just_a_comment Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Ευχαριστώ όσους πρότειναν την Kimmy Schmidt, όντως πολύ χαριτωμένη και ευχάριστη σειρά. Θα προτείνω κι εγώ το Orphan Black. Συμπαραγωγή Καναδά-BBC America, δράση-σασπενς-επιστημονική φαντασία. Όλα ξεκινάνε όταν η Σάρα (μπλεγμένη με υπόκοσμο/ναρκωτικά κλπ) βλέπει μια κοπέλα που της μοιάζει ολόιδια να αυτοκτονεί πηδώντας στις γραμμές του τρένου και αποφασίζει να της κλέψει την τσάντα. Έχει πολύ καλοφτιαγμένους χαρακτήρες, δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά - υπάρχει αρκετό χιούμορ παρά την πολύ περίπλοκη και σκοτεινή υπόθεση. Δεν το είχα ακούσει να συζητιέται, αλλά έχει φανατικό κοινό σε Αμερική και Καναδα - εγώ το βρήκα στο Netflix. Είναι τώρα στη μέση της 3ης σεζόν (νεο επεισόδιο κάθε Σαββατο). Edit: Κι άλλη ενδιαφέρουσα σειρά που είδα τελευταία: The Returned. Μόλις τελείωσε η 1η σεζόν (10 επεισόδια) και πάει και για 2η. Είναι remake μιας Γαλλικής σειράς και όσοι την έχουν δει λένε ότι το αμερικάνικο είναι (κλασικά) πιο αμερικανιά και με λιγότερο υποβλητική ατμόσφαιρα. Εμένα όμως μου άρεσε αρκετά χωρίς να χω δει το ορίτζιναλ (το επισημαίνω σε περιπτωση που κάποιος θέλει να δει κατευθείαν το ορίτζιναλ). Υπόθεση: Σε μια μικρή ορεινή κωμόπολη διάφοροι πεθαμένοι επιστρέφουν στις οικογενειές τους χωρίς να έχουν ιδέα τι έχει συμβεί (και χωρίς να θυμούνται ότι πέθαναν - άλλος πριν 4 χρόνια, άλλος πριν 29 κλπ). Δράμα, μυστήριο, supernatural. Δημιουργός Carlton Cuse (βλ. Lost) Edited May 16, 2015 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Είχα δει τις 2 πρώτες σαιζόν του Orphan Black, με κάποια δυσκολία στο τέλος, αλλά τέσπα. Ξεκινάει μετά από πόσους μήνες αναμονής η 3η σαιζόν τώρα και αρχίζουν και πετάνε 1002 ονόματα δεξιά και αριστερά, 500 δολοπλοκίες από άλλους τόσους μυστικούς οργανισμούς, δεν θυμόμουν Χριστό. Το βαρέθηκα εντελώς και δεν άντεξα να δω ούτε καν το πρώτο επεισόδιο ολόκληρο, έκανα που έκανα αγγαρεία στα τελευταία επεισόδια της 2ης, άστο καλύτερα, ας μην ταλαιπωρηθώ κι' άλλο. Είναι από τις σειρές που ενώ έχει μια ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα, το μπερδεύει υπερβολικά σε βαθμό που να βαριέσαι σε κάποια φάση και πλέον να μην σε νοιάζει τι θα γίνει. Η πρωταγωνίστρια respect που παίζει 15 ρόλους με τέτοια άνεση, αλλά δεν αρκεί για να με κρατήσει προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ηouse of cards πολύ καλή σειρά κι όσο πάει γίνεται και καλύτερη! +1 Αν και η 3η σεζόν "κούρασε" κάπως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 To βλέπω εγω. Καλή σειρά. Ετσι ειναι και στα επόμενα επεισόδια με ενδιαφέρουσες πινελιές περι της αθανασίας του πρωταγωνιστή. τελικά το συνέχισα και είδα οτι επεισοδιο εχει κυκλοφορησει. μετά αποκτά ενδιαφέρον, όντως. περιμένουμε τη νέα σεζον λοιπον! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 τελικά το συνέχισα και είδα οτι επεισοδιο εχει κυκλοφορησει. μετά αποκτά ενδιαφέρον, όντως. περιμένουμε τη νέα σεζον λοιπον! δεν θα χει αλλη σεζον η σειρα γιατι εφαγε και αυτη κανσελ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μια εξαιρετικη σειρα ειναι το Banshee. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 δεν θα χει αλλη σεζον η σειρα γιατι εφαγε και αυτη κανσελγκρρμφχ:O:X:mad::mad::mad: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 True Detective Season 2! Ξεκίνησε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ευχριστω για την υπενθυμιση Παρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλημέρα, ωραια σειρα που αξιζει τον κοπο ειναι το ''The Good Wife'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Η πρωταγωνίστρια respect που παίζει 15 ρόλους με τέτοια άνεση, αλλά δεν αρκεί για να με κρατήσει προσωπικά. έχω δει μόνο τον πρώτο κύκλο, που μου άρεσε αρκετά, αλλά χωρίς να με κάνει να ανυπομονώ για την συνέχεια. είναι στα to watch σε περίοδο βαρεμάρας και πολύ ελεύθερου χρόνου (που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ :P ) στην πρωταγωνίστρια πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πρέπει να είναι από τους πιο δύσκολους ρόλους και στα γυρίσματα να γίνεται χαμός (η ίδια σκηνή θα γυρίζεται πολλεεεεεεες φορές, και αυτή θα κάνει διαφορετικό ρόλο κάθε φορά.. απορώ πως θυμάται τα λόγια της :P :P :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Είδα σήμερα το mr robot που έχει ένα επεισόδιο το pilot. Ψαγμεεενο φουλ. Αν έχετε μια ώρα κενό δείτε το και θα καταλάβετε. Εμένα μου το πρότεινε παιδί από το φόρουμ και παραδέχομαι ότι με τράβηξε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 για μενα 2 σειρες ξεχωριζουν σε θεμα θριλερ το wayward pines απλα απιστευτο σεναριο, και ανατροπη, και ενα αλλο ωραιο που ξεκινησε προσφατα ας πουμε ειναι το WHISPERS θυμιζει λιγο το fridge μιας και δω η πρακτορας του fbi ειναι ξανθια:) φυσικα η lily rabe που ναι σεξι κοπελια. Eχει πολλη αγωνια και σε κρατα διαρκως .δε θελω να πω περισσοτερα μιας και το στορυ που διαβαζεις στο imdb δινει σποιλερ στο τι συμβαινει,αλλα αν το δεις θα νομιζεις πως βλεπεις ενα αλλο homeland και η εξελιξη ειναι τελιως αλλου.επισης παιζει και ο εινταν απ το revenge ελπιζω μονο μη φαει κανσελ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 +1 για το mr robot. Τοσο πολυ ειχε να μ αρεσει κατι απο το fight club. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 καμια αποψη για το scream? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 καμια αποψη για το scream? θελω να το δω αλλα δεν εχουν βγει ακομα υποτιτλοι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ολοκλήρωσα το Sense8 και αντίθετα με τις πιο πολλές δουλειές των Wachowskis, όπου είτε σ'αρέσουν πολύ είτε τις βρίσκεις βαρετές μέχρι θανάτου, για αυτή είμαι κάπου στη μέση. Έχει κάποιες πολύ ωραίες ιδέες, φαίνεται ότι είναι ακριβή παραγωγή, έχει καλές ερμηνείες, το σενάριο (σε πολλά σημεία) σου κρατάει το ενδιαφέρον και έχει και κάποιες ιστορίες και σκηνές που θα έκαναν τον Άνθιμο να κοκκινίσει (which is always a plus). ΑΛΛΑ Δεν μπορώ να πω ότι το λάτρεψα κιόλας. Είχαν 12 ώρες στη διάθεσή τους για να μας πουν μια ιστορία με αρχή-μέση-τέλος (ή έστω τέλος σεζόν). Σπάτάλησαν το 80% του χρόνου τους στην ανάπτυξη χαρακτήρων που ναι μεν τους συμπάθησα αλλά άφησαν μισές τις ιστορίες τους. Επίσης ο κακός της ιστοριας, 12 επεισόδια μετά, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάνει ό,τι κάνει. Αλλά αυτό μπορεί να είναι και δική μου αίσθηση. Πάντως είχε εξαιρετική φωτογραφία και πολύ προσεγμένη σκηνοθεσία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ξεκίνησα εδώ και λίγες μέρες τα: Mad Men Wayward Pines Penny dreadful Mr Robot Suits Banshee Ολα ειναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά ατού. Προτείνονται και οι 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ολοκλήρωσα το Sense8 και αντίθετα με τις πιο πολλές δουλειές των Wachowskis, όπου είτε σ'αρέσουν πολύ είτε τις βρίσκεις βαρετές μέχρι θανάτου, για αυτή είμαι κάπου στη μέση. Έχει κάποιες πολύ ωραίες ιδέες, φαίνεται ότι είναι ακριβή παραγωγή, έχει καλές ερμηνείες, το σενάριο (σε πολλά σημεία) σου κρατάει το ενδιαφέρον και έχει και κάποιες ιστορίες και σκηνές που θα έκαναν τον Άνθιμο να κοκκινίσει (which is always a plus). ΑΛΛΑ Δεν μπορώ να πω ότι το λάτρεψα κιόλας. Είχαν 12 ώρες στη διάθεσή τους για να μας πουν μια ιστορία με αρχή-μέση-τέλος (ή έστω τέλος σεζόν). Σπάτάλησαν το 80% του χρόνου τους στην ανάπτυξη χαρακτήρων που ναι μεν τους συμπάθησα αλλά άφησαν μισές τις ιστορίες τους. Επίσης ο κακός της ιστοριας, 12 επεισόδια μετά, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάνει ό,τι κάνει. Αλλά αυτό μπορεί να είναι και δική μου αίσθηση. Πάντως είχε εξαιρετική φωτογραφία και πολύ προσεγμένη σκηνοθεσία. Tα 5 πρωτα επεισόδια είναι πολύ υποτονικά,αναπτυσει χαρακτηρες κλπ και εχει ελαχιστότατη δραση.Απο το 6ο και μετα παιρνει τα πανω του αρκετά. Σιγουρα θα δω και την επόμενη σεζόν οταν βγει.Μην βιαζεσαι να μαθεις το τελος αφου το σχεδιο ειναι για 5 σεζόν. Αν πω οτι σε κατι περιπτωσεις μου θυμισε τις καλες σεζον του Heroes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Tα 5 πρωτα επεισόδια είναι πολύ υποτονικά,αναπτυσει χαρακτηρες κλπ και εχει ελαχιστότατη δραση.Απο το 6ο και μετα παιρνει τα πανω του αρκετά. Σιγουρα θα δω και την επόμενη σεζόν οταν βγει.Μην βιαζεσαι να μαθεις το τελος αφου το σχεδιο ειναι για 5 σεζόν. Αν πω οτι σε κατι περιπτωσεις μου θυμισε τις καλες σεζον του Heroes? ΑΝ βγει. Ακούγεται ότι το Netflix δεν είναι και πολύ σίγουρο για 2η σεζόν. Δεν είναι ότι βιάζομαι να πάρω απαντήσεις. Έχω περάσει και ένα Lost, άλλωστε :lol: Απλά, όπως λέει και η Βάνα, να "γίνονται πράγματα ρε παιδιά". Μετά το μισά όντως κάπως παίρνει μπρός, αλλά δεν ξέρω μου δίνει την εντύπωση ότι τελικά το να προετοιμάζεσαι για 5 σεζόν χαλάει μια σειρά και δεν την οργανώνει καλύτερα όπως νομίζουμε. Ναι, θύμιζε λίγο Heroes στις καλές του εποχές πού και πού. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 εγω ειδα mr robot που ειπαν τα παιδια πριν, και μου αρεσε αρκετα.. θα το συνεχισω σιγουρα και ελπιζω να βγει καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Και εγώ είδα Mr Robot. Δεν ξετρελάθηκα, αλλά θα το συνεχίσω. Βασικά στο δεύτερο βαρέθηκα λίγο, αλλά είναι αρχή ακόμα οπότε πρέπει να μας βάλουν λίγο στην ιστορία, οπότε ίσως είναι κάπως λογικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 ξεκινησαν τα falling skies <last season> extant, graceland φυσικα το graceland τα σπαει ακομα το falling skies ειχε μια ωραια εξελιξη στο φιναλε ,ενω στο Extant ο νεος κυκλος ολιγον προβλεψιμος, και μια απ τα ιδια.Με ξενερωσε αυτη η εξελιξη που χε στα μισα του επ αλλα χαλι μπερι ειναι αυτη..:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 ΑΝ βγει. Ακούγεται ότι το Netflix δεν είναι και πολύ σίγουρο για 2η σεζόν. Δεν είναι ότι βιάζομαι να πάρω απαντήσεις. Έχω περάσει και ένα Lost, άλλωστε :lol: Απλά, όπως λέει και η Βάνα, να "γίνονται πράγματα ρε παιδιά". Μετά το μισά όντως κάπως παίρνει μπρός, αλλά δεν ξέρω μου δίνει την εντύπωση ότι τελικά το να προετοιμάζεσαι για 5 σεζόν χαλάει μια σειρά και δεν την οργανώνει καλύτερα όπως νομίζουμε. Ναι, θύμιζε λίγο Heroes στις καλές του εποχές πού και πού. Δεν θεωρώ ότι θα κρεμασουν την σειρά. Εγώ την βρήκα εξαιρετική σαν δουλειά.. Η αλήθεια είναι πως έχει μόνο αρχή αλλά αν δεν εχτιζαν το στορυ σε πολλά επεισόδια ώστε να γίνει κατανοητό, οι μισοί θα το είχαν εγκαταλείψει γιατί δεν θα καταλαβαιναν. Όσο για τον ανθιμο, θα είχε βγάλει φλικτενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 ξεκινησα να βλεπω το whispers και τελειωσα και το Olympus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts