truckman Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Δεν ισχύει αυτό. Συνέχεια έχω updates στο Amazon ( βέβαια έχω πάνω από 10 περασμένες). Πχ. Το ebay, το Tune in radio pro,.το Tinycam pro έχουν συχνά update.Ισχυει και παραισχυει Προφανως εχουμε διαφορετικες εφαρμογες και οι δικες μου εχουν φαει καταρα ελεω amazon :lol: (ο γιος μου ηταν πιο τυχερος,του ειχε βγαλει ενα update για το angry birds :lol: ) Τεσπα,ας ειναι... Edited June 29, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ισχυει και παραισχυει Προφανως εχουμε διαφορετικες εφαρμογες και οι δικες μου εχουν φαει καταρα ελεω amazon :lol: (ο γιος μου ηταν πιο τυχερος,του ειχε βγαλει ενα update για το angry birds :lol: ) Τεσπα,ας ειναι... Για να μην νομιζεις πως εισαι τρελος Παρη και σε μενα το ιδιο :lol: Μαλλον περναμε κουλες εφαρμογες :p Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 1 2 update σε ενα χρόνο είδα εγώ. Δεν αγοράζω τίποτα βέβαια, μόνο ότι βγάζει free Κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ενδεικτικά να αναφέρω μερικές πληρωμένες και free που έχω δει 4-5 updates τουλάχιστον για την καθεμία στο Amazon: - Tune in pro - Tinycam Pro - Shazam encore - Ebay - Tubemate Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Για να μην νομιζεις πως εισαι τρελος Παρη και σε μενα το ιδιο :lol: Μαλλον περναμε κουλες εφαρμογες :pΠες τα ρε Πετρο γιατι θα βγω και ο τρελος του χωριου εδω μεσα :lol: :lol: Παντως εχει θεμα το amazon με τα updates (το επιβεβαιωνει και ο Νικος πριν μαζι με εμας) και δεν ειναι καθολου καλο αυτο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πες τα ρε Πετρο γιατι θα βγω και ο τρελος του χωριου εδω μεσα :lol: :lol: Παντως εχει θεμα το amazon με τα updates (το επιβεβαιωνει και ο Νικος πριν μαζι με εμας) και δεν ειναι καθολου καλο αυτο Δεν είναι τίποτα περίεργο. Όπως είπα και νωρίτερα θέλουν να πιστοποιούν κάθε νέα έκδοση με όλα τα Kindle πριν την ανεβάσουν. Είναι χρονοβόρα διαδικασία γιαυτό και μένουν πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Handy photo στο Amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγω το εχω ηδη αλλά δεν θυμάμαι αν το ειχα αγοράσει η ξανά πετύχει σε προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σήμερα στο άμαζον bloons td5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Beautiful Widgets Pro στα $0.99 ,όπως και κάποιες άλλες προσφορές . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Για σήμερα η εφαρμογή better Camera γίνεται δωρεάν βάζοντας τον κωδικό appoftheday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Για σήμερα η εφαρμογή better Camera γίνεται δωρεάν βάζοντας τον κωδικό appoftheday Μου βγάζει "Ο κωδικός που καταχωρίστε δεν είναι έγκυρος" Εντάξει, το εκανα. Ευχαριστώ.... Edited July 27, 2014 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Για σήμερα η εφαρμογή better Camera γίνεται δωρεάν βάζοντας τον κωδικό appoftheday Μια χαρά εδώ... :) Ευχαριστούμε Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σε ποιο Μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Βάλτε link please.... Εννοείτε το a better camera? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σε ποιο Μαρκετ? Βάλτε link please.... Εννοείτε το a better camera? Μέσα στην εφαρμογή . Promo code Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ρεαλιστικότατο, με πολύ μικρό μέγεθος, ασορτί για το καλοκαιράκι, με πολλές ρυθμίσεις, σε μισή τιμή (0.75) για λίγο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superjellystudios.wallpaper.livejellyfish&hl=el Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€. Μέχρι 10.8 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€. Μέχρι 10.8 Να υποθέσω πάει συσκευή και άδεια..... αν θέλεις να το έχεις σε δύο συσκευές ταυτόχρονα εγκατεστημένο, το αγοράζεις δύο φορές..? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Να υποθέσω πάει συσκευή και άδεια..... αν θέλεις να το έχεις σε δύο συσκευές ταυτόχρονα εγκατεστημένο, το αγοράζεις δύο φορές..? Χωρίς να είμαι σίγουρος, αν θυμάμαι καλά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και σε 3 συσκευές. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πολλες εφαρμογες σε προσφορα απο το Amazon http://www.amazon.com/s/ref=mas_fad_rr?ie=UTF8&hidden-keywords=B0081SRJSY|B00AKO93JK|B007BFSYMS|B004T4LUPW|B004FOOQV6|B008P1EWIM|B0097HSS4M|B008RA3X5E|B004W4N55C|B0088YACP8|B00900NAFI|B00DSY8D36|B004SDSSFY|B004OZOTSQ|B00BXI26XC|B004WGGQPQ|B004SYP5WC|B004SC3BLG|B004RJ6978|B007SN9TKE|B0064BCNA4|B00KDEVVDI|B007TKT2SK|B00BJ8SXFG|B00881PPTO|B00DIJQAI6|B00DVQ7EGS|B00BFEVFP4|B00G6HW8II|B00KZ1X43O&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-right-2&pf_rd_r=0A9EBDV34KHCHPJ9TZK7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1872571562&pf_rd_i=2350149011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το Assassin's Creed Pirates σήμερα στα €0,10! (Πόσα χρόνια είχαμε να δούμε εφαρμογή στα 10 λεπτά?! ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.assassin.pirates Και άλλες προσφορές: http://www.androidpolice.com/2014/07/30/wednesday-app-and-game-sales-paper-camera-assassins-creed-pirates-only-0-10-knights-of-pen-paper-1-and-more/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Χωρίς να είμαι σίγουρος, αν θυμάμαι καλά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και σε 3 συσκευές. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. Έχεις δίκαιο !! Το response time του support center με άφησε έκπληκτο !! Απάντηση σε λιγότερο από 30'..... Hello Gregory, thank you for contacting us. You can have one Sygic: GPS Navigation license activated on a maximum of 3 devices at the same time. If the activation limit gets reached, each new activation will automatically remove the oldest one. This way your license will never become invalid. For a detailed article on how to transfer/add your Sygic to a new device, please refer to: http://help.sygic.com/hc/en-us/articles/201811106-How-do-I-transfer-my-Sygic-purchase-to-a-new-device- In case of any issues, the re-activation of your product code can be done by our customer care team free of charge. Please note that it is not possible to transfer or share a Sygic license between iOS and Android. I will consider this case solved for now, however if you still experience the issue or have any other questions, feel free to re-open this request by replying to this e-mail. I will get back to you as soon as possible for proper resolution. Thank you for your understanding. Best regards, Peter Sygic Customer Support Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€. Μέχρι 10.8 Ξέρεις αν κλειδώνει στο imei ή στην κάρτα ή για συγκεκριμένο αριθμό συσκευών ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ξέρεις αν κλειδώνει στο imei ή στην κάρτα ή για συγκεκριμένο αριθμό συσκευών ; Από όσο θυμάμαι, μέχρι 3 συσκευές παίρνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts