Mythozz Δημοσιεύτηκε March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2012 (edited) Το myPhone.gr σε συνεργασία με τη Vodafone, σας εύχεται... καλή εβδομάδα και σας κάνει δώρο - έτσι απλά- ένα Sony PS Vita 3G + WiFi με μία κάρτα μνήμης 4GB και ένα πακέτο σύνδεσης Vodafone για 10 ημέρες δωρεάν mobile internet! Πρόκειται φυσικά για μία συσκευή που τα σχόλιά σας για την οποία εντός του forum μας υποδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον, έτσι απλά λοιπόν, κάνουμε δώρο σε έναν τυχερό από εσάς την κορυφαία portable gaming console της αγοράς, λίγες ημέρες μετά την hands on παρουσίασή της στις σελίδες μας! Και... για να μένουμε πιστοί στις «ρίζες» μας, ζητήσαμε από την Vodafone την έκδοση 3G + WiFi γιατί η συγκεκριμένη εκφράζει τα... unwired (ασύρματα) ενδιαφέροντα της κοινότητάς μας και... Με το 3G+WiFi μοντέλο η Vodafone δίνει δώρο το παιχνίδι WipEout 2048 (Σύνδεσε το PS Vita στο Mobile Internet με τα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband ή την υπηρεσία Vodafone ΚαρτοInternet και κατέβασε χωρίς επιπλέον χρέωση το WipEout 2048) Για να είσαι πάντα συνδεδεμένος με το Playstation Network (Μείνε κάθε στιγμή συνδεδεμένος για gaming: Μάθε πρώτος όλα τα τελευταία νέα για τα παιχνίδια που παίζεις. Κάνε updates σε πραγματικό χρόνο: Δείξε στους φίλους σου πόσο καλός είσαι στο gaming και ανέβασε πρώτος τα τρόπαια που κερδίζεις από όπου κι αν βρίσκεσαι) Για να είσαι πάντα συνδεδεμένος με τους φίλους σου σε Facebook & Twitter (Μείνε σε επαφή με τους φίλους σου στα παιχνίδια και με φωνή και με κείμενο συνομιλίας) Για να απολαμβάνεις Online Gaming σε πραγματικό χρόνο (Παίξε online, κατέβασε πρόσθετα και updates από παντού: Με το PS Vita 3G δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να συνδεθείς με το Wi-Fi για να κατεβάσεις τις νέες πίστες στο αγαπημένο σου παιχνίδι. Ανακάλυψε νέες λειτουργίες στα παιχνίδια με βάση την τοποθεσία σου: Χρησιμοποίησε την εφαρμογή near για να μοιραστείς και να ανακαλύψεις νέες εμπειρίες gaming με βάση την τοποθεσία σου. Κατέβασε τα ghost laps των φίλων σου στο WipEout 2048 και κάνε νέα High Scores.) Για να είσαι - προφανώς- πάντα συνδεδεμένος στο Internet όπου κι αν βρίσκεσαι, όπως και... το myPhone.gr άλλωστε. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά: Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) Follow στην Twitter page του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 1η Απριλίου 2012, στις 23.59. (Όχι, δεν θα είναι πρωταπριλιάτικο αστείο). :p Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=GLgc88yoUGo]PS Vita 3G από τη Vodafone - YouTube[/ame] Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε στο ειδικά δημιουργημένο θέμα στον Σχολιασμό. Edited March 26, 2012 by Mythozz [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δικο μου ειναι παιδια :D tenkju tenkju myphone I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 very nice καλή επιτυχία σ όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoldm Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πολύ ωραίο φαίνεται ! Θα κάνει πάρτυ ο Γιωργάκης μου ... :cool: Πολύ καλή επίσης η προσπάθειά σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή μου επιτυχία:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Do want! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charilaoss Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή σαρακοστή και καλό Πάσχα. Οβελίας με PSVITA, μ'αρέσει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!πολυ ωραιο δωρο!!!μακαρη να το κερδιζα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το ειδα λιγο προχτες και το ζηλεψα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadancemix Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημερα , καλη εβδομαδα. Καλο το εργαλειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 στο ένα χέρι το αρνί και στο άλλο το psvita:lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δώσε και μένα μπάρμπα :lol: Νιώθω το ΨΒ (PS Vita) ήδη δικό μου! Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μέσα λεμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή μας τύχη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modacular Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Έτσι σου ξεκινάει καλά η βδομάδα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλη επιτυχια σε ολους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το θέλω πάρα πολύ!!! I Love it... My Sony! ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλη επιτυχια... Προβλεπεται μαζικη συμμετοχη παλι...! Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Και εγώ θέλω, μέσα!!!!!!!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Έχω πάρει μέρος σε 200 διαγωνισμούς και δεν εχω κερδίσει τίποτα...Άντε καλή μου τύχη κ σε αυτόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofemman Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Εγώ ΔΕΝ το θέλω. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papinoula Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!Πολύ όμορφο δώρο!!Ευχαριστούμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikenuke Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημερα, κι εγω μεσα!!! http://www.fotooma.tk http://www.aquarist.gr/mambo/images/gallery/PSFE_USER_BAR_731012.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts