Tallyhawk Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ωραίο Ημερολόγιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendarplus&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddigical%2B+calendar+%26+widgets το Jorte έχει περισσότερες επιλογές και είναι και free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Άλλο ένα τούμπανο racing game με άντε γειά γραφικά: Flashout 3D: 0,79€ Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoBe Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Το SwiftKey Keyboard (και το tablet) -50%, στα 1.99€ Edited May 15, 2013 by SoBe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Το τσίμπησα και εγώ αρκετά τίμια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Το τσίμπησα και εγώ αρκετά τίμια προσφορά. Μπροστά στα 76 cents του Swype, δεν θα το έλεγα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Το Swiftkey άξιζε όταν είχε προώθηση το play και το έδινε 0.25€ (ή κάτι παραπλήσιο). Ανάλογα με το πόσο πολύ γράφει κανείς στο κινητό, κι εγώ θεωρώ ότι τα 2€ είναι πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Mιας κι εδώ αναφερόμαστε μόνο στην προσφορά αυτή καθ'αυτή, θα ήταν καλύτερο να συνεχίσουμε εδώ τα περί πληκτρολογίων ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Για σήμερα μόνο, σε προσφορά ο Next Launcher 3D: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παραμένει αρκετά ακριβό θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Σε προσφορά το tTorrent στα 0.77€. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παραμένει αρκετά ακριβό θα έλεγα. Ίσως, αλλά σκέψου ότι ο SPB SHELL 3D έχει €10,45 και προσωπικά δεν τον θεωρώ καλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Σε προσφορά το tTorrent στα 0.77€. Μεγάλε είσαι αρχηγός. Thank you very much! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoBe Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το Blacklist+ PRO (Calls and SMS blocker) -83%, στα 0.75€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.blacklistplus.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52bGFkbGVlLmJsYWNrbGlzdHBsdXMucHJvIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Call of Atlantis, 0.74€. Προλάβετε! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 ελαβα mail απο το tapatalk αυτο: Get Tapatalk app for free! To celebrate our 4th year anniversary, Tapatalk app is now completely free. Checkout Tapatalk 2 for Android in Amazon App Store, Tapatalk 4 (Beta) in Google Play, and the original Tapatalk app for iOS is also free in Apple App Store! Another reason to activate Tapatalk on your forum - get them now! εκτός από την 4η εκδοση που ειναι betta, εγώ δεν βλέπω κάποια άλλη δωρεάν βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 εκτός από την 4η εκδοση που ειναι betta, εγώ δεν βλέπω κάποια άλλη δωρεάν βέβαια.. http://www.amazon.com/QUOORD-SYSTEMS-LIMITED-Taptalk-Developement/dp/B0055ELS7U/ref=sr_1_1?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1371564398&sr=1-1&keywords=tapatalk+2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ποιά από τις δύο εκδόσεις να βάλω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ποιά από τις δύο εκδόσεις να βάλω; Η έκδοση 4 είναι beta, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η 2 είναι stable και τη χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες. Μιας και είναι δωρεάν, δοκίμασε και τις 2 εκδόσεις, και κράτα όποια σου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Η έκδοση 4 είναι beta, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η 2 είναι stable και τη χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες. Μιας και είναι δωρεάν, δοκίμασε και τις 2 εκδόσεις, και κράτα όποια σου αρέσει περισσότερο. Παταω στο λινκ που έδωσες,κατεβάζω το Amazon app store αλλά μετά δεν τη βρίσκω. Μήπως ήταν για μια μέρα; Ο.κ. νομίζω ότι το βρήκα Edited June 18, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για το tapatalk του Amazon που εγκατέστησα. Αυτή είναι η 2. Πριν το χρεωνανε; Αλλιώς ποιο το όφελος αυτής της έκδοσης; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αυτά είναι βλακείες. Εγώ αγόρασα την απλή 2 και τώρα θα την κάνουν δωρεάν και θα πουλάνε την παλιά HD ως 4. Πεταμένα λεφτά... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 εισαι σίγουρος? γιατί στο play ακόμα επι πληρωμή την έχουν (3€) όπως και να χει, δεν ξερω αν θα έδινα λεφτά πάλι για την εφαρμογή, εφόσον την έχω ήδη μια φορά.. ΑΝ μου ζητήσουν λεφτά για την νέα αναβάθμιση, θα φάνε ξέχεσμα :) ΑΝ το πάνε σε μοντέλο, οι παλιοί πάρτε την αναβάθμιση, οι νέοι δωρεάν την 2-παλιά, επι πληρωμή την 4-καινούρια νομίζω θα είναι κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 εισαι σίγουρος? γιατί στο play ακόμα επι πληρωμή την έχουν (3€) όπως και να χει, δεν ξερω αν θα έδινα λεφτά πάλι για την εφαρμογή, εφόσον την έχω ήδη μια φορά.. ΑΝ μου ζητήσουν λεφτά για την νέα αναβάθμιση, θα φάνε ξέχεσμα :) ΑΝ το πάνε σε μοντέλο, οι παλιοί πάρτε την αναβάθμιση, οι νέοι δωρεάν την 2-παλιά, επι πληρωμή την 4-καινούρια νομίζω θα είναι κομπλέ... Στο μάρκετ του amazon η 2 είναι δωρεάν. Για όσους από εμάς έκαναν το λάθος και αγόρασαν την απλή 2 θα μείνουμε με την 2 ενώ όσοι αγόρασαν την HD θα πάρουν δωρεάν την 4. Το μόνο που θέλω είναι να βάλουν το software menu κι ας μείνω με την απλή 2. Αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την παλιά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 η hd δεν ειναι μονο για tablets? στο sola δεν με αφηνει να την αγορασω πάντως.. δηλαδή πάνε να ενοποιήσουν tablets + phones αλλά τα phones θα πρέπει να πληρώσουν πάλι, ενώ τα tablets όχι αν καταλαβαίνω καλά.. πάντως στο φόρουμ τους βρήκα αυτό: Yes it will be a sale to all TT2 users and will last for few days, the same fashion we did the sales like last time with HD :) https://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-hd-and-tapatalk-4-to-be-merged.18609/#post-97214 προς mods: μιας και κατά καιρούς γίνονται αρκετές συζητήσεις για το tapatalk και εδώ και στο topic με τις προτάσεις, μήπως να κάνατε ένα split σε καινούριο topic για την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Όσοι χρησιμοποιείτε amazon app store, δουλεύει κανονικά για κατοίκους Ελλάδας, ή χρειάζεται κάποια πατέντα? Επίσης ισχύουν τα free app of the day κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts