Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβασα χτες το Sonic που το εδινε δωρεαν,μου ζητησε εγκατασταση και πατησα ακυρωση γιατι δεν ειχα χρονο εκεινη την ωρα.

Τωρα δεν το βρισκω για να το εγκαταστησω.Εχετε ιδεα που τα αποθηκευει;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατεβασα χτες το Sonic που το εδινε δωρεαν,μου ζητησε εγκατασταση και πατησα ακυρωση γιατι δεν ειχα χρονο εκεινη την ωρα.

Τωρα δεν το βρισκω για να το εγκαταστησω.Εχετε ιδεα που τα αποθηκευει;

Μέσω της εφαρμογής πηγαίνεις στο libray -> my apps -> Cloud εκει έχει οσες εφαρμογές σου ανήκουν...

Αν δεν υπάρχει εκεί πρέπει να την ''ξανά αγοράσεις'' , γενικά από την εφαρμογή στο κινητό για να αγοράσουμε τη δωρεάν εφαρμογή πρέπει να γίνει το download (εγώ μετά πατάω άκυρο αν δεν θέλω να εγκατασταθεί στο κινητό αλλά να μου ανήκει )

ΠΑντως αν θελετε να παρετε καποια δωρεαν εφαρμογη απο το amazon χωρις απαραιτητα να κανετε εγκατασταση, απλως να την εχετε διαθεσιμη οποτεδηποτε, ειναι πιο ευκολο να κανετε τη διαδικασια μεσω browser.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Κατεβάσετε το runtastic mountain bike , Πηγαινεται στα settings, στο promotion code εισάγεται την λεξη appoftheday και ξεκλειδωνεται την pro εκδοση.

Μονο για σήμερα.

Κατεβάσετε το runtastic mountain bike , Πηγαινεται στα settings, στο promotion code εισάγεται την λεξη appoftheday και ξεκλειδωνεται την pro εκδοση.

Μονο για σήμερα.

αν και δεν εχω ποδηλατο αχρειαστη να ειναι......ευχαριστουμε φιλε

Τις εφαρμογές με promo codes όπως η παραπάνω δεν αποθηκεύονται στο account μόνιμα ως pro έτσι; Οπότε σε μελλοντική επανεγκατάσταση θα πρέπει να έχω πάρει backup με titanium;

• 1 month later...

Εφαρμογη για καμερα σε ενδιαφερει ? https://play.google.com/store/apps/developer?id=Almalence&hl=el

HDR Camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.hdr&hl=el

Και το OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered&hl=el

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τι γίνεται ρε παιδιά;;; Από τον Σεπτέμβρη δεν έχει βγει τίποτα σε προσφορά;;;

Φιλαράκο, αν θέλεις, μπορείς να κοιτά τις προσφορές και στο AppSales. Εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα!

• 3 weeks later...

Μιας και το εγραψα σε αλλο thread ενας συμφορουμιτης σωστα με προετρεψε να το γραψω κι εδω:

Το aviary δινει δωρεαν ολα τα add on για το προγραμμα επεξεργασιας φωτογραφιων που εχει!! Μιλαμε δηλαδη για κατι που συνολικα κοστιζει πολλα λεφτα, γυρω στα 200 δολλαρια. Προτεινω να το κατεβασετε και να τα εγκαταστησετε ολα μιας και μενουν για παντα μετα. Οριστε και η πηγη που το διαβασα http://www.androidpolice.c...-keep-forever/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ωπ, sorry, είχα αντιγράψει το κείμενο από το thread που το είχα ποσταρει και δουλευε κανονικά

• 2 weeks later...
Στο Αμαζον έχει πολλές πληρωμένες εφαρμογές ως Δωρεάν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε προσφορά ο Smart Launcher στα 1.49€. Αν και δουλεύω Nova, δείχνει πολύ καλός με μια δοκιμή που του έκανα. Πολύ διαφορετικός.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• 4 weeks later...
Leo's Fortune 0,99€ και Machinarium 0,97€! Τρέχτε!!!

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Kingdom Rush Origins.. Στα 89 λεπτά.. Το καλύτερο tower defense παιχνίδι στο Play store..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironhidegames.android.kingdomrushorigins

Έβγαλε το Amazon πολύ πράγμα πάλι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά