε το αφήνω στην κρίση σου για τις ερμηνείες πιστεύω θα βρεις την απάντησή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Τι παπαροσειρες από DC βλέπαμε τόσο καιρό.. Σταματήστε τα όλα και ξεκινήστε την πιο δυνατή σειρά με superheroes: THE BOYS Μιλάμε για τρομερούς χαρακτήρες, συνδυασμός Deadpool με Justice League, όπου έχουμε κάφρους και αλήτες υπερηρωες που κάνουν τα πάντα μόνο για τις κάμερες. Καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση σε ανάλογη σειρά. Έχει δράση, σπλατερ, γέλιο, βρισιές, τρομερά εφέ!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους? Έχω δει τρία επεισόδια με αγγλικούς. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Είναι τόσο καλο το casa de papel ή όλοι έχουν ενθουσιαστεί χωρις λόγο???? Εγώ που βλέπω σειρές/ταινίες και απο τις 10 στις 9 κοιμάμαι,εχω κολλήσει.Βρυκόλακας κανονικά.Θεωρείται απο τις έξυπνες σειρές και όχι απο αυτές που ποντάρουν στο πιστολίδι και μόνο.Θα την χαρακτήριζα μάλλον υπερπαραγωγή.10/10 Τώρα όσον αφορά το stranger things,πιστεύω οτι ο 3ος κύκλος έχασε το suspence που είχαν δημιουργήσει οι αλλοι 2.Δε μπορεί σε μία σειρά που εξ'αρχης έχει περιπέτεια και χαβαλέ,αλλά σε ξεχωριστά σκηνικά(στους 2 πρώτους κύκλους) ξαφνικά στον 3 να αναμυγνιεις περιπέτεια και χαβαλέ εν ώρα δράσης.Εκεί πιστεύω το έχασε.Ασε που ο αστυνομικός για κάποιο λόγο σε όλα τα επεισόδια είναι σαν αδιάφορος μαστουρωμενος,αποτρέποντας έτσι το κοινό να "φοβηθεί" τα υπερφυσικά που συμβαίνουν.Ταπεινή μου γνώμη πάντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Θεούλης!!!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους? Έχω δει τρία επεισόδια με αγγλικούς. Same Sh1t...Different DayΜόνο σε αγγλικά βλέπω εδώ και χρόνια οπότε δεν γνωρίζω για ελληνικούς Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 (edited) Westworld[season 2] https://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2 Μετα την ολοκληρωση της δευτερης σεζον μπορω να πω οτι εδω εχουμε να κανουμε με μια απο τις πιο πολυεπιπεδες σειρες που εχουν περασει απο την τηλεοραση. Το HBO ειναι θρησκεια και δειχνει την ωριμότητα του και την τεραστια εμπειρια του. Υπαρχει πραγματικα ελευθερη βουληση? Εχουμε επιλογες η ολα ειναι προκαθορισμενα? Πραγματικα η σειρα ειναι τοσο mindf@ck σε πολλες στιγμες της που θα παιξει με το μυαλο του καθε θεατη. Στα θετικα επισης η εξαιρετικη σκηνοθεσια ηθοποιοι μουσικη κουστουμια και γενικα η παραγωγη δειχνει και ειναι ακριβη. Στα αρνητικα θα προσαψω καποια επεισοδια fillers που δεν εχουν κατι να δωσουν πανω στην κυρια πλοκη της σειρας αλλα παραμενουν πολυ υψηλης παραγωγης. Ο κοσμος που κατεφερε να φτιαξει το HBO στη σειρα και τα περιπλοκα-απλα ερωτηματα που θετει θα απασχολησουν τον καθενα μας. Μετα το τελος εχει ακομα μια σκηνη στην οποια λες πραγματικα WTF. 8.8/10 Edited August 2, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 La Casa de Papel[season 3] https://www.imdb.com/title/tt6468322/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 Μπορει να εχει ολα τα κλισε του κοσμου μπορει να εχει αρκετες τρανταχτες τρυπες στην πλοκη αλλα η σειρα εχει καρδια και για αυτο αγαπηθηκε απο τον κοσμο. Η χημεια των πρωταγωνιστων τα συναισθηματα που καταφερνουν να βγαλουν προς τα εξω ειναι ισως το μεγαλυτερο θετικο της σειρας. Η τριτη σεζον ειχε λιγοτερες WTF στιγμες απο τις πρωτες 2 και κυλησε πιο ομαλα. Μου αρεσε που χρησιμοποιησαν τον Berlin τοσο καλα με τα flashbacks και το τελευταιο επεισοδιο απολαυστικο αν και φανηκε που θα παει η δουλεια. Αναμενω την τεταρτη σεζον με μεγαλο ενδιαφερον που θα παιχτει σε τελειως αλλο επιπεδο συμφωνα με αυτο που ειδαμε στο τελευταιο 10λεπτο. Overall η σεζον μου φανηκε πιο δεμενη απο τα τρελα που εγιναν στις 2 πρωτες. 8.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλά βλέπω εδώ δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς το THE BOYS. Αποκάλυψη λέμε, έχει γίνει χαμός σε άλλα φόρουμ και εδώ ακόμα γράφει ο κόσμος για το CASA DI PAPEL. Δείτε και κάτι διαφορετικό, υπάρχουν τρελές σειρές εκεί έξω. Αυτό που έβγαλε το THE BOYS είναι πρώτη φορά στην οθόνη με τόσους αντισυμβατικους superhero . Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλά βλέπω εδώ δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς το THE BOYS. Αποκάλυψη λέμε, έχει γίνει χαμός σε άλλα φόρουμ και εδώ ακόμα γράφει ο κόσμος για το CASA DI PAPEL. Δείτε και κάτι διαφορετικό, υπάρχουν τρελές σειρές εκεί έξω. Αυτό που έβγαλε το THE BOYS είναι πρώτη φορά στην οθόνη με τόσους αντισυμβατικους superhero . Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk εχω ψαξει αρκετα σαιτ για να το βρω ιντερνετικα και δεν το βρισκω μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ που εχει την σειρα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 εχω ψαξει αρκετα σαιτ για να το βρω ιντερνετικα και δεν το βρισκω μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ που εχει την σειρα? ευχαριστωΌλα τα Android streaming apps το έχουν. Δοκίμασε Cinema, CYBERFLIX κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Όλα τα Android streaming apps το έχουν. Δοκίμασε Cinema, CYBERFLIX κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk το βρηκα στο stremio θα καει το κινητο μαλλον αχαχαχ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts