mario27 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ξεκινησα το 11.22.63 βλεπωντας τα τρια πρωτα μεχρι στιγμης. Φοβερο! Πωωω μη με κανετε να ξεκινησω και το gotham !?!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ξεκίνησε το. Ξέρω γίνομαι κακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εμένα ρε παιδιά το gotham δε με κρατάει. Είδα μέχρι το 7 της πρώτης σεζόν αλλά και πάλι με το ζόρι βάζω καινούριο. Μου φαίνεται κάτω του μετρίου συνολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εμένα ρε παιδιά το gotham δε με κρατάει. Είδα μέχρι το 7 της πρώτης σεζόν αλλά και πάλι με το ζόρι βάζω καινούριο. Μου φαίνεται κάτω του μετρίου συνολικά.καλυτερα αρχισε το τζεσικα τζοουνς,καμια σχεση με παιδικα τις μαρβελ.παλι βεβαια με σουπερηρωα αλλα στο θριλεριστικο Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 καλυτερα αρχισε το τζεσικα τζοουνς,καμια σχεση με παιδικα τις μαρβελ.παλι βεβαια με σουπερηρωα αλλα στο θριλεριστικο το αφησα ετσι αν δεν εχω κατι αλλο να το βλεπω, γενικα δεν τα παω καλα με σουπερηρωες. ξεκινησα το 4 κυκλο του house of cards και ειδα και ολο το narcos που ειναι κορυφη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Δεν ειναι απλως σουπερηρωας. Το εχω δει και μπορω να σου πω οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες που ειδα φετος. Καμια σχεση με αυτο που νομιζεις σουπερηρωες απο τις προσφατες ταινιες της μαρβελ. Αυτα δεν τα εχω δει καν,κατι civil war και τετοια, daredevil και jesssica jones απο Netflix rulezzzz :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την αγωνια σε συνδιασμό με το μυστήριο του λοστ, καμία αλλη μέχρι στιγμής... νομιζω πως σε θεμα μυστηριου και πολυπλοκοτητας πλοκης, το fringe ηταν ανωτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Το Fringe, όπως και το Lost, προσωπικά για εμένα είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πέρα από τα θετικά τους που σαφώς ήταν περισσότερα): Ο κόσμος τους δεν είχε σαφείς κανόνες. Στις σειρές φαντασίες φυσικά οι "κανόνες" είναι πιο ελαστικοί αλλά πρέπει να υπάρχουν γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα. Π.χ. αν σε μια οποιαδήποτε σειρά πεθάνει ένας κεντρικός ήρωας είναι μεγάλο γεγονός. Αν όμως αυτή η σειρά μπορεί από το πουθενά να σου πει ότι "ώπα αναστήθηκε!", χωρίς να έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν ή χωρίς να υπήρχε ποτέ πριν στο θέμα της σειράς... ε κάπου χάνω το ενδιαφέρον μου γιατί οτιδήποτε και αν συμβεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατραπεί. Το Heroes, επίσης είχε αυτό το πρόβλημα. Σκότωσαν τον βασικό κακό τους νωρίς και μετά έψαχναν τους πιο ηλίθιους τρόπους για να τον κρατήσουν στη σειρά ακόμα και αν αυτό δεν έβγαζε νόημα όσο open-minded και αν ήσουν, με τεχνάσματα όπως possession άλλου χαρακτήρα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Το Fringe, όπως και το Lost, προσωπικά για εμένα είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πέρα από τα θετικά τους που σαφώς ήταν περισσότερα): Ο κόσμος τους δεν είχε σαφείς κανόνες. Στις σειρές φαντασίες φυσικά οι "κανόνες" είναι πιο ελαστικοί αλλά πρέπει να υπάρχουν γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα. Π.χ. αν σε μια οποιαδήποτε σειρά πεθάνει ένας κεντρικός ήρωας είναι μεγάλο γεγονός. Αν όμως αυτή η σειρά μπορεί από το πουθενά να σου πει ότι "ώπα αναστήθηκε!", χωρίς να έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν ή χωρίς να υπήρχε ποτέ πριν στο θέμα της σειράς... ε κάπου χάνω το ενδιαφέρον μου γιατί οτιδήποτε και αν συμβεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατραπεί. Το Heroes, επίσης είχε αυτό το πρόβλημα. Σκότωσαν τον βασικό κακό τους νωρίς και μετά έψαχναν τους πιο ηλίθιους τρόπους για να τον κρατήσουν στη σειρά ακόμα και αν αυτό δεν έβγαζε νόημα όσο open-minded και αν ήσουν, με τεχνάσματα όπως possession άλλου χαρακτήρα. To μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι δεν ήξεραν πότε να βάλουν τους τίτλους τέλους.Τα τράβηξαν απο τα μαλλιά και σε όλων το μυαλό έμεινε το ξενέρωτο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 To μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι δεν ήξεραν πότε να βάλουν τους τίτλους τέλους.Τα τράβηξαν απο τα μαλλιά και σε όλων το μυαλό έμεινε το ξενέρωτο τέλος. ναι, σίγουρα. Περισσότερο βέβαια αυτό πηγαίνει για το Lost και το Heroes. Το Fringe από τη 2η σεζόν ήταν μόνιμα υποψήφιο να κοπεί οπότε έχουν και το ελαφρυντικό ότι κάθε χρόνο πήγαιναν σα να είναι η τελευταία τους χρονιά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 The Night Manager http://tvmazecdn.com/uploads/images/medium_portrait/43/108469.jpg Airs on: United Kingdom BBC One (2016 - now) Show Type: Scripted Genres: Drama Thriller Espionage Status: Running Episodes ordered: 6 episodes Scheduled: Sundays at 21:00 Official site: http://www.bbc.co.uk/programmes/p03g13rtk Καινούργια σειρά του bbc1 , είναι στο 3ο επεισόδιο αυτή τη στιγμή, την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μιας και σήμερα περιμένω να δω το νεο επεισόδιο στη νοβα απόψε (βαριέμαι να τα κατεβάζω), εχω ξεκινήσει το Blindspot. Μου άρεσε η μυστηριώδης αρχή του και κόλλησα. Πολυ ωραία ατμόσφαιρα και αισθητική εκτός απο σαλεμένο σενάριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μιας και σήμερα περιμένω να δω το νεο επεισόδιο στη νοβα απόψε (βαριέμαι να τα κατεβάζω), εχω ξεκινήσει το Blindspot. Μου άρεσε η μυστηριώδης αρχή του και κόλλησα. Πολυ ωραία ατμόσφαιρα και αισθητική εκτός απο σαλεμένο σενάριο! το θεμα με το blindspot ειναι πως ειναι μια απ τα ιδια.ναι εχει αγωνια και ενα καλο backstory,, απλα σε καθε επ ενα διαφορετικο εγκλημα ,και παντα το 9 11 για οτιδηποτε για αναφορα,και παντα οι πρακτορες θα ζησουν και θα πιασουν τους κακους,και και. η τυπισσα φυσικα τα σπαει και μου θυμιζει λιγο ενα χαρακτηρα του mirror edge οπιος το χει παιξει σε κονσολα. σιγουρα βλεπεται αλλα δεν ειναι σαν το fridge eg που ειχε καπιο συγκ στορι και δε πηγαινε μονο σε κατασταση procedual Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μιας και σήμερα περιμένω να δω το νεο επεισόδιο στη νοβα απόψε (βαριέμαι να τα κατεβάζω), εχω ξεκινήσει το Blindspot. Μου άρεσε η μυστηριώδης αρχή του και κόλλησα. Πολυ ωραία ατμόσφαιρα και αισθητική εκτός απο σαλεμένο σενάριο! Το πρώτο επεισόδιο είναι σούπερ αλλά μετά κάνει κοιλιά. Επίσης το όλο θέμα του απολυτου συγχρονισμού της αποκρυπτογραφησης και του συμβαντος στο οποίο αναφέρεται είναι μεγάλο σεναριακο κενο που με έχει ξενερωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά αδιάφορο το Blindspot? (με εξαίρεση την πρωταγωνίστρια) 1-2 επεισόδια είδα και ένιωθα ότι ήθελαν να κάνουν ένα ακόμα αστυνομικό, συνειδητοποίησαν ότι κανείς δε θα το παρακολουθήσει επειδή έχει γίνει 800 φορές και είπαν "θα βάλουμε μια ιδιαίτερη πρωταγωνίστρια και θα το κάνουμε τύπου μυστήριο". Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά αδιάφορο το Blindspot? (με εξαίρεση την πρωταγωνίστρια) 1-2 επεισόδια είδα και ένιωθα ότι ήθελαν να κάνουν ένα ακόμα αστυνομικό, συνειδητοποίησαν ότι κανείς δε θα το παρακολουθήσει επειδή έχει γίνει 800 φορές και είπαν "θα βάλουμε μια ιδιαίτερη πρωταγωνίστρια και θα το κάνουμε τύπου μυστήριο". Ακριβώς το ίδιο και εγώ, την παράτησα. Ενώ το πρώτο είναι ψαρωτικο μετά κουράζει και είναι άνευρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 To μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι δεν ήξεραν πότε να βάλουν τους τίτλους τέλους.Τα τράβηξαν απο τα μαλλιά και σε όλων το μυαλό έμεινε το ξενέρωτο τέλος. Τι να πω, το διαβάζω παντού από το τέλος κυρίως του Lost, ότι το τέλος ήταν ξενέρωτο αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη. Μόνο η 4η και η 6η σεζόν ήταν λίγο κάπως ... βαρετές ειδικά στην 6η με το ναό, αλλά τα τελευταία επεισόδια και των 2 αυτών κύκλων με το Orchid station και το τέλος αντίστοιχα (από'κει που κάνουν πειράματα στον Desmond και μετά) , ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα. Ανάμεσα σε όλη τη σειρά, αγαπημένη ήταν η 5η σεζόν κάτι που και δεν περίμενα να γίνει. Και έτσι έρχομαι στην ερώτηση που είχα κάνει σχετικά με άλλη, παρόμοια σειρά. Δεν ξέρω τι απορίες ή κενά είχαν πολλοί αλλά πραγματικά την 2η φορά που το έβλεπα προσεχτικά με όλες τις ιστορίες, όλα τα ζουμιά, ήμουν στον υπολογιστή και έψαχνα τα πάντα όπως πχ ότι ο άνδρας της Libby ήταν ο φανταστικός φίλος του Hugo από το ψυχιατρείο του οποίο τη βάρκα έδωσε στο Desmond η Libby η οποία κατέληξε στο ψυχιατρείο και ήμουν κάπως έτσι -> :blink: Και αυτό ψάχνω, μια σειρά που να έχει τόση σύνδεση με τα πρόσωπα, τόσες λεπτομέρειες και να με κάνει να νιώσω όπως ένιωσα την πρώτη φορά που το έβλεπα με τις καταπακτές, τα orientation films etc. Από τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες σειρές, είτε είναι γυρισμένες τώρα, είτε παλιά, είτε έχουν πλεκτάνες/μυστήριο κτλ , είναι γυρισμένες εδώ ή σε κάποιο φανταστικό βασίλειο πχ, δεν περιμένω και πολλά . Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Colony http://tvmazecdn.com/uploads/images/medium_portrait/14/37150.jpg Airs on: United States USA Network (2016 - now) Show Type: Scripted Genres: Drama Science-Fiction Status: Running Episodes ordered: 10 episodes Scheduled: Thursdays at 22:00 Λος Αντζελες στο κοντινό μέλλον μετα που έχουν καταλάβει τη γη εξωγήινοι, ο κόσμος έχει χωριστεί ανάμεσα σε αυτούς που συνεργάζονται μαζί τους και σε αυτούς που επαναστατούν. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά αδιάφορο το Blindspot? (με εξαίρεση την πρωταγωνίστρια) 1-2 επεισόδια είδα και ένιωθα ότι ήθελαν να κάνουν ένα ακόμα αστυνομικό, συνειδητοποίησαν ότι κανείς δε θα το παρακολουθήσει επειδή έχει γίνει 800 φορές και είπαν "θα βάλουμε μια ιδιαίτερη πρωταγωνίστρια και θα το κάνουμε τύπου μυστήριο". LOL μόλις περιεγραψες όλες τις αμερικανικές αστυνομικες σειρές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 You're the worst Πολύ ωραία indie κωμωδία. Τελειώνω τώρα την δεύτερη σεζόν. Έχει 13 20λεπτα επεισόδια η κάθε μια. Κατι διαφορετικό από όσα έχω δει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 The Night Manager http://tvmazecdn.com/uploads/images/medium_portrait/43/108469.jpg Airs on: United Kingdom BBC One (2016 - now) Show Type: Scripted Genres: Drama Thriller Espionage Status: Running Episodes ordered: 6 episodes Scheduled: Sundays at 21:00 Official site: http://www.bbc.co.uk/programmes/p03g13rtk Καινούργια σειρά του bbc1 , είναι στο 3ο επεισόδιο αυτή τη στιγμή, την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Thanks για την πρόταση! Δεν την είχε πάρει το μάτι μου πουθενά. Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λάτρεις των σειρών και εγω με πολλές στο ενεργητικό μου. Τελευταια και απο τις καλύτερες που έχω δει το Man in the high castle, σειρα κατα την οποία κέρδισαν οι ναζι τον β ΠΠ με όλες τις συνέπειες. 1 season βγηκε 10 επεισόδια, την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λάτρεις των σειρών και εγω με πολλές στο ενεργητικό μου. Τελευταια και απο τις καλύτερες που έχω δει το Man in the high castle, σειρα κατα την οποία κέρδισαν οι ναζι τον β ΠΠ με όλες τις συνέπειες. 1 season βγηκε 10 επεισόδια, την συνιστώ ανεπιφύλακτα!και ανανεωθηκε για β κυκλο:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Όχι άλλο πόλεμο, τελείωσα το Pacific και αγκομαχάω να τελειώσω το band of brothers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Όχι άλλο πόλεμο, τελείωσα το Pacific και αγκομαχάω να τελειώσω το band of brothers Δεν έχει πόλεμο αν αυτο ειναι αποτρεπτικό στοιχείο για εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts