SO69 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 To Adguard για λίγες μέρες στη μισή τιμή! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 To Adguard για λίγες μέρες στη μισή τιμή! Αξίζει το ρημαδι αυτό; Το εμπιστευεστε από άποψη ασφάλειας για τα προσωπικά σας δεδομένα; Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αξίζει το ρημαδι αυτό; Το εμπιστευεστε από άποψη ασφάλειας για τα προσωπικά σας δεδομένα; Sent from my XT1092 using Tapatalk Τι σχέση έχουν τα προσωπικά δεδομένα με το μπλοκάρισμα διαφημίσεων; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όλα τα δεδομένα περνάνε στο server του adblock, όπως σε ένα VPN server και στη συνέχεια γίνεται φιλτράρισμα των δεδομένων και των ad. Ο dev έχει access σε όλα τα δεδομένα της κίνησης, εκτός από τα links με https. Χρήση τέτοιων υπηρεσιών βασίζεται στην καλή πίστη που δείχνει ο χρήστης στο πρόσωπο του δημιουργού της εφαρμογής. Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις τι κάνει με τα data σου. Απλώς επιλέγεις να τον εμπιστευθείς ότι η χρήση είναι θεμιτή και ενδεδειγμένη. Όποτε είναι απόλυτα σχετικό το ερώτημα του φίλου. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όλα τα δεδομένα περνάνε στο server του adblock, όπως σε ένα VPN server και στη συνέχεια γίνεται φιλτράρισμα των δεδομένων και των ad. Ο dev έχει access σε όλα τα δεδομένα της κίνησης, εκτός από τα links με https. Χρήση τέτοιων υπηρεσιών βασίζεται στην καλή πίστη που δείχνει ο χρήστης στο πρόσωπο του δημιουργού της εφαρμογής. Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις τι κάνει με τα data σου. Απλώς επιλέγεις να τον εμπιστευθείς ότι η χρήση είναι θεμιτή και ενδεδειγμένη. Όποτε είναι απόλυτα σχετικό το ερώτημα του φίλου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Με καλυψες απόλυτα! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αξίζει το ρημαδι αυτό; Το εμπιστευεστε από άποψη ασφάλειας για τα προσωπικά σας δεδομένα; Sent from my XT1092 using Tapatalk Όχι . & - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αξίζει το ρημαδι αυτό; Το εμπιστευεστε από άποψη ασφάλειας για τα προσωπικά σας δεδομένα; Sent from my XT1092 using Tapatalk Εγώ το έχω ένα χρόνο το κινητό το δουλεύω επαγγελματικά κάνω ακόμα και τραπεζικές συναλλαγές δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε είχε ποτέ κανένας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάτι να γίνει μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου αλλά σίγουρα χαίρομαι το κινητό μου χωρίς διαφημίσεις. Μην ξεχνάμε ότι αν κάποιος θέλει να μας κάνει ζημιά μπορεί και με άλλους τρόπους πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Από τη στιγμή που τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένο, γιατί ειδικά στις τραπεζικές συναλλαγές είναι, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για τα τηλέφωνα πχ ή κωδικούς σε fb, twitter κλπ σιγά τα ωά.. γι αυτό υπάρχει και το two step verification.. ;) Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Όχι . & - Υπάρχει κάποια επιχειρηματολογία πίσω από αυτο το ποστ; Δηλαδή τι έγινε με τα δεδομένα σου; Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Χρησιμοποιώ το adquard στο tablet. Την free έκδοση και δουλεύει μια χαρά (μόνο για διαφημίσεις στον browser). Το VPN το στήνει στην συσκευή. Τα δεδομένα σου δεν περνούν από κάποιον έξτρα server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 H smart launcher 69λεπτά καλή προσφορά είναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Power Amper στα 0.99€ LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Power Amper στα 0.99€ LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Τώρα εσύ εννοείς Poweramp ή Ampere;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τώρα εσύ εννοείς Poweramp ή Ampere;;; Το ότι το δεύτερο είναι free δεν το πρόσεξες; 0.99€ έχει το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Τώρα εσύ εννοείς Poweramp ή Ampere;;; Poweramp ήθελα να γράψω... LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το ότι το δεύτερο είναι free δεν το πρόσεξες; 0.99€ έχει το πρώτο. Δεν είναι δωρεάν φίλε μου. Έχει 1,23€ Απλά είναι αγορά μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Δεν είναι δωρεάν φίλε μου. Έχει 1,23€ Απλά είναι αγορά μέσα από την εφαρμογή. Απλά ξαναλέω ο φίλος από πάνω είπε ότι η προσφορά είναι στα 0.99€ και όχι 1.23€ Εσύ ρωτάς ποια από τις 2 εφαρμογές είναι αμ σου λέω για να καταλάβεις, αμ μου λες ότι δεν είναι free οοοοοκ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161129/e47e24b11236d7a410b8c8f0d7e3dc13.jpg Πολύ εκτός θέματος και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για περαιτέρω διαφωνία. Φίλοι είμαστε όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Γμτ δεν την πρόλαβα Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 O smart launcher pro 3 στα 0,69€. Τον αγόρασα να υπάρχει και ομολογώ ότι φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ο Nova launcher σε προσφορά 0,50€ (-80%). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αγοράστηκε....Πως και πώς το περίμενα.... Ευχαριστώ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το nova launcher prime (πρωθυπουργος που μεταφραζει η φιλη μας η google) ειναι η καλυτερη εφαρμογη που χω βαλει σε ολα μου τα κινητα. Καποτε την ειχαν προσφορα 10 cents και πεσαμε σαν τις ακριδες και την πηραμε. Μετα απο τοσο καιρο και την χρηση που του κανω, ακομα και 10 ευρω να ειχε, θα την αγοραζα με κλειστα ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδιά πώς μπορούμε να λαμβάνουμε τις Προσφορές σε κάποιες εφαρμογές? Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο play store? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδιά πώς μπορούμε να λαμβάνουμε τις Προσφορές σε κάποιες εφαρμογές? Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο play store? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestappsale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts